Islamitische extremisten willen bij Duits leger voor de militaire training

Screenshot_107

Duitse leger wil rekruten laten screenen door inlichtingendienst

De Duitse overheid vermoedt dat islamitische extremisten zich proberen aan te sluiten bij de krijgsmacht, om op die manier militaire training te krijgen. Dat staat in een overheidsdocument dat is ingezien door de krant “Welt am Sonntag”.

Om infiltratie door extremisten tegen te gaan wil de krijgsmacht rekruten voortaan laten doorlichten door de militaire inlichtingendienst. Daarvoor moeten dan wel de wetten die betrekking hebben op de krijgsmacht worden aangepast. Volgens de krant stemt het Duitse kabinet volgende week over de wetswijziging.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Islamitische extremisten willen bij Duits leger voor de militaire training

 1. Die Duitsers hebben zich wat op de nek gehaald met die gelukzoekers. Als zij dit soort mensen gaan trainen zijn ze verkeert bezig. Denk aan in vreemde krijgsdienst.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Weet u wel wat u onder Duitse auspiciën in het buitenland traint?

  Like

 3. anna zegt:

  alles met een vreemde kijk of herkomst weigeren …. of ben ik te kieskeurig ??

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De meest stompzinnige streek die een overheid kan uithalen is liede met een dubbel paspoort bij
  het leger of politie te laten dienst nemen.
  Het gebeurt echter ook in Nederland..

  Like

 5. Duchense zegt:

  Ten tijde van de balkan oorlog melden veel mannen zich aan bij het vreemdelingen legioen. Na de opleiding van drie maanden en mits men de toelatings eisen haalde moest men dan beslissen of men bij het legioen bleef. Hele opleidings peletons zijn na drie maanden verdwenen, ook hen die de toelating haalden. In drie maanden kun je behoorlijk getraind worden als je wil en veel leren. De opleiding van het legioen heeft vele vrijwilligers aan vooral Koatische zijde een dienst bewezen.
  Bij het legioen zelf warennze minder blij toen ze ontdekten waar hun selectie voor werd gebruikt.

  Heden ten dage loopt het legioen vol met asielzoekers die nergens heen kunnen cq moslims maar het gros haalt de selectie niet. Een legioenair met twee dienst gangen van vier jaar krijgt de Franse nationaliteit en na de opleiding een redelijk loon, dus het is een weg.
  Het nadeel is dat ook terroristen gebruik maken van het legioen om hun militaire vaardighedien op te vijzelen en het legioen maakt geen onderrscheid tussen moslims en andere geloven.

  Ex legioenairs van noord Afrikaanse afkomst zijn terug te vinden in leiding gevende posities bij IS maar ook in de terreur cellen in Europa. Verder vind je ze bij de zwaardere noord afrikaanse bendes die mee profiteren van hun opleidingen ervaring. Feitelijk hebben we als Europa onze eigennvijanden opgeleid, maar dat zien we terug op iedere plek waar Europeanen andere volkeren militaire en politie vaardigheden aanleren.
  Per definitie komt een deel van de inspanning terecht bij de verkeerde kant.

  De “Nederlandse” moslim die bij Al Nushra zit liet mij de tranen uit de gulp lopen, gezien de training die hij heeft gehad in Nederland en door geeft zal het voor de Koerden een makkie zijn om die groep goed af te slaan. De pers deed steeds of het zo erg was en de semi IS groep nu ineens goed zou worden maar echt niet door training op Nederlandse wijze, en bij de commando’s zat hij niet.

  Oorlog voeren en soldaat zijn is iets dat in de genen zit, het komt eruit of niet. Maar 5 x daags bidden naar allah en met een Ak47 op ongewapende mensen schieten is ongeveer niveau 0.
  De wapens die in Syrie rondzwerven zijn ook leuk,,onder andere een vracht STG44 is in gebruik bij IS, voor de niet kenners: de STG44 ofwel Sturmgewehr kwam in 1943 in kleine mate in gebruik bij het Duitse leger en in grotere mate in 1944. Het wapen is de voorganger en inspiratie van de Ak47 en had een kleinere patroon dan het Duitse mauser k98 geweer.
  Bij een slag in Rusland war de Duitsers ingesloten zaten werd de eerste lading gedropt en toen de Duitse soldaten hun grendelgeweer in ruilden voor de STG kregens ze ineens zoveel meer vuurkracht dat ze uit de omsingeling kwamen en de Russen hard op hun donder kregen.
  Deze wapens zijn nu na 70 jaar weer in gebruik, net als mosin nagant geweren , lee
  Enfields en zelfs martini Henry geweren, sommigen nu 120 jaar oud. Ook dat ligt op het slagveld in Syrië.
  Militaire kennis is leuk, maar in een burgeroorlog of een terreur oorlog waarbij de vijand overal en nergens is en overal kan onderduiken is het een handicap. Het denkpatroon vanuit het leger denkt in termen van vijand met uniform en stellingen, niet denkende aan de mogelijkheid dat een rekruut op een avond zijn slaapzaal maatjes met gif of op andere wijze ombrengt.
  Het enige voordeel is dat onze vijand tot een andere ethnische groep behoort,mwat het eenvoudiger maakt deze te vinden. Mits je wil en andere regels volgt dan wat als normaal word gezien.

  Maar goed, moslims in de krijgsmacht is gewoon een gevaar, al was het maar doordat ze weten waar dingen liggen en hoe dingen worden bewaakt. Lerennze hoe dingen werken dan zijn de rapen gaar.
  Een TOW of een Carl Gustaf in handen van een moslim bij Schiphol en een half land vliegt nooit meer.
  Zoals ik als schreef, we trainen onze eigen moordenaars, hoe slim is dat?

  Liked by 1 persoon

 6. Sabeltant zegt:

  Er zou een Europese wet moeten komen dat er geen moslims bij overheidsfuncties mogen.
  In islamitische landen wordt je namelijk als niet moslim ook als stront behandeld.
  Keer op keer komen we er achter dat de belangen die deze moslims behartigen enkel ten goede komen aan de islam of het eigen volk.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Ik roep al JAREN , geen moslimes bij de politie of in het leger !

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Bespaar je een duur screenings proces waarin je met het grootste gemak beschuldigd wordt van racisme. Onze humaniteit wordt misbruikt door het onhumaan Mohameddanisme. Zullen we gewoon beginnen met moslims uitsluiten voor alle functies die van vitaal belang zijn voor de veiligheid van het land en de burger. De islam is een veroverings ideologie en het veroveren van niet islamitsche volkeren is een opdracht en daad van islamitisch geloof. Moslims kunnen ook gemakkelijk radicaliseren (beter gezegd, gelovig worden) op later tijdstip.

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Beginnen met de opleiding, hoe eet ik een varken. HMMMMMMMMMMM erg lekker.

  Like

 10. Pingback: Nooit meer ‘kapsalon’ voor Yilmaz – Fenixx.org

 11. Pingback: Nooit meer ‘kapsalon’ voor Yilmaz – Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s