Griekse regering vervolgt bisschop die vluchtelingen illegale migranten noemt

Screenshot_22

Bisschop Vasilakis zet zich van meet af aan met tomeloze energie in voor migranten. Desondanks wordt hij aangeklaagd door de overheid, omdat hij het waagde de officiële cijfers, waaruit blijkt dat het overgrote deel van de migranten geen vluchtelingen maar illegale gelukszoekers zijn, in een preek te herhalen.

Kerkelijke groepen: Linkse regering wil met grote aantallen moslimmigranten christelijke basis Griekenland afbreken – Al 12 Griekse gemeenten in quarantaine omdat migranten voor malaria uitbraak hebben gezorgd – Griekenland de ‘kanarie in de kolenmijn’ voor wat de hele EU te wachten staat

Griekenland is al jaren op veel verschillende terreinen de spreekwoordelijke ‘kanarie in de kolenmijn’ die de EU heet. Dat geldt voor de diepe financieel-economische crisis, de afbraak van de sociale zekerheid, de machtsovername door de EU-elite, en ook de migrantencrisis. De linkse regering in Athene klaagt nu een bisschop aan, die zich op het eiland Chios tomeloos heeft ingezet om migranten op te vangen. Desondanks wordt hij vervolgd door de politiek-correcte elite, omdat hij heeft gezegd dat het overgrote deel van de migranten géén vluchtelingen zijn, maar illegalen. Alle feiten en cijfers, ook die van het Griekse ministerie van Immigratie, geven hem gelijk. Hem wordt echter de mond gesnoerd, omdat de linkse regeringspartij SYRIZA de grenzen wil openhouden voor een nieuwe, enorme toestroom aan moslimmigranten die wordt verwacht nadat de Europese deal met Turkije is geklapt.

De Griekse minister van Immigratie heeft herhaaldelijk verklaard dat 50% tot 70% van de migranten die in Griekenland aankomen illegalen zijn en geen vluchtelingen. De Griekse kustwacht bevestigde onlangs dat van de 1950 illegalen die in augustus de oversteek uit Turkije waagden, er slechts 500, ongeveer een kwart, uit Syrië kwamen. De illegalen komen uit maar liefst 77 verschillende landen, allemaal gelukszoekers op weg naar de sociale zekerheid van Europa.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.” en “joopklepzeiker”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Griekse regering vervolgt bisschop die vluchtelingen illegale migranten noemt

 1. Ongelovige zegt:

  Hij heeft zelf een islamitische struikbaard!

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Hebben ze daar nu niet een regering van het volk voor het volk ?

  Of gewoon een bende oplichters die zich in het zadel willen houden en die dus gechanteerd worden door de eu en dergelijken met het dreigen om de geld kraan dicht te draaien als ze niet met plan merkel meehobbelen .

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  De wereld op z’n kop! Die man zou een lintje moeten krijgen! Voor christelijke plichtsvervulling EN eerlijkheid over de status van asielzeikerds. Maar ja, ook in Griekenland is ultralinks aan de macht…Wellicht liever Gouden Dageraad…of zijn die te nazistisch?

  Like

 4. volksrechter zegt:

  Als de sociale zekerheid instort dan heeft Brussel wat ze willen, en dat kunnen ze alleen doen met massa import die moeten leven en teren op deze sociale zekerheid,

  Like

 5. fleckie zegt:

  Hallo, dan mogen we via de miljarden die aan GRIEKENLAND ‘gegund’ worden, OOK nog eens meebetalen aan de parasieten [SPRINKHANEN, uit niet–[psychisch-belaste? landen?]

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De Griekse socialisten zijn net van die halve zolen als de socialisten in Nederland !!
  Links is een hersenafwijking .

  Like

 7. Bas zegt:

  Quote: Griekse regering vervolgt bisschop die vluchtelingen illegale migranten noemt

  Misschien is het iets objectiever om die mensen aan te duiden als ”invasiegasten”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s