Burgemeester van Berlijn noemt actie van de Identitaire Beweging “weerzinwekkend”

Screenshot_114

(Vertaling: E.J. Bron)

De burgemeester van Berlijn, Michael Müller (SPD, foto boven), heeft de moedige actie van de Identitaire Beweging op de Brandenburger Tor zaterdag scherp veroordeeld. “Het is ronduit weerzinwekkend hoe democratievijanden zich dit symbool toe-eigenen, dat inmiddels voor een vreedzaam en internationaal georiënteerd Duitsland staat”, zei Müller zaterdag. PI vindt: De enigen die hier weerzinwekkend zijn, zijn volksvertegenwoordigers politici zoals Müller, die Duitsland´s identiteit en waarden prijsgeven aan een islamitische massa-immigratie!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Berlijn, burgermoed, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

20 reacties op Burgemeester van Berlijn noemt actie van de Identitaire Beweging “weerzinwekkend”

 1. topsporter zegt:

  Juist.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Waarom zien die regressief-linkse klootzakken er allemaal eender uit? Hij lijkt op Heiko Maas, en die lijkt weer op Joseph Goebbels. Allemaal een prototypische Nazi-smoel!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ach ja, de bestuurlijke elite is en blijft overal in de EU hetzelfde, hè…….
  Ik kan zó legio burgemeesters opnoemen, die precies hetzelfde zouden reageren als deze snuiter: Van Aartsen in Den Haag, van der Laan in Amsterdam, van Zanen in Utrecht…..Och en laten we voorál “onze” Achmed A. in Rotterdam niet vergeten: Díe staat juist bij zulke gelegenheden helemáál klaar met “symbolen van de democratie” die hier worden geschonden door “anti-democraten!” Alsof die twee-paspoorten-man compleet met de Nederlandse democratie in zijn zak loopt! Belachelijk!
  Kortom, zoals gezegd: Het hele gevestigde kolerezooitje in heel West-Europa zou precies hetzelfde gereageerd hebben als dít misbaksel en het middel om dat definitief aan het licht te brengen zou zijn: Overal dit soort Identitaire acties, in heel Europa.
  (Maar héél eerlijk: Als ik aan het stel denk, dat ik begin dit jaar nog in Krommenie-Assendelft mocht ontmoeten, heb ik er hier een hard hoofd in.)

  Geliked door 1 persoon

 4. Ongelovige zegt:

  En dan zijn er nog die denken dat Merkel alleen staat. 50% zou haar herkiezen.

  Like

 5. Cathja zegt:

  …………..”een vreedzaam en internationaal georiënteerd Duitsland”…………..???

  Weet deze domkop niet wat zich allemaal afspeelt in zijn land, en wat er broeit onder de ontelbare ‘vluchtelingen’?

  Man, laat je eens bijpraten voordat je commentaar levert op de Identitaire Beweging. Deze actie van hen verdient ons aller respect!

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Michael Müller (SPD):
  Wat wordt het tijd om met dit soort gore nsb-ratten af te rekenen, het minste is wel pek en veren.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier hoe een LINKSE KLOJO laat zien hoe groot het verraad van LINKS is t.o.v. de eigen bevolking. LINKS is de grootste 5e colonne der islam, en ondersteuner van de massa-immigratie.

  Geliked door 1 persoon

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Dit linkse tuig, ook wel het betonrot van de samenleving genoemd zien er inderdaad allemaal hetzelfde uit. Het zijn gladjanussen die met elk windje meewaaien. Het gaat om een groep niet fokwaardigen. Geestelijk gestoorden dus wier ouders de Rassenwetten van Neurenberg kantje boord ontsprongen zijn.
  Als er iemand zou opstaan als Hitler zouden ze zich zonder gewetenswroeging bij hem aansluiten als daar meer voordeel te behalen zou zijn.
  Moet je die gore rotkop eens goed bekijken. Daar zou je toch graag eens een half uur lang je vuisten op loslaten. Hopelijk wordt ook zijn naam onthouden als de Duitsers gaan afrekenen met eenieder die deze maatschappelijke chaos veroorzaakt heeft.

  Like

 9. Jean zegt:

  Bekijk die smoel, heeft zich al helemaal aangepast aan islamreetlikkerij, dergelijke eikel is al te ruiken van op 2 km afstand.
  Het schavot is voor dergelijke misdadiger luxe.

  Geliked door 1 persoon

 10. Sjaak zegt:

  Halt die Fresse ekelhafter rotes Dreckschwein !
  Hou je smoel smerige rode varkenskop !

  Like

 11. Jan zegt:

  Anhänger der rechts-extremistischen Bewegung blablabla……

  Om je te bescheuren: De Poort staat symbool voor een vreedzaam Duitsland en dat open staat naar de wereld. Zo maakt iedereen het tot zijn eigen symbool, zo ook de polcormalloten

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Kreuzberg is een no go zone .

  Like

 13. Perfide Albion zegt:

  De burgemeester van Berlijn is een weerzinwekkende linkse hufter..

  Like

 14. Bas zegt:

  Deze burgemeester heeft het brein van een muil_ezel, begrijpen waarom men überhaupt demonstreerde doet hij kennelijk niet. Dit is fnuikend voor de samenleving.

  Like

 15. De reïncarnaties van WO II proberen het nog een keer.

  Like

 16. fleckie zegt:

  Frankfurterschule-adepten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s