Denemarken wil “asielzoekers” aan de grens afwijzen

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

De Deense regering wil een “noodrem” voor immigratie invoeren. Daardoor dienen “asielzoekers” uit de Derde Wereld al aan de grens gestopt te worden. Zo´n maatregel zou de asielimmigratie naar Duitsland nog sterker doen toenemen.

Freie Zeiten

“We willen een noodrem tegen ongecontroleerde vluchtelingenstromen invoeren. Denemarken moet niet in een situatie terechtkomen, waarin de vluchtelingen op de autosnelweg marcheren”, zei de Deense minister-president Lars Løkke Rasmussen.

Hij beklaagt bovendien dat de asielstromen “een enorme druk” zouden betekenen, die “onze samenleving en onze samenhang als volk en natie” bedreigt.

Hoe groot de immigratie moet worden voordat de noodrem in werking treedt, is tot nu toe echter niet duidelijk, bericht “Jyllands-Posten”.

De Deense volkspartij vindt het voorstel niet ver genoeg gaan. “Het is noodzakelijk om de noodrem onmiddellijk in te voeren. Alleen zo kunnen we de controle over Denemarken herstellen”, zei partijvoorzitter Peter Skaarup.

Het Deense voorstel zou betekenen dat geen enkele “asielzoeker” vanuit Duitsland verder zou kunnen reizen naar Scandinavië. Het gevolg zou een drastische toename van de asielimmigratie naar Duitsland zijn.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Denemarken, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Patriottisme, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Denemarken wil “asielzoekers” aan de grens afwijzen

 1. joopklepzeiker zegt:

  Het begint er op te lijken dat er wat in beweging komt .

  Like

 2. Republikein zegt:

  Ze lopen 50 jaar achter.
  Goed, de meesten zaten nog in de verrekijker van pa.

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Hallelujah! De ogen gaan langzaam open in Europa. Eindelijk begint men in te zien dat die asielstromen bedoeld zijn om onze cultuur en volkeren te ondermijnen en te vernietigen. Je moet die asielzeikerds NOOIT toelaten op je grondgebied; dan krijg je ze nooit meer weg. Buiten Europa opvangen of in de regio. Oh ja, en Soros een kogel door z’n kop schieten.

  Like

 4. danny zegt:

  Goed voorbeeld, doet goed volgen , zou ik zeggen.

  Like

 5. Mary zegt:

  Prima toch, zit Merkel ermee, ze had ze tenslotte uitgenodigd. We moeten echter niet hebben dat het dan maar richting Nederland loopt want Rutte en de zijne zitten er totaal niet mee wat hier naar binnen walst, die is in tegenstelling tot de Deense minister president, zijn volk alleen een rad voor ogen aan het draaien als het gaat om de vluchtelingen stroom en probeert ze zo stilletjes mogelijk in iedere gemeente te slijten en zoek het dan maar uit.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Ja, en dat moet ieder land doen. Dat heb ik al duizend keer gezegd. Waarom zijn wij allen in Europa verplicht om iedereen maar op te nemen in onze landen? Doen zij dat ook?! Ik denk het toch niet. Waarom in Godsnaam zijn alle grenzen open en blijven ze open? We hadden ze allang moeten sluiten. Net zoals vroeger: GRENZEN, PASPOORTEN EN TERUG.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Afwijzen bij binnenkomst in Italië zal meer effect opleveren. En dat mag wat mij betreft flink gesubsidieerd worden. Zij die toch willen komen kunnen te voet naar Mongolie. Vandaar verder Noordwaards tot Leningrad. Vervolgens gewoon doorlopen tot Moermansk. Vandaar uit gewoon links aanhouden tot Lapland. Het ergste hebben ze dan gehad op hun teenslippers. Daarom krijgen ze hier als beloning een ijsje omdat ze zich zo warm gelopen hebben. Dan is het slechts een kwestie om naar het Zuiden van Zweden af te zakken. Als ze uiteindelijk in Gotenburg zijn aangekomen is het nog maar een klein stukje zwemmen en dan zijn ze in Denemarken.
  Hopelijk hebben de Denen daar geen hekwerk in het water geplaatst. Dat zou jammer zijn want dan moeten ze dat hele eind terug lopen. Persoonlijk vind ik dat dan weer niet zo erg.

  Like

 8. Ja, gewoon wegwezen en oprotten.

  Like

 9. Pieter zegt:

  En wat voor initiatieven heeft Nederland ? Nul komma nul. Pas als alle andere Europese landen hun nek hebben uitgestoken komt Nederland op het idee die voorbeelden dan ook maar te volgen.
  Stelletje lafaards is het kabinet.

  Like

 10. Franco zegt:

  Afwijzen bij binnenkomst in Italie zal nooit gebeuren, beste Johannes!! Heb het al vaker gezegd op deze site, Italie krijgt geld van de EU voor de instroom. Hoe kun je het anders verklaren, dat gisteren 29/8, ruim 6.500 ”vluchtelingen” ”gered” zijn door 40 marineschepen die heel dicht bij de Lybische kust circuleren om taxidiensten te verlenen. Zoals altijd worden deze ”vluchtelingen” uit ”oorlogsgebieden” naar Zuid-Italie gebracht.
  Vanochtend 30/8 zijn al 400 ”vluchtelingen” gered die wederom naar Zuid-Italie zijn gebracht. Tussen deze ”vluchtelingen” was een jonge Marokkaanse (waar is de oorlog in Marokko?) die klaagde over buikpijn: na controle kwam aan het licht dat zij net een buikwandcorrectie/lifting in Marokko had laten verrichten ter waarde van Euro 5000 (bron: Il Giornale 30/8/16 ”Questi poveri profughi: sta male appena sbarcata perché si è fatta il lifting”).
  Zelf rijke Marokkanen gaan nu in een bootje zitten vanuit Lybie en weten dat ze binnen een paar miles vanuit de kust worden ”gered” door marineschepen en dan is hun kostje gekocht.
  De ”vluchtelingen” uit Afrika krijgen steeds vaker een 4-sterren hotel ter beschikking met zwembad, tennisbaan, fitness ruimte etc. etc. etc. etc.
  Daarentegen zitten de overlevenden van die vreselijke aarbeving vooralsnog met z’n duizenden in een paar tenten en dat zal voorlopig niet veranderen!!!!!

  Like

  • Mirjam zegt:

   Alleen al het woord ‘gered’ is al belachelijk. Vóór de kust van Libïe, dus ze zijn even in de bootjes gestapt om aan het andere einde over te stappen op de schepen van Frontex e.d.
   Wat valt er überhaupt te redden? Deze economische immigranten stappen willens en wetens in de boten en WILLEN naar Europa en weten dat ze géén vluchtelingen zijn, maar dat ze willen profiteren van onze welvaart.

   De rest van de EU moet Italië NIET helpen en hun landsgrenzen totaal dicht houden, zodat het een onhoudbare situatie voor Italië wordt en ze vanzelf het heft in eigen hand nemen en de grenzen sluiten en het gajes niet meer accepteren.
   De Brusselse EU is kapot, wanneer realiseren ze zich dat nu eens?! De echte Europese EU: elk land soeverein voor zichzelf en allen helpen als het nodig is, niet met linkse waanzin, maar met gezond verstand, begint weer te leven. En zo hoort het.

   Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Met illegale asielzoekers komt ook massaal de islam binnenlopen. Islam is voor een vrije samenleving als gangreen (Wondrot) is voor gezondweefsel. Eenmaal islam binnen moet je, wil je overleven als vrije samenleving flink inzetten op déislamisering. Verzuim je dat dan vergaat het onze samenleving precies als een been dat aangetast is door gangreen. Bedenk dat gangreen precies als islamisering start als een minieme infectie. Als je dit beseft wordt je bang om je hart als je ziet hoever onze samenleving al is aangetast. De vrienden van de islam noemen dat met een verzonnen woord islamofobie. Ik noem dat gezond verstand en natuurlijke drang tot overleven.

  Opgepast foto kan je onpasselijk maken gelijk een dagelijks zichtbare islam.

  Like

 12. Flo zegt:

  Prima!!! Welke landen vlgen??? Niet zo fijn voor Duitsland en ongetwijfeld ook hier, Want dit natnek Rutte zootje doet niets….

  Like

 13. volksrechter zegt:

  En ineens zijn zulke uitspraken niet meer racistisch blijkbaar, om maar te zeggen dat wie dit over twee jaar durfde te beweren als racist werd bestempeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s