Islam: de liefde voor de vrouw . . .

--correctie_vrouwen-bb

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op Islam: de liefde voor de vrouw . . .

 1. Ja dat is de oprechte liefde die een moslim voor zijn vrouw voelt. En dat in deze eeuw waar wij begrip voor moeten hebben. Laser op, laten ze de koran maar eerst eens goed vertalen. De meeste moslims kunnen de koran niet eens zelf lezen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat een schandalige en vrouw-vernederende en -onterende tekst!! Ik vraag me wel eens af hoe het mogelijk is dat er ‘mensen’ bestaan die een wrede ‘god’ als allah willen gehoorzamen. Die klakkeloos doen wat er in zijn handboek staat, zonder zich af te vragen waaróm die ‘god’ zo wreed is.
  Een ‘god’ die zulke mensonterende uitspraken doet, zou ik graag de vraag willen stellen waarom hij de mensen (en in het bijzonder dan de vrouw, want daar heeft ‘ie zeker de pik op?) eigenlijk geschapen heeft. Om als vrouw een leven te leven in afzondering? Als sex-slavin van de man? Om het maximale aan kinderen voort te brengen?

  Die ‘god’ zou het bij mij snel verbruid hebben. Ik zou me van hem afkeren.

  Like

  • De vergelijking met de “diamant in het doosje” is nóg doortrapter: Déze tekst is uiteindelijk zó lomp en onhandig, de eigenlijke bedoeling zó overduidelijk, dat ik me afvraag, waar hij vandaan komt en of hij überhaupt wel letterlijk in de Koran/Hadith te vinden is, want daar worden voor zover ik weet, de teksten doorgaans geraffineerder ingekleed: Zoals de uitspraak, dat de vrouw is als een kostbare diamant, die zorgvuldig gekoesterd dient te worden -lees: geïsoleerd/opgesloten. Veel van die stomme moslima”s smelten al vanwege het woord ‘diamant,’ zonder te beseffen, dat een diamant een levenloos voorwerp is met handelswaarde, dat bij iemand ‘in bezit’ kan zijn. Met andere woorden, dat dat dus een even grote belediging is van vrouwen als dít. Of nog erger, als je beseft, dat een hond tenminste nog een levend wezen is, dat om zijn trouw aan de mens weleens meer gewaardeerd zou mogen worden -door móslims, met name, die wat mij betreft vanwege hun inslag vèr onder de honden staan! (Gna gna gna, mijn meest rake uithaal naar moslims óóit!)

   Like

   • Cathja zegt:

    Een diamant koop je omdat je de schoonheid daarvan bewondert. Een diamant, daar ben je uiterst zuinig op. Die koester je.
    Omdat moslims hun vrouwen beslist niet koesteren, maar ze straffen hen wanneer het hen behaagt, begrijp ik niet dat moslima’s het geweldig vinden als hun mannen hen met een kostbare diamant vergelijken…..
    Ik zou nadere uitleg willen hebben als ik voor de zoveelste keer een pak rammel had gekregen!

    Like

   • @Cathja: Welnee! Die nadere uitleg is helemaal niet nodig:
    Op die manier doe je nóg niet anders dan de domgehouden moslima’s doen, namelijk: Je vastklampen aan een schijncompliment.
    Als mens van vlees en bloed móet je je juist helemaal niet willen laten vergelijken met een levenloos object, dat verhandeld kan worden en iemands bezít kan zijn, dáár zit ‘m de kneep!
    Daarom staat een vrouw maar één ding te doen: Die vergelijking met een diamant onmiddellijk verwerpen als zijnde vrouw- en mensonwaardig. En er verder geen woord meer aan vuil maken!

    Like

 3. delamontagne zegt:

  DE NIEUWE [ muslim]burgemeester van Londen op bezoek bij de burgemeester[es] van Parijs.

  Sadr Khan kwam op bezoek bij Hidalgo, de socialistische burgemeester van Parijs.
  EN…….Hij veroordeelde ten zeerste het verbod op de burkini in de Franse zee/strand-gemeenten.
  Dat in S.A. alles wat ook maar enigszins met Christendom te maken heeft verboden is, met gevaar van eigen leven, interreseert hem niets.
  De “Feministische/socialistische Burgemeester Hidalgo van Parijs ging gretig op zijn afkeuring in en zei:”Mijn positie is duidelijk, ik ben trots feministe te zijn (…) en vind dat niemand hoeft te zeggen wat vrouwen zouden moeten dragen”.

  Sadiq Khan éé✔ @SadiqKhan
  I’m clear on this. I don’t think anyone should tell women what they can & can’t wear.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Een moslim voelt geen liefde voor zijn vrouw, hij voelt helemaal niets, zijn hoofd is leeg en zijn blik is die van een zombie.

  Like

 5. Fubar zegt:

  Aangepast. Liev 😉 @Tistochwatt

  Like

 6. elisah zegt:

  Minachting voor de vrouw, die voortkomt uit baarmoedernijd.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De Islam is geen geloof, maar een perverse oorlogsideologie. Net als de Nazi-ideologie!

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Linx modus aan: “vrouwen hebben het recht om binnen te blijven en ze hebben de vrijheid om naar de keuken te lopen. Je moet niet alles door een Nederlandse bril zien, het is een andere cultuur en het heeft niets met de islam te maken”. links modus uit*.
  Alle moslima’s zitten min of meer opgesloten. In hun cultuur, geloof, familie, gewoonten, kleding, huis, werk, moskeet. En daar zullen ze zelf iets aan moeten doen. Tot die tijd, zijn ze niet welkom hier.
  Mevrouw Nanninga schreef trouwens een erg puik stukje over feministen en moslima’s:
  http://politiek.tpo.nl/column/feministen-over-300-amsterdamse-vrouwen-die-leven-in-gevangenschap/

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  Voor een echte god zijn al zijn schepselen gelijk.
  Een beter bewijs dat allah een nep god bestaat er niet.

  Like

 10. boorzalf zegt:

  Maar er is hoop,voor de islamitische dames,
  De Bijbelse profeten beschrijven de vernietiging van de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s