Blanke schuld genezen

Screenshot_94

De Hunnen voor Rome.

(Door: Mathijs Koenraadt)

Mensen van Europese afkomst mogen trots zijn op hun geschiedenis

Na de Tweede Wereldoorlog vielen geschiedkundigen over elkaar heen om te proberen te verklaren wat zo’n verwoestende gebeurtenis had kunnen veroorzaken. Wat was er zo anders geweest aan de Europeanen dat hen tot de Holocaust had gedreven? In hun pogingen zo’n vraag te beantwoorden, begonnen historici en sociologen hun vingers naar vier pilaren van het Europese kwaad te wijzen: nationalisme, xenofobie, racisme en seksisme. Als gevolg daarvan draait de dominante kijk op de Europese geschiedenis nu vooral om het beschuldigen van blanke mannen.

Blanke mannen de schuld geven

Van de Spartanen tot de Amerikaanse mariniers worden mannen van Europese afkomst ervan beschuldigd oorlogszuchtige, land bezettende, mensen onderwerpende onderdrukkers van vrouwen en minderheden te zijn. Bovendien worden ze ervan beschuldigd deze zaken enkel uit een drang naar geld en macht na te streven. Maar wie blanke mannen niet alleen van deze dingen beschuldigt, maar ook zegt dat ze deze dingen puur voor de lol zouden doen, is net zo absurd racistisch bezig als iemand die Joden beschuldigt van een wereldwijd financieel complot om de goj tot slaaf te willen maken.

Lees verder>>>
(h/t “Fubar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Blanke schuld genezen

 1. Gisteren kreeg ik van een goede vriend te horen, dat in Italië de maffia zoveel verdiend aan de vluchtelingen, die als slaven voor ze moeten werken. Is dit bekend bij jullie ?

  Like

 2. Manna zegt:

  het was karel martel bij de slag om tours mathijs.weliswaar moest karel de grote (kleinzoon van) de laatste moren over de pyreneeen verdrijven.
  groet manna

  Like

 3. Manna zegt:

  Eugenius van Savoye moet zeker in dit rijtje toegevoegd worden. Hij was het militaire genie in dienst van Jan Sobieski ttv de Slag bij Wenen. Later heeft hij met diverse veldslagen de turken uit tot aan de balkan teruggeslagen.

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  The White Guilt Syndrome wordt alleen maar gevoed door mensen die last hebben van een minderwaardigheidscomplex of een overweldigend (onterecht) schuldgevoel. Alle landen en volkeren hebben in de geschiedenis minder fraaie dingen gedaan. Ook wij. Maar ik weiger me permanent schuldig te voelen voor bv slavernij. Blanken zijn zelf ook massaal tot slaaf gemaakt door bv die schijtmoslims vd Barbarijse kust. Hoor je de moslims daar ook hun excuses voor aanbieden? Bovendien is het blanke ras door de geschiedenis heen in vrijwel alles SUPERIEUR geweest. Het heeft de wereld eindeloos verrijkt. Dus de een of andere verongelijkte neger(in) bv, die discriminatie als toverwoord gebruikt voor alle sociale ongelijkheid, lach ik vierkant in het gezicht uit. Die mag van mij part doodvallen. Het extreem lage IQ vd gemiddelde neger in Afrika heeft NIETS maar dan ook niets met de blanken te maken. Blanken zijn niet verantwoordelijk voor de domheid, en de achterlijkheid, de barbaarsheid van andere rassen en culturen. Ze zijn veruit het meest prijzenswaardige ras op aarde.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Maar nu hebben we geen Jan Sobieski- Koning van Polen- meer om ons te bevrijden van de islam. neen, onze huidige leiders in Europa, VERKOPEN ONS aan de islam!

  Like

  • Pieter zegt:

   das geen verkopen Tom, bij verkopen hoort betaling. Zullie betalen niks noppes nada, dus we horen geeneens bij de uitverkoop, we staan bij t grof vuil te wachten op de morgensterren die ons graties afhalen…

   Like

 6. Thomasson zegt:

  Dat wij deze politiek-correcte multiculturele dogma decennia lang als zoete koek accepteren, is onvoorstelbaar. WAAR HEBBEN WIJ ONS GEZOND VERSTAND ACHTERGELATEN? Te beginnen met het hoofdthema Wie is verantwoordelijk voor de Holocaust? Men kan overduidelijk zien dat Amerikanen proberen op deze vraag antwoord te geven. Voor hen is heel Europa een soort USE. De landen zijn geen nationale staten, maar federale States; met dezelfde cultuur, zelfde taal, zelfde Coca Cola en dezelfde McDonalds. Er word met de werkelijkheid geen rekening gehouden. Anders zou men niet iedere Europees volk beschuldigen voor wat de Duitsers hadden gedaan. Er waren volkeren binnen Europa die graag de Duitsers een handje hielpen (vooral Oost Europese volkeren), maar waarom moeten volkeren zoals de Denen, Zweden, Nederlanders, Belgen, Fransen etc. onder een paraplu staan met de Duitse nazi’s? Wie in West Europa was blij met de Duitse bezetting? Dat nazi’s het Jodendom in het land hadden vernietigd? Kijk maar naar het aantal “Nederlandse bomen” in de Israëlische Yad va Shem om te begrijpen dat het niet zo was. De Amerikanen hebben een bloedige geschiedenis van slavernij, genocide (Indianen) en zwaar geweld die tot de dag van vandaag zich voortzet. Maar waarom is deze geschiedenis de onze? Dat heeft niets met ALLE BLANKE MANNEN en hun zucht naar geld en macht. De meeste blanke mannen willen gewoon gelukkig zijn met hun gezin, hun werk en met de mogelijkheid hun rekeningen te kunnen betalen.
  Ook de onderdrukking van vrouwen is heel relatief. Vanuit antropologisch perspectief waren de WEST EUROPESE VROUWEN het minst onderdrukt van alle volkeren in de wereld: a) het christendom laat de BLANKE MAN maar met een vrouw huwen en geen volle kippenhok zoals bij de islam. b) Het christendom erkent een leeftijdgrens waarin een man kan seksuele omgang met zijn vrouw hebben. Zo’n pedofiele gedrag zoals die van de zedendelinquent Mohammed was niet toelaatbaar. c) Vrouwen in het christendom konden in eigen commune leven; de kloosters. d) Ze waren niet gedwongen tot trouwen en werden als koopwaar beschouwd. e) Bij totale onderdrukking zoals die van de islam en andere religies zouden vrouwen net als Hildegard van Bingen niet kunnen bestaan. Zij zouden niet verder dan hun potje couscous komen i.p.v een theorie ontwikkelen dat ziekten worden door onzichtbare beestjes veroorzaakt en dat nog in de Middeleeuwen!!! (1098 -1179) Ook voor vrouwen zoals Marie Curie (1867 – 1934) is in de Islam geen plaats.

  De “Progressieve” linkse mensen, net als destijds de Sovjets, forceren Europa meer dan 45 jaar lang hun dogma. De Sovjets zijn na 70 jaar lang in 1990 eruit geknikkerd. Wij hoeven met de politiek-correcte hufters niet zo lang geduld te hebben. Hoe eerder ze worden eruit gedonderd des te beter

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Thomasson: 12.29. uur. Dat heeft U perfect verwoord, daar “is geen speld”, tussen te krijgen. Chapeau.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s