Pas op, burgeroorlog: “Duitsland in gevaar”

Screenshot_111

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van de Duitse politievakbond (DPolG), Rainer Wendt, beschouwt Duitsland dankzij ondeskundige politici als aan de ondergang gewijd. Hij spreekt van opkomende “onlusten en gevechten” die “nauwelijks beheersbaar zullen zijn”.

Er bestaan boeken die je in één adem uitleest. Daartoe behoort het explosieve nieuwe boek “Duitsland in gevaar – Hoe een zwakke staat onze veiligheid op het spel zet”. De voorzitter van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt, schrijft daarin al hetgeen tot gisteren in onze vooraanstaande media nog als “samenzweringstheorie” werd betwist. Bijvoorbeeld het feit dat in Duitsland foutparkeerders hard bestraft worden, maar geïmmigreerde doodrijders indien mogelijk vrij blijven rondlopen. En hij observeert als alerte tijdgenoot een klimaat van angst, waarin Duitsers er bang voor moeten zijn datgene uit te spreken wat ze denken: “Velen zijn bang – en worden daarvoor ook nog uitgescholden, smalend uitgelachen, voor gek gezet en ook graag in de rechtse hoek neergezet. Zodat het zeker is dat zij hun mond houden.” (pagina 13).

En dan begint de voor zijn burgerlijke openheid bekende Wendt met een algemene uitval. Hij omschrijft het Duitsland van het jaar 2016 met de woorden: “Problemen leveren geld op, waarom zou je ze oplossen.” (pagina 32). Een wantoestand waarmee geld te verdienen valt, wordt volgens hem nooit opgelost.

Duitse politici hebben volgens hem veel van zulke wantoestanden mogelijk gemaakt. Bijvoorbeeld door massa´s immigranten uit Noord-Afrika en de Oriënt. Wendt noemt ze de “verloren generatie” en vervolgt: “Die zullen woedend zijn als ze afgeschud zijn. en wel enorm woedend.” (pagina 36). Zó woedend dat de politie machteloos tegenover hen zal zijn.

Wendt, vader van vijf kinderen en een bezonnen man, ziet overal gevaarlijke brandhaarden. Bijvoorbeeld ook de woede van die oudere en gebrekkige Duitsers, die zelf maar moeten bekijken hoe ze bij de dokter komen, terwijl “veel jongere en kerngezonde medeburgers voor tienduizenden euro´s met taxi´s naar instanties worden gereden, met de avontuurlijke motivering dat ze misschien zouden kunnen verdwalen, omdat ze de weg niet kennen.” (pagina 45).

Wendt denkt dat het weldra tot een uitbarsting komt in Duitsland. Bijvoorbeeld wanneer diegenen die twee banen hebben, om de touwtjes aan elkaar te kunnen vastknopen, zien dat jonge vechtersbazen van de staat een “24-uurs verzorging” krijgen. (pagina 46). Wendt vraagt met betrekking tot de toestroom van criminelen: “Waar bestaat er een land, waarin men relatief ongestoord misdrijven kan plegen zonder einde, zonder echt bang te hoeven zijn voor sancties?” (pagina 49).

En hij ziet onrealistische politici, die zich ergeren aan het volk: “Het volk kan iemand echt op de zenuwen werken. Veel politici kunnen ook heel goed zonder hem. In ieder geval reageren ze prikkelbaar als ze het volk ontmoeten.” (pagina 65). De burgers hebben ondertussen heel andere zorgen. Want de staat kan hen niet meer beschermen. Dat zien de mensen aan het snel toenemende aantal inbraken. En ze zien het er ook aan dat ze nauwelijks nog politieagenten zien: “In de plattelandsregio´s zien de mensen vaak maandenlang geen patrouillewagen van de politie.” (pagina 95). Wendt schrijft hierover: “Het geweldsmonopolie van de staat smelt als sneeuw voor de zon.” (pagina 97).

Dat is echter nog de goede kant. Want “de slechte jaren moeten nog komen.” (pagina 101). Weliswaar nemen de deelstaten op dit moment weer meer politieagenten aan. Ze verzwijgen de burgers echter dat dit veel minder zijn dan de komende jaren met pensioen zullen gaan. Dan komen er tijden op ons af dat politici het “waarschijnlijk uit angst in hun broek doen.” (pagina 107). Eén ding is voor de politiechef duidelijk: Er zal sprake zijn van onvoorstelbaar geweld: “Niemand kan dit willen, maar het zal komen.” (pagina 128). Het zou geen zijn hebben om het toenemende aantal mensen dat deze ontwikkeling op zich af ziet komen “tot nazi´s te verklaren”. (pagina 155). Wendt roept de politiek ertoe op: “Kom op, de mouwen opstropen!” (pagina 169).

Of we pakken het nu allemaal samen aan, maken de weerbare staat sterker en gooien consequent iedereen eruit die ons onrust, geweld, criminaliteit en mens-verachting brengt, of het decennialange zo vreedzame Duitsland heeft geen toekomst meer: “Een tijdje zullen we met onze rijkdom nog veel conflicten in onze samenleving kunnen sussen en met geld kunnen lijmen. Maar uiterlijk als de verdelingsgevechten groter worden en het prestatievermogen van de Duitse belastingbetaler achteruitgaat, breken er openlijke onlusten en gevechten tussen de meest verschillende groeperingen uit en ze zullen nauwelijks beheersbaar zijn.” (pagina 189). In duidelijke woorden luidt de waarschuwing dus: Pas op, burgeroorlog.

Rainer Wendt was in totaal 25 jaar in dienst bij de politie. Hij staat niet onder de verdenking een “samenzweringstheoreticus” te zijn. Als een man zoals Wendt voor niet meer beheersbare zware onlusten en burgeroorlog in Duitsland waarschuwt, dan zou je de tijd moeten nemen om te lezen wat hij schrijft. Dat is de moeite waard. Ik heb in ieder geval veel opgestoken van het boek.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Adriaan Jansens”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Pas op, burgeroorlog: “Duitsland in gevaar”

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Pas op, burgeroorlog: “Duitsland in gevaar”
  Realistisch maar enkel gezien als politieman in Duitsland.
  Zou het in de Duitsland omringende landen anders zijn?
  De mossels hebben de opdracht meegekregen om in Europa rotzooi te trappen. In de eerste plaats de stiekem meegekomen TERRORISTEN maar ook de andere ‘vluchtelingen’. Dat zijn er zoveel dat geen enkele politiemacht in welke Europese staat er tegen opgewassen is.
  Die burgeroorlog zal dus wel op meer plaatsen uitbreken, tenzij de bevolking zich gewoon ONDERWERPT, hetgeen uiteindelijk toch de bedoeling is van de ISLAM.
  De titel heeft het over ‘gevaar’. In beide gevallen zullen de mensen uit de Europese landen in gevaar zijn. Bij burgeroorlog maar ook bij ONDERWERPING.
  Er rest nog één oplossing. Die is wel RADICAAL !!
  De regeringen in Europa zullen af moeten stappen van het geweldsmonopolie. Geef de burger de mogelijkheid om zichzelf te verdedigen in plaats met lege handen het onderspit te delven. Er is wel haast bij want de ISLAM groeit als kool.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Liked by 1 persoon

  • Jackie2015 zegt:

   Pepperspray is voor de Nederlandse burger verboden, laat staan dat ze in het bezit kunnen zijn van een wapen. De burgers kunnen zich niet eens verdedigen als ze aangevallen worden. Als men al kritiek op islam levert door te zeggen waar deze zogenaamde religie in werkelijkheid voor staat dan wordt men al voor de rechter gedaagd. De linkse volkstegenwoordiging blijft maar beweren dat al het geweld niets te maken heeft met religie.
   Ik ben het echter wel met u eens maar zo lang er gestoorde linkse dwarsliggers zijn lijkt mij dat niet zo eenvoudig om te realiseren 😦

   Like

 3. Angie1968 zegt:

  Laat maar komen die burgeroorlog. Als dat ervoor nodig is om ons te bevrijden van de slavernij van politieke correctheid en globalisme, dan moet dat maar. Want uit zichzelf zal het policor NWO-addergebroed niet stoppen.

  Liked by 1 persoon

 4. Ongelovige zegt:

  Voor mij kan het niet fout genoeg lopen in Duitsland. Leedvermaak is tenslotte het mooiste vermaak.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  “Duitse politici hebben volgens hem veel van zulke wantoestanden mogelijk gemaakt. Bijvoorbeeld door massa´s immigranten uit Noord-Afrika en de Oriënt”!!
  Ook in NL sterft het van dit soort debiele politici, op de PVV na is de hele fucking 2e slaapkamer verdebiliseerd, zelfs de onbetrouwbare gristen-kudt-partijen verneuken samen met demonen666 het NL-volk. Het wordt tijd om de hele politiek de laan uit te sturen.

  Like

 6. Jackie2015 zegt:

  Breekt er in Duitsland een burgeroorlog uit dan kan dat weleens overslaan naar de omringende landen. “Dan moet dat maar” zoals u zegt. Hier ben ik het mee eens.

  Like

 7. Hier zou je eigenlijk niet eens meer over moeten discuseren, maar gewoon afknallen. Is helaas niet meer te recyclelen.

  Like

 8. Leo zegt:

  Ola, dit is wel een gebeurtenis in NL !!!!!

  Sla ze LAM !!!!

  Like

 9. John zegt:

  Eindelijk iemand die durft te spreken en ook nog de WAARHEID het gaat onderdaad HEEL erg uit de hand lopen ook on ONS NEDERLAND. maar die DOMME REGERING van ons SLAAPT NOG STEEDS !!!!!!

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Volgens mij zit ‘Mutti’ al aan de pillen. Ziet er moe en afgetrokken uit. Ze heeft met haar vriendjes een Monster gecreëerd dat niet meer te temmen is. Ze weet het, ze heeft ‘Die Heimat’ verkloot!

  Like

 11. ReaGluurder zegt:

  Volgens mij zit ‘Mutti’ al aan de pillen. Ze ziet er moe/afgetrokken uit. Ze weet dondersgoed dat ze ‘Die Heimat’ verkloot heeft. De Oktoberfeesten zitten achter een groot hekwerk, toeristen blijven weg, overlast in winkelcentra van rondhangende “vluchtelingen” die halssnijdende bewegingen maken naar bezoekers etc etc. ‘Wir Haben Die Schnauze Voll’!! NL volgt!!

  Like

 12. Jan zegt:

  Indoctrination fears as Syrians who have moved to Germany complain that they are being ordered to grow beards in mosques that are more conservative than their homeland

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3881194/In-Germany-Syrians-mosques-conservative.html#ixzz4ONMa4lmX

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s