NAVO provoceert ook Wit-Rusland: “Potentiële uitdaging op militair gebied”

Screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

De NAVO draait in Oost-Europa verder aan de escalatieschroef. Nu provoceert het westerse militaire bondgenootschap ook Wit-Rusland met de stationering van extra troepen aan de grens. Minsk reageert prompt en beschouwt de NAVO-maatregel als “potentiële uitdaging op militair gebied”, zoals de Wit-Russische minister van Buitenlandse Zaken Oeladzimir Makej zei.

Duits - Zuerst

Letterlijk verklaarde Makej: “We zien dat in een serie van onze buurlanden in het westen meer NAVO-troepen gestationeerd worden. Wij houden deze situatie uiteraard in de gaten.” De regering zou proberen “desbetreffende reactiemaatregelen op nationaal niveau te nemen.” Daarbij gaat het om de ingebruikneming van nieuwe wapensystemen en het opvoeren van de paraatheid van de strijdkrachten.

Daarvoor had Wit-Rusland meermaals zijn bezorgdheid wegens de activiteiten van de NAVO aan zijn grenzen tot uitdrukking gebracht. In juni verklaarde president Loekasjenko dat Wit-Rusland en Rusland gepast zouden antwoorden op de NAVO-uitbreiding aan hun grenzen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in NAVO, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op NAVO provoceert ook Wit-Rusland: “Potentiële uitdaging op militair gebied”

 1. joopklepzeiker zegt:

  Ze moeten opschieten , ze hebben nog maar 4 maanden de tijd om een oorlog te beginnen.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Als Trump gekozen wordt zal de NATO een heel wat voorzichtiger koers moeten gaan varen, kan wel erg grappig worden als de druk vanaf de andere kant van de oceaan wat afneemt.

  En die boycot zal dan ook wel snel afgelopen zijn, helaas de schade an de Europese economie is al veroorzaakt en de ontwikkeling van Rusland in een versnelling gezet .

  Like

 3. danny zegt:

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/frans-restaurant-moet-deuren-sluiten-na-weigeren-moslima-s~a4366407/

  Zouden die restaurants niet de vrijheid hebben om de moslima’s te weigeren. Die moslima’s zijn geen goede reclame voor een restaurant.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Hier steekt de boveste kartelrat Rasmussen er achter !

  Auf der Jahresversammlung des Konzerns A. P. Møller-Mærsk am 31. März 2014 in Kopenhagen, wurde Rasmussen zum Direktor des Logistik-Unternehmens Maersk Line ernannt. Mit Maersk Containern und Schiffen werden auch Waffentransporte durchgeführt.[37] Zugleich wurde eine neue Zusammenarbeit zwischen dem Konzern und der NATO für die globalen Truppenbewegungen (Mali, Zentralafrikanische Republik, Baltikum) angekündigt.

  Like

 5. Jackie2015 zegt:

  De VN en de NATO zijn onderdelen van de illuminati.

  Like

 6. We zullen ook niet gauw meer in een oorlog verstrikt raken met Trump, hij mag het van ons worden.

  Like

 7. Pingback: NAVO provoceert ook Wit-Rusland: “Potentiële uitdaging op militair gebied” - Ik zeg NEE tegen EU

 8. Bas zegt:

  De NAVO speelt met vuur. Als het er op aan komt, schiet Rusland met scherp.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Toch wel vreemd he……hoe de NAVO in een paar jaar is veranderd. Was de doelstelling bij de oprichting er van tijdens de Koude Oorlog om elkaar te helpen als een lid werd aangevallen – dus een verdedigingsorganisatie – door toendertijd het communistische Rusland (USSR) of een ander communistisch land is het NU in de laatste 5 jaar een AANVALS-organisatie geworden.
  Het is verworden tot een oorlogsinstrument voor de USA en ook voor de EU/EC!!!!!! In principe heeft de NAVO ook al zijn taak verwaarloosd en zijn eigen doelstellingen op zij gezet door Turkije NIET uit de NAVO te verwijderen vanwege de bezetting van een deel van een ander Verdragslid, te weten Noord-Cyprus! En bovendien ook nog eens een lid van de EU! En duidelijk begint nu ook te worden dat de bedreigingen richting Rusland en Poetin bedoeld is als afleidingsmanoeuvre voor de import van de vele 100.000-’n islamieten en de voortgaande islamisering van Europa én Amerika……..En aangezien Poetin de Rothschilds het land heeft uitgegooid en hun banken en andere bezittingen min of meer heeft geconfisqueerd is het hek binnen de Bilderbergers uiteraard helemaal van de dam…….!!!!!!
  Het was tenslotte ook de NAVO !!!!!!! die zonder VN-mandaat de “Arabische lente” uitvond door Ghadaffi in Libië aan te vallen en af te zetten, waardoor er een versnelling kwam in de oorlog in het gehele Midden Oosten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s