Uitgeprocedeerde asielzoeker sloopt opvangcentrum in Zingem

Screenshot_2

(Door: Ronny De Coster)

Een uitgeprocedeerde asielzoeker is gisteren zwaar te keer gegaan in het Oost-Vlaamse Zingem: hij gooide er alle ruiten van het gemeentelijke opvangcentrum uit en sloeg ook binnen alles aan diggelen. De politie kon de woesteling na veel moeite oppakken, maar een paar uur later was hij weer vrij. “Wij zijn ten einde raad: al maanden terroriseert deze man onze gemeente. Hij is al tientallen keren opgepakt maar komt na enkele uren telkens weer vrij”, huivert burgemeester Kathleen Hutsebaut.

Het incident deed zich gisteren voormiddag voor in de buurt van het station van Zingem, waar de gemeente tot voor kort asielzoekers huisvestte. De man, een 28-jarige Malinees, die illegaal in het land is, sloeg met een houten paal eerst de binnendeuren en -ramen kapot en gooide daarna alle buitenramen aan diggelen.

De politie had alle moeite om de dolgedraaide man te pakken te krijgen. Uiteindelijk werd hij opgepakt, maar niet voor lang: een paar uur later was hij weer op vrije voeten.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Mali, Multiculti, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

43 reacties op Uitgeprocedeerde asielzoeker sloopt opvangcentrum in Zingem

 1. Jan zegt:

  Had voorkomen kunnen worden:

  Geliked door 3 people

 2. Drs.P. zegt:

  Het wordt tijd dat dit soort asielratten per direct teruggepleurd worden in hun fucking zandbak.
  Mag met parachute, maar zonder is ook geen probleem.

  Geliked door 1 persoon

 3. ildiko zegt:

  dit is net het begin, straks onze straten, gebouwen, infrastructuur gaan aan de klote.

  Geliked door 1 persoon

 4. joopklepzeiker zegt:

  Advanced talks have been conducted recently in preparation for a summit conference with Prime Minister Netanyahu and Chairman Abbas in Moscow this fall, according to the daily Yediot Aharonot. The paper reported on Monday that both PA and Israeli officials have confirmed that the summit is scheduled to take place in October or shortly thereafter, under the auspices of Russian President Vladimir Putin.

  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/report-putin-to-host-netanyahu-abbas-summit-in-moscow/2016/08/29/

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  WATCH: Police Eject PEGIDA’s Tommy Robinson And His Three Kids From A Major UK City

  The leader of Pegida UK, Tommy Robinson, has been ejected from the city of Cambridge and threatened with criminal charges – for watching a football match in a pub with his three young children, all aged under ten, and some friends.

  http://www.breitbart.com/london/2016/08/28/watch-pegida-uk-leader-tommy-robinson-harrased-police-watching-football-three-young-chilren/

  Like

 6. fleckie zegt:

  Als die man niet te ‘handhaven is’ dan maar stilletjes vervoeren naar elders, [EIGEN soort/ras-genoten, waarop hij zich dan kan ‘uitleven!]

  Like

 7. DonnaDolce zegt:

  Uhhhmmm, wat dacht je van begeleid uitzetten??? Vroeger gebeurde dat met zulke malloten…

  Like

 8. Flo zegt:

  Probeer dat maar eens als niet “asielzoeker” …
  Deze rat moet gewoon KAPOT!!

  Like

 9. Sjaak zegt:

  En omdat het flutburgemeestertje ten einde raad is, en evenzo de politie en justitie,
  krieeren we automatisch een burgeroorlog waar de mensen het heft zelf in hand nemen !

  Like

 10. danny zegt:

  Weer een gevalletje verwarde man?
  Uitzetten deze asieleiser!

  Like

 11. Harry zegt:

  Ach , die arme man is in de war .
  Nou hebben we daar een heel aardige remedie voor , electroshocks .
  Als je ze niet op een rijtje hebt kunnen ze de boel zo resetten .
  Begin maar voorzichtig met hem een kwartier lang te taseren , kijken of dat helpt .
  Zo niet , de termijn iedere keer verdubbelen .
  En als dat niet helpt , overschakelen op een hoger voltage .
  Ze zullen het toch ooit wel leren ?

  Like

 12. joopklepzeiker zegt:

  Als je naar de huidige maatstaven gestoord zou zijn dan zou je kunnen afvragen waarom dit soort uitgeprocedeerden nog vrij rondlopen , ik weet het, volkomen gestoord hoor dat soort dingen je af te vragen, maar toch .

  Like

 13. Ongelovige zegt:

  En terugsturen helpt nauwelijks: Italie is er gisteren alleen al weer 1100 gaan opscheppen voor de Libische kust. En Frontex gaat met een ‘stresstest’ uitzoeken hoe we er nog veel meer aankunnen (via legale weg)

  Like

 14. Witte raaf zegt:

  Ik heb wel een oplossing hoor voor dit “crapuul”!!

  Like

 15. elisah zegt:

  Wat erg, dat wilde beest terroriseert een hele gemeente en niemand doet iets.
  Hij zou niet terug naar Mali kunnen, nou, zet dat rotland maar eens onder druk, dreig maar eens te stoppen met alle ontwikkelingshulp (die sowieso alleen maar corruptie en wanbeleid stimuleert).

  Like

  • fleckie zegt:

   Om te ‘kalmeren’..schieten ze bij wilde dieren in de ‘dierentuinen’ toch een injectiespuitje! bij zo’n persoon moet dat toch ook ‘mogelijk’ zijn, [met een ander soort …kalmeringsmiddel’…natuurlijk.]

   Like

 16. Drs.P. zegt:

  Een heel dorp “bang” voor 1 agressieve illegale asielparasiet??
  Man, man, man, het moet niet gekker worden en de Belgen zijn ook compleet verloren!!
  Men heeft daar heel snel heul veul knokploegen nodig om met dit soort asieltuig af te rekenen!!!!

  Like

 17. Cathja zegt:

  Eén vraag dringt zich steeds weer bij me op: “waarom wordt hij niet uitgezet?” Wat heeft België ermee te maken dat Mali zijn onderdanen niet terug wil nemen? Een mooie bak is dat zeg! Een ongewenst persoon krijgt te horen dat hij moet vertrekken, wat hij vervolgens weigert, en terroriseert hij talloze mensen.
  Als Mali deze man niet terugneemt, dan vastzetten. Waarom moeten onschuldige burgers lijden onder deze terreur?

  En verder moet Mali aangezegd worden dat geen enkele vorm van hulp meer te verwachten is als ze doorgaan met het weigeren om landgenoten terug te nemen. Eens kijken hoe men dan reageert.

  Like

 18. Sabeltant zegt:

  Een uitgeprocedeerde asielzoeker is gewoon een islamiet die zijn zin niet krijgt.
  Niemand wil deze lui omdat ze zo’n grote bek hebben en nooit integreren.
  Hou de discussie zuiver. Een oplossing is toch zo vreselijk simpel.
  Vertel ‘m even klip en klaar dat ongewenst is en dat hij op moet rotten.
  Dat hij zijn grote smoel moet houden en timmer ‘m wat tanden uit z’n bek. Vertel ‘m erbij in gewoon NEDERLANDS dat je de volgende keer zijn kop van de romp slaat.
  Hou toch eens op met die halfzachte linkse aanpak.
  Nadat deze man te verstaan is gegeven dat hij ongewenst is zou hij een half jaar met krukken moeten lopen.

  Like

 19. erik zegt:

  Een Afghaanse christen is in Maintal, bij Frankfurt am Main, door vier moslims aangevallen. Onder het uitroepen van ”Allahu akbar” zouden ze de man geprobeerd hebben te doden.
  Dat bevestigde een woordvoerder van de vrije evangelische gemeente in Hanau zaterdag tegenover de Duitse nieuwsdienst Idea. De aanval zelf had op 17 augustus plaats.

  Het 31-jarige slachtoffer is een vaste bezoeker van de kerkdiensten van de gemeente in Hanau, en verricht vertaalwerk in een asielzoekerscentrum in de stad.

  De aanval had plaats toen de man bij zijn huis op de fiets wilde stappen. Daarop werd hij tegengehouden door een Afghaan, waarop de drie andere daders opdoken en tegen elkaar zeiden dat dit hun „kans” was. Toen het slachtoffer zich probeerde los te rukken, zou een van de mannen geroepen hebben: „Dood hem.” Daarop pakte hij een mes en probeerde de christen-Afghaan aan te vallen.

  Gewaarschuwd door het rumoer op straat, kwamen diverse omwonenden het slachtoffer te hulp. Ook de politie was snel ter plaatse. Agenten konden drie van de vier verdachten aanhouden. De christen-Afghaan, van wie de naam om veiligheidsredenen niet bekend is gemaakt, raakte lichtgewond.

  De aanval komt op een moment dat in Duitsland een discussie woedt over de veiligheid van christenen in de asielopvang. Ook de christen-Afghaan had nog geen verblijfsstatus. Volgens de woordvoerder van de vrije evangelische gemeente in Hanau hebben tot het christendom bekeerde moslims het extra zwaar in de Duitse asielzoekerscentra.

  Like

 20. “Wij zijn ten einde raad: al maanden terroriseert deze man onze gemeente. Ja van dit artikel daar krijg ik een half harde van, prima laten de welkoms cultuur werkers het ook maar een aan den lijve ondervinden wat voor tuig ze hebben binnengelaten. Op deze manier wil je je geld toch niet verdienen om deze gore, smerige islamofascitische ratten te begeleiden en altijd voor ze klaar staan. Eigen schuld dikke bult…

  Like

 21. hslot4 zegt:

  Hij is al tientallen keren opgepakt maar komt na enkele uren telkens weer vrij”, huivert burgemeester Kathleen Hutsebaut.
  Nou van Kutsebaut echt geweldig hoe je jezelf voor lul zet met je incompetentie en je politie apparaat wat een shlemiellig zootje zeg .

  Like

 22. boorzalf zegt:

  Hij kan zo terug naar Mali,

  Like

 23. Dat een dit al voor elkaar krijgt, moet je nagaan met 100. Nou dan kunnen ze zeggen, kom maar op Isis.we slaan jullie verrot.

  Like

 24. Mirjam zegt:

  Je moet niet vragen, je moet doen! Gewoon terug met het vliegtuig, einde oefening.

  Like

 25. Jade zegt:

  Laat de politie hem dan per ongeluk dood schieten.
  Probleem opgelost.

  Like

 26. mahoog zegt:

  Nergens lees ik de HAMVRAAG: waarom word dit agressieve figuur niet opgeborgen wegens gevaar voor de gemeenschap?En wie betaald de aangerichte schade….Mali??

  Like

  • mahoog zegt:

   Mischien heeft mijn hoogopgeleide neef in tilburg tòch gelijk,toen hij onlangs mij mailde ”JIJ BEGRIJPT ONS NIET”. KLOPT!!!. leef al dik 43 jr buiten europa en zijn socialististische invloed op de gewone mens als ik…Dàt zal het wezen, dat niet begrijpen.Ik hou het maar zo.

   Like

 27. delamontagne zegt:

  ITALIË: “Migranten weigeren om 2-maal per week een beetje te werken voor de stad Torreglia en blijven liever in hun Villa [ met zwembad ].
  ……
  Een wandeling langs de Villa met zwembad en de weigeraars………………..

  Torreglia een gemeente van 6000 inwoners vlakbij Padua.
  En om de migrantjes te laten integreren had het Gemeente-Bestuur een leuk plannetje [ dachten ze].
  De z.g.n. “migranten” 2 keer per week wat laten werken om zodoende met de mensen in contact te komen.
  Het ging om heel simpel werk, het schoonhouden van het Park.
  Hoe dan ook het is een soort vorm van integratie.
  En dat kan voor deze vluchtelingen ook heel nuttig zijn.

  MAAR ZE ZEIDEN:” NON ” , dat doen we niet

  Wij [ de krant ], wilden met hen praten om achter hun motieven te komen, maar ze weigerden.

  Er zijn hier ongeveer 40 “Vluchtelingen” die in een grote villa verblijven dat ook nog eens een zwembad heeft (…)
  Onmogelijk om met hen in gesprek te komen.
  Maar de verantwoordelijken voor hen lieten weten dat ze niet wilden werken omdat ze nog niet “Het Statuut” van vluchteling hebben gekregen.
  TROUWENS [ volgens de verantwoordelijke woordvoerders ] ZE ZIJN NIET VERPLICHT TE WERKEN, er is geen enkele regel die dit gebiedt.
  Uit de Italiaanse krant via:
  Les Observateurs.ch
  ///////
  Ondertussen worden de overlevenden van de aardbeving in tenten onder gebracht.

  Like

 28. Elena zegt:

  Deze geweldadige parasiet zal de volgende keer een mens doden om zijn zin te krijgen.
  Kunnen de leiders weer geschokt zijn en huilie huilie doen.
  Wat een roversbende in België, nog gekker kan het niet.
  Moeten wij als blanken eens doen…nu dan zijn de rapen pas echt gaar.
  Deze negert is tijdens zijn illegaal verblijf in België een gevaar voor de samenleving.
  Ik ben voor de oplossing wat in bovenstaand comment van Sjaak staat.
  Dit ongedierte hoort niet thuis in een beschaving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s