Ook in Griekenland: “Vluchtelingen” duiken massaal onder in de illegaliteit

Screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook Griekenland heeft nu een uit Duitsland al vertrouwd probleem met “vluchtelingen”: steeds meer van hen duiken onder in de illegaliteit. Duizenden zouden gewoon “verdwenen” zijn, melden media onder verwijzing naar minister van Migratie Louannis Mouzalas.

Duits - Zuerst

In totaal schat de Griekse regering het aantal “migranten” in Griekenland op ongeveer 60.000, waaronder ongeveer 1200 zogenaamde “onbegeleide minderjarige vluchtelingen”. Alles bij elkaar zouden er ongeveer 4000 “vluchtelingen” zijn ondergedoken in het land. Dat bleek volgens Mouzalas uit een telling tussen 9 juni en 30 juli. Daarbij zouden de autoriteiten 27.592 “migranten” geregistreerd hebben. Veel van hen wilden echter geen informatie verschaffen uit angst dan niet verder te mogen reizen.

Sinds de couppoging in Turkije zijn de nieuwe aankomsten meer dan verdubbeld: staken er in de eerste twee weken van juli 634 “vluchtelingen” over, in de eerste twee weken van augustus waren dit 1277 mensen. De “vluchtelingen”kampen op de Griekse eilanden zijn inmiddels overvol.

Daarom is de regering van plan om “asielzoekers” in het vervolg naar het vasteland te brengen. Voor dit doel dienen er nog meer onderkomens opgericht te worden. Men denkt daarbij aan plaatsen in het hele land, zegt men. In de nieuwe kampen zouden ongeveer elk maximaal 1000 mensen een plek moeten vinden. Bestaande kampen, die niet aan de eisen zouden voldoen, zouden als reserve kunnen dienen als de “vluchtelingen”stroom weer zou toenemen.

Ook de Griekse regering vreest een mislukken van het “vluchtelingen”akkoord van de EU met Turkije, wat opnieuw een snelle verhoging van het aantal “vluchtelingen” tot gevolg zou kunnen hebben.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Turkije. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ook in Griekenland: “Vluchtelingen” duiken massaal onder in de illegaliteit

 1. Hier kon je op wachten met die slappe hap, die ze niet ongebruikt retour wil terug sturen.

  Like

 2. Pingback: Ook in Griekenland: “Vluchtelingen” duiken massaal onder in de illegaliteit - Ik zeg NEE tegen EU

 3. joopklepzeiker zegt:

  Met behulp van , tja hoe zal ik dat nu eens uitdrukken , ach gewoon op de vertrouwde Klep wijze, slinks kuttenkoppen dus.

  Like

 4. Thom zegt:

  Gooi Griekenland en Italië gewoon uit Schengen. Dan blijven ze zelf met die lui zitten in plaats van ons met die lui op te zadelen. Opeens kunnen ze dan wel hun grenzen beschermen

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  DM Liberman says Israel will not negotiate with Hamas in Gaza, and there will be no compromises over two IDF soldiers’ bodies held hostage by the terror group.

  [Minister Liberman] held the opinion at that time that it is wrong to allow anyone to believe that terrorism pays.”

  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/dm-liberman-no-negotiations-with-hamas-idf-soldiers-bodies-wont-be-returned/2016/08/29/

  Like

 6. Straks zal nog blijken dat er dappere mensen waren die de vervolgde dobberaristocraten lieten onderduiken in achterhuizen en boomhutten en dat er een dagboek werd bijgehouden door meisjes die oorspronkelijk minderjarige jongetjes waren geweest.

  Geliked door 2 people

 7. fleckie zegt:

  Waar heeft Frau Merkel haar ‘domocile’? Opdat dan bij haar ‘woninggenot’! een paar busladingen vol van die binnendringers, ‘gedropt’ kunnen worden, [Dann sind die ja auch unter die Haube,’bij Frau Merkel !! Onder de pannen, noemen wij dat]………………{Dan nog iets, vroeger las men nog al ‘ns het woord..’landlopers’, dan zijn deze illegalen in feite ‘landlopers’ , …letterlijk en figuurlijk!!

  Like

  • Landlopers werden vroeger op water en brood het spinhuis ingelazerd en daarna met de lange lat het dorp uit geranseld. Was die Saartje van Swiebertje misschien het eerste Welkomstmeisje? Waar blijft de tijd.

   Like

   • fleckie zegt:

    De naam landlopers had voorheen een nogal negatieve naam, door diefstallen, lui zijn, zich niet ‘aanpassen’ aan de gewone ‘orde’, ………en de tegenwoordige ‘landlopers’ worden met duizenden geimporteerd, [met opzet],[ met precies dezelfde ondeugd behept.]

    Geliked door 1 persoon

 8. Ongelovige zegt:

  Gisteren alleen al is de EU erin geslaagd om 6500 ‘vluchtelingen’ te gaan ophalen voor de Afrikaanse kust…en geen politieker die nog reageert. Iedereen is murw geslagen. Gaan we stilaan naar 10.000 per dag? Gaan in Afrika geboortepremies worden uitgereikt om aan de grote vraag naar immigranten (60 miljoen tegen 2050) van Brussel te kunnen blijven voldoen?

  Geliked door 1 persoon

 9. fleckie zegt:

  Voor de ‘illegale binnendringers’ zullen hun soortgenoten wel hun ‘harten openen’, en een gedeelte van hun onderkomens…, af en toe?… ter beschikking te stellen!. {mooi toch , als ze onderling zo ‘solidair’ zijn?

  Like

 10. Jan zegt:

  Ze komen weer te voorschijn als iemand het mes al in zijn rug heeft.

  Like

 11. Flo zegt:

  Wat natuurlijk GEEN vluchtelingen zijn.
  Wel middeleeuws denkende moslim ratten die europa denken over te kunnen nemen, wat ook, als er niet op zeer korte termijn zal gebeuren, ik wens ons allen sterkte…..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s