Duitse politiebond: Immigratie zal tot massale onrust, geweld en gevechten leiden

Screenshot_85

(Door: “Xander”)

Voorzitter Rainer Wendt: ‘Politici zullen het in hun broek doen van angst vanwege het onvoorstelbare geweld dat overal zal losbarsten’ – ‘Iedereen die hier onrust, geweld, criminaliteit en mens-verachting komt brengen, moeten we er consequent uitgooien’ ‘Duitsland heeft geen toekomst meer’ als het open-grenzen welkomstbeleid van de regering Merkel niet radicaal wordt omgegooid.

De voorzitter van de Duitse politievakbond DpolG, Rainer Wendt, waarschuwt in zijn nieuwe boek ‘Duitsland in gevaar’ dat de zwakke staat de enorme problemen die grote aantallen migranten veroorzaken niet meer aankan. Volgens Wendt zal dit onherroepelijk tot grote sociale onrust en gevechten leiden, ‘die nauwelijks beheersbaar zullen zijn’. Zullen Duitse en Europese burgers nu wel massaal opstaan tegen hun leiders, en eisen dat er een onmiddellijk einde komt aan de totaal onverantwoordelijke, ondermijnende en gevaarlijke import van miljoenen moslims? Het zijn immers al lang niet meer enkele bloggers en politieke ‘populisten’ die schrijven dat onze samenleving in complete chaos en bruut geweld dreigt te ontaarden.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Duitse politiebond: Immigratie zal tot massale onrust, geweld en gevechten leiden

 1. Tom Hendrix zegt:

  Het artikel is waar van A tot Z.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Oh ja, heb je ook de laatste zin gelezen…?

   “Het is niet de eerste de best Rechtse Populist die dit schrijft, maar een van de meest gezaghebbende enz. etc. enzoverder…!”

   Viel je dat niet op?
   Daar kan ik me nou zo aan ergeren!
   Wat is er mis met een zogenaamde “Rechtse Populist”???

   Dáár moeten we het WEL van hebben en niet van de eerste de beste “gezaghebbende specialist” die braaf al jaren lang deed wat zijn baas hem commandeerde, en nu de werkelijkheid voor de deur staat snel met de eer gaat strijken door
   “het toch maar voorspeld te hebben”. De zak met z’n plofkop!

   Dit soort trukendozen ruik ik al van een zeer verre afstand Tommie!…

   Geliked door 2 people

   • biebie zegt:

    Nee hoor paulzwueste ,ik kijk iedere dag het duitse journaal en deze meneer Rainer Wendt is al vanaf dag 1 van de open grenzen deze mening toebedeeld.
    Ik vindt het nog steeds frapant dat hij niet is weggepromoveerd omdat hij altijd tegen Merkels opengrenzen beleid is geweest.
    Waren maar meer mensen in Duitsland met een rechte ruggegraad als Rainer Wendt.
    Trouwens die laatste zin is niet door Rainer Wendt geschreven maar door de schrijver van het artikel.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Natuurlijk.

    Je moet vooral door blijven gaan met naar het Duitse Journaal te kijken…
    Weer zo iemand die het allemaal beter weet omdattie de staatsmedia nog steeds
    met open mond volgt.
    Jammer. Het wil maar niet doordringen bij veel mensen.

    Verder heb je niet begrepen dat ik juist datgene bedoelde wat ik schreef dat er
    “enkele bloggers en rechtse populisten die dezelfde waarheid schrijven” kennelijk verder niet van belang zijn, maar dat als nu een figuur als hr. Wendt ditzelfde schrijft in een heus boek het aankomt als de dag des oordeels…

    Like

   • biebie zegt:

    Nee hoor paulzwueste ik kijk het duitse journaal niet op de staatsmedia,er zijn legio vrije TV kanalen in duitsland zoals NTV en N24.
    Vooroordelen zonder achtergrondinformatie is maar geschreeuw in de ruimte of dat nou links of rechts populisme is maakt verder niets uit.
    Toch frapant dat Rainer Wendt ook op de staatsmedia altijd kritisch op Merkels beleid is geweest.
    Luister eens naar volgende youtube (let op datum !!!!!)

    Like

 2. Cathja zegt:

  Het zou het verhaal van Geert Wilders kunnen zijn. Hoe lang al waarschuwt hij hoe het met Europa zal aflopen als we de grenzen open houden en de criminelen en illegalen, de gelukszoekers en andere profiteurs niet uitzetten?
  Nu horen ze (als ze de oren tenminste niet volstoppen met bananen) het ook eens van iemand die een hoge positie bekleedt, en niet zomaar een spannend verhaal oplepelt.

  Elke politicus die hoort, ziet en zwijgt is mede verantwoordelijk voor alle ellende die de Europese bevolkingen mee zullen maken. Ze zullen geen enkel excuus kunnen bedenken voor hun falen. Ze hebben het geweten, ze zijn talloze malen gewaarschuwd, maar negeren alles.

  Het zijn gewetenloze schurken.

  Geliked door 2 people

 3. Jules Vismale. zegt:

  De desbetreffende politici in Duitsland en Europa zullen de gefrustreerde burgers, met de naderende onrust, natuurlijk opnieuw gaan uitmaken voor xenofoben, racisten, fascisten, populisten, nationalisten, domkoppen etc. waar ze, sarcastisch genoeg, met hun vreselijke beleid helemaal ZELF voor hebben gezorgd! Je hoeft gewoon niet eens aan koffiedik-kijken te doen om te weten dat deze puinhoop hier gaat escaleren en de bombastische stijl die de broek-schijtende politici blijven toepassen om de EU overeind te houden zal dit proces niet veranderen! Hoewel hier al vele malen is aangegeven hoe extremistische moslims, criminele asielzoekers, aanranders, allochtoonse dieven, haatzaaiende imams enz. de autochtonen terroriseren zijn er godzijdank onder de laatsten ook een hoop bij die hen net zo hard terugpakken en dan spreek ik nog uit eigen ervaring toen ik in mijn jeugd talloze pesters op mijn school niet met vriendelijkheid en praten kon bewegen mij met rust te laten. toen ik onder hen er stevig op los ging slaan en flink kwaad werd lieten ze mij daarna verder ook met rust!
  Ik zou haast het liefste wensen dat ik enkele tekeningen kon maken naar aanleiding van ‘The New Adventures of Peter Pan’ waarin ik al eerder aangaf dat de zes stoere meiden: Wendy, Cynthia, Meera, Tiger Lily, Maia en Tinkerbell, nadat zij waren ontvoerd door de piraten van kapitein Haak en geboeid waren opgesloten in zijn schip. Dan zouden de piraten vervangen moeten worden door de opgenoemde groeperingen waarna Peter Pan, de Darlings, de Lost Kids, de indianen, zeemeerminnen en de reusachtige krokodil deze gehate groepen, samen met de linkse politici, Europa voorgoed uit jagen!

  Geliked door 1 persoon

 4. fleckie zegt:

  Waar blijft stijfkoppige Frau Merkel?, nu kan zij achter haar triomfantelijk gezegde: ‘Wir schaffen das”, .toevoegen “NICHT MEHR”.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  In alles zit een scheur, zo komt het licht naar binnen.

  Like

 6. Pete zegt:

  “Politici zullen het in hun broek doen van angst vanwege het onvoorstelbare geweld dat overal zal losbarsten”

  Ach ..Ja ?? Intresseert politici geen ene klap. Zitten hun geld te tellen en bankafschriften opnieuw en opnieuw te ordenen.
  Stapel folders van tropische landen door te nemen, en in de spiegel hun haar te fatsoeneren. (of naar hun vaste, persoonlijke kapper van 10.000 euro per maand)
  Ja.. schijten in hun broek van angst, of het vliegveld nu wel open is of weer gesloten.

  Echte zieners, kerels en politici, zoals Churchill, Roosevelt. Generaals zoals Eisenhouwer, Patton, MacArthur zijn nodig om het nieuwe islamitische fascisme te keren.
  Niet de fatjes van nu…
  En het gaat gebeuren, als de lijkenstank genoeg is doorgedrongen tot de woon en slaapkamers van de elite.
  Zullen er kerels opstaan, die zeggen van ‘nu is het genoeg’ We begrijpen nu waar de islam voor staat en we zullen het uitroeien.

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Zal toch eens tijd worden dat ze wakker gaan worden, rijkelijk laat hoor

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Merkel’s Migrant CRISIS: One YEAR ON

  Like

 9. Dit is toch iets wat we allemaal zien aankomen. Je zal je gezin, huis en haard met hand en tand moeten verdedigen. Dus bewapenen.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Duitsland heeft de grootste en de meeste schuttersverenegingen van de wereld !
  En iedere achste duitse heeft een wapen in de kast klaar liggen !

  Like

 11. elisah zegt:

  Ze kunnen iig straks niet zeggen: “Wir haben es nicht gewusst”.

  Geliked door 1 persoon

 12. Pieter zegt:

  Is dit al doorgegeven aan Merkel of wentelt die zich in linkse Pfarrer kringen.

  Like

 13. hans zegt:

  Goede docu, maar veel te zwak in vormen van bewustwording, want wat ik eeuwig mis is dat dit subhumane afval zelf racistisch is namelijk! Lekker filosoferen, maar op het einde zal er toch geknald moeten worden. GRAAG ZELFS!!!

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Dit zeggen zoveel mensen al jaren. Dit vinden zoveel burgers al tijden. Maar het lijkt alsof de hele meute het nu pas begint in te zien, terwijl dit niet zo is. Er wordt alleen niets aan gedaan, of in ieder geval nooit genoeg. Het is zo simpel: mevrouw Merkel moet aftreden, er moet een nieuwe regering komen en er moeten maatregelen genomen worden. Wie doet eigenlijk daar en overal de eerste stap ertoe? Wanneer laten ZE zien dat ZE met meer zijn en hun land terugnemen van de onderdrukkers en wazige zombies? Gewoon handelen en beginnen met de asielstop, grenzen ECHT dicht, alle grenzen van Europa en één front vormen tegen indringers die hier niets te zoeken hebben. Alles eruit en niets meer erin wat hier niet hoort. Sociale voorzieningen afkappen voor iedereen die hier erop wil teren als een parasiet en sowieso géén naturalisatie meer van welke vreemdeling dan ook, géén vaste verblijfsvergunningen meer verstrekken en géén twee, drie of hoeveel ook, paspoorten verstrekken. Done!

  Like

 15. Philippine zegt:

  Frontex komt in actie.

  Like

 16. Claudia M. zegt:

  Linkje; de puinhopen in de wereld…
  http://europe.liveuamap.com/

  Like

 17. hslot4 zegt:

  @ biebie quote : Ik vindt het nog steeds frapant dat hij niet is weggepromoveerd omdat hij altijd tegen Merkels opengrenzen beleid is geweest.
  Je hebt zelf het antwoord al gegeven Einstein .
  Wel eens an disinformatie cointellpro of propaganda gehoord ?.
  Zou zeggen lees het boek propaganda eens an Edward Bernay je kan beginnen bij de basis hoofdstuk 1 .
  Organizing chaos .
  Begint het al te dagen ?

  Klik om toegang te krijgen tot Bernays_Propaganda_in_english_.pdf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s