Islamofilie is veel gevaarlijker dan “islamofobie”

Screenshot_99

(Door: “Persona Non Grata”)

Als u zou stellen dat bijvoorbeeld de Klu Klux Klan niets van doen zouden hebben met racisme, of het neonazisme met het nationaalsocialisme, dan zou men u voor gek verklaren. Men zou u laten institutionaliseren als u zou beweren dat een afkeer of angst voor genoemde ideologieën, waarvan de eerste beslist religieuze aspecten heeft, racisme-o-fobie of nazi-o-fobie zou zijn. Als u vervolgens ook nog eens zou stellen dat wij wel een onderscheid zouden moeten maken tussen de radicale en de gematigde versie van genoemde ideologieën, en zelfs zou stellen dat racisme en nazisme ideologieën van vrede zouden zijn, dan krijgt u herhaalrecepten voor psycho-farmaceutica voor de rest van uw leven.

Zelfs als wij het hebben over het tegenwoordig volledig gedomesticeerde christendom, dat op geen enkele wijze nog enige bedreiging is voor wie of wat dan ook, dan zijn er altijd mensen die u graag en zeer nadrukkelijk wijzen op de zonder meer gruwelijke geschiedenis. Die u in geuren en kleuren vertellen dat de kruistochten, hetgeen weliswaar vooral verdedigingsreacties waren, een verschrikkelijk aspect waren van het christendom en hoe de wereld daar nu nog onder te lijden zou hebben. Men zou u wijzen op hoe het christendom heulde met de nationaalsocialisten. Enzovoort.

Ook heden ten dage wijst men er tot vervelens aan toe op dat islamkritiek eigenlijk een soort van racisme zo niet een herhaling van het nazisme zou zijn. En als wij niet oppassen dat ‘de treinen dan spoedig weer richting het oosten zullen rijden’ en er een ‘nieuwe Holocaust’, deze keer op moslims, altijd op de loer ligt als wij de islamcritici niet doen zwijgen.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", Islamofilie. Bookmark de permalink .

13 reacties op Islamofilie is veel gevaarlijker dan “islamofobie”

 1. Hendrik zegt:

  De treinen gaan weer rijden…………

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Islamofobie is op zich al een idioot woord.
  Alsof het een ziekte of afwijking zou zijn om een hartgrondige afkeer van de islam te hebben.

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Islamofilie staat gelijk aan fascisme, nazisme, communisme, dood en verderf. Vandaar dat Links zo stevig aankruipt tegen de islam. Dezelfde volksonderdrukking, dezelfde dictatoriale hatespeech, dezelfde egalitaire natte droom. Maar uiteindelijk geldt: All animals are created equal, but some are more equal than others!

  Like

 4. ildiko zegt:

  nou ik ben klaar mee, volgens onze Bisschop bij Witteman de ISSIS is geen islam, dan de sharia ook niet, de vodden ook niet dus hoera, deze dingen kunnen we gewoon verbieden.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Eerst was er ,t medicijn “Homophobiol”, tegen homohaat.
  Nu is er dan ook “Islamophobin”
  in Fr al een tijdje verkrijgbaar.

  Is dit medicament ook al in NL.?
  Wel in de U.S.
  Ze hebben er daar zelfs een promotiefilmpje voor gemaakt………..
  CAIR, de Am.-organisatie voor moslims heeft er voor gezorgd.
  http://www.huffingtonpost.fr/2016/05/27/homophobie-islamophobie-medicament_n_10169032.html

  Like

 6. Ik heb mijzelf vrijgesteld van alle geloof, niet dat ik niet zou geloven. Maar er is teveel gemoord in de naam van Allah en God.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel. En het zijn de RODE VERRADERS, met in Nederland de PvdA,SP,GL, en de politiek-correcte huichelaars te weten de liberalen/VVD en de christendemocraten/CDA, die ONS al in 1975 verkocht hebben aan de HAATBAARDEN. Lees maar eens: ” De Resolutie van Straatsburg”. De Islam wordt ook tegen ons ingezet, op bevel van de roden der EUSSR, de Bilderbergmaffia, de geldplutocraat Soros, en de NWO!

  Like

 8. Jan zegt:

  Slinkse cateraars islamiseren GB en duwen iedereen halalvoer door de strot

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s