Duitsland financiert anti-Israël NGO´s

Screenshot_80

(Door: Yair Altman – Vertaling: E.J. Bron)

NGO-Monitor, een observatiegroep die zich voor meer transparantie bij de door het buitenland gefinancierde regerings-onafhankelijke organisaties in Israël inzet, is erachter gekomen dat Duitsland van 2012 tot 2015 ongeveer 15 organisaties in Israël van minstens € 4 miljoen heeft voorzien, waarbij 42% van de schenkingen toeging naar groepen die openlijk de internationale boycotcampagne tegen Israël ondersteunen en hun politiek het bestaan van Israël als een Joodse staat afwijzen.

Men is erachter gekomen dat het Duitse ministerie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling een project van de Civiele Vredesdienst in Israël uitvoert dat in werkelijkheid door een andere Duitse groep geleid wordt – de KURVE Wustrow. Die op zijn beurt werkt in een partnerschap samen met twee plaatselijke organisaties – de Israëlische coalitie van “Women for Peace” en het “Palestinian Popular Struggle Coordination Committee”.

De organisatie NGO-Monitor argumenteert dat de coalitie “Women for Peace” ten eerste de BDS-campagnes actief ondersteunt en bovendien een project leidt met de titel: “Wie profiteert van de bezetting”. Daarbij gaat het om een databank van mogelijke boycot-“doelen”.

“Palestinian Popular Struggle Coordination Committee” op zijn beurt maakt reclame voor gewelddadige opstanden in Judea en Samaria (de zogenaamde “Westbank”) waarbij het Twitter-account van het comité vaak tot geweld aanmoedigende bijdragen laat zien, deelt het bericht van NGO-Monitor mee.

De president van NGO-Monitor, professor Gerald Steinberg, verklaart: “De organisaties die zo´n duidelijk herkenbare politieke agenda vertegenwoordigen, krijgen van de Duitse regering heel royaal subsidies tot miljoenen euro´s, die daarna aan plaatselijke groepen worden doorgespeeld. Ons onderzoek toont bewijsbaar aan dat er in dit brede netwerk van organisaties weinig transparantie heerst.”

De Duitse ambassade in Israël zei hier over dat “Duitsland zich verbonden heeft aan een twee-staten-oplossing en een vrede in het Midden-Oosten voor de toekomst. De Duitse regering is tegen iedere boycot van Israël, inclusief de BDS-activiteiten, omdat zulke acties het vredesproces tot aan een twee-staten-oplossing ondermijnen. De financiële ondersteuningspolitiek van de Duitse regering streeft er naar om uitgekozen projecten door middel van voor een bepaald doel bestemde financiële middelen te ondersteunen. Duitsland zal blijven investeren in projecten en initiatieven die reclame maken voor de twee-staten-oplossing en hiervoor gevoelig maken”.

Bron:
www.pi-news.net

Bron oorspronkelijk artikel:
www.israelhayom.com
Auteur: Yair Altman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westbank", Duitsland, Israël, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, NGO´s. Bookmark de permalink .

19 reacties op Duitsland financiert anti-Israël NGO´s

 1. Angie1968 zegt:

  Duitsland, en het Westen, moeten onvoorwaardelijk en uitsluitend Israel steunen. Geen 2-statenoplossing, geen geld meer naar de Palestino’s…enz. Laat ze maar lekker naar hun Arabische Moslimbroeders gaan. Zat plek elders. Palestina is een mythe, verzonnen voor legitimiteitsdoelen, en dus om geld binnen te harken vd EU/VN etc..Geld dat vervolgens keurig besteed wordt aan terreur. En aan niets anders. Van mij mag Palestina morgen opgeheven worden en Israel uitgebreid.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Betrapt @!!!
  Tevens bewijs dat de controle bij overheidsdiensten veel te wensen overlaat.
  Vrijwel zeker zou een onderzoek in Nederland een gelijkaardig resultaat opleveren.
  Ik mis eigenlijk hoe dit opgelost wordt en of de Duitse overheid zich verontschuldigt bij de Israëlische regering. Dat zou op zijn plaats zijn als blijkt dat anti-Israël-doelen zijn gesteund.
  Zitten hier ‘goedmenschen’ achter??? En … is hierbij ook iets strafbaars gedaan?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. In Genesis 12 : 3 staat :IK (De God van Israël = Schepper van hemel en aarde) zal zegenen wie u zegenen ,en wie u vervloekt zal ik vervloeken !!!Europa ,Nederland ,en Duitsland moeten vooral zo doorgaan ,en ze gaan vanzelf in as op!!Ook het ooit zo ‘christelijke’ Nederland staat er dankzij de anti – christelijke partijen als VVD ,CDA PvdA ,Groen Links en zelfs de lauwe ‘christen unie’ er zeer slecht voor !!Mijn opa en oma zijn dankzij het ‘moedige’ Nederland op 19 november 1943 vermoord in Auschwitz,maar gelukkig voor mijn vader waren er ook Nederlanders die met gevaar voor eigen leven ,hem door de oorlog heen hebben geholpen !Mijn vader is ondergedoken geweest in Elim(oase in de woestijn)Drenthe!Hierdoor ben ik als kleinkind ,waarschijnlijk de eerste christen uit dit geslacht van vaders kant ,zo zie je maar hoe het leven ook ten goede kan keren ,doordat er mensen waren die mijn vader zegenden!Shalom van Léon van Duren

  Like

  • Ik leef met je mee Léon. De hele jodenvervolging is ontstaan uit pure jaloezie. Nederland zèlf bestond eeuwenlang uit boeren en vissers en dankzij de toestroom van sefardische joden kwam er enig IQ in ons land en kon Nederland zich in de wereld profileren. In Elseviers Weekblad stond deze week ook nog een uitgebreid artikel over de landverrader Dries van Agt die in de 80-er jaren pro Israël was en tegenwoordig loopt af te geven op Israël, doch Israël is nog het enige land in het Midden-oosten waarin iedereen:mannen, vrouwen en kinderen schouder-aan-schouder solidair zijn met elkaar, ook militair. Daar kunnen de Syriërs nog een hoop van leren. Mannen aldaar laten massaal hun gezinnen in de steek!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Léon van Duren: 22.25. uur, op 27/8. Ik ben het helemaal eens met je reactie, Léon. Shalom! Leve Israël!

   Like

  • nuchter zegt:

   Jij mag best in bijbelse sprookjes geloven Leon, maar zadel ons daar niet mee op. Je bent zo geen haar beter dan die islamgekkies.

   Like

 4. Smerige Duitse Lafbekken, durven geen keuze te maken.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Nederland ook .

  Like

 6. Helemaal eens. Erken de Joodse staat eens. De meeste joden werden in Nederland afgevoerd.
  Zijn we dat dan niet aan ze verplicht.?

  Like

 7. dees zegt:

  Het blijkt toch wederom dat er Duitsers zijn die de vernietiging van Israel toe zullen juichen, niets is veranderd de laatste 70 jaar.
  Nederland is niet anders, hier is het bewijs dat wederom de spekjoden andere Joden het leven zuur maken door ze te laten wegtreiteren door Islam-aanhangers uit hun geboorte stad met steun van de spekjoden.
  De aanvallen van uit Nederland op Israel wordt ook van uit spekjoden geregisseerd en aangemoedigd. En wederom laten we het gebeuren!!!!!! Laf volk die Nederlanders. Bah!!!

  Like

 8. Jan zegt:

  17 augustus was de WDR weer eens lekker bezig hetze tegen Israël te voeren: Eerst doden – De Israëlische geheime dienst Shin Bet. Een film van Dror Moreh

  Israels Zukunft ist düster, Jerusalem gewinne zwar jede Schlacht, verliere aber den Krieg. Und die Israelis seien grausam geworden – nicht nur zu den Palästinensern, auch zu sich selbst.
  Schockiert erlebten viele israelische Zuschauer, dass aus dem Zentrum der Macht harsche Kritik an den eigenen Politikern laut wurde, wie sie sonst nur von der linken Opposition kam. “Diese Kritik an der israelischen Politik können die Leute nicht mehr ignorieren. Diese Worte kommen nicht von Amos Oz oder David Grossman, auf die die Konservativen eh nicht hören.
  ….
  http://www.wdr.de/programmvorschau/wdrfernsehen/uebersicht/2016-08-17/

  Als je aankomt zetten met Israëlhaters als Oz en Grossman ben je al niet meer geloofwaardig en als je dan leest dat de film van niemand minder dan Dror Moreh is heb je inmiddels gegeten en gedronken.

  Debbie Schlussel heeft een artikel over de regisseur:
  Oscar Nominated Israeli Director: Rabbis Are “Biggest Threat,” “Israel Doesn’t Want Peace,” Settlements “Illegal”

  Today, the Oscar nominations were announced, and in the category of Documentary, the Israeli film, “The Gatekeepers,” was nominated and will probably win the Academy Award. That’s because it’s a self-hating anti-war, anti-Israel movie made by Israeli leftist, Dror Moreh. As I always say, the most anti-Israel, anti-Semitic movies are made in Israel by Jews. If you think the Hollywood left is bad, you haven’t met the Israeli Tel Aviv Hollywood left.

  http://www.debbieschlussel.com/58170/oscar-nominated-israeli-director-rabbis-are-biggest-threat-israel-doesnt-want-peace-settlements-illegal/

  Like

 9. Lucie zegt:

  Dus mijn verhaal over de nep-joden(zionisten oftewel Khazaren)die bij Xandernieuws niet geplaatst werd,wordt bij jullie ook niet geplaatst!

  Like

 10. Jan zegt:

  Duitse staats tv gaat antisemitisme aanwakkeren met tv programma over ‘het kolonialiseren van de ‘Westoever’ van de Jordaan’

  Billige Manipulation
  Für Ende September planen ARTE und Das Erste die Ausstrahlung eines Zweiteilers mit dem Titel »Die Siedler der Westbank«. Die Dokumentation von Shimon Dotan, eine von TV- und Rundfunk-Sendern aus Frankreich, Deutschland, Kanada und Israel ermöglichte internationale Produktion, erlebte ihre Premiere beim alternativen Sundance Film Festival im vergangenen Januar.

  Im Mittelpunkt des Films stehen als »Siedler« bezeichnete Menschen, Juden, die außerhalb der Israel international verordneten »Grenzen von 1967« leben und dadurch, so heißt es, etwas torpedieren, was als »Zwei-Staaten-Lösung« im Grunde doch schon 1947/48 am antisemitischen Blutdurst zahlreicher arabischer Staaten gescheitert ist. Doch nicht darum geht es in »Die Siedler«.

  http://fredalanmedforth.blogspot.nl/2016/09/billige-manipulation.html

  Like

 11. Duitsland heeft nog altijd niets geleerd. De vijand van je vijand is immers je vriend !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s