Bonusquotes van PVV-stemmers uit de tolerante, open democratie Nederland anno 2016

Screenshot_106

(Door: Bert Brussen)

‘Linkse intellectuelen zeggen nooit: wat erg dat Wilders met de dood bedreigd wordt’

“Iemand die er openlijk voor uitkomt PVV te stemmen, kan in Nederland geen schoolhoofd meer worden.’ Geregeld begeleidt Gouw op de piano een kinderboekenschrijver. Stel dat die tegen zijn publiek zou zeggen: ‘Mijn pianist stemt PVV’, daar zou zo’n zaal van schrikken.

We hadden een schoolverpleegster die niet getrouwd was maar wel een dochtertje had, die werd op het schoolplein ineens uitgescholden voor kankerhoer.

Als je aanbelde, zag je wel zo’n hoofddoekje achter het gordijn wegduiken. Kaartte je problemen aan bij de gemeente, dan kreeg je nul op het rekest. Veel kinderen hadden geen documenten. ‘Hoe moet ik ze inschrijven?’, vroeg ik dan. Er werd massaal weggekeken.”

PVV nieuw

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

14 reacties op Bonusquotes van PVV-stemmers uit de tolerante, open democratie Nederland anno 2016

 1. Aegolius cs zegt:

  “Het kastenstelsel van het cryptofascistische goed/fout-denken is kortom springlevend in kloven- en loopgravenland Nederland polarisatieland. En daar is helemaal niets fatsoenlijks, tolerants of sociaals aan. Het is je reinste onmenselijkheid, grenzend aan het criminele.”

  En wat als discriminatie op wettelijke basis verboden wordt.

  Is discrimineren een recht?
  Vrijwel iedereen lijkt het erover eens dat discriminatie verboden moet zijn en dat discriminerende burgers dus gestraft moeten worden.

  Het ironische is dat het idee achter anti-discriminatiewetten hetzelfde is als achter de discriminatiewetten van nazi-Duitsland. Bij beiden bepaalt de overheid voor burgers met wie ze wel of niet moeten of mogen omgaan.
  Het is het recht om elkaar te ontwijken dat zorgt voor orde en rust. Wie voor vrijheid is zou ook daarom tegen anti-discriminatiewetgeving moeten zijn.

  http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1397

  ‘Je gaat het pas zien als je het doorhebt,’

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  O ja, hoe zit het met het oproepen tot het vermoorden van een democratisch gekozen kamerlid- Dhr. Wilders- door de rode fascist RIESSEN, ex. hoofdcommissaris van de Politie te Rotterdam.
  En hoe zit het met zijn haattekst, om PVV kiezers te deporteren? Mag deze vuile, smerige RODE dat wel allemaal zeggen? Woest ben ik, dit is NIET mijn Nederland meer! Kots.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Dat zou ik ook niet zeggen als alle ‘Linkse intellectuelen’ met de dood bedreigd werden !!

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Ik heb het nooit zo op lieden die denken dat ze ‘intellectuee’l zijn en al helemaal niet als ze links zijn.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Bekend verhaal ja. Als van mij bekend wordt dat ik bijna op een kieslijst stond voor de PVV, dan had ik morgen geen baan meer.
  Men roept natuurlijk voor de vorm dat de PVV racisten zijn, maar ik weet inmiddels dan men echt bang is dat PVV-ers interne informatie naar buiten gaan brengen. Vooral, wanbeheer, verkwisting, vriendjespolitiek en fraude. En dat moet je niet willen; dus geen PVV-ers in de organisatie, dat kunnen ze niet gebruiken. En bij de overheid is die angst nog groter; ze knoeien daar dan ook erger.
  Gutmenschen hebben geen enkel probleem met deze smerige discriminatie en ik hoop dat ooit de dag komt dat iemand die lid is van de PvdA (of al die andere NSB-partijen) ontslagen wordt.

  Geliked door 1 persoon

 6. joopklepzeiker zegt:

  Goed stuk van Bert Brussen .

  Zijn er hier nog meer goede adviezen zoals je laten registeren bij de PVV ?

  Het is geen kinderspel hoor .

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Zodra de omwenteling komt heeft iedereen altijd al PVV gestemd.

  Geliked door 2 people

 8. fransdewit zegt:

  Ik weet het ik wordt zelfs op facebook wel eens lastiggevallen omdat ze kunnen zien dat ik de PVV aanhang maar ze doen hun best maar

  Geliked door 1 persoon

 9. joopklepzeiker zegt:

  Als ik naar die foto kijk en er vanuit gaat dat het een moeder is met haar dochters dan wens ik de familie heel veel happy rape,s toe .

  Like

 10. Niemand realiseert zich dat Geert zich nooit eens vrij kan bewegen. Alles moet hij van te voren plannen. Daar staan maar weinig mensen vooral die links blerrende meute. Die zichzelf zo goed vinden, in dit zgn vrijdenkende Nedeland. Nou dar vrij kunnen ze er van mij zo langzamerhand wel aflaten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s