De Jungle van Calais is symbool voor de EU-politiek (update)

Screenshot_31

“Migranten”-kamp . . . !?

Het is niemand ontgaan. De Jungle van Calais is een schokkend resultaat van de hedendaagse EU-politiek. Een kleine 10.000 jonge en gewelddadige moslimmigranten hopen zich op in Calais, hopende zich met bruut geweld toegang tot vrachtwagens toe te eigenen onderweg naar het beloofde land van het VK. Een groot leger militante migranten, die ogenschijnlijk niets te verliezen hebben, en gewapend met bomen, takken, stokken en machetes, brand stichten, wegen naar het VK blokkeren, gooien met stokken en stenen naar de ruiten van vrachtwagens… De volledige ontregeling van de samenleving in Calais. En ondertussen haalt de EU nog steeds ruim 6000 asieleisers per dag van de Middellandse Zee!

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op De Jungle van Calais is symbool voor de EU-politiek (update)

 1. Mary zegt:

  Gewoon het leger langs die hele route, ze moeten er niet bij kunnen komen, is het snel afgelopen, doen ze aan de grenzen van Saoedie Arabië, daar schieten ze op ze als ze te dicht bij komen, dus als het daar is toegestaan zal de EU het hier ook wel goed vinden want je hoort over die methode die de Saoedisch gebruiken om te vertellen dat ze niet welkom zijn verder geen hond klagen, geen mensen rechten organisatie, niks niemand. Misschien weten ze daar hoe ze met deze goudzoekers om moeten gaan, in Calais moeten er eerst kennelijk weer doden vallen onder de vrachtwagen chauffeurs.

  Like

 2. danny zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26505105/___Moet_wat_gebeuren_voor_Tanja_komt___.html
  Laat Tanja lekker in Colombia blijven.
  Ik vertrouw dat (s)linkse sujet niet! Vergeet niet, ze heeft wel bloed aan haar handen van onschuldige mensen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Er schijnt een grote aktie op komst te zijn van heel erg ontevreden, teleurgestelde Fransen, o.a. de inwoners van Calais, de Vervoersmaatschappijen, de handel etc,etc.
  Ze beginnen op maandag 5 Sept. a.s. een aktie en gaan net zolang door [ zeggen ze ] totdat de Fr regering “The Jungle” , opvangcamp, in Calais opruimt.
  GENOEG IS GENOEG, men is het nu meer dan zat………
  http://m.france3-regions.francetvinfo.fr/nord-pas-de-calais/migrants-calais-les-routiers-annoncent-un-blocage-illimite-de-l-a16-jusqu-au-demantelement-de-la-jungle-1073839.html

  Like

  • Lee zegt:

   Als ik niet hoefde te werken ging ik ze zeker helpen. Ik begrijp de wanhoop van de lokale bevolking best. Echt ziekmakend dat hier niet ingegrepen wordt.

   Like

  • Witte raaf zegt:

   Ik mag hopen dat ze het voor elkaar krijgen en nog belangrijker,ook de gelegenheid krijgen!
   Het is toch niet te hopen dat deze mensen straks zelf slachtoffer worden van hun eigen oproerpolitie!

   Like

   • fleckie zegt:

    En opgesloten worden in zo’N ..FEMAKAMP”, [waarover een oud-politiecommissaris zich uitsprak om mensen , die protesteren, en aanhangers ervan, in zo’n kamp op te bergen]…..in navolging van AMERIKA? Geleerd van de NAZI-[vernietigings]..kampen?}……

    Like

 4. Thom zegt:

  Hoe kun je daar nou op tegen zijn? Wat de migranten de economie wel niet opleveren. Denk aan de Duitse industrie en het aantal Miele wasmachines dat geleverd kan worden. Dan het aantal ambtenaren dat de uitkeringen moeten regelen
  Last but not least de gezondheidszorg en binnenkort de begrafenisondernemers.
  In Griekenland is het Noorden op de Peloponnesus door de komst van de Afrikaanse en Oosterse wetenschappers malaria uitgebroken.

  http://www.thetimes.co.uk/article/migrants-bringing-malaria-to-greece-7wqnk56kj

  Hopelijk sneuvelt er een flink aantal Grieken en breekt er paniek uit. Dan wordt de tijd wellicht rijp om de boel schoon te vegen.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  In deze stream is te zien hoe we dit oplossen !

  Like

 6. Pieter zegt:

  In Eenvandaag werden ze steevast “vluchtelingen” genoemd. Het zoveelste bewijs dat wij gemanipuleerd worden door een elitaire redactie.

  Like

  • Jean zegt:

   Pieter, als en één vluchteling op de 1.000 erbij zou zijn is dat al zwaar overtrokken, m.i. is dat één vluchteling op de 10.000 terroristen/parasieten.
   In elke stad moet het schavot terug geplaatst worden zodat de lafaards en verraders onder eigen volk hun straf niet kunnen ontlopen, als eerste mürkül dadelijk gevolgd door jünkür, tümmerfrüns, verhüfstüd enz., oh wat zou dat een goede opruiming zijn van het vergif in Europa.

   Like

 7. danny zegt:

  Goed stuk Witte raaf!
  Ik zeg dat al heel lang, maar toen werd ik geheel en al belachelijk gemaakt en nu durven die zelfde lieden geen discussie meer met mij aan te gaan. Laf hoor.

  Tuurlijk is dit allemaal vooropgezet spel, lijk mij duidelijk.

  Olie voor immigratie en de Straatsburges resoluties van 1975 hebben tot deze ellende geleid.

  https://ejbron.wordpress.com/2014/10/01/olie-voor-moslim-immigratie/

  https://ejbron.wordpress.com/2015/02/15/de-resolutie-van-straatsburg/

  En het boek van Bat ye’or:

  https://www.amazon.com/Eurabia-Euro-Arab-Axis-Bat-Yeor/dp/1611473144

  Als u al deze drie goed gelezen heeft, weet u naar mijn idee hoe de vork in de steel zit.

  Like

 8. Drs.P. zegt:

  @ Witte Raaf, heel goed stuk dat je hebt gevonden en het duwt ons allemaal even heel hard met de neus op de actuele situatie binnen Europa au, au, au, au.
  En dit alles dank zij de smerige ratten in Parijs, Berlijn, den Haag, Brussel en nog wat andere hoofdsteden. Hier is maar 1 oplossing voor en dat is om een bijltjes dag voor de elite te organiseren, maar hoe krijgen we al die domme debiele pokemon idioten en debiele welkom mutsen zover dat men dit gaat zien!!
  Europa is verloren met dit soort leiders, over minder dan 30 jaar is heel Europa een groot Calais!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • danny zegt:

   Voor NL is meer maar 1 oplossing momenteel dat is massaal op de PVV stemmen, natuurlijk niet op VNL en die andere foppartijen, die alleen machtsgeil zijn en zak voor de Nederlander doen.
   Anders zie ik het heel somber in voor Nederland.

   Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Een pareltje snuitje, zei snuf !

  Geliked door 1 persoon

  • boorzalf zegt:

   Bij 5.13 staat dat er in Nederland 1 miljoen moslims zijn, maar zijn dat er niet inmiddels 2 miljoen?

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Boorzalf: erger dan een zeer pessimistische toetstand.
   Ik vrees dat je gelijk krijgt.
   Ik vrees ook dat het sneller gaat.
   Met als hoofdpunt dat de finandieën veel sneller opraken dan 20 jaar.
   En ik wil nog wel eens zien hoe dat volk zich gaat gedragen als ze veel minder geld krijgen en hoe de nederlanders gaan reageren als ze ook beduidend minder gaan krijgen.

   Like

   • fleckie zegt:

    Als de binnendringers denken alles te kunnen ruïneren, en het gekleurde ras blijven doorfokken, , komt er op een gegeven moment hongersnood, en het ras kennende, leven ze gewoon van de ene dag op de andere, altijd de langzaamaan aktie, …wordt datgene wat we nu op de filmpjes zien, een zich uitdijende wereldramp voor hunzelf,.. vallen ze geheid zeker terug naar kannibalisme]……………….terugdenkend naar de Poolse paus die in Afrika ging vertellen dat er geen anticoncepte[middelen]mochten gebruikt worden, is die iedere eigenlijk NIET van hemzelf!, maar werd er eerder gelanceerd, in het Vaticaan , [humanae Vitae, wordt over geschreven in het boek ‘PONTIFEX MAXIMUS’ van de schrijvers Gordon Thomas & Max Morgan-Witts, uitg. A.W.Bruna & Z’n. Utrecht/Aartselaar, isbn 9022953238……op 3.7.2016 op ej.bron ‘voorwoord’, en ‘woord vooraf’…………………………’Enige van de hoofdrolspelers in het verhaal’………………………….
    ‘DE. ,,PAUSEN…..PAULUS Vl [ Giovanni Montini] Oud en eenzaam. Weet dat de dood nabij is en is bang dat hij op een gewelddadige manier zal sterven door toedoen v.d. terroristen die hij overal om zich heen ziet…………………JOHANNES PAULUS l, [Albino Luciano] Wilde geen paus worden, maar werd als opvolger van Paulus op de troon van Sint Petrus geplant, Wordt onmiddellijk geconfronteerd met de verdeelde partijen binnen de CURIE- het ambtelijk apparaat v.dkerk. PINOCCHIO en een geheimzinnig kruidenelixer houden hem overeind. In ..EEN..maand brengt hij meer tot stand dan iemand voor mogelijk had gehouden–en velen in de Curie voor…onwenselijk…houden. .Dan, op de drieendertigste dag van zijn pontificaat, komt hij te overlijden–de omstandigheden rond zijn dood zijn een voorbode voor wat gaat komen……………………..
    JOHANNES PAULUS ll,{KAROL WOJTYLA] Charismatisch, pragmatisch- en ten allen tijde erg POOLS. Komt aan de macht op het hoogtepunt van een strijd in die beslotenheid van alle plaatsen–een conclaaf, waar pausen gekozen worden. Hij brengt het Passamter terug naar het middelpunt van het WERELDPOLITIEKE…TONEEL, waar hij openlijk in conflict raakt met de oude vijand van de kerk, het communisme. …..Deze confrontatie slaat diepe wonden. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    Like

 10. wauso zegt:

  Aan de Schrijver: U vergeet te vermelden, dat 70% van de mensen hierachter staat. Dat Calais en al die andere problemen kennelijk nog niet te dicht bij betrokkenen zijn genaderd.
  De Linkse Hoertjes zeggen steeds, dat de PVV geen oplossingen geven en de Rechtse Gutmenschen, die niet verder komen dan de Telegraaf of de NPO (VARA) beamen dit dan.
  Dus nu zal deze PVV adept met een oplossing komen:
  We geven het gehele Volk een I-Phone met als voorplaatje, de Meeuw met de woorden PVV ! Bij de verkiezingen van volgend jaar zullen deze dan allemaal PVV stemmen, want het Volk heeft heden ten dage enkel nog oog voor deze telefoon ! Misschien dat de Achterlijkheid die in de genen zit dan (tijdelijk) verdwijnt ! Deze Achterlijkheid hoeft maar voor 1 dag even op de Achtergrond te geraken.
  Een legertje Afrikanen, die al schietend door Amsterdam zouden lopen IS ook een optie ! En schrik niet ik denk dat dit gaat gebeuren met 1.000den slachtoffers.

  Geliked door 1 persoon

 11. GT zegt:

  Er komt een dag dan worden de politieke kopstukken uit hun onderkomen gesleurd als straks mensen opstaan die zullen vechten voor hun vrijheid, en de hun aangedane onmenselijk leed door verkrachting, moord , onderwerping,foltering, en de legio voorbeelden van de meest gruwelijke dingen die er nog uit voorkomen. Die dag zullen vele politieke kopstukken moeten vrezen voor hun leven en dan nog de mainstream deze zullen ook niet buiten schot blijven wat is Europa een smerig fascistisch land geworden (Een slangen kuil) van ongekende omvang!

  Geliked door 3 people

 12. Ongelovige zegt:

  De gezinshereniging is bovendien slechts het begin vd eigen productie van steeds meer moslims… want niets lijkt meer erfelijk dan het moslimgen.

  Like

 13. Het is een oorlogsgebied daar, dus kan de noodtoestand worden afgeroepen. Dan kan er geruimd gaan worden Met buldozer en tanks.

  Like

 14. wassup! zegt:

  Dozens of African Migrants raid, loot, rob an destroy Restaurant in Sardinian Town

  Like

 15. wassup! zegt:

  excuseer: volgens het comentaar komt het filmpje uit Pretoria, Suidafrica en gaat het om een opstand van studenten. Desanietemin zeer verontrustende beelden.

  Like

 16. ildiko zegt:

  Als straf zo direct alle linkse landverraders verdienen DAAR IN CALAIS opgesloten worden, en met Olande als eerst te beginnen. Alle linkse rechters gelijk ook daar meevoeren.

  Like

 17. N.E. Derlander zegt:

  Er is maar 1 manier om de ongebreidelde instroom op te laten drogen: stop de EU!

  Brexit, Nexit…………

  Ik stem PVV.

  Like

 18. Claudia M. zegt:

  Ik heb me in het bijzonder geërgerd aan een uitspraak van de ANWB woordvoerder. “Dit zou zich niet eerder hebben voorgedaan hebben met personenwagens”; wij weten beter! Het wordt ook alleen nog maar erger, want onze grote EU veerdienst Frontex weet er iedere dag weer legio van zee te plukken, zo vlak voor de kustlijn van Libië.

  Voor Calais en verre omstreken moet een negatief reisadvies gelden. Trouwens overal waar die klanten zijn, moet je, zeker als westerse vrouw, niet in de buurt willen komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s