Italiaanse kustwacht redt in één dag 6.500 “vluchtelingen” op Middellandse Zee

Screenshot_19

Maandag zijn in een tijdsbestek van 24 uur 6.500 “migranten” door de Italiaanse kustwacht gered uit bootjes op de Middellandse Zee. Volgens de kustwacht werden veertig reddingsoperaties uitgevoerd, berichtte het Italiaanse persbureau ANSA maandagavond.

Hulpverleners haalden de afgelopen vier dagen al ongeveer 10.000 mensen uit bootjes tussen de Libische kust en Italië. Door de instabiliteit in Libië is het land uitgegroeid tot een belangrijk vertrekpunt voor “vluchtelingen”bootjes.

Sinds het begin van de “vluchtelingen”crisis in 2014 zijn er al meer dan 400.000 “vluchtelingen” in Italië aangekomen. Daarmee is het Zuid-Europese land een van de landen die het meest betrokken is bij de “vluchtelingen”crisis.

Bron:
www.nu.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Italiaanse kustwacht redt in één dag 6.500 “vluchtelingen” op Middellandse Zee

 1. koddebeier zegt:

  Terug slepen naar de plek waarvan ze vertrokken zijn is en blijft de beste oplossing, de Europese bevolking zit niet te wachten op deze uitkeringsparasieten.
  Echter veruit de meeste regeringen van Europa en de ongekozen onbenullen van de EU zijn volslage krankzinnig door deze sprinkhanenhorde toe te laten.
  Als bevolking moeten we dit tuig zo snel mogelijk voor een volkstribunaal slepen !

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   Terugslepen? Jammer van de brandstof.Wilt u wel zo vriendelijk zijn om ook aan het milieu te denken.

   Like

  • Ton de ouwe Brabander zegt:

   Beste Koddebeier, Ik ben het 100% met je eens. Bovendien, 6500 in één dag, verdeeld over 40 van die opblaasbootjes… da’s dus gemiddeld 162 dobberaars per bootje. Als ze dat tempo volhouden zijn dat 200.000 “drenkelingen” per maand ! Natuurlijk is hetgeen de italiaanse marine daar doet géén redden. Het is gewoon dienstverlening. Jij gebruikt in je reactie ook wel een paar rake typeringen. Die onthouden we: Het zijn uitkeringsparasieten, en horden uitvreters die als sprinkhanen over ons neerdalen. 200.000 per maand ! Vergeet niet dat dit dan alleen nog maar is wat er uit Afrika op ons af komt. Vanuit Turkije dobbert er ook nog heel wat naar de Griekse eilanden. Die parasieten komen er nog bovenop!

   Het is een volslagen krankzinnige handelwijze van die bende EU-onbenullen die zichzelf boven ons hebben gesteld. Dat is tuig wat zo snel mogelijk wegens hoogverraad voor een volkstribunaal gesleept dient te worden.

   Tenslotte: die “vlucht-“ gasten zijn op zich natuurlijk hartstikke zielig. Daar in dat achterlijke overvolle Afrika willen ze niet blijven. Zou ik ook niet willen, dus stiekem geef ik ze groot gelijk. Ze willen per se naar ons continent. Helaas voor hen: In Europa is absoluut geen land wat hen wil hebben of kan gebruiken. Dat is een feit waar zij aan zullen moeten wennen.

   Omdat zelfs nadenken voor hen te moeilijk is, laat ons dat dan maar voor hen doen. We helpen ze naar een beter alternatief. We zoeken voor hen dus een leeg land ergens op dit continent.

   Ik kan niks beters bedenken dan Siberië. Maar vooral: achter het Oeral gebergte. Dat is niet Europa, maar hoort wel toe aan een europees land. Het is (nagenoeg) leeg en echt erg ver weg. Er is geen weg terug. Er is plaats plenty. Ze kunnen daar volop aan de slag. Een land opbouwen. Nog wel even nadenken hoe we daar 200.000 man per maand heen kunnen dumpen. Per container aan parachutes ? Of heb jij nog een beter idee ? Humaan blijven hé! die opblaasbootjes binden we onder de containers…! In die containers kunnen we dan gelijk wat bouw- en ander hulpmateriaal meegeven. Samen met wat lunchpakketten. Over 25 jaar kijken we eens wat ze ervan gemaakt hebben.

   De Russen zullen toch niet al te moeilijk doen ? Gratis ontwikkelingshulp voor dat lege land van ze. Omdat het voornamelijk jongens zijn die in die opblaasbootjes zitten, moeten we ze natuurlijk ook elke maand enige duizenden wijfjes nazenden. b.v. met een zwerm Chinook helicopters of zo. Zij moeten zich kunnen uitleven, toch? Wir schaffen das ! Kost een paar centen, maar dan zijn we ook van een hoop ellende af. En geen gezeur met mallotige afrikaanse regeringkjes die hun “vluchtelingen” niet terug willen hebben. Ook de in europa reeds aanwezige deugnieten kunnen we aldus een fijn alternatief bieden. De Saoedies zullen graag de nodige miljarden schenken om aldaar de nodige mosketen te bouwen. Wij verkopen ze de bouwmaterialen enz. Win-win situaties alom.

   Like

  • Leo zegt:

   Zou Merkel per kop betaald worden ??

   Like

  • Hendrik zegt:

   Mooi gezegd!

   Like

 2. Karen zegt:

  Het lijkt wel of ze blij zijn met die illegalen. Ik wacht op moment dat ze deze illegalen niet “redden” op zee maar gewoon netjes in de haven in Libië gaan liggen, wachten tot de boot vol is en dan hup richting Europa. Zeg maar een gratis veerdienst. Is wel zo comfortabel voor deze verschrikkelijk zielige mannen. Alleen Oost Europa en dan met Hongarije voorop, daar hebben ze wel door wat er gebeurt en die werken niet mee. Daar hebben ze wel van het verleden geleerd!!!

  Like

  • Thom zegt:

   Een tunnel onder de Middellandse zee graven is de oplossing. Het kost wat maar daar krijg je ook wat voor terug. Dan kan alles in een rolstoel en al ook komen. Denk ook eens aan die mensen!

   Like

 3. dutchess43 zegt:

  Kunnen ze die bootjes niet gewoon terugslepen naar Libië? Waarom hen allemaal aan land zetten in Europa?
  Van lekke bootjes gewoon de drenkelingen oppikken en weer afleveren in Libië.
  Als men dat 1 week consequent dagelijks doet, zal er nauwelijks nog een boot vertrekken uit Libië.

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Neen, dat kunnen ze niet. Tel het aantal linkse partijen in NL en je weet waarom. In de meeste andere EU-landen is het ongeveer gelijk. Berlusconi had een afspraak met Kadafi om de invasie te stoppen. Even later werd hij vervangen door de linkse rat Renzi en werd Kadafi vermoord.

   Like

 4. wim zegt:

  Dit zijn geen vluchtelingen. Dus heel terecht die aanhalingstekens! Maar het zijn evenmin reddingsoperaties. Het is gewoon gefaciliteerde overtocht. Vinden we het nog gek dat die zogenaamde vluchtelingen denken dat ze hier met open armen ontvangen worden. Niet dus… Vervolgens raken ze zwaar teleurgesteld dat ze niet linea recta in het Hilton terecht kunnen.

  Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Via hun mobiele technische ‘tamtam’, ..kunnen ze toch hun soortgenoten waarschuwen voor de “HARTELIJKE!!” Ontvangst, door de Europeanen, want men ziet toch geregeld dat ze dat instrument benutten, dus waarom niet als waarschuwings-instrument?!

   Like

 5. Sorry, ik neem toch aan dat dit alles niet echt de bedoeling is. Dit is geen vluchtelingen crisis, maar een crisis voor Europa. Heeft de bevolking nog zelf wat in de melk te brokkelen. Die dit normaal vindt, die is beslist niet fris in zijn bovenkamer of komt van een andere planeet.

  Like

  • elisah zegt:

   Precies, wij hebben hulp nodig, wij zijn de slachtoffers van deze hemeltergende invasie.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Marian,

   voor de zoveelste keer: het is de bedoeling van het schoftentuig in Brussel om heel Europa om te volken. Daarbij van harte geholpen door hun trawanten in Den Haag, Berlijn, Parijs, etc.

   Ga er vooral niet van uit dat ze dom zijn, of achterlijk. Integendeel, ze zijn doortrapt. Wat er gebeurt loopt allemaal exact volgens schema. Daarom zijn ze ook als de dood zo bang voor Nexit, Frexit, Öxit, Hoxit en ga zo maar door. Als er meer landen uittreden verliezen ze de grip op die landen en kunnen ze hun snode plannen niet meer uitvoeren.

   Derhalve horen die criminelen na een bijltjesdag niet in een gesloten psychiatrische inrichting, maar in het gevang.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Leo zegt:

   Niet van een andere planeet, maar uit de vormalige D.D.R.

   Like

 6. williaan zegt:

  De stroom vluchtelingen zal slechts toenemen, tijdens de gevaarljke oversteek in de over volle bootjes wordt je toch opgewacht door ‘luxe’ schepen wordt de ‘meute’ wijsgemaakt en dat klopt natuurlijk, de mobile tamtam geeft dat vrolijk door aan de volgende groepen,

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  De ongebreidelde aanvoer van onblanke klaplopers en andere criminelen maakt ons Europeanen met de dag bozer. De dag dat we collectief gaan uitflippen laat niet lang op zich wachten.
  Zij die dit mogelijk maakten zullen niet ontzien worden. Vluchten heeft geen zin. Waar ook ter wereld, jullie worden gevonden en gestraft.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Ik stel voor dat er op geen enkele ‘noodoproep’ meer wordt gereageerd. Immers, deze oproepen komen al zodra ze in de territoriale wateren zijn aangekomen, dus net buiten Libië. Als ze dán al in de problemen komen, zou ik zeggen: “keer om, en breng jezelf in veiligheid”.

  Het is niet meer uit te leggen en niet meer te accepteren dat zóvelen naar Europa komen! Het is een misdrijf tegen de Europeanen van óngekende omvang! Brussel zwijgt, Merkel zwijgt, maar de Italianen en Grieken zitten als ratten in de val. Hun landen worden vervuild met en bevuild door criminelen, die in hun land van herkomst niets te vrezen hadden. Die een luxe leven op kosten van heidenen wel zien zitten.

  Iedereen die meehelpt om duizenden ‘vluchtelingen’ te redden, werkt mee aan de ondergang van ons werelddeel!
  Beseffen ze dit eigenlijk wel?

  Like

 9. 24 uur heeft een etmaal = 6500 7dagen per week zijn zeven etmalen dus….. 7 x 6500 een snel rekensommmetje is te veel van het “goede “……………..

  Like

 10. fleckie zegt:

  Wordt waarschijnlijk? Door de onnozelaars ‘onder de mat geschoven ‘ onder het mom van…’de mantel der liefde voor de medemens,,…[verdienen er misschien nog aan]. ……….Waar we bijna ook niets over horen: hoe op Sicilië, de ‘thuishaven’ van de .. ..mafia……gereageerd wordt op de vestiging’. Van de ‘ONUITGENODIGDEN. ]?’Ben benieuwd………………….En daar denk ik meteen aan de berichtgeving betr. FEMA-KAMPEN: :De oud-commissaris Giessen had het er toch over, om onwelgevallige mensen, …[die zich weren en protesteren tegen de ….binnenvaart’ ..van gekleurden, …..in kampen opgesloten zouden moeten worden..]…..Hij heeft eigenlijk zijn mond ‘voorbijgepraat’ doordat hij o.a.wist dat zo’n megacomplex-kamp-gevangenis reeds in aanbouw was, of al klaargebouwd was.

  Like

 11. Witte raaf zegt:

  Weet het nu zeker;één groot goor plan met Merkel aan het hoofd! En nee, ik ben geen aluhoedje.
  Als dit niet de bedoeling zou zijn geweest/is dan waren er allang flinke maatregelen genomen!!
  Er is een groot masterplan en Europa is de aangewezen plek daarvoor!

  Like

 12. Pieter zegt:

  Reuze fijn hoor die records die Frontex breekt, jammergenoeg is de olympiade al voorbij.

  Like

 13. Alex Delarge zegt:

  Gewoon een maandje deze lui niet op zee redden en je bent er definitief van verlost.

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Dure rubber boten van flink formaat, wie betaald die , waar blijven die , worden die leeg terug gestuurd ?

  En de Italiaans kust ” wacht ” weet precies waar ze dobberen voor de noord Afrikaanse kust ? radar en radio zal u zeggen, waar dobber u , geef even de coördinaten door zodat we wat dichterbij kunnen komen zodat we uw geïmproviseerde radar reflector kunnen op pikken op onze radar.

  Hand held GPS kost 110 euro,. hand held radio kost nog geen 100 euto.

  Like

 15. Sjaak zegt:

  Het juiste boot is ook al onderweg !

  Like

 16. Eduard uit Breda zegt:

  De EU helpt de slavernij door de vluchtelingen op volle zee over te nemen i.p.v. aan land
  Op welke dag begint de EU met te luisteren naar de eigen bevolking of wachten ze op de revolutie die gaat komen Dan start ook de bijltjes dag voor alle die hebben meegewerkt aan deze slavernij
  Stop de islamisering van Europa nu

  Like

 17. Jean zegt:

  Vluchtelingen???????????
  Parasieten is een correcte omschrijving, na enkele dagen droge voeten beginnen ze al te eisen en geweld te plegen.
  Waarom niet “dadelijk” verplicht de koers 180° te keren??????
  Blijkbaar verdienen hier in Europa bepaalde instellingen grof geld aan die business……

  Like

 18. Angie1968 zegt:

  Voor regressief-linkse wereldverbeteraars is dit emo-porno. Iedere keer als zo’n dobberneger of islambarbaar uit de zee wordt geplukt, en in Europa aan land wordt gebracht, komt de gemiddelde Gutmensch klaar op z’n eigen goedertierendheid. ” Kijk, we hebben Europa weer verrijkt met zo’n asielzeikerd, die echt niet in de eigen regio kan worden opgevangen, en echt zal bijdragen aan onze maatschappij, en echt dankbaar en blij met onze hulp en zorg zal zijn, en heus niet aanslagen zal plegen, en heus niet onze blonde meisjes zal verkrachten…nee, echt…echt waar, hoor!” *alu-hoedje af*

  Like

 19. Witte raaf zegt:

  http://mobiel.nujij.nl/algemeen/iemand-al-iets-gehoord-over-de-luchtbrug-naar.36976550.lynkx

  Hoe ze ook hun best doen om bepaalde dingen uit de media te houden,het vind uiteindelijk zijn weg wel!!

  Like

 20. carthago zegt:

  BootKluchtelingen (Verenoflood,hannibal)

  Like

 21. Hendrik zegt:

  Ze allemaal verzuipen inplaats van redden, ze blijven anders komen!

  Like

 22. C.A.Barstow zegt:

  Waarom wordt zo’n boot niet meteen aan flarden geschoten?

  Like

 23. Bas zegt:

  Geweldig die reddingsoperaties. Ga door tot het einde!

  Like

 24. Marja zegt:

  Het is de voltooing van het Coudenhove-Kalergiplan. Google dit maar eens. Dan vallen alle puzzelstukjes in elkaar. Natuurlijk is er iets te doen aan die “vluchtelingen” stroom. Als je maar wilt! Maar dat is juist niet de bedoeling. Het bovengenoemde plan is al voor een heel groot gedeelte uitgevoerd. Nu alleen moet het laatste stuk nog worden voltooid, nl. zorgen dat er een gemengde bevolking ontstaat die moet lijken op de oude Egyptenaren (slaven). Van Rompuy en Merkel hebben beiden al een prijs ontvangen voor de uitvoering van het plan. Dat zegt genoeg!
  Ik raad iedereen aan dit plan te lezen! Dan vallen de schellen van je ogen en begrijp je precies waar Merkel en consorten mee bezig zijn.

  Like

  • Karen zegt:

   Ik had er ook nog nooit van gehoord. Ik heb het net gelezen, zeer beangstigend, dit is inderdaad wat er gaande is. Want die grenzen betreft, die hoef je heus niet zwaar te bewaken. Laat ze in Afrika weten dat ze hier niets krijgen, geen huis, geen uitkering en geen eten en houd je eraan dan stopt de aanvoer binnen een paar weken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s