VIDEO: Merkel´s migrantencrisis – een jaar later

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Merkel´s migrantencrisis – een jaar later

 1. Thoth zegt:

  Zij geven aan dat de migranten c.q. “vluchtelingen” worden verdacht van het plegen van 70000 misdaden in 3 maanden… ik vraag me hoeveel in Nederland dit zijn, ik denk dus… helemaal niets.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Goed zo Jan , de kracht schuilt in de herhaling !

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Invasie Syrië: Turkije voert met Amerikaanse steun totale oorlog tegen de Koerden

  Koerdische Peshmerga en YPG slaan na Amerikaans verraad handen ineen tegen Turken – Stilzwijgende instemming Europa met Turkse invasie doet denken aan Hitlers onbestrafte verovering van Sudetenland, de militaire aanloop naar WO-2

  Volgens Israëlische defensiespecialisten voert Turkije in het noorden van Syrië een totale oorlog tegen de Koerden. De Turken beweren tegen ISIS te vechten, maar openen juist het vuur op de groepen die grote successen in de strijd tegen ISIS hebben geboekt. Ook de Verenigde Staten willen dat de Koerden zich terugtrekken, wat opnieuw bewijst dat ISIS slechts een instrument is in de handen van de Westerse-Turkse-Arabische coalitie. De Koerden laten het er echter niet bij zitten, en zijn zelfs in het offensief gegaan.

  De oorspronkelijk door Amerika gesteunde Koerdische milities zijn op diverse plaatsen in hevige gevechten gewikkeld met de Turken. Als vergelding voor de beslissing van de regering Obama om de Turkse oorlog tegen hen te steunen en hen geen munitie meer te leveren, hebben de Koerdische leiders in Irak de Iraniërs uitgenodigd. KRG president Masoud Barazani hoopt deze week in Teheran militaire steun te krijgen van de Iraanse Revolutionaire Garde. Tevens slaan de Peshmerga in Irak en het YPG in Syrië de handen ineen om zowel de Turken als de Amerikanen uit het noorden van beide landen te verdrijven.

  Turkse inval is invasie geworden

  De Turkse inval in Syrië is tot een ware invasie uitgegroeid, omdat president Erdogan heeft besloten dat het 35.000 man sterke leger van de YPG moet worden verslagen. De Turkse troepen en tanks rukken in drie richtingen op, en waren gisteren al in een 100 kilometer brede en 15 tot 17 kilometer diepe strook van Syrië doorgedrongen. Hun doelwitten zijn de Koerdische enclaves Afrin, Qamishili en Hassaka. Ankara is bang dat de Koerden hier hun eigen staat zullen uitroepen.

  Ook Al-Bab, in de buurt van het al jaren zwaar bevochten Aleppo, wordt aangevallen. Om deze plaats te veroveren moeten de Turken dwars door de Koerden gecontroleerd gebied. Daarbij worden duizenden strijders van het SDF (Syrian Democratic Army) ingezet, die getraind zijn om het Syrische leger te bevechten, maar nu –onder bevel van Turkse officieren- worden ingezet tegen de Koerden.

  Koerden verzetten zich hevig

  In tegenstelling tot wat wordt bericht zijn de Turken nog niet de Eufraat overgestoken, en zijn de door de Turken geleide Syrische SDF-troepen nog niet aangekomen bij Manbij, dat op 35 kilometer afstand van Jarablus ligt, en begin deze maand door de Koerden met Amerikaanse steun op ISIS werd veroverd.

  Op sommige plaatsen moesten de Turken zich terugtrekken vanwege de hevige Koerdische tegenaanvallen. Enkele Koerdische dorpen werden vervolgens platgegooid door Turkse vliegtuigen en tanks. Daarbij zijn tenminste 35 dorpelingen om het leven gekomen. De Koerden hebben daarmee zo’n 150 mensen verloren. Aan Turkse kant vielen tot nu toe zo’n 60 doden.

  Amerikanen verraden hun ‘scherpste zwaard tegen ISIS’

  Nog maar enkele dagen geleden noemden de Amerikanen de Koerden ‘het scherpste zwaard’ tegen ISIS. Toen ging vicepresident Joe Biden op bezoek in Ankara, en verraadde hij op typerende Amerikaanse wijze zijn Koerdische bondgenoten door hen aan Erdogan uit te leveren. De Koerdische leider Salih Muslim verklaarde kort na de Turkse invasie dat ‘Turkije in Syrië zal worden verslagen, net als IS.’

  Europa ondernam niets tegen Hitler, en nu niets tegen Erdogan

  De stilzwijgende instemming van Europa voor de Turkse invasie doet denken aan de verovering van Sudetenland door Hitler in de jaren ’30. Iedereen zag dat een agressieve dictator begonnen was met zijn al lang aangekondigde verovering van Europa, maar niemand ondernam iets. Op vergelijkbare wijze spreekt Erdogan al jaren openlijk over de verovering van Syrië, andere delen van het Midden Oosten, Israël, Noord Afrika en zelfs Oost Europa. Opnieuw onderneemt Europa helemaal niets, met over enkele jaren vermoedelijk hetzelfde fatale gevolg als eind jaren ’30: een nieuwe Wereldoorlog, en ons continent in vlammen.

  Xander
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Turkije-voert-met-Amerikaanse-steun-totale-oorlog-tegen-de-Koerden

  Like

 4. Thom zegt:

  In de Telegraaf staat dat Merkel zich weer verkiesbaar stelt als partijleider van het CDU. Dat is een aanloop om opnieuw bondskanselier te worden. Dat is uitstekend nieuws voor de AFD.
  Als Merkel door het merendeel uitgekotst wordt en er komen nog aanslagen zal het AFD een factor van groot belang worden. het feit, dat Merkel nog steeds denkt dat zij iets bijdraagt aan het welzijn van Duitsland betekent dat die vrouw echt gestoord is. trouwens degenen die op haar stemmen en haar steunen ook.

  Like

 5. Jean zegt:

  Ik heb zo een vochtig vermoeden dat het monster van Log Ness toch bestaat maar nu in Berlijn zit…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s