Een koele ontvangst voor Merkel

Screenshot_101

Van links naar rechts: de Hongaarse minister-president Viktor Orbán, de Slowaakse minister-president Robert Fico, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, de Poolse minister-president Beata Szydlo en de Tsjechische minister-president Bohuslav Sobotka op 26 augustus 2016 in Warschau.

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse bondskanselier op bezoek in Oost-Europa. Daarbij werd ze tijdens haar bezoek aan Warschau zeer koel ontvangen. De bondskanselier ontmoette daar de regeringsleiders van Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije, die haar stuk hebben laten lopen en hun eigen belangen vertegenwoordigen. Iets wat Duitse politici al lang niet meer doen.

De zogenaamde Visegrad-landen wijzen allemaal bindende quota voor de verdeling van de “vluchtelingen” in Europa af. Merkel daarentegen wil deze wel. Een tot nu toe niet op te lossen conflict.

Dat werd al duidelijk tijdens het bezoek van Merkel aan Praag. Op de weg vanaf het vliegveld  passeerde de bondskanselier een billboard dat met duidelijke woorden waarschuwde voor nadrukkelijke overtuigingspogingen: “Mevrouw Merkel, geen dictaat, anders Czexit!”.

De toespeling op een EU-uittreding van Tsjechië is zeker overdreven. Maar de uitspraak laat zien hoe fundamenteel de meningsverschillen tussen de Duitse regering en de regeringen van de Oost-Europese landen door enkelen worden waargenomen, schrijft “Focus-Online”.

Wat betekent hier waargenomen? De meningsverschillen zijn fundamenteel en merkwaardig genoeg zijn grote delen van de Duitse bevolking eerder de mening van de regeringen van de Visegrad-landen toegedaan dan die van de eigen bondskanselier.

Duitsland zal zich daarom alleen moeten redden met de politieke, economische en financiële gevolgen van de “vluchtelingen”uitnodigingen van de bondskanselier. De weigering van de Europese elanden is begrijpelijk. En Merkel zal bij de volgende verkiezingen moeten betalen voor haar fouten.

De Duitse regering schat het bezoek uiteraard heel anders in. Een compleet verlies van realiteit op het hoogste regeringsniveau.

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Midden-Europa, Oost-Europa. Bookmark de permalink .

12 reacties op Een koele ontvangst voor Merkel

 1. Mooi zo, gewoon je poot stijf houden. Laat Merkel maar boeten voor haar uitnodigingen aan de gelukzoekers.

  Like

 2. Ron Soeverein Mens zegt:

  Grandioos dit koele ontvangst. merkel zou toch beter moeten weten daar zijzelf is opgevoed door de DDR en als geen ander moet beseffen dat de voormalige Oostbloklanden niet nog eens op onderdrukking van wie dan ook zitten te wachten. Ik hoop en wens van harte dat zij hierop volledig stuk loopt en het haar einde betekent. Daarna kan ze berecht worden voor haar misdaden en verraad aan de Duitse bevolking en de Europese bevolking. En zij niet alleen maar heel die roversbende in Brussel en Den Haag.

  Like

 3. Jan zegt:

  Ik wacht er op dat een van die regeringsleider zegt dat zij geen tijd voor haar hebben en als zij vervolgens de ander wil bezoeken ook zo afgescheept wordt, steeds opnieuw.

  Like

 4. fleckie zegt:

  Met welk recht mag Frau Merkel andere landen gaan vertellen hoeveel binnendringers ze moeten toelaten? Heeft zij zichzelf uitgenodigd.? ………….Als men goed oplet hoe ze altijd haar armen houdt, lijkt het alsof ze net als een soldaat in de houding staat.

  Liked by 1 persoon

 5. Marc zegt:

  Ik vind dat we de Duitse bevolking moeten aanspreken op het handelen van hun kanselier: haar beleid werkt desastreus voor heel Europa!

  De Duitse bevolking moet haar verantwoordelijkheid nemen, en Merkel afzetten.

  Like

 6. Merkels staatsbezoek aan de z.g.n. Visegrad-landen is natuurlijk wel bedoeld als een soort van dictaat, ben blij dat de regeringsleiders van de Visegrad-landen hun poot stijf hebben gehouden over de quota voor de verdeling van de vluchtelingen af blijven te wijzen. Een regelrechte teleurstelling voor Merkel moet je maar rekenen, gelukkig keert het tij voor Merkels “Will kommen beleid” ook haar EU-Turkendeal is een regelrechte ramp en een zwaktebod voor een verdeeld Europa mijns inzien. We weten het allemaal FRONTEX is een veredelde drenkelingen reddingsoperatie i.p.v. de EU-land en zeegrenzen daadwerkelijk te beveiligen. Neem nu Hongarije dat gaat een hoog hek tegen vluchtelingen neerzetten of ze zijn er al druk mee bezig, da’s pas consequente maatregelen nemen…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Adriaan Jansens: 14.33. uur. Helemaal mee eens, Adriaan. Bilderberg Merkel, is net als de andere eurofielen en islamofielen, een marionet van: de roden der EUSSR,Bilderberg,Soros de vuile smeerlap, en geldplutocraat, en de duivelse NWO! Weg met de EUSSR, en leve de Visegrad-landen!

   Liked by 2 people

   • Ja beste Tom die Soros is wel een van de engste van dat rijtje globalisten, zijn macht reikt tot in alle westerse landen en bemoeit zich ermee door enorme bedragen te doneren aan partijen die de NWO onderschrijven. Mooie is Tom dat de Russische Federatie hen eruit heeft geschopt net zoals die Amerikaanse gifmengersbedrijf Monsanto wat aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid over wordt genomen door het nazi besmette verleden van Bayer…

    Like

 7. carthago zegt:

  De visegrad wil geen kalifaatratten en kokosnoten, zuiver op de visumgraat zijn die landen.

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Up to 75 Kurds said killed in Turkish bombardment in Syria
  Scores reported injured in attacks on areas used by US-backed forces, as Ankara steps up its cross-border offensive

  http://www.timesofisrael.com/20-syrian-civilians-said-killed-in-turkish-bombardment/

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  PA refuses American proposal to renew peace talks, demands release of prisoners
  A Jordanian newspaper reported that Israel agreed to an American proposal to renew the peace negotiations with the Palestinians. However, the Palestinian Authority refused the proposal, saying that Israel needs to release Palestinian prisoners as a condition for the resumption of the peace talks.

  http://www.jerusalemonline.com/news/middle-east/israeli-palestinian-relations/pa-demands-release-of-prisoners-in-exchange-for-peace-talks-23268

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s