Dure hulpvaardigheid: “Vluchtelingen” en hun kosten – een bodemloze put

Screenshot_116

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat de massa-immigratie een winstgevende zaak voor de Europese opnamesamenlevingen zou zijn, beweert  nauwelijks iemand meer. Het tegendeel is het geval – immigranten kosten veel meer dan zij de gastsamenlevingen opleveren. Maar hoe hoog de kosten in werkelijkheid zijn, is steeds opnieuw verrassend.

Duits - Zuerst

Enorme en schokkende cijfers over de kosten van de immigratie komen nu uit Oostenrijk – en de cijfers in de Alpenrepubliek onderscheiden zich vermoedelijk weinig van die in Duitsland. Echter: deze cijfers zijn niet officieel. Uit Oostenrijkse regeringskringen wordt prompt ontkend wat de “Kronen-Zeitung” nu onder het volk bracht.

Volgens de krant kost de massa-immigratie de Oostenrijkers zegge en schrijve € 91.537 per uur, € 2,2 miljoen per dag, € 802 miljoen per jaar.

En zo ziet de rekening er in detail uit: op dit moment leven er 84.000 “vluchtelingen” in Oostenrijk van de zogenaamde basisverzorging, 35.000 anderen krijgen al – op grond van positieve asielaanvragen – het minimum inkomen. Iedere migrant van die groep van 35.000 krijgt € 837,76 per maand uitbetaald. De totale kosten bedragen € 29,3 in de maand ofwel € 351,9 miljoen in dit lopende jaar.

Verder: de uitgaven voor de basisverzorging van op dit moment 84.000 “vluchtelingen” kunnen berekend worden op basis van de gegevens uit 2014: kostten destijds 28.000 immigranten € 150 miljoen, dit jaar zal dat in het lopende jaar € 450 miljoen zijn (alleen het “zakgeld” van € 40,- per “asielzoeker” per maand kost ongeveer € 3,4 miljoen).

Onder de streep kost alleen de verzorging van de 119.000 “migranten” de Oostenrijkers in 2016 minstens € 801,9 miljoen.

Deskundigen wijzen er echter op dat daarmee nog lang niet alle kosten zijn betaald. Want bij de uitgaven voor de basisverzorging en het minimumloon voor de “migranten” zou nog gerekend moeten worden: de astronomisch hoge kosten voor de gezondheidszorg van 119.000 extra mensen, voor cursussen Duits, voor de noodzakelijke personele uitbreiding van de politie, de personele kosten voor extra ambtenaren bij de vreemdelingenpolitie en de afdelingen voor aanvragen van het minimumloon, voor de grensbewaking door het leger en voor de bouw van “grensmanagement”-installaties (grenshekken). De geweldige kosten van de gezinshereniging zijn in dit bedrag ook nog niet meegenomen en eveneens niet de in feite slechts zeer geringe omvang van functionerende integratie op de arbeidsmarkt.

De massa-immigratie blijft derhalve een bodemloze put. Rest de vraag hoe lang de Europese opnamesamenlevingen zich dit nog laten welgevallen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Dure hulpvaardigheid: “Vluchtelingen” en hun kosten – een bodemloze put

 1. Angie1968 zegt:

  En deze asielzeikerds gaan NOOIT iets bijdragen aan onze maatschappij. Niet economisch, niet sociaal, niet cultureel. Het is dom, agressief, onaangepast, niet te assimileren kutvolk, dat nooit binnen onze grenzen had mogen komen. En krijg dat schijtzooitje nu maar weer is weg…

  Like

 2. Pieter zegt:

  Ontwikkelingshulp in eigen land noem ik dat altijd. Daarom al een reden om ontwikkelingsgeld aan het buitenland te stoppen.

  Like

 3. Thom zegt:

  Sie (Zij) schaffen das, zij wel aber wir (wij) niet.
  De Oostenrijkse politiek heeft dat altijd geweten en zich nooit verzet in daad., slechts in woord sinds Hofer premier dreigt te worden.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  En zo worden de door ons zorgvuldig opgebouwde samenlevingen onder uw kont vandaan getrokken.

  Liked by 2 people

 5. carthago zegt:

  De schade door geweld, verkrachting, diefstal, moord, doodslag, beroving, corruptie, vernieling is het 30voudige, daar gaan de jodelaars uiteindelijk definitief aan ten gronde,tenzij fpo drastisch daar de boel op zijn kop gaat zetten, maar dan ook drastisch met terugwerkende kracht.

  Like

 6. De samenleving moet ontwricht worden zodat iedereen straks eenzaam en alleen voor alles en nog wat afhankelijk is van De Kampstaat waarvan de beulen u met pervers genoegen met hun ‘democratische’ wapens af zullen raggen tot er niks bruikbaars meer aan zit.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Ik mis in dit verhaal nog de kosten politie inzet? vanwege voortdurende misstanden met…

  Lieve hemelen; in welk een ellende worden wij gestort en wanneer wordt iedereen eindelijk een keer wakker?

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Massaal terugsturen (uitzetten) past niet in de moreel-beschaafde instelling van de meerderheid van de bevolking. Daar moet aan gewerkt worden.
  Nederland is alleen te redden als we gezamenlijk werken aan deportatie van diegenen die onze cultuur naar de knoppen gaan helpen. Dit vereist een omslag in het moreel denken.
  Het proces van islamisering is volledig bekend. Daar is al talloze malen over gepubliceerd. Iedereen kan zelf zien in welke fase dat proces zich bevindt. Het nadert het punt van onomkeerbaarheid. Als de massa-deportatie niet snel in gang gezet wordt, zijn we verloren.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. Alleen de Coste Nostra in Italïe verdient er dik aan, die gebruikt ze als slaven.

  Like

 10. joga zegt:

  Malle Sion, door toedoen van de kiezers van VVD en de PvdA zijn we allang verloren. En met dat proces willen ze volgend jaar graag doorgaan(dixit Rutte). Alleen een heel sterke PVV kan Nederland nog redden.

  Liked by 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Op naar de vernietiging van alle sociale zekerheden, cultuur en welbevinden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s