Jan Roos wordt lijsttrekker van VNL

Screenshot_1

(Door: Joost Niemöller)

Wie het wederzijdse geflirt op Twitter tussen VNL en Jan Roos volgde de laatste tijd, zag het al aankomen. Ik kreeg de afgelopen dagen via verschillende bronnen het gerucht door. Er werd gehint. Er waren aanwijzingen. Het lag natuurlijk ook zeer voor de hand. Vandaag kreeg ik van andere bronnen zekerheid: Jan Roos wordt lijsttrekker van VNL. Hij gaat dit groot aankondigen in een tv programma. Ik weet niet welk. Ik weet niet wanneer.

In het kader hiervan worden de felle aanvallen op de PVV op de website GeenStijl begrijpelijk.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

87 reacties op Jan Roos wordt lijsttrekker van VNL

 1. Hij is de zoveelste, die de stap naar de PVV niet kan/durft te nemen en dat is erg jammer. Het is een verschijnsel, dat je ook bij Annabel Nanninga en Ebru Umar ziet, hoe wel het bij Roos nu verstrekkender gevolgen heeft, omdat hij metterdaad de politiek ín wil. Zijn streven op zichzelf begrijp ik volkomen: Ik vind het een pré, dat hij daar zo eerlijk over is: Laten we inderdaad eens ophouden met dat besmuikte gedoe: Ieder mens kent geldingsdrang. En ambitie. En de behoefte om erkend te worden.En ja, om het maar meteen helemaal af te maken: Oók jaloezie en frustratie. Als we daar met z’n allen eindelijk eens normaal voor uit konden komen, zonder elkaar er direct om neer te sabelen, zou dat volgens mij de lucht in het algemeen bijzónder opklaren!

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ik denk dat Jan Roos een kereltje is waar je heel gemakkelijk mee in conflict komt , net als Moszcowicz , dat zijn geen mensen waar je gemakkelijk mee samen kunt werken , integendeel !
   Heb de indruk dat Jan Roos zo’n serpenterig ventje gaat worden in de stijl van Geen Stijl .
   Overal tegenaan schoppen , ongeacht de bloedgroep .
   Geen sterke zet van VNL als je het mij vraagt .
   Kijken of ie het langer uit gaat houden dan Bram .
   En ALS ie het redt tot voorbij de verkiezingen , dan is dat omdat zijn geldingsdrang zijn andere eigenschappen tijdelijk onderdrukt hebben .
   VNL heeft zich tot nog toe tamelijk beheerst gedragen richting PVV , dat zal er niet beter op worden .
   En daar schieten we niks mee op .

   Nee , geen goed nieuws .
   Denk ook niet dat de PVV hem binnengehaald zou hebben , toch ?

   Like

   • Dat het goed nieuws is, hoor je mij niet zeggen. Alleen, dat ik ‘m begrijp. En zijn oprechtheid in dit verband verband op prijs stel.
    Het is geen zonde om geldingsdrang te hebben: Iedereen heeft dat en het is een normaal overlevingsmechanisme. Het vervelende is, dat a) het nog steeds taboe is om er voor uit te komen en b) dat er nog steeds maar zeer weinigen zijn, die je er in aanmoedigen en vooruithelpen: Eerder zijn ze geneigd, je “goedbedoeld” te ontmoedigen en je op je plaats te houden. Ze hebben soms wel een idool, maar iemand, die uit dezelfde gelederen komt als zij, moet liever niet in diens voetsporen willen treden, ook al is het maar zó’n beetje, want díe “moet dat ook opeens zo nodig, díe heeft alleen maar “geldingsdrang.” Daarom begrijp ik Jan Roos.
    Denk daar maar eens rustig over na, Harry. Ook jij.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik hou daar wel van, van die serpenterige ventjes die overal tegen aan schoppen.
    Dan is het tenminste een beetje duidelijk wat je ergens van vind.
    Anders snappen ze het niet.
    Een beetje stroop om iemands mond smeren heb niemand wat aan, dan maar minder beleeft en diplomatiek ingesteld.

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ja echt waar hoor de geldingsdrang van de heren Louis Bontes en Joram van Klaveren helpen ons echt vooruit .

   Laat ik het hier voor eens een keertje maar bij houden .

   Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  Verdeel en Heers. De spelletjes beginnen vroeg…

  Like

 3. ik geloof er niks van……..

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Jan Roos is een goede keus voor de VNL. Hij laat zich niet op een zijspoor zetten. Er is een enkel ‘maar’.. Je moet niet iemand die al bijna een ‘legende’ is op het terrein waar je je begeeft en die bewezen heeft achter dat te staan waar hij zich voor inzet, met laster en naslag proberen te overtreffen, zodat je jezelf kunt profileren in de ogen van de ‘toekomstige’ kiezer. Dat geeft een bittere nasmaak en toont geen integriteit. Jan Roos is en is/was het altijd met veel dingen eens welke Geert Wilders, en terecht, naar de voorgrond brengt/bracht. Een ommekeer in gedachtegang zie ik hem dan ook niet doen. Ik denk dat, als de partij dit van hem zou vragen, hij zou antwoorden: ‘Jullie kunnen me wat, daggggg….’
  Het zal meer zijn ‘ding’ zijn, als hij zelf een partij opricht en dan iedereen van repliek dient. Dat is meer zijn ‘stijl’. Vechten met open vizier voor wat je staat, is beter dan een loopjongen spelen voor een groep die in wezen goed werk verricht, maar geen leiderschap aan kan brengen om voor het eventueel aanblijven na de nieuwe verkiezingen

  Het ‘bashen’ door hem, zou hij dit gaan doen, van iemand die altijd oprecht heeft gestaan voor wat hij vindt en wat ook in werkelijkheid zo is, alleen om zich een positie te verwerven binnen een politieke groepering, verwacht ik dan ook niet van hem. Ik zie hem, tot nu toe, als eerlijk en rechtuit, en ik hoop dat hij dit ook blijft. Anders kan hij zijn hele ‘status’ als voorvechter voor het recht en tegen het onrecht, door het toilet spoelen en zich scharen achter de bekende leugenaars en opportunisten die dit kabinet en de hele politiek al rijk zijn: Rutte, Pechtold, Klaver, Roemer en consorten en is hij maar éne van velen.

  Doe het niet, Roos, want je oprechtheid staat op het spel. Je kunt en bent meer dan een ‘hampelman’ voor een partij. Als je zo graag in de politiek wil, blijf je eigen koers volgen. Dat kun je het beste en dat is waarom de mensen je waarderen.

  Geliked door 1 persoon

 5. wauso zegt:

  VNL = VVD light, maar wel met enig realisme.
  Ze hebben al van alles liggen proberen om stemmen te krijgen.
  De partij voor de zelfstandigen, Mosko.., 1 belastingschijf tarief en nu dus Jan Roos.
  Ik denk dat het een ‘Overshoot’ gaat worden voor het kwebbelende mannetje !
  .
  GeenStijl is altijd al geen echte PVV aanhanger geweest. De laatste tijd geven ze nogal domme opmerkingen, die er helaas bij de Rechtse Gutmenschen als koek ingaan.
  De opmerking van Niemoller, dat GeenStijl broodnodig is, daar zijn in feite ‘Rechtse’ of beter Realistische sites/blogs zelf debet aan. Het is ieder voor zich en God voor ons allen. Ik heb het er vaker over gehad, maar kan in deze egotripperij geen verandering teweeg brengen !
  Opmerkingen van mij naar Geenstijl de laatste dagen:

  .

  .

  Geliked door 2 people

 6. joopklepzeiker zegt:

  Begrijpt u nu mijn 90 zetels benodigd voor de PVV om ook maar iets te kunnen bereiken ??

  Like

 7. Ik zeg maar zo, ik zeg maar niks. Dat lijkt me het beste. Gewoon afwachten maar, dan komt alles weer op z’n pootjes terecht, denk ik

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hè, hè…

   Eindelijk eens ’n nuchter iemand.
   Even niks zeggen. Dat moet je kunnen.
   Ik bijvoorbeeld heb daar veel moeite mee.
   Meestal weet ik niets te zeggen als ik wat zeg.
   Niet dat ik daar wat mee miszeg, maar om maar wat te zeggen zoals ik zeg,

   Zeg jij nou eens wat…!

   Like

 8. danny zegt:

  Respect voor Jan Roos, maar ik stem toch weer op de PVV. Wilders is in mijn ogen de enige die hard op durft te zeggen dat de islam in gevaar voor ons is.
  VNL vind ik daar toch nog iets te voorzichtig in.
  Toch hoop, ik als beiden partijen hoge ogen gooien, dat ze gaan samenwerken en niet met modder naar elkaar gaan gooien.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Wilders is een geweldig politiek deskundige.
   Hij is de enige werkelijke vakman die in de tweede kamer het volk ECHT vertegenwoordigt. Dat kun je van de rest van niemand zeggen.
   Ik vind persoonlijk Jan Roos geen kwade kerel, maar wat hij nu wil doen zal niet lukken.

   Hij is gewoon niet de juiste man op de juiste plaats in het centrum van de politiek.
   Hij had moeten blijven doen wat hij nu doet en dat is als bijzonder criticaster de politici
   belagen en beoordelen. Dat kan Jan Roos als een van de beste.

   Maar om zelf politicus te zijn… daarvoor mist hij het vermogen om als een windvaan in alle richtingen te draaien

   Like

   • Mirjam zegt:

    Quote: ‘Maar om zelf politicus te zijn… daarvoor mist hij het vermogen om als een windvaan in alle richtingen te draaien’

    Dat, Paul, is juist de achilleshiel van de huidige politici in onze regering. Ze draaien mee met elke windrichting en dat is niet goed. Een echt politicus, die moet standvastig zijn en tevens flexibel. Hij of zij moet de waarden en normen van de burgers en het land altijd voor ogen houden bij zijn beslissingen en niet als een opportunist van de hak op de tak springen en liegen, zodat niemand weet wat men aan zo’n persoon heeft.
    Men kan zulke mensen niet vertrouwen. Zij kunnen de bevolking niet leiden of beschermen, dus is het zelfs goed dat hij niet als een windvaan in alle richtingen draait. Het zou zelfs een vereiste moeten zijn voor een politicus.

    Geert Wilders doet dat niet, Orban en Farage ook niet. Zij staan voor waarden en normen. Het zijn leiders en doorzetters. Zulke mensen hebben we nodig. Roos is ook een eenling, zelfs al is hij onvoorspelbaar en zegt hij wat hij denkt, dan nog is hij een beter politicus dan de hele tweede kamer bij elkaar. Uitgezonderd Wilders natuurlijk.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Nou nou , dat geweldig zou ik maar tussen haakjes zetten, die blunder van het gedoog kabinet neem ik hem nog steeds kwalijk, wat een ongelofelijke blunder, ik hoop dat hij er wat van geleerd heeft .

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Joop.

    Inderdaad. Dat was een geweldige blunder van Wilders.

    Hij wordt nog altijd bij elke verkiezing afgestraft door kiezers die hem dat kwalijk namen en nemen.

    Wilders zal alléén moeten regeren.
    Oké niet zo gezellig helemaal in je eentje in die 2e Kamer, maar het zal niet anders kunnen.
    Gelukkig heeft hij nog die aantrekkelijke Marokkaanse Voorzitster.
    Ze mag bij mij ook achterop.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Mirjam.

    Ik hoop dat je gelijk krijgt…

    Like

   • Mirjam zegt:

    Het goede krijgt gelijk, Paul. Roos heeft nog veel te leren en is eigenlijk een klein kind in een porseleinkast. Eén stapje verkeerd en je breekt iets, maakt iets kapot, maar net als een kind, zal hij dit niet kunnen voorkomen. Hij is spontaan en vol ambitie om ertegenaan te gaan. Hij zal op zijn bek vallen, maar dat deert hem niet, want door vallen en opstaan zal hij zijn eigen waarden en normen leren kennen. En aangezien hij altijd spontaan alles er uitflapt, en dat zijn aard is, zal hij het niet kunnen verdragen als hij in zijn vrijheid beknopt gaat worden, om dit niet te doen.
    Misschien zal hij een goede politicus worden. Zolang hij de waarheid maar in zijn vaandel blijft dragen en de leugen verwerpt, want anders is het einde oefening voor hem.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Goed Mirjam het kan verkeren, laten we het maar over Denk hebben.

    Jij “Dacht” dat ze rookloos zullen verdwijnen en ik “Denk” dat ze nog wel zouden kunnen blijven en zelfs meer succes zouden kunnen oogsten.
    Ik heb gisterenavond (met weerzin) weer eens naar “Pauw” gekeken omdat ik vernam dat die Denk-buiksprekerspop Sylvia Simons daar aanwezig zou zijn.
    Het ging mij niet alléén om dit narcistisch uithangbord van Denk maar ik wilde ook meemaken hoe Pauw met ze om zou gaan, want ze was door haar soortgenoten via Tweeter opgestookt om standvastig te blijven en zich vrouwmoedig te weer te stellen tegen de “rechtse aanvallen” van Pauw!…
    Ja ècht, dat stond er.

    Welnu, ik had hem tot nu toe steeds nog ’n klein beetje het voordeel van de twijfel gegeven, maar ik weet het nu zeker.
    Wat ’n ongelofelijke slijmbal is die Pauw. Wat ’n ruggengraatloze kerel.
    Hij was uitsluitend bezig met ’n Sylvana-Pauw-PR-gesprek en eindigde de sessie met een oproep aan Sylvana om er vooral voor te zorgen dat de heren Özturk en Kuzu in zijn programma moesten komen. Kassa!
    Wat Sylvana betreft. Ik heb zelden zo’n gebrek aan persoonlijkheid en kennis meegemaakt. Ze droeg een van buiten geleerd lesje op.
    Ja, en ze moest nog veel leren… Dat zal nooit gebeuren.

    Maar Mirjam dit wil niet zeggen dat dit groepje zielige idioten onder leiding van een twee-tal arglistige Erdogan-pionnen geen opgang kan maken in onze “vernieuwde” samenleving die vergeven is van het ongedierte…
    Vergeet niet dat ze totaal geen beroep doen op de enigermate aanwezige intelligentie bij hun kiezerspotentieel. Hoe minder IQ hoe beter, is hun ongeschreven boodschap.
    En wat is er nou mooier dan mee te doen met twee oproerkraaiers die roepen dat er dagelijks gediscrimineerd wordt in NL.
    Dat de politiek alléén maar bezig is om de mensen te beliegen en in ’n keurslijf te houden.
    Overigens hebben ze daar het grootste gelijk in, maar alles wat ze roepen gaat in een en dezelfde richting… en die is dat door deze situatie de inmiddels omvangrijke groep getinte buitenlanders dagelijks gediscrimineerd wordt.
    En dat is het verschil met ons blanke Nederlanders, wij worden niet gediscrimineerd door de politici wij discrimineren uit alle macht mee!
    Dat is de boodschap, en daarmee hebben ze zeker succes.

    Overigens heeft Denk nog steeds geen verkiezingsprogramma.
    Maar er wordt hard aan gewerkt…!

    Like

   • Mirjam zegt:

    Ze kunnen ‘boodschappen’ hebben wat ze willen, Paul, maar het is allemaal gebakken lucht en niets waard en dát weten de mensen en dát weten ook de debielen die uit ‘zin om eventjes mee te doen’ zich zogenaamd op het moment schijnbaar achter hun scharen.

    De burgers van Nederland, de echte burgers van Nederland en geloof maar Paul, dat zijn er een heleboel, die krijgen en hebben letterlijk ‘de kots’ van dit soort mensen. De gebakken lucht waarvoor Pauw, Simons, de hele Denk-groep en de verdere debielen uit de tweede kamer, behalve dan de PVV, zoveel geld krijgen betaald, wederom uit de belasting pot waar mensen die met beide benen op de grond staan en ervoor werken, de ECHTE burgers van Nederland, hun zuurverdiende geld in moeten dumpen, van die gebakken lucht kun je geen eetbaar brood bakken, want lucht blijft lucht, Paul. En lucht is leeg. Net zoals de hoofden van die personen.

    Al die ‘zeik’ programma’s op de tv, die het linkse lege gedachtegoed promoten, waar alleen maar gepraat wordt over niets, daar kijk ik, maar ik weet zeer zeker ook de meerderheid van Nederland, ook niet meer naar. Ik begrijp helemaal wat je bedoeld.
    Wat ik echter weet is, is dat de Nederlandse burger nu al jaren onder het juk van die idioten en hun idiote beslissingen moet leven, hoe ze er ook tegen protesteren, hoe vaak ze zich ook hebben laten horen, het heeft niets democratisch voortgebracht.
    De idioten worden alleen maar gekker en geloven hun eigen achterlijkheid.
    De burgers zijn het immuun geworden voor die manipulaties van deze leeghoofden en we luisteren en nog niet eens meer naar. De ware intelligenten, en ja, die zitten ook onder de ‘gewone’ arbeiders in de bevolking, wil dit zooitje niet meer, maar wel minder en ze zullen, geloof me maar, echt niet nog een keer in die shit trappen en ervoor kiezen dat de ellende voor nog een regeringstermijn en misschien wel meerdere, doorgaat.

    Hier op deze site alleen al, geven al tig van jaren mensen hun mening, omdat ze vervuld zijn van angst, misnoegen, wanhoop, verdriet, frustratie, maar ook omdat de regering, die de verdediger van het volk van Nederland zou moeten zijn, hen mateloos in de steek laat.
    Er zijn echter tal van mensen die dit niet doen, commentaar leveren, hun hart luchten, maar dat wil niet zeggen dat zij deze emoties niet allemaal voelen en ook vertwijfeling over hoe het nu verder moet in hun leven en dat van hun kinderen. Wat ze kunnen verwachten? Deze totale groep, Paul, zijn de realisten, dit zijn mensen die de quatsch van de linkse idioten niet meer aanhoort of tot zich neemt, maar resistent zijn tegen de vieze ‘lucht’ van hun gebakken fantasieën. De meeste burgers zijn blasé en immuun voor deze gekken en zal zich niet meer door hun laten misleiden.

    En daarom Paul, weet ik zeker, dat, als de verkiezingen er zijn, de overgrote meerderheid zal kiezen voor de waarheid, het realisme en de echte leiders. Geert Wilders heeft ons niet in de steek gelaten. Hij is blijven doorgaan en de mensen weten dat. Hij heeft niet als een ezel zitten balken en lachen als een idioot. Hij is wie hij is, en hij is geen gebakken lucht bakker, maar een realist die wel luistert naar de burgers van Nederland. En dat zullen de mensen niet vergeten, geloof me. Denk kan het vergeten en ik denk zelfs de stomme praatprogramma’s en presentatoren ook hun langste tijd hebben gehad.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Mirjam.

    Ik respecteer ten zeerste je manier van denken. We zullen het zien.
    Ik hoop dat je gelijk hebt wat de toekomst van Denk betreft.
    Maar nu ze er nog zijn moeten we ons er maar mee amuseren.
    Dat klinkt wellicht vreemd, maar ik kan het niet laten te grijnzen om die malloten.

    Dat overdreven pathos.
    Dat huichelachtige bekakte namaak-Nederlandse toontje…
    Dat predikanten-taaltje, Nederland samen…
    (Terwijl ze hier als rasechte Aziatische Turken niets te maken hebben en totaal Nederland-vreemd zijn. Als je die kop van die Kuzu ziet denk je dat het ’n pasfoto van Djengis Khan is.)
    Maar het ergste is de totale leegheid van hun voorstellen cq eisen.
    Uitsluitend bedacht om te provoceren zonder enige inhoud.
    Het spreekt voor zich dat ze “nog” totaal geen partijprogram hebben.
    “Maar er wordt hard aan gewerkt! “, aldus Sylvia.

    Heerlijk.

    Like

 9. Thom zegt:

  Er zullen ongetwijfeld mensen op hem stemmen. Het zal geen succesverhaal worden met Roos bij VNL. Het probleem met Roos is dat hij thuishoort in het rijtje andere politieke mislukkelingen als de falende beroemde Nederlanders die het tevergeefs in de politiek geprobeerd hebben als Emile Ratelband en Peter R. de Vries. Ze probeerden het op grond van hun naamsbekendheid. Dat kan nooit werken. Geert Wilders vecht voor Nederland, die geeft zijn leven voor Nederland. Een figuur als Roos doet het ter meerdere eer en glorie van Jan Roos. Ga toch fietsen Roos. Je hoort in het rijtje mislukkelingen als Ratelband en Peter R. de Vries.
  Met een stem op Roos pleeg je verraad tegen Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die laatste zin is niet juist beste Thom.

   Verraad aan NL plegen gaat wel erg ver in dit verband.
   Geef Jan Roos ’n kans, ook als je van te voren twijfelt aan de goede afloop.
   De tijd zal het hem leren.

   Maar hij is niet iemand die een verrader van je maakt als je op hem stemt.

   Like

 10. Taljaard zegt:

  Bontes had nooit uit de PVV moeten gaan en Van Klaveren had er nooit bij moeten gaan.
  De eerste is een sympathieke en integere vent en de tweede is gewoon een rechtse VVD-er.
  Van Klaveren is bepaald niet dom, maar is ook een haantje met iets teveel geldingsdrang.
  VNL wil met Jan Roos een aansprekend en bekend gezicht in hun gelederen, net zoals DENK dit met Sylvana Simons heeft gedaan. Maar Jan Roos is een nog groter haantje dan Van Klaveren. Dus dat gaat ook botsen en wrijven.
  Zie VNL de verkiezingen niet overleven.
  DENK helaas wel.

  Geliked door 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Net geleerd dat je daar niet zo krampachtig over moet doen .
   Het gaat tenslotte maar over de toekomst van ons land .

   Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Geweldig geschreven Joop.

    Geliked door 1 persoon

   • danny zegt:

    joop:
    ‘Nou nou , dat geweldig zou ik maar tussen haakjes zetten, die blunder van het gedoog kabinet neem ik hem nog steeds kwalijk, wat een ongelofelijke blunder, ik hoop dat hij er wat van geleerd heeft .’

    Nee Joop, dat waren de judassen van het CDA die het gedoog kabinet opbliezen.
    Zie die schijnheilige rotkoppen van Rutte en Verhaegen nog voor me.
    Oh wat waren ze blij.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @ danny

    Dat maakt toch niet uit, hij is gebruikt als excuus Truus, en het werkte ook nog eens.
    Dat is echt politiek voor beginners hoor, daarom begrijp ik ook niet dat GW daar ingetrapt is .

    Geliked door 2 people

  • Mirjam zegt:

   Ik, DENK, het niet, Taljaard. Denk is de meest stupide/debiele partij die ooit in de Tweede Kamer heeft gezeten. En dat DENKT het merendeel van de ECHTE Nederlanders. Ze hebben bij toeval mogen blijven, maar die waaier gaat een tweede keer niet op. Jesse Klaver, Pechtold, Samson en Rutte kunnen zich achter hen scharen als ze vertrekken: dit zijn een stel idioten die totaal de weg kwijt zijn en in hun eigen wartaal/leugens geloven.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik denk dat Taljaard gelijk heeft.

    Zowel in zijn vaststelling inzake Bontes en van Klaveren als “Denk”.
    Dat Denk Dacht wordt, is nu niet aan de orde.
    Of dat binnen afzienbare tijd zal gebeuren… durf ik ook niet te zeggen.

    Denk is een etterend fascistisch gezwel dat het best gedijt in het volgevreten corpus van ’n decadente democratie.
    In Turkije zouden die twee allang, na urenlange martelingen en onmenselijke vernederingen, in ’n kelder ’n nekschot gekregen hebben.

    Hier maakt uitsluitend en alléén de Marokkaanse Kamervoorzitster zich boos op die fascistische gluiperige Turkse smeerlappen. Rutte lacht hartelijk.
    De rest van het zooitje permitteert zich beheerste verontwaardiging…
    Wilders moet machteloos toezien… en wordt gezien de huidige situatie gedwongen ze te negeren.

    Dit soort tuig blijft gewoon plakken. De enige oplossing is de komende revolte.
    Alléén door geweld zal dit gezwel uitgesneden kunnen worden!!!

    Like

   • Mirjam zegt:

    Nee Paul, die blijven echt niet plakken. Ze kunnen ‘aanhangers’ hebben zoveel ze willen, maar hun twee paspoorten, hun eten van twee walletjes, hun ‘onderhoud’ dat door de Nederlandse belastingbetaler wordt betaald en waar ze niet voor werken, maar wel ondertussen Erdogan mee steunen, hun idiote uitlatingen/ ideeën die regelrecht uit een fantasieboek schijnen te komen, hun onnodige aanwezigheid in de tweede kamer welk geen nut heeft voor wie dan ook en in het minst voor de burgers van Nederland, hun leugenachtigheid en hun overbodigheid, zorgt ervoor dat ze niet zullen worden ge-/herkozen.

    De burgers in Nederland zijn de moslims met twee paspoorten en heel goede salarissen in de tweede kamer die overbodig en niemand behalve henzelf ten nut zijn, moe. De ‘burgers van Nederland’ zijn niet loyaal aan Nederland, maar dienen een ander heer en meester en dat moeten ze niet in onze regering doen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Mirjam.

    Ze malen helemaal niet om de blanke Nederlandse kiezer.

    Ze willen de stemmen van al dat gekleurd, licht-getint, getint, donker-getint, bruin, en zwart ongedierte dat in NL leeft op de zak van de blanke Nederlandse belastingbetaler. Dit in afwachting van het groene licht van Denk om ons de kop af te snijden…

    Like

   • Mirjam zegt:

    Ik weet het, Paul, dat willen ze ook en daar rekenen ze ook op, maar ze rekenen ook op de autochtone Nederlanders, vandaar hun leuzen dat elke Nederlander een Nederlander is en ze er zijn voor gelijkheid en voor iedere burger. Onzin, natuurlijk. De meesten allochtonen weten dat het stemmen op Denk niets voor ze zal betekenen, want het is een groep idioten en die produceren letterlijk niets. Ze zijn belachelijk door hun eigen belachelijkheid, en niemand in Nederland die een beetje eigenwaarde heeft, wil met die idioten geassocieerd worden, laat staat op ze stemmen. Zelfs niet Turken.

    Like

 11. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Jan Roos wordt lijsttrekker van VNL. En nog ziet comaschapend Nederland niet, dat deze Jan van gecorrumpeerde overheidswege gecontroleerd nu via VNL blijft.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Jan Roos gaat naar VNL omdat hij geplaagd wordt door geldingsdrang. Zal het niet gaan worden. Mensen prikken daar doorheen. Jammer voor Jan Roos hij is geen politicus die geroepen wordt. Jan Roos is een politicus die zichzelf roept. Grote mensen in de geschiedenis dringen zich niet voor in de massa. Het is de massa die hen naar voren schuift. Mensen als in VNL willen vooral een toekomst met weinig persoonlijk offer. Daar is op zich niets mis mee, maar het land en onze cultuur gaat er niet mee gered worden.

  Geliked door 4 people

 13. Het zou, zowel de PVV als VNL, sieren als ze zich ooit eens zouden gaan bekommeren om de mensen van het allereerste uur, dus uit de jaren ’80 van de vorige eeuw, die letterlijk de allerheetste kastanjes uit het vuur hebben gehaald. Verder geen commentaar.

  Like

 14. Pieter zegt:

  Dus al z’n bezoekjes met microfoon aan het Binnenhof waren alvast om in de mood te komen ?

  Like

 15. tommiehendriks zegt:

  Stupide verrader, en met hem heel GS.
  Het succes (NB: op het nippertje-succes) van het Oekraïnereferendum is hun naar het hoofd gestegen.

  En dat terwijl iedere intellectueel met een open en heldere geest, een brede belangstelling en gedegen kennis van de wereldgeschiedenis van de afgelopen twee millennia kan zien -nee, behoort te weten- dat de westerse beschaving, het enige goede dat de mensheid ooit is overkomen, in een eenentwintigste-eeuwse doodskramp ligt, en daarbij ook nog eens op allerlei wijzen wordt aangevallen door een totalitair, parasitair, relifascistisch systeem.

  Mijn somberheid heeft een nieuw dieptepunt bereikt.

  Geliked door 2 people

 16. Benieuwd wanneer Jan sorrie gaat zeggen..

  Like

 17. Thoth zegt:

  Ik hoop dat hij dan wat beveiligers laat aanrukken, hetzelfde als Wilders. Daarna kan hij met het opruimen beginnen. Om te beginnen, degene een dubbel paspoort hebben en crimineel waren of zijn. Svp, naar huis gaan. Naar je geboortegrond of zoiets dergelijks.

  Like

 18. joopklepzeiker zegt:

  How To Make Women Happy: Uninvent The Washing Machine And The Pill

  by Milo29 Aug 2016

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Ik heb nog lesboekjes van de huishoudschool uit de jaren 50, en daar in zijn ze dan ook behoorlijk duidelijk wat nou eigenlijk de bedoeling is, en dan vooral de taken die je hebt te vervullen en wat je plicht allemaal wel niet inhoud.
   Daar moet je vandaag de dag mee aankomen op een school, je verlaat het gebouw nooit meer ongeschonden.
   Maar toen mocht het en niemand die er moeilijk over deed.

   Like

   • Tóen was tóen en hopelijk keert dat niet meer terug!
    Eigenlijk kwam dat allemaal doordat vrouwen weinig perspectief hadden in die tijd: Doorleren mochten ze vaak niet , of ze werden niet gestimuleerd, zodat ze na hun schooltijd veelal eindigden in de fabriek, op de confectie-ateliers of op z’n best op de typekamer. Nou, dan wóu je wel trouwen en huisvrouw worden! Nog te begrijpen óók. Maar nogmaals: Die tijden zijn v o o r b i j .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Dat boekje moet je maar heel snel verbranden .

    Like

   • BertG. zegt:

    Dat boekje komt bij mijn moeder vandaan toen ze op school zat.
    Met nog boekenleggers er in die je kreeg als snoepje van de week bij de Gruyters.
    En die werd gewoon op staande voet ontslagen bij V&D in ’62 toen ze zei dat ze ging trouwen.

    Maar ik had gedacht dat ik jou er wel een plezier mee zou kunnen doen, Theresa.
    Daar staan dingen in die jij je eigen niet meer kan voorstellen.
    Eigenlijk is het een totale opleiding om huis slof te worden en goed voor je mannetje te zorgen.

    Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik vraag mij toch af wat al die dames die geen huishouden van toen meer doen wat ze dan wel doen de hele dag .

    Geliked door 1 persoon

   • Hetzelfde als jij: (Klep)zeiken op sites als deze en intussen proberen, hun steentje bij te dragen aan de de-islamisering.
    Of, als ze tot het goedmenschelijke kamp behoren: (klep)zeiken op Joop.nl en misschien intussen proberen, hun steentje bij te dragen aan de multikul.
    Je kunt je evengoed afvragen, wat gepensioneerde- en arbeidsongeschikte mánnen de hele dag uitvoeren: Zeker niet huishouden.
    Maar ja, dat vraag jij je niet af, want dat zijn mánnen.

    Geliked door 1 persoon

   • Marlies zegt:

    Touché!

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Nee mijn beste zo kom je er niet vanaf .

    We hebben het over de periode van de moeder rol , de huisvrouw of eventueel het werkzame leven .

    Waar was jij, waar waren al die dames die weigerde het huishouden te doen .

    Ik ben ze nooit tegen gekomen, anders dan achter een loketje bij de gemeente die een deeltijd baantje van 2 uurtjes per dag uitvoerden .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Fijns heb ik weer Gruwelijke Bertha ligt nu te rollen over de vloer van het lachen daarbij gooit ze ook nog eens een gedeelte van mijn dagelijks rantsoen omver !

    Like

   • @joopklepzeiker: Dat ontken ik dan ook niet:
    Jezelf ontwikkelen, je horizon verbreden, kan op oneindig veel méér manieren dan door betaald werk.
    Het kan heel goed zijn, dat talloze vrouwen zó’n manier gekozen hebben. En wees daar blij om, want dat gaf ze dan meteen de kans, tegelijkertijd in de nabijheid te blijven van die kinderen, waar jij je je zo bevlogen zorgen om maakt.
    Wat méér tijd besteden aan de verruiming van de blik en wat minder aan het ‘huishouden,”geloof me, de hele samenleving heeft er zijn voordeel mee gedaan:
    Te grote gefixeerdheid op het huishouden maakt maar “stoffig.” Ha ha!

    Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    @ Theresa Geissler

    De resultaten van die betere ontwikkeling gepropageerd door de vrouwen bevrijding theologie zien we elke dag .

    Natuurlijk is de ontwikkeling van de zogenaamde huisvrouw van belang, maar elke goed functionerende huisvrouw heeft een kloppend huishoudboekje , weet waar de belangen van de familie liggen, moet je mee aankomen bij de door de bevrijdingstheologen opgeleide dames .
    Waarom doe je zo minachtend over huisvrouwen denk je nu echt dat die niet kunnen lezen en leren, ik kende er een paar die zouden je intellectueel oppeuzelen , maar hadden bewust gekozen, weet je wel BEWUST gekozen om de kinderen op te voeden .

    Dus van een vorstin in haar eigen rijk naar een gefrustreerde deeltijd baantjes bitch of zelfs naar zelfstandige handophoudende huppeltrut met kutkapsones.

    Vooruitgang volgens de bevrijdingstheologen, maar je moet er wel in geloven .

    En van de resultaten kunnen we elke dag weer genieten .

    Ik kan hier wel een hele berg maatschappelijke, sociaal maatschappelijke, en sociaal maatschappelijke economische overwegingen neer plempen, maar dat zou nutteloos zijn en heb ik er dus geen zin an, iets met mijn mannelijk pragmatisch realistisch denken te maken , dat laat ik liever over aan de intellectuelen onder ons.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    “heeft een kloppend huishoudboekje , weet waar de belangen van de familie liggen, ”

    Joop, het lijkt wel of dat jij met het idee bent groot gebracht dat je je loonzakje inlevert en dan maar af wacht wat je zakgeld dan wel is.
    Iemand moet het toch bijhouden, en daar ben je duidelijk in, de huisvrouw.

    Vreemd……..heel vreemd……………….

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @BertG.

    Ik weet echt niet waar u het over heeft , een kloppend huishoud boekje verbinden met je loonzakje inleveren.

    Misschien zijn het uw herinnering aan uw verleden die u parten spelen .

    Ik heb van mijn leven nog nooit een loonzakje gezien wel afschriften van mijn bankrekeningen .
    En dat heeft dus ook helemaal niets te maken met een huishoudboekje dat zijn gescheiden zaken .

    Like

   • @BertG., 17.3u.: Ach, ik krijg langzamerhand sterk de indruk, dat het tenminste gedeeltelijk weer uit-de-tent-lokkerij is. Beter niet meer op reageren, denk ik…..

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    joopklepzeiker zegt: 30 augustus 2016 om 18:02
    Daar ben ik niet oud genoeg voor om dat er bij mij in te stampen, maar ik ken ze wel.
    Maar verder heb ik zeer weinig tot niets, met extreem regelende en verzorgende bazige vrouwtjes die hun huishoud boekje in orde hebben.
    Zo iets kost je altijd geld.
    Maar de meeste mannen liggen zichzelf daar bij neer, ze geven het alleen nooit toe.
    Maar dat is weer wat anders.

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Heb net voor de spiegel de schade opgenomen, gruwelijke Bertha was niet zo blij geloof ik .
   Ben maar heel snel weer in mijn keukenkastje gekropen, het klein geluk .

   Like

  • Om je heel eerlijk de waarheid te zeggen, Joop, vind ik het wat al te gemakkelijk om nu bijvoorbeeld weer met dit fraaie plaatje- of met een hele lofzang óp/ belering óver het huisvrouwen/ moederschap aan te komen als je zelf een mán bent en daar dus ook zelf niet mee te maken hebt.
   Wat kan het jou nu in vredesnaam schelen, wat een vrouw, die niet eens de jouwe is, al dan niet van het huishouden maakt? Zoek toch iets anders om je druk over te maken!
   Ik kap er maar weer mee, want ik voel mijn geduld alweer minder worden.
   Het wordt trouwens alweer aardig off-topic: We hadden het over Jan Roos en zijn politieke ambities, als ik het me wèl herinner.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Je bent aan het raaskallen .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    quote : We hadden het over Jan Roos en zijn politieke ambities

    Ikkes : klopt , maar misschien is hij wel een van die mentaal verwaarloosde kindjes , waardoor er een overgroot geldingsdrang in hem is ontstaan, je weet het maar nooit met die schadelijke invloed van de bevrijding theologie , de schade laat zich vaak na jaren pas blijken , zit je dan lekker mee opgeschept als maatschappij zijnde.

    Zie je nu hoe belangrijk die moederrol is .

    Geliked door 1 persoon

 19. Jammer Jan, politiek is niet meer voor lolbroeken

  Like

 20. Jade zegt:

  Ik ben hier niet kapot van want dit gaat
  de PVV ongetwijfeld stemmen kosten.

  Geliked door 1 persoon

 21. joopklepzeiker zegt:

  Per direct, uit eigen overweging, zonder wachtgeld. Dag Jan. Succes met het Haagse circus en in de verkiezingsdebatten met Sylvana Simons.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/08/echte_johan.html

  Like

 22. joopklepzeiker zegt:

  Persoonlijk vind ik het ego trippende eikel die niet het belang van Nederland en haar bevolking op de eerste plaats zet , en daar hebben we er al meer dan genoeg van in de politiek ook wel het ratten spel genoemd .

  Geliked door 1 persoon

 23. Bas zegt:

  Nog meer partijen er bij. Het wordt zo een grote versnippering van het politieke landschap.. Reeds begonnen waren eerder: De Partij van de Toekomst. De Anti Europa Partij. De gevestigde EU orde kan zich weer in de handen wrijven en lacht zich rot.

  Like

 24. joopklepzeiker zegt:

  Ik houd het niet voor onmogelijk dat hij handig gemanipuleerd wordt door het inspelen op zijn karaktereigenschappen, een heel oud kunstje, wat vooral goed werkt bij personen met een grote geldingsdrang .

  Like

 25. danny zegt:

  Beste Jan Roos,
  Ik raadt je aan om bij Geenstijl te blijven en daar je ding te blijven doen. De politiek is een echte slangenkuil, waar ze gehakt van je maken en daar zal jij grote moeite mee hebben. En Jan heb nou niet de illusie(als jij die misschien hebt) dat VNL net zo groot als de PVV wordt, want dat gaat niet gebeuren. Toch,jan, wens ik je sterkte en ben ik benieuwd hoe jij je staande gaat houden, mocht je in de Tweede Kamer komen.

  Geliked door 1 persoon

 26. @Joop Klepzeiker: Ik weet nog heel goed dat ik mijn bruine loonzakje kreeg, zat in 252,32 HOLLANDSE guldens…………..per maand, NIET per 4 weken…………Ohoh wat was ik blij……was in 1968……..de bankafschriften kwamen bij mij pas in 1969…………toen ik van baan verwisselde en ik een bankrekening nummer MOEST nemen…………..van de baas………zonder loonzakje dat dan wel weer…….ff off topic maar vind het vreemd dat Joop dat niet meegemaakt heeft……aof hij werkte ergens anders ,in het buitenland, misschien wel………………….POPPEDOP !!!!!!!!!!!!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   In 1968 zat ik nog op school , ben gaan werken in half jaren 70 mijn eerste salaris bedroeg ongeveer 2000 gulden per maand netjes op mijn eerste bankrekening gestort , dagloon ken ik wel van zwart werken in de haven tijdens de school vakanties , weekends .
   ( wat van gespaard en wat uitgegeven , was 16 jaar lag ik al met gruwelijke Bertha in een hotel ergens in Italië met ontbijt op bed , fles Spumante aan het Garda meer. o wat waren we verliefd )
   Wij kochten ons eerste huisje ( krotje ) in die zelfde tijd ,even aan gepast aan de wensen van gruwelijke Bertha.
   Die werkte ook full time en zorgde voor alle andere beslommeringen , waar ik even geen tijd meer voor had.

   1) overdag werken bij de baas
   2) 4 avonden per week naar een vervolg opleiding ( dat was dus 16 uren per week )
   3) Het huisje verbouwen in de resterende tijd ( wel 2 jaren over gedaan maar toen hadden we ook wat, een badkamer zo groot als een slaapkamer, een keuken met afwas machine, wasmachine en een droger, centrale verwarming en meer van die Amerikaanse gein )
   Niet echt slecht in de jaren 70 voor een beginnend stelletje )
   druk, druk , druk
   Ben er wel 6 maanden tussen uit geweest nadat gruwelijk Bertha mij in de vuilcontainer vond met een lichaam dat niet meer wilde bewegen, had zich gewoon stilgelegd., iets met overbelasting en dergelijken te doen .
   Het buitenland/offshore werk kwam later , nadat ik wat breder georiënteerd was en veel meer ervaring en kennis had opgedaan .

   Hoezo vreemd ?

   Misschien is het vreemd dat ik nog steeds nare gedachte krijgt van de uyl en zijn twee verdieners wet, pleuris socialisten, de ergste roofridders die op aarde rondlopen .

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ik begon te werken in mid 70, en had waarschijnlijk een iets andere betrekking, zou je dat voor mogelijk kunnen houden ?
   Niet alles gelijk aan je eigen maatje afmeten .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s