PVV or Bust!

Screenshot_79

(Door: “Fubar”)

Het PVV-programma betekent dat we geduld moeten hebben tot de volgende verkiezingen. Het is een lange termijn programma, een visionaire blik op de toekomst.

Het is van een Lutheriaanse lengte, en die 95 stellingen waren nog lang, maar veranderden de wereld. Hoe lang was het Magna Carta? Of De Acte Van Verlatinghe?

Eerst moet de gevestigde orde nog verder gesloopt worden. We kunnen er van uitgaan dat de PVV, ook als ze de grootste partij wordt, niet zal deelnemen aan de volgende regering. Het programma is te extreem voor de rest van de partijen. Hoe redelijk het programma ook is. Wat mij betreft is het te soft.

PVV nieuw

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Nederland, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

52 reacties op PVV or Bust!

 1. topsporter zegt:

  Denk aan de demografie, wij moeten meer neuken, wel op een volwassen manier, stem op de partij, die ons niet naar Utopia vergezeld, daar wordt bij U in uw huiskamer , uw persoonlijke ruimte door indringers, die daar niet horen gepist. Kijk een keer naar dat rare programma en kom tot de conclusie, dat je geen Ruud wil zijn. Utopia is het Europa van nu, onleefbaar gemaakt door politici, die allemaal Ruud heten.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Heel goed. Opdat wij niet vergeten.
  Dit is niet meer uit te leggen, dit staat niet in hun verkiezingsprogramma’s, maar het is wel gebeurd: deze NSB is voor kindhuwelijken. Zelfs Mussert was niet zo diep gezonken.

  Like

 3. wauso zegt:

  In een uitgebreide verklaring heeft Pechman mij persoonlijk het Verkiezingsconcept uitgelegd!

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Dat gender WC ding is heel simpel op te lossen, alle openbare gebouwen hebben een mindervalide toilet of meerdere. Deze worden niet optimaal gebruikt, allemaal toegang geven, dan hebben ze een hele plee helemaal voor zichzelf.

   Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Het is een spelletje als tijdverdrijf om te kijken welke coalities er mogelijk zijn ZONDER de PVV.
  Uiteindelijk interesseert mij dat geen barst. Inzet zou moeten zijn om de bevolking te laten weten dat het in Nederland OORLOG wordt als de PVV niet in de regering komt.
  We hebben nu wel genoeg van dat slappe gedoe gehad. Er moeten eindelijke eens spijkers met koppen geslagen worden. Speerpunt is dat de islamisering gestopt moet worden.
  Laten we afspreken dat als de PVV niet in de regering komt WIJ het niet accepteren en dan de bevolking oproepen om in VERZET te komen. Wilders heeft keer op keer gezegd: Genoeg is genoeg. Hij zegt dat in de Tweede Kamer tegen regering en kamerleden van de andere partijen. Hij zegt het ook bij spreekbeurten. Zijn boodschap is bedoeld voor de bevolking. Het ‘genoeg is genoeg’ moet vóór de verkiezingen deel uit gaan maken van het denken van de mensen.
  Het programma van de PVV is kort en krachtig, helder en duidelijk. Er hoeft niet op gestudeerd te worden. De bevolking moet gaan begrijpen dat de gevestigde partijen Nederland naar de knoppen laten gaan met hun coalitie-/gedoog-/handjeklap-/achterkamer-beleid. Om indruk te maken komen ze met programma’s van tientallen pagina’s. D66 zelfs met meer dan tweehonderd. Geen hond die dat leest.
  Commentatoren van de TV breken het programma van de PVV tot de grond toe af. Waar halen zij de bevoegdheid en de expertise om zo partij te kiezen. Radio, TV en pers dienen neutraal te berichten over wat er in de wereld (en dus ook Nederland) gebeurt. Ze moeten ophouden de bevolking een politieke mening op te dringen. De bevolking moet dat duidelijk aan die organisaties kenbaar maken. Dat we er niet langer van gediend zijn dat de berichtgeving zo eenzijdig wordt gebracht. Alles is LINKS, LINKS en nog eens LINKS. De goedmenschen aan het woord. Bah.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

  • Giny zegt:

   Wat Rutte en de media nu doen is toch “Scanderen” tegen een hele grote
   groep die PVV stemmen, wie denken ze wel dat ze zijn om ons opzij te zetten!
   Dat moeten we inderdaad niet pikken en zorgen dat er heel veel naar
   de stembus gaan!

   Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. joopklepzeiker zegt:

  Blues Brothers – Rawhide

  Like

  • delamontagne zegt:

   Hier treden ze op ergens in Zuiden [ Texas ? ].
   Achter gaas, want ,t is daar gebruikelijk om uit enthousiasme van alles naar de artiesten te gooien.
   De “scene” waarin ze optreden in ,n Kerk van de “Holy Rollers” heb ik niet kunnen vinden.
   Een van de mooiste stukjes.
   NL/EU had er beter aan gedaan die sekte van de Holy Rollars onderdak te bieden, in plaats van die mysogene/chagrijnige moslims.
   Dat had wat meer gezelligheid gebracht inplaats van al die ellende………

   Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Rollin’, rollin’, rollin’
  Rollin’, rollin’, rollin’
  Rollin’, rollin’, rollin’
  Rollin’, rollin’, rollin’
  Rawhide

  She rollin’, rollin’, rollin’
  Though the streams are swollen
  Keep them doggies rollin’, rawhide

  Through rain an’ wind an’ weather
  Hellbent for leather
  Wishin’ my gal was by my side

  All the things I’m missin’
  Good vittles, love an’ kissin’
  Are waitin’ at the end of my ride

  Move ‘em on, head ‘em up
  Head ‘em up, move ‘em on
  Move ‘em on, head ‘em up
  Rawhide

  Cut ‘em out, ride ‘em in
  Ride ‘em in, cut ‘em out
  Cut ‘em out, ride ‘em in
  Rawhide

  Keep movin’, movin’, movin’
  Though they’re disapprovin’
  Keep them doggies movin’, rawhide

  Don’t try to understand ‘em
  Just rope, throw an’ brand ‘em
  Soon we’ll be livin’ high an’ wide

  My heart’s calculatin’
  My true love will be waitin’
  Be waitin’ at the end of my ride

  Move ‘em on, head ‘em up
  Head ‘em up, move ‘em on
  Move ‘em on, head ‘em up
  Rawhide

  Cut ‘em out, ride ‘em in
  Ride ‘em in, cut ‘em out
  Cut ‘em out, ride ‘em in
  Rawhide

  Rollin’, rollin’, rollin’
  Rollin’, rollin’, rollin’
  Rollin’, rollin’, rollin’
  Rollin’, rollin’, rollin’
  Rawhide, rawhide

  Writers: DIMITRI TIOMKIN, NED WASHINGTON

  Lyrics © SHAPIRO BERNSTEIN & CO. INC.

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Eerlijk gezegd ben ik nogal teleurgesteld.
  Want met deze provocatie (meer is het niet) veroordeelt de PVV zichzelf opnieuw tot de oppositie en tot dezelfde marge als de SP.
  En haar achterban daarmee dus ook.
  Hoopte op een uitgebreid, degelijk onderbouwd en praktijkgericht programma; een politiek manifest in de lijn en in de stijl van ”Minderheid in eigen land” van Martin Bosma..
  Dat had echt wel gekund (kan nog steeds trouwens) en hiermee had men de gevestigde partijen bij voorbaat al in hun hemd kunnen zetten en was hun eeuwige verwijt van ”populisme” en ”inhoudelijke leegte” betekenisloos geworden. Daar had men ook veel hoger opgeleide kiezers mee kunnen trekken, wat hiermee dus echt niet zal gaan gebeuren..
  Moeten wij nu nog 4 jaar Rutte verduren?
  Met D’66 die de plaats van de PvdA in een nieuwe coalitie gaat innemen? (bah!)

  De vraag is of wij daar wel tijd voor hebben, want de islamisering van Nederland en West Europa zet zich onverminderd door. En de ijzeren greep van de congsi van neo-Habsburgse Roomse jezuitische christen democraten, de UESSR neo-marxisten en de multinationale grootkapitalistische liberalen in Brussel gaat zich in die tussentijd natuurlijk ook alleen maar verder versterken.
  Tenzij Le Pen in Frankrijk en Trump in de VS de overwinning zullen behalen, maar daarop vertrouwen is een gok. En had veel liever gezien dat de PVV wat de EU betreft zou hebben uitgegaan van Nederland zelf en van eigen kracht in plaats van onze toekomst in deze af te laten hangen van ongewisse ontwikkelingen in Frankrijk en de VS.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Taljaard: 12.31. uur. Inderdaad beste Taljaard, van de gevestigde politieke kliek, met voorop de RODEN der PvdA, maar ook uiteraard D66,VVD,CDA,GL,CU,SP, hoeven we NIETS te verwachten. Neen, ook niet van de SP. Maar wat dan, ik denk dat het belangrijk is, dat er massaal PVV gestemd zal worden. Laat het wat mij betreft 80 zetels worden voor de PVV. Maar, dan komt het volgende, het vormen van een kabinet, en dan heeft Geert Wilders deskundige mensen nodig, ik hoop dat hij die dan heeft. De hele rest van de politiek, kunnen we bij het “oud vuil”, zetten, ze zijn TEGEN de eigen bevolking. Dat hebben we de laatste jaren wel gezien.

   Like

  • wauso zegt:

   Je hebt het artikel NIET begrepen. We zijn nog niet zover. Er moeten eerst in NL zo’n 10.000 doden vallen. En dan nog is het hopen dat de Achterlijkheid daarmee gekeerd kan worden.
   Naar van Rossem getweet in deze: Van Rossem U neemt het Wilders kwalijk dat de mensen Achterlijk zijn. Maar moet Wilders dan met deze Achterlijkheid rekening houden !

   Geliked door 2 people

   • Taljaard zegt:

    @wauso
    De voornaamste reden waarom ik pro-PVV ben is dat ik NIET wil dat er in dit land doden gaan vallen.door islamitische terreur of een burgeroorlog. En dat mijn mooie, vredige land hierdoor een tweede Joegoslavie of een Libanon aan de Noordzee wordt.
    Maar dat wij het islam-probleem in plaats daarvan met vreedzame, democratische en politieke middelen oplossen. In plaats van de achterlijkheid (ja, DAT is pas achterlijkheid!) van massaal wederzijds bloedvergieten.
    Daarvoor is het een absolute noodzaak om het mohammedaanse beest bijtijds te muilkorven en aan de ketting te leggen. En wel zo snel mogelijk.
    Dat er daar concessies voor moeten worden gedaan aan andere politieke is onvermijdelijk in een democratie, zolang het speerpunt van het beleid in ieder geval de bestrijding van de radicale islam kan worden. Want uit die hoek komt de voornaamste bedreiging van terreur en geweld.

    Like

  • leefbarbaar zegt:

   Wat de PVV ook doet, het is nooit goed. Ik krijg sterk de indruk dat u alle dagen voor de TV zit en de kritiek herhaalt, die u daar voorgeschoteld krijgt.
   Het vorige verkiezingsprogramma van de PVV zat goed in elkaar en zou, zelfs voor het CBS, het meest gunstig uitgepakt hebben voor ons. Het leverde de PVV niks op en ons ook dus niet.
   Hoe weet u zo zeker dat alleen laagopgeleide Nederlanders PVV stemmen?
   Een programma van 10 kantjes zou ook niet deugen en 100 kantjes meer zou geen enkel verschil maken. Bovendien is er altijd wel een deskundige te vinden, die aan de hand van het programma kan aantonen dat de wereld vergaat als we PVV stemmen.
   Als de islamisering uw zorg is, kunt u dan niet beter uw SGP gaan overtuigen dan hun programma niet deugt en hun daden nog minder?
   En van uw laatste zin snap ik helemaal niets, sinds wanneer neemt de PVV een afwachtende houding aan?

   Like

  • Harry zegt:

   Geen zorg , Taljaard ,
   God komt je vast helpen .
   Een rotsvast geloof in een zeepbel doet wonderen , écht waar .
   Tót het uur U , en dan komt de deceptie .
   Maar daarom niet getreurd , dat duurt maar even .
   Tot die tijd heb je maar mooi houvast gehad aan een luchtspiegeling en kon je onbezorgd en gelukkig doorleven .

   Geert weet heus wel wat ie doet en dat watjesgedoe is inmiddels zwaar achterhaald .
   Word eens een vent , stem PVV en stop met dat gezever , man !
   En schud je mede kerkgangers liever wakker , want die hebben écht geen benul .
   Het is haast twaalf uur en met politiekcorrect geëmmer komen we ook nergens .

   Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Taljaard.

   PVV zou in verhouding toz van andere partijen te weinig hoog opgeleiden onder haar kiezers tellen…?

   Dat is nou precies hetzelfde argument waarmee het politieke gajes in Vlaanderen stelselmatig probeert het Vlaams Belang in diskrediet te brengen…
   Als wij echter bij een bijeenkomst van ons VB zijn ontmoetten we daar massa’
   blanke echt hoog opgeleiden.

   Geloof de leugen van links niet dat zg. hoog opgeleiden de PVV links laten liggen.
   U stemt toch ook op de PVV…?.

   Like

 9. elisah zegt:

  Hebben we wel tijd voor geduld? Dat is maar de vraag…

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  Een ontzettend goed artikel van “Wafa Sultan”:
  Wafa Sultan: ‘ISIS is Walking in the Footsteps of Muhammad’.

  op Breitbard:
  http://www.breitbart.com/california/2016/08/26/wafa-sultan-isis-is-walking-in-the-footsteps-of-muhammad/
  Dat zouden al die islam-appeasers eens moeten lezen, te beginnen met die achterlijke Paus, die HEEL veel kwaads aanricht……….

  Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  Ik hoop dat een groot massa Nederlanders zouden voor de PVV stemmen. Het zal nog mooier zijn, als wij nog meer partijen in dit segment zouden hebben. Als de meerderheid van de bevolking blijft of de huidige traditionele partijen stemmen, stellen ze Nederland, op een korte- of middellange termijn op een immens groot gevaar. Het maakt niets uit of ze op een Socialistisch, christelijk of liberale partij zouden stemmen. Wat de veiligheid van Nederland betreft, zijn ze – allemaal – een pot nat. Geen van de partijen heeft het besef dat de multiculturele samenleving is volledig gefaald. ISLAM is tot een fysieke bedreiging geworden. Mensen die nauwgezet het nieuws volgen (ook via regionale omroepen en andere bronnen die de officiële media negeert) beseffen dat de vijandigheid van moslims in Nederland tegenover autochtonen en niet moslims is in 2015 -2016 met tientallen procenten gestegen. De komst van de ISLAMITISCH tsunami van vluchtelingen waar tientallen ISIS en andere jihad strijders tussen zitten, heeft hun gevoel van zelfverzekerdheid enorm toegenomen. Ze zien al het slachtveld vol met autochtone lijken en bloeddorstige strijders van de Jihad schreeuwen Allahu Akbar. Zij leven in de VERONICA slagzin van vele jaren geleden : DE JIHAD KOMT NAAR JE TOE DEZE ZOMER.
  Wilders en de PVV zijn de enigen die durven het gevaar recht in de ogen te kijken en bruibare, praktische oplossingen bieden die ONS LEVEN ALS VRIJE MENSEN KUNNEN REDDEN. Bijvoorbeeld: criminelen met dubbel paspoort, het Nederlandse afpakken en naar het land van herkomst deporteren. Jammer genoeg, meldt hij niet dat minderjarige criminelen, zouden met het hele nest naar de Heimat vertrekken. Het heeft geen zin om dit gevaarlijk gespuis hier te houden.

  Like

 12. Perfide Albion zegt:

  Mark Mussert van de VVD werkt liever samen met de islam dan met de PVV! Smerige landverrader van de grootste dhimmy partij in Nederland.

  Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  Een fictieve scenario, de PVV win alle 150 zetels, en wat zou er dan kunnen gebeuren ?

  Iemand een idee hoe dan verder ?

  Geliked door 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Niemand een ideetje ?

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Niet te snel ik lees het nu pas.

    Tsja… Dat zou betekenen dat alleen nog de lezers van Bron over zouden zijn.
    De rest van het volk zit dan in de werkkampen van de EU.

    Like

  • Ongetwijfeld Wilderiaanse toestanden; Neurenberg 2.0, immers gehele volk staat dan achter hem……….

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Denk je nu echt zo over GW ?

    Maar ik lees nog steeds niet hoe u de maatschappij inrichting dan ziet ,met betrekking tot het buitenland, handel , beveiliging , politiek systeem etc .

    En met 150 zetels staat nog steeds NIET het hele volk achter hem .

    Like

   • – Wilderiaanse toestanden zoals de partijen tegen de PVV altijd zeggen wanneer de PVV zijn standpunten over Islam naar buiten brengt, zo ook in dit pamflet dus Wilderiaanse toestanden…
    – Lees gewoon de website van de PVV over de andere politieke zaken.
    – Als ze de gehele tweede kamer opvullen met 150 zetels staat politiek gezien het gehele volk achter hem…… en geven die kiezers GW en de PVV regeer- mandaat ……….. immers weinig tot geen oppositie.

    Like

 14. Jean zegt:

  Mensen doe jullie ogen open en zie het gevaar, door het te zien kan het ook bestreden worden.
  Het gevaar komt van de lafaards onder eigen volk, het komt uit Vaticaanstad, U.S.A. Brussel lees: EU, Midden Oosten en Afrika en de massa interne bendes van elk land, de “zogenaamde” leiders zijn enkel bezig voor zichzelf en doen daarvoor de eigenbevolking lijden.
  Dagelijks horen we over de opwarming van de aarde? Er zal toch werk moeten zijn om die 7,8 miljard mondjes te voeden…., en zeggen dat tegen 2050 er 10 miljard mondjes zullen zijn…..
  Wordt het niet hoogtijd in die fokregio’s zoals bij die islamieten drastisch te gaan ingrijpen met ‘sterilisatie’ van zowel die baardapen als die vette waggelende zwarte tenten? Uit die regio’s komt de catastrofe die Europa en Amerika zal vernietigen want voor 10 miljard mondjes te voeden is er geen voedsel genoeg daar moet men geen universitaire studies voor gedaan hebben, dat ziet iedereen met enkele hersencellen dus nooit bij islamieten te vinden want die barbaren voelen zich superieur.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jean wat al de zooi in de Derde Wereld doet- of laat, is niet onze zaak. De mensen daar zijn vrij te doen wat ze willen . Als ze het leuk vinden elkaar in de pan te hakken ..prima! ..Hun zaak!. Als zij zo veel mogelijk kinderen willen hebben, die ze niet kunnen onderhouden, ..is ook hun zaak. Het begint echter onze zaak te worden als ze met hun smerige poten onze grondgebied betreden. Dit is ons territorium en HIER HEBBEN ZE NIETS TE ZOEKEN. De hele tsunami van Islamitische vuil uit het Midden Oosten en Afrika moet HARDHANDIG WORDEN GESTOPT. De buitengrenzen van Europa moeten 25 zeemijl als gesloten militair gebied verklaren. Verdachte schepen moeten als vijandig objecten worden gezien en tot zinken gebracht. In plaats daarvan werkt Frontex als een soort taxi service die de vijanden Europa binnen haalt. FRONTEX IS NIET BETROUWBAAR. Daarom moet ieder land haar eigen grenzen sluiten. De veiligheid van onze burgers moet voorop staan.

   Like

 15. Jan zegt:

  Daniel Greenfield “Kan islam samenleven met de westerse civilisatie” augustus”

  Geliked door 3 people

 16. Thomasson zegt:

  Als ik over Wilders lees denk ik automatisch aan zijn scherpzinnigheden m.b.t. politieke onderwerpen. Goede voorbeeld daarvan was zijn gewaagde uitspraak over “Meer of minder Marokkanen”. In de tijd dat hij dat vroeg, kon hij zelf niet voorstellen hoe belangrijk zal deze vraag op korte termijn zijn. Het is zeer opvallend dat in 2015 – 2016 is het Marokkaanse geweld tegenover autochtonen en niet moslims met tientallen procenten gestegen. Marokkanen zijn de gevaarlijkste en gewelddadigste groep in de Nederland samenleving. Ze zijn verantwoordelijk voor de meeste gevallen van fysiek geweld tegenover autochtonen en niet westerse christenen. Onder hun slachtoffers zijn vele ouderen en gehandicapten. Ze zijn verantwoordelijk voor bijna alle gevallen van etnische zuiveringen die plaats vinden in de Nederlandse islamitische enclaves. Hun aandeel in zware criminaliteit is de hoogste van de hele bevolking en zo ook het aantal moorden. Zij zijn de grootste groep supporters van islamitische terreurorganisaties. Onder hen is het grootste aantal van Syrië-gangers. De meeste islamitische terroristen komen uit deze etnische groep. Men kan gerust vaststellen dat Marokkanen vormen serieus gevaar voor de Nederlandse samenleving en een dreiging voor de veiligheid van de staat. De komst van honderdduizenden moslim asielzoekers w.o. duizenden gevaarlijke terroristen, heeft hun zelfvertrouwen opgekrikt en daarmee ook hun vijandigheid blootgelegd tegenover Nederland en de Nederlanders. Marokkanen leren vanaf hun geboorte iedereen te haten die niet bij hun groep hoort. De haat manifesteert zich iedere dag opnieuw door de ontelbare aanvallen op onschuldige mensen.

  Ondanks het gevaar voor onze samenleving, genieten Marokkanen van een breed veiligheidsnet die de politiek en de media ze bieden. De aanvallen op burgers worden ALTIJD als “incidenten” beschreven. Al weet men dat de “incidenten” zijn planmatig bedoeld om de vijanden van de Islam te straffen of te verjagen. De groep die voor deze taken wordt gerekruteerd, bestaat uit tieners en jongeren. Een preventieve manoeuvre om te laten zien dat het werk is van onnozele jongens. De Imams en Salafistische TV stations instrueren de ouders en de ouders geven het door aan hun kroost. De voorzorgsmaatregel is bedoeld om het incidentenverhaal te handhaven. Te veel haat bij de lokale bevolking kan de politiek beïnvloeden: dan gaat de subsidies geldkraan dicht en de uitkeringen worden stopgezet. De politiek geeft hen een veiligheidsnet omdat vele Kamerleden ambiëren top posities bij Mensenrechten organisaties zoals ICCO, Amnesty International, Forum, Meldpunt Discriminatie en andere toko’s waar het werk wordt door topsalarissen beloond : gefinancierd uit onze belastingsgeld.
  s

  Like

 17. GEWOON DOORGAAN, ALLEMAAL STEMMEN OP DE PVV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 18. Tistochwatt zegt:

  Ik zie liever een verkiezingsprogramma van één pagina dat ‘to the point’ is, dan een 250 pagina’s tellend, leeg gezwam.
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en ik wil nu eindelijk weleens van die wonden af!
  Ik sta voor de volle 100% achter Geert Wilders. Er is trouwens geen alternatief.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s