“Wir schaffen das” aan de kant: In geval van nood moeten boerderijen in de crisis in beslag worden genomen

Screenshot_117

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse regering heeft er een handje van om de bevolking op exact het juiste moment moed in te spreken. Eerst moeten de burgers voor 10 dagen voorraden hamsteren en bunkeren, nu komt ze met een ontwerp met de mogelijkheid om privé-eigendom in beslag te nemen. Moet de burger zich langzamerhand zorgen gaan maken om de toekomst?

politikstube

[…] Het ontwerp bevat zoals tot nu toe machtigingen waarmee de regering regels voor de productie en de distributie van levensmiddelen kan uitvaardigen. Nieuw zijn bevoegdheden die de autoriteiten in geval van nood de beslaglegging op boerderijen en andere levensmiddelenbedrijven mogelijk moeten maken.

Een oorlogssituatie, een grootschalige uitval van de stroomvoorziening, een pandemie of een terreuraanslag met grootschalig vrijkomen van radioactieve straling zouden in aanmerking komen […] Bron: “Die Welt”.

Kun je er van uitgaan dat de regering over meer informatie beschikt dan ze prijsgeeft? Beschikt ISIS inmiddels over ABC-wapens? Zijn er vanaf 05-09-2015 meer ISIS-strijders binnengekomen als eerst vermoed werd? Allemaal speculaties. De antwoorden zouden de burgers ongerust kunnen maken.

Nu kan niemand meer zeggen dat de regering niet voor het volk zou zorgen en eerlijk genoeg is om dat “voor” de verkiezingen te verkondigen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Krankzinnigheid, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op “Wir schaffen das” aan de kant: In geval van nood moeten boerderijen in de crisis in beslag worden genomen

 1. joopklepzeiker zegt:

  En zo begint het .
  Buckle up, we gaan voor een wilde rit !

  Liked by 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  Al dit soort acties zijn ook al tot beleid gemaakt in Amerika. Zie al die FEMAkampen die nu operationeel zijn. Is er iets aanstaande waar wij simpele burgers geen weet van hebben..zo ja, wat dan????

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Ook in Nederland FEMA kampen? Kampen voor mensen met onwelgevallige meningen? De bouw van deze mega gevangenis werd in elk geval nooit aan de grote klok gehangen. Normaal staat de NPO voor in de rij bij het tonen van grote bouwprojecten. Deze mega gevangenis werd het grote publiek onthouden en werd in 1,5 jaar uit de grond gestampt. Bekijk de video, je geloofd je ogen niet. Dit is een gevangenis die buiten alle proporties is van het gangbare dat we in Nederland gewend zijn.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ziet er goed uit !

    Bekijk het nu eens van de zonnige kant .
    Dak boven je hoofd, een bed om te slapen ,3 maaltijden per dag gratis medische verzorging, sport en ontspanning en geen boodschappen meer hoeven te doen.
    Lekker bingo-en en een koekje bij de koffie en geen gesleur met overleving paketten .
    Lekker in het zonnetje buiten zitten met een puzzeltje , vogeltjes fluiten .
    En in de winter geen zorgen over de energie rekening .
    Je kan niet buiten de muurtjes komen, maar vraag u een af hoe groot uw wereld nu is.

    Kan ik op voorhand voor later een appartementje reserveren , moeten ze wel een bar hebben .

    Like

   • elisah zegt:

    Ik dacht nou net dat er gevangenissen dicht gingen, ik meen 8 gevangenissen en 3 jeugdinrichtingen…

    Like

 3. Harry zegt:

  Als ergens een patroon in zit , wordt het zorgwekkend .
  (Behalve als je zelf iets hebt met een loop er aan) .
  Maar het patroon in duitsland wordt wel steeds duidelijker .
  Ik hoop van ganser harte dat die ellende dáár blijft , maar gezien het beleid van Rutte en Samsom ben ik bang dat het naadloos naar ons land doorhevelt . We hebben geen grenzen meer tenslotte .
  En eigenlijk gun ik die duitsers die ellende wel , maar dan moet het bij de grens wel ophouden .
  Waar hebben we die ellende godverdomme aan verdiend ?

  Liked by 1 persoon

 4. Witte raaf zegt:

  Vind dit wel een beetje “creepy”
  Net wat je zegt joopklepzeiker;
  “Buckle up” the shit is going to hit the fan!

  Liked by 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  En wie gaat dan die boerderijen beheren, erop werken, 60 uur per week, als er vee voorradig is? En kennis heeft over het boerenbedrijf? ‘Luxe paardrijders soms,?die menen dat ze al heel wat kennen, en kunnen? Maar ook het uithoudingsvermogen[kracht bezitten] om een boerderij, zowel landbouw als veeteelt kunnen’bestieren’?

  Like

  • elisah zegt:

   Duitse slaven mogen dat werk doen.

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Fleckie, in de oorlogsjaren werden de leden van de Hitlerjugend onder andere daarvoor opgeleid. Probleemloos en langdurig runden zij boerderijen waar de nood aan de man was. Maar die zijn er helaas niet meer.

   Like

   • fleckie zegt:

    men ziet dan ook op de film’Der Lehrer leert, und die JUNGE Leute’LERNEN’, :worden dus geïndoctrineerd , alvast voor de overwinning’ ……………..Gos, wat zullen die enorme spierpijn te verduren hebben gehad na zo’, intensief [propaganda]GRAS MAAIEN’ , vooral omdat het ministerie van propaganda het aanprees,’ als spierversterkend idee’, !…
    Op de meeste boerderijen in het ‘grote vaderland”!! moesten meestal de door de NAZI”s …gestolen jongeren …via razzia’s !! , uit SLAVISCHE landen , de boerderijen in stand houden,!! Net als in de ziekenhuizen, waar ook weinig Duits personeel meer aanwezig was!!. Of ze ooit een ‘WIEDERGUTMACHUNG’ hebben ontvangen, is maar de vraag……
    Ze [ vooral de POLEN] werden immers als UNTERMENSCHEN betiteld.

    Like

 6. Bas zegt:

  Mocht het mis gaan zal de burger hier waarschijnlijk ook niet ontkomen aan eventuele nood verordeningen, machtigingen om inbeslagnames. Men doet wat men goeddunkt. Een staaltje van inbeslagname zagen eerder bij de totstandkoming van de EU, toen heeft Nederland om te beginnen sowieso al de (zilveren) gulden in beslag genomen c.q. ontnomen van de Nederlandse bevolking.. Beslaglegging op boerderijen, distributiecentra en levensmiddelenbedrijven valt helemaal binnen het kader om de maatschappij in tijde van nood met voedsel draaiende te houden. Dit overheids patroon is niet ongewoon. Maar wat wel opvalt en ongewoon is, dat de spanningen die men hiermee oproept bij de bevolking niets goeds voorspellen !

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   De Nederlandse wet voorziet al in noodgevallen voor de in beslagname van ongeveer van alles !

   Liked by 1 persoon

   • hslot4 zegt:

    Klopt als een bus alleen weten de nederiglanders dat niet .
    Waarom niet ? ze verdommen het om an hun Eigen geschiedenis te leren .
    Zo is er zelfs een financiele wet die het bezitten van goud strafbaar maakt voor burgers.
    De minister van Financiën heeft op grond van de Noodwet Financieel Verkeer ( 25 mei 1978), artikel 26, de bevoegdheid om gouden munten, fijn goud, onbewerkt goud of halffabricaat te vorderen van ingezetenen van Nederland. Op grond van de Coördinatiewet Uitzonderingstoestanden (3 april 1996) en de hierin genoemde afroep van de noodtoestand kan deze noodwet in werking worden gesteld.
    Dus voor de gouderzamelaars preppers je begrijpt waarscheinlijk wel dat alle transacties aankopen geregistreerd staan .
    Zijn we al wakker?

    Like

   • abouneenee zegt:

    Mijn geld vertrouw ik niet toe aan Nederlandse banken en al helemaal niet in euro’s.

    Like

   • volksrechter zegt:

    Hopelijk blijft het hier in apenland Belziek zoals het nu is, want zulke maatregelen zullen tegen maatregelen met zich meebrengen, ik niets een ander ook niets zo simpel is dat en als ik mijn huis in de fik moet steken omdat het aangeslagen word dan de fik erin !

    Like

  • fleckie zegt:

   En artsen en verplegend personeel, die hun orders ontvangen van hogerhand. ……….Oh ja, hoe zit het met de’oranjes,’allemaal/ :staat hun super-jumbo-jet ook al klaar?…..even doordenkend over Pechtold, [poetst hij nu al de plaat??]

   Like

   • fleckie zegt:

    Als de ‘ORANJES’ naar het andere Continent Amerika, bv. Vluchten, kunnen ze daar informeren HOEVEEL NEDERLANDS GOUD …..NOG ……in FORT KNOX ‘opgeslagen ‘,ligt. {uit de schatkist, die toendertijd, even voor het begin van de DUITSE invasie, werd meegenomen? ]…… Oh, ja………nu de aandacht is gevestigd op de schatkist!.., kan men zich nog herinneren hoe het goud van de OEKRAINE ’s nachts ……’VERWIJDERD’…..werd?!

    Like

   • Erica zegt:

    Die zijn altijd als eerste weg .koningin Elizabeth uit Engeland heeft al uit noodzaak een apartement gekocht in New York .en merkel denhaag enz .zijn straks ook vertrokken .
    Bilderberg praktijk. Van de eu uit .
    Volgens mij laten ze bewust eu vol lopen om vervolgens een bom er op te gooien. .er zijn te veel mensen op aarden .Volgens notradamus. Die voorspelling heeft gedaan. Wat Tot nu toe allemaal is uit gekomen .zal de oorlog starten in Frankrijk. ..
    Maar alles boven alles via de ik dat eu merkel enz .bewust deze elende veroorzaken. .en dat weten ze .

    Like

   • Bas zegt:

    Mogelijk gaan de Oranje’s traditie getrouw weer naar Canada toe, waar ze op hun gemak met het hele gezin, in alle welstand, de zakelijke boel kunnen delegeren en niet te vergeten hun privé- en zakelijke bankrekeningen kunnen beheren. Waarschijnlijk komen ze weer retour, om de mensen te troosten, als er voor hun niets meer te vrezen valt, dus de vrede is teruggekeerd.

    Like

   • fleckie zegt:

    Hoe werkt het resultaat van/na. ..desertie? eigenlijk ? Mogen personen nog aanspraak maken op het land van ‘verlating’? Of worden ze ‘vrijgesteld’ van vervolging?

    Like

 7. Hoe komen de mensen er toch bij dat ze bezit zouden hebben terwijl ze zelf met hun hele vermeende hebben en houden al vanaf de geboorte bezit zijn.

  Liked by 1 persoon

 8. BertG. zegt:

  Professor Europees Instituut voor Klimaat en Energie: Duitsers moeten van regering Merkel hamsteren omdat groene ‘Energiewende’ langdurige stroomstoringen zal veroorzaken – Aantal noodingrepen stroomnet dankzij windturbines gestegen van paar keer per jaar naar duizenden keren per jaar.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Documentaire-waarschuwt-Europa-8-dagen-lang-zonder-stroom

  Liked by 1 persoon

  • Witte raaf zegt:

   Had het stuk ook al gelezen BertG maar ik betwijfel of de komende ellende daadwerkelijk daar vandaan(energiewende) gaat komen,ik vermoed zelf dat het uit een andere richting gaat komen maar dat is puur op mijn gevoel gebaseerd.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Dat klopt. Men kom meer en meer erachter dat de energie wende in Duitsland het grootste financiële debackle gaat worden ooit op gebied van energie voorziening. Het hele land is volgeplemd met windturbines en op topdagen met veel wind weten ze niet meer waar naar toe met de stroom overschotten. Je kunt stroom namelijk niet bewaren voor later. De spanning wordt dan zo hoog dat de bovenleidingen hierdoor beschadigd raken. Lange tijd hebben ze dit kunnen afwenden door gratis stroom te laten weglopen op het Poolse en ook Nederlandse stroomnet. Polen en ook Nederland willen dat niet meer omdat dit ook plotselingen pieken veroorzaakt op hun netwerken. Van alle kanten begint de links groene ideologie in te storten.

   Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Dan moeten er natuurlijk allereerst de koelkast, daarna diepvriezers ‘ leeggegeten worden,, [misscien tegen heug en meug?]

   Like

 9. Dries Jansen zegt:

  Ik heb meer het vermoeden dat het de Duitse bank betreft en dat daardoor rellen uit gaan breken

  Like

  • Witte raaf zegt:

   Dries dat denk ik dus ook,complete financiële en economische chaos,instorten van de beurs gelijk aan de beurskrach van de vorige eeuw en Amerika gaat ook op z’n financiële reet!
   Is ook al door meerdere analisten voorspeld trouwens.

   Like

 10. abouneenee zegt:

  Laten we onszelf voorhouden dat Merkel bepaalde informatie niet kan prijsgeven vanwege de nationale veiligheid, maar dat ze een visie heeft en Duitsland nog weet te redden. Laten we daarop hopen, want de Merkels en de Ruttes van dit continent sluiten alle vormen van zelfverdediging hermetisch af. Afstraffen van pogingen tot zelfverdediging (door bijvoorbeeld burgerpatrouilles) worden door de autoriteiten als hoogste prioriteit gezien.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Is het ook de bedoeling dat de “overtallige” “vluchtelingen” ook op de boerderij van die foto gaan werken ?
  Ik zie er n.l. wel veel varkens lopen.

  Like

 12. fleckie zegt:

  Waarschijnlijk niet, die zullen als voedselvoorraad het eerst opgegeten worden, veranderen in ‘ BRATWURST’ etc. [ best wel een idee om de binnendringers alvast uit dat gebied te ‘verwijderen’!]

  Like

 13. nobody zegt:

  Duitsland en Merkel bepalen helemaal NIETS, Alles wordt gedicteerd door The City in Londen en Washington

  Liked by 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   a hington??? Nou, nee. Het i de VN en die it in NY. de video´ niet ge ien van die enorme hoeveelheid aar legermaterieel die door de Verenigde taten alle richtingen uit orden getransporteerd met het logo VN.-er op en de berichten niet gele en over contingenten vreemde oldaten, geen Amerikanen du. aar chijnlijk huurlingen van de VN

   orry mijn toet enbord il niet meer. Ver tuur het toch maar in de hoop, dat jullie het o ook le en kunnen

   Like

 14. fleckie zegt:

  En dan denk ik aan het artikel ‘MASSAMOORD in het BOS van KATYN’, uit het boek”GOEBBELS de man achter HITLER’, Uitg. Bigot& Van Rossum N.V. Amsterdam, schrijver…Dr.Rudolf Semmler……12 april. 1943: ‘Op een conferentie bij de minister worden de chefs van de afdelingen pers,radio en filmindustrie voorzien van uitgebreide instructies..over..de..manier waarop de massamoord in het bos van Katyn behandeld moest worden. Daar werden de lijken van 11.000. Poolse officieren in een massagraf gevonden. In de loop v.d.conferentie werd de TWIJFEL geuit of de wereld deze gruwelen zal geloven. Goebbels stelde daarom voor dat een internationale commissie van deskundigen de Duitse verklaringen ter plaatse zal controleren. Voor zo’n commissie zou men alleen kunnen hopen mensen uit ZWEDEN, Zwitserland en PORTUGAL te krijgen. ……….Goebbels zei,dat deze sensationele ontdekking ons wel genoeg materiaal zou verschaffen voor onze ..ANTI-BOLSJEWISTISCHE propaganda voor de volgende maanden. De hele beschaafde wereld moest worden opgewekt om tegen de vijand van het Westen ten strijde te trekken. Deze massamoord zou ons weer een nieuw argument verschaffen om ons moreel te rechtvaardigen voor onze preventieve oorlog tegen deSOVJET-UNIE.’………………………………….’DE KRANTEN MISSEN HUN KANS’ 16 april 1943. …..Je hoort maar weini meer van KATYN. De geschiedenis is al uit de ..degelijke”kranten verdwenen en wordt zelfs in de partijorganen veel minder besproken……Goebbels is woedend dat onze redacteuren geen goede neus voor nieuws hebben en niet inzien wat een geweldige mogelijkheden het materiaal bood. Hun journalisten, zei hij, behoorden er dankbaar voor te zijn dat ze zulke concrete feiten hadden gekregen. Ze hadden dan van alle kanten beschouwd moeten worden. Het was lang niet genoeg alleen maar het officiele communiqué te publiceren. De journalisten hadden nu de kans te tonen dat ze niet alleen goed konden schrijven, maar ook goede propagandisten waren. Deze slappe periode,waarin haast niets gebeurde, zou niet beter gebruikt kunnen worden dan door een wervelwind van belangstelling en verontwaardiging te wekken over Katyn. …..Tenslotte beval Goebbels alle Duitse kranten het geval KATYN minstens twee-of driemaal per week te behandelen in het nieuws met commentaar., in hoofdartikelen met fotomateriaal. …..Hij scheldt op de Deutsche Allgemeine Zeitung die KATYN in het bijzonder heeft genegeerd. Goebbels wijst op de Engelse tactiek, die er op uit is zoveel tijd en plaats te geven aan gebeurtenissen van propagandistisch belang, dat het publiek er tenslotte misselijk van wordt. Dat is de juiste methode, zei hij. De geschiedenis van KATYN moet er zo bij het publiek in gehamerd worden, dat bij het noemen van het woord KATYN zelfs de domste mensen een koude rilling langs hun rug krijgen. Dan zou hun taak hier in het land verricht zijn, maar ze moesten ook proberen hetzelfde resultaat te bereiken in het buitenland. …..Het Ministerie van Buitenlandse Zaken zegt,dat ze moeilijkheden ondervinden bij het bijeenbrengen van een internationale commissie. Enkele buitengewoon bekende professoren hebben helaas de uitnodiging om deel te nemen..afgeslagen.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  ..Fleckie:..'psychologische oorlogsvoering,' was een zeer welbekend 'gegeven' bij GOEBBELS, …
  Een, of meerdere onderdelen daarvan zijn leugens, bedrog, en het verdraaien van feiten!!<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s