Politie Almere raadt kerk af om boek over islam te verspreiden

Screenshot_20

(Door: Max Joling)

De PVV in Almere heeft schriftelijke vragen gesteld over de Almeerse politie die een kerk in Parkwijk zou hebben afgeraden om een boek dat waarschuwt over de gevaren van de islam, te verspreiden.

Wij zijn benaderd door pastoor Stan Kamps van de Lighthouse Baptist Church in Almere met de mededeling dat hij naar aanleiding van de verspreiding van het boekje ‘Allah had geen zoon’ door twee agenten is bezocht en dat hem op intimiderende wijze te verstaan werd gegeven dat dit boekje niet meer verspreid mocht worden“, aldus Toon van Dijk namens de PVV.

Vrijheid van meningsuiting

Volgens Van Dijk heeft de pastoor tijdens het bezoek de agenten kenbaar gemaakt dat hij het volste recht heeft om het boekje te verspreiden op grond van vrijheid van meningsuiting.

De partij maakt zich ernstige zorgen over de vrijheid van meningsuiting: “De PVV maakt zich ernstig zorgen over het feit dat de politie haar autoriteit aanwendt om in strijd met die vrijheid van meningsuiting te trachten de verspreiding van dit boekje, waar niets in staat dat strafbaar geacht kan worden, tegen te gaan.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allah, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

49 reacties op Politie Almere raadt kerk af om boek over islam te verspreiden

 1. fleckie zegt:

  Men kan ook eens andere[-getinte-fietsende-weggebruikers ]op het gegraveerde nummer controleren!:, wie weet hoe die fietsen van eigenaar ‘VERWISSELD’ zijn.!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Ik ben toch wel zo benieuwd naar de achtergrond van die agenten, en of ze het uit eigen beweging hebben gedaan, of dat ze aangestuurd zijn door hun chef.

  Like

  • Dan is die chef waarschijnlijk als de dood voor islamitische acties….En dat noemt zich “politie!” ARGH!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk hebben ze dat op eigener beweging gedaan!

   Die agenten vervelen zich vaak in Almere. Hebben weinig te doen.
   En dan zegt er eentje, Jongens luister, ik heb een idee.
   Je kent die Kamps wel die ik laatst nog bekeurd heb omdattie zonder licht door z’n kerk reed.
   Wat reedtie zonder licht door de kerk? Nee.
   Ja, en dan met de auto!
   Nee!
   Maar goed wat zei je.
   Nou, die Kamp dus, ik heb gehoord dat die Kamps, je weet wel,
   Wie? Kamps, oh die…! Zeg dat dan.
   Laat me uitspreken!
   Wat heb jij toch met die Kamps? Laat die man, dat is gewoon ’n alcohollist.
   Hij drinkt zelfs onder de mis! Ja, en hij reed onder invloed!

   Like

 3. williaan zegt:

  De Angst voor de islam zit er dieper in bij de “bewindhebbers” dan dat ze durven toegeven.
  Islamitische boekjes over het vervloeide Westen, christenen, joden, atheïsten, homo’s enz. worden geen strobreed in de weg gelegd.

  Like

 4. Ekster zegt:

  Ik kreeg laatst een folder in de bus van een mohammedaanse propaganda-organisatie. Er werd beweerd dat de Islam terrorisme veroordeelt. Kwalijke leugens dus. Iets zei me dat het zinloos was hierover bij de politie te klagen, laat staan dat ze zouden hebben opgetreden.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Maar moslims hebben ‘uiteraard’ het vólste recht om de christenen BLASFEMIE in de schoenen te schuiven, omdat christenen geloven dat God een Zoon heeft gekregen.
  De politie vindt met haar idiote optreden dus dat christenen aanslagen of andere misdaden over zichzelf afroepen, enkel en alleen omdat zij geloven in de Zoon van God? Dat mag niet? En christenen mogen niet waarschuwen voor de duistere kanten van de islam? Waarom niet? We zien toch dagelijks en wereldwijd wat er in naam van de islam gebeurt?
  Moslims mogen dus wel geloven dat hun god geen zoon heeft. Prima, laat ze dat maar lekker geloven. Maar blijf met je oordelen vér weg van de christenen, die in een andere God geloven, en daarmee niets verkeerds doen.
  Waarom zou de vrijheid van godsdienst niet gelden voor Joden en christenen (nota bene in ons eigen van oorsprong Joods/christelijke land!), maar wel voor een vreemd volk, wat hier ooit is neergestreken, en die er hele andere goden op nahouden?

  Goed dat er vragen over gesteld gaan worden. Breng het maar ter sprake in de Tweede Kamer. Als wij burgeroorlog moeten krijgen om dit soort zaken, dan moet dat maar. We moeten eens ophouden met het naar de zin te maken van moslims. Ze hebben al genoeg kapot gemaakt in mijn land, want nadat ze één vinger hadden genomen, pakken ze nu onze handen af!

  Like

 6. fleckie zegt:

  Waren het soms ‘getinte’ politiedienders, die hebben zich iets ‘aangematigd’ wat buiten hun ‘bevoegdheid’ gaat!.!

  Like

 7. Philippine zegt:

  ‘Allah heeft geen zoon.
  Moslims zijn niet de kinderen van God.’
  En Jezus wordt als een profeet gezien.
  Ik dacht dat dit zo in de Koran staat.

  Like

 8. Hans zegt:

  Pastoor, als u dit leest, Waar kan ik een copy bestellen?

  Like

 9. elisah zegt:

  Als ze dan toch bezig zijn, laat ze dan meteen de hele iSSlam verbieden, dat scheelt enorm.

  Like

 10. Karen zegt:

  Ja dat is nou onze vrijheid van meningsuiting een godsdienstvrijheid. In Nederland mag je echt alles maar dan ook alles zeggen en doen met maar 1 kleine maar nee eigenlijk 2 kleine maars.
  Het mag niet in positieve zin over de PVV gaan en het mag niet beledigend zijn voor de mohammedanen (jammer genoeg is eigenlijk alles beledigend voor die lui). Ik bedoel maar, zeggen dat Jezus toch eigenlijk een sukkel was, moet kunnen. Maar zeg niet dat mohammed een zielige kinderverkrachter was of dat de islam een achterlijke ideologie is, dat mag dus weer niet. Je moet het effe weten maar dan heb je sls Nederlander geen problemen in (voormalig) Nederland.
  Bijna nog wat vergeten, pas ook op wat je zegt over WA en M te DH.

  Like

 11. Angie1968 zegt:

  Nog even 4 oplages ertegenaan gooien en massaal verspreiden. Intimidatie en beperking vd vrijheid v meningsuiting, moet ALTIJD bestreden worden met NOG MEER tegengas. Deze policor dictatuur MOET gewoon kapot gemaakt worden!

  Like

 12. Wij moeten ons aldoor maar inhouden lijkt wel.Als de Turken die hier zijn, nog zo diep geworteld zitten in Turkije kunnen ze toch wel begrijpen dat wij ook van ONS LAND HOUDEN en de vrijheid die wij hebben ook willen behouden. Hoe vaak moeten wij niet tegen die Turkse kutvlag aankijken. We wonen wel in Nederland. Gewoon dat boekje uitgeven. Nederland begint zo langzamerhand op een vulkaan te gaan lijken, die elk moment kan gaan uitbarsten. NOU VAN MIJ MAG HIJ !!!!

  Like

 13. Pieter zegt:

  Verrek…onze politie wordt steeds meer een sharia-politie !
  Twitteraars mogen niet twitteren, facebookers worden gewaarschuwd, individuele uitgevers gemaand.

  Like

 14. Kanaloa zegt:

  De politie, uw beste vriend zolang je maar moslim bent.
  Terug naar wereldoorlog 2 waarin de politie op grote schaal mensen heeft verraden aan de Duitsers en de NSB die vervolgens werden vermoord.

  Like

 15. Harry zegt:

  Twee keer raden wie ze in bescherming nemen als hier de bom barst .
  Als iemand : ” ONS” roept , is dat het foute antwoord .

  Dan hebben we er gewoon een hoop gewapende vijanden bij .
  Opdracht van hogerhand ? Lafheid van hun superieuren en henzelf ?

  In ieder geval hoeven we op onze huidige politici in de regering ook totaal niet te rekenen .
  Tenzij de meute nog wakker schrikt , VOOR de verkiezingen en massaal PVV gaat stemmen .

  Maar ik ben daar niet gerust op!

  Like

 16. Flo zegt:

  En zo gaat het door tot er NIETS meer is af te raden, omdat wij dan onder het moordenaars juk van de gore moslim “leven” !!!!!
  DIT IS HET ENIGE WAT DE KLOTERIGE POLITIE KAN VERZINNEN, “AFRADEN”!
  Verdedig uw burger politie, en toon moed in die slappe lul uniformpjes…….

  Geliked door 1 persoon

 17. joopklepzeiker zegt:

  En wat zij de antwoorden op de gestelde vragen over dicht schandalig beleid ?

  Like

 18. joopklepzeiker zegt:

  Zou Weerwind nu weer boos zijn op de politie top ?

  Like

 19. joopklepzeiker zegt:

  Biografie

  Hoewel geboren in Amsterdam, groeide Weerwind op in Nieuw-Vennep. Zijn studie bestuurskunde volgde hij in Leiden waar hij in 1987 lid werd van de studentenvereniging Minerva; hetzelfde moment als toenmalig kroonprins Willem-Alexander der Nederlanden.

  In 2000 werd hij adjunct-gemeentesecretaris van Leiderdorp en een jaar later werd hij gemeentesecretaris van Wormerland. Eind 2004 volgde zijn benoeming tot burgemeester van de gemeente Niedorp en vanaf 16 september 2009 was Weerwind de burgemeester van Velsen. [1] Hij is lid van D66.

  Sinds september 2015 is Weerwind de burgemeester van Almere.

  zo van school het bestuur in, geen enkele bedrijfservaring , een theoreticus als stads bestuur hoofd .

  Geliked door 1 persoon

 20. Alex Delarge zegt:

  Ja hoor.Het is weer de omgekeerde wereld.

  Like

 21. boorzalf zegt:

  Als de muzelmannen hier lucht zijn de rapen gaar. Bijbels in de fik, schreeuwen dat ali de maangod de grootste is.

  Like

 22. Mirjam zegt:

  Kortom: er is géén vrijheid van meningsuiting voor Christenen en anders gelovigen dan de islam.
  Zelfs de politie houdt zich aan de sharia…

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   En nu zou ik het juist WEL doen, dat boekje publiceren. Wie zijn zij om te zeggen dat dat niet goed is? De koran is een duivelsboek en dat is ook overal te koop en dan zou de waarheid over de duivelse praktijken niet mogen op de tafel komen?

   Like

 23. Thom zegt:

  Uiteraard gebeurt dat in Almere door de politie. het hoofd van de politie is de burgemeester. In Almere is dat de zwarte D’66-er Franc Weerwind. Deze lafaard laat lichtgetinte stenengooiers naar lijnbussen niet de vernieling inslaan, maar ruimt de steentjes op in de hoop, dat ze dan niks meer hebben om te gooien.

  Like

 24. Aegolius cs zegt:

  Waanzin bestrijdt waanzin.

  Geliked door 1 persoon

 25. Anna zegt:

  Het wordt als maar gekker….. Nu mag je al geen boek meer produceren……

  Zou dat boekje dan toch de waarheid spreken als islamieten hier zo door geprikkeld worden……????? Als dit boekje leugens zou bevatten hoefden ze toch niet zo agressief te zijn…….

  Geliked door 1 persoon

 26. joopklepzeiker zegt:

  JEWISH POWER !

  Haifa team sires Intel’s ‘fastest-ever’ processor
  Company says its 7th-generation chip is over 70% quicker than 5-year-old PC, promises longer-lasting battery and better security

  http://www.timesofisrael.com/haifa-team-sires-intels-fastest-ever-processor/

  Like

 27. joopklepzeiker zegt:

  No compromise from US, no TTIP with EU this year – France & Germany on trade deal

  There will be no deal this year between the EU and US on the Trans-Atlantic Trade and Investment Partnership (TTIP), says French President Francois Hollande. Several French and German ministers echoed the statement, citing US unwillingness to compromise.

  “The negotiations are bogged down, positions have not been respected, it’s clearly unbalanced,” Hollande said in a speech to French ambassadors.

  According to the French president, there will not be any agreement on TTIP “by the end of the year.”

  https://www.rt.com/news/357601-ttip-talks-halt-france/

  Like

 28. joopklepzeiker zegt:

  A Month of Islam and Multiculturalism in Britain: July 2016

  “The law and not religion should be the basis of justice for citizens. We are calling for an impartial judge-led inquiry that places human rights, not theology, at the heart of the investigation.” — Maryam Namazie, head of One Law For All.

  “This area is home to a large Muslim community. Please have respect for us and for our children and limit the presence of dogs in the public sphere. … those who live in the UK must learn to understand and respect the legacy and lifestyle of Muslims who live alongside them.” — Leaflets distributed by the Muslim group, “Public Purity.”

  “It’s not gonna be long now before Islam will come to the shores of this country…and if they reject it we’ll fight them. We want to live under sharia not democracy.” — Muslim convert Gavin Rae, 36, a former British soldier who was sentenced to 18 years in prison for trying to buy weapons for the Islamic State.

  Equality Now, a group that campaigns for women’s human rights, estimates that 137,000 women and girls living in England and Wales have been affected by female genital mutilation (FGM).

  Full article here :
  https://www.gatestoneinstitute.org/8792/britain-islam-july

  Like

 29. BigLJohn zegt:

  Het is toch niet te geloven. We hebben hier in Nederland (net als in een Islamitisch land) een Godsdienst-politie ! De politie die ons dient te beschermen tegen die radicalen heeft partij gekozen voor die Allah mannen. Velen onder ons zullen dit niet pikken en zichzelf gaan bewapenen met vuurwapens. Want daar VRAAGT de politie nu om. De politie je beste vriend…..Hoe lang is dat nu alweer geleden. Anno nu is het de beste vriend van de Allah mannen !

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @BigLJohn: 16.45. uur, op 30/8. John, ik heb hier al vaak verkondigt, dat we geen normale politie meer hebben in Nederland, maar enkel nog Moslimpolitie en Linkspolitie. De Roden en politiek-correcten vinden dat prima zo, de politie als hulp om de sharia toe te passen in Nederland. Kots!

   Like

 30. C.A.Barstow zegt:

  Mijnheer Pastoor moet gewoon doorgaan met het verspreiden van zijn boekje tegen de gevaren van de islam, zulke geschriften zijn brood en brood nodig om de Nederlandse bevolking de ogen te openen.

  Geliked door 1 persoon

 31. Gert Jan Reitsma zegt:

  Mensen het moet echt niet gekker worden met onze dienders. Nergens hebben ze tijd voor en nu gaan ze christenen vertellen dat een boek beter niet bekend mag worden want we zijn o zo bang dat iemand er aanstoot aan neemt. De inhoud onderschrijft elke islafiets, namelijk: Meneer allah heeft geen zoon. Waar gaat dit over? Diender, hou je bij je echte werk!!!

  Like

 32. Johan zegt:

  Waar is dat boekje verkrijgbaar ?

  Like

 33. koddebeier zegt:

  Zodra er mossels bij betrokken zijn scheit ook de politie in z’n broek !!
  En dat zou de sterke arm zijn die ons burgers moet beschermen ?????? Als het niet zo triest was zou ik er om lachen !!

  Like

 34. Joshua zegt:

  De d666 NSB doet zijn werk BLINDELINGS, jawohl herr pechdrol wir schaffen das!!!

  Like

 35. leefbarbaar zegt:

  Nogmaals; de politie dient de PvdA. Niet de wet, niet de grondwet en zeker niet ons land. Vrijheid van godsdienst geldt alleen het stemvee van de PvdA. Totdat het stemvee in de meerderheid is, dan stopt alle vrijheid. Ook de vrijheid van godsdienst.

  Like

 36. Visje zegt:

  Triest, dat z’n boekje niet verspreidt mag worden, leven we inmiddels al in een dictatuur, waar vrijheid van meningsuiting/geloofsuiting, grof geweld wordt aan gedaan!!

  En dit vanwege angst?
  ik kan geen andere reden bedenken.

  triest dat wel.

  mvg visje

  Like

 37. jantjeuitnl zegt:

  Weten we gelijk in welk troebel water de nieuwe burgemeester van Almere vist als korpschef.
  Grote schande.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s