“Als er een verkiezing bestaat voor leider van alle moslims, dan wint Erdoğan die met gemak”

Screenshot_21

(Door: Alan Turgutoglu)

‘Ook de Amerikanen lijken op de knieën te gaan voor sultan Erdoğan’

Jarenlang bleef het bij stoere praatjes, maar vorige week viel het Turkse leger eindelijk noordelijk Syrië binnen. Het eerste doel, om in grensstad Jarabulus de Salafisten van ISIS te vervangen door de Salafisten van al-Nusra (de welbekende ‘gematigde rebellen’), is zonder slag of stoot bereikt. De hoofdenhakkers van de Islamitische Staat lijken wel verdampt.

Iedereen weet inmiddels wel dat de Turken eigenlijk in actie zijn gekomen om de Koerden aan te pakken. Het gaat direct in tegen de Amerikaanse anti-ISIS strategie, die rust op de samenwerking met de Koerdische strijdkrachten. Van Europese leiders hoeven we natuurlijk niets te verwachten, maar ook de Amerikanen lijken op de knieën te gaan voor de sultan. Als Erdoğan ongestoord zijn gang kan gaan kunnen we rekenen op extra vluchtelingen en een nieuwe periode van narigheid in het Midden-Oosten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Koerden, Salafisten, Syrië, Turkije. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Als er een verkiezing bestaat voor leider van alle moslims, dan wint Erdoğan die met gemak”

 1. fleckie zegt:

  Op het Duitse Blog ‘Tangsit:’ das TURKENTUM, kan men op 22.11.2010,zien hoe men een dier ontzettend kwelt, voordat het geslacht wordt, {WOEST wordt men erdoor, bij het zien hiervan, ]…”TURKEn,,VERSTUMMELEN TIERE ZUM >OPFERFEST””…… [Men denke maar eraan en vergete nooit dat onze dieren ook dat risico lopen, als moslims de overhand hier ooit zouden krijgen!!

  Like

 2. Jan zegt:

  Nederland geeft Turkije geen informatie over gevangenen

  Turkije wil weten welke Turken er in een Nederlandse cel zitten. Nederland is niet van plan die gegevens te verstrekken.

  De Turkse overheid probeert de identiteitsgegevens te achterhalen van Turkse gevangenen in Nederland. Het consulaat in Rotterdam heeft gevangenissen en detentiecentra per brief verzocht om de personalia. Dat bevestigt een woordvoerder van de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) aan dagblad De Limburger.

  http://www.ad.nl/nieuws/nederland-geeft-turkije-geen-informatie-over-gevangenen~ab64cd78/

  Like

  • Mirjam zegt:

   Het is toch niet normaal, hè? Wie denkt Erdogan wel dat hij is, ons land als een debiel onderdeel van dat van hem te zien? Wij hebben géén verantwoording af te leggen aan deze dictator en zijn aanhangers. Hier in Nederland gelden Nederlandse wetten, normen en waarden. En als zijn aanhangers hier dit willen veranderen dan gaan ze maar met hun tweede paspoort terug naar hun eerste land na confisqueren van het Nederlandse paspoort. De hel van de tweede nationaliteit/het tweede paspoort moet afgelopen zijn. Er moet een wet voor komen dat dit niet mogelijk is en vooral niet voor mensen die in onze regeringen zitten. Een goede taak voor Geert om aan zijn lijstje toe te voegen voor de verkiezingen.

   Like

 3. Anna zegt:

  Dat is precies wat Erdogan wil;;;hij de sultan worden van een groot Ootomaans rijk…. Zijn paleis heeft hij al laten bouwen……. En met de staatsgreep is dit proces in een stroom versnelling gekomen……. Hij heeft nu absolute alleen heerschappij…… Het is een kwestie van tijd dat hij ook met het daad werkelijk uitschakelen ( vermoorden ) van zijn tegenstanders begint……. De doodstraf wil hij wel maar het moet ” democratisch” door het volk gevraagd worden………. En tot op heden lijkt het alsof niemand hem daarvoor ook maar iets in de weg legt..
  Een Uiterst gevaarlijk proces is daar aan de hand……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s