“Zonder de islam zou Nederland een prachtland zijn”, zei Geert Wilders

Screenshot_23

(Door: “Balkanske priče”)

Volgens de ISLAM moet de hele wereld onderworpen zijn aan Allah, de profeet, de Koran en de sharia. Ibrahim El-Zayat (president van de islamitische gemeenschap in Duitsland): ”Ieder van hen kent de opdracht om de wereld te veroveren en ieder van hen zal er aan meewerken om dat te bewerkstelligen. Dankzij uw democratische wetten zullen wij u inhalen. Dankzij uw religieuze wetten, zullen wij over u gaan heersen”.

Twee keer stond de islam voor de deur van het christelijke West-Europa. Twee keer ging het net goed. Na 14 eeuwen durende vergeefse aanvalsoorlogen tegen Europa zien we nu de meest succesvolle aanval, dankzij de medewerking van Europa zelf. Dit is geculmineerd in de meest massale emigratie ooit van moslims naar het Westen. Mohammed begreep al in de 7e eeuw dat demografische oorlog, zoals die nu tegen Europa wordt gevoerd, het meest effectieve wapen tegen de “ongelovigen” is. Hij gebood zijn volgelingen meerdere malen om te emigreren, te vechten en zoveel mogelijk kinderen te krijgen.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Europa, Geert Wilders, gezond realisme, Historie, Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Zonder de islam zou Nederland een prachtland zijn”, zei Geert Wilders

 1. fleckie zegt:

  Daar ben ik het volledig mee eens. Vooral als men bedenkt, dat er een volledig continent ‘geestelijk? gestoorden? hier ..hun HEIL en TOEKOMST komen zoeken, [in lui—lekkerland] en er wordt ..met..opzet..niet tegen opgetreden, …..In tegenstelling tot de ouderen waarover men hatelijk vertelt over ‘de grijze golf’, …het is wel zo, dat de grijze golf nog geld opbrengt via allerhande ‘verrichtingen’ ,…en de LICHT- tot DONKERGETINTE-GOLF NOOIT..geld hebben opgebracht, maar wel als sprinkhanen over onze landen valt, en daarbij ook nog eisen durven te stellen op allerlei gebied……..Men kan dan leuteren over ontwikkelingshulp of -samenwerking, , maar resultaten? daar wordt nooit iets van teruggezien , behalve dan op bepaalde banken, in diverse landen , op naam dan van ENKELINGEN!!

  Geliked door 1 persoon

 2. joopklepzeiker zegt:

  En dit is nu precies waarom ik ook bedenkingen heb betreffende Wilders, er is meer voor nodig om van Nederland een prachtland te maken dan de islaam eruit te knikkeren , VEEL meer .

  Maar er is geen alternatief .

  Dat woordje ” weer” verbaast mij ook enigszins wanneer was Nederland een prachtland ?
  Vertel het mij eens, het Nederland van voor de 1e WO, , het Nederland tijdens het interbellum, of het Nederland na de 2e WO ?

  Een heel eenvoudig vraagje toch, nietwaar ?

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Nou Ome Joop ,

   ik ben geboren in 1949 en ik kan je verzekeren dat het tot 1980 prima ging .
   Vrede , rust , de deur nooit op slot , motorfiets voor de deur waar je zó op weg kon rijden , geen slot , geen sleutel nodig .
   Er waren wel wat gastarbeiders maar die hadden nog geen grote bek .
   Heb jaren in het buitenland gewerkt en als je dan terugkwam en het vliegtuig cirkelde wat rond boven Amsterdam en omstreken , je zag die keurige rechthoekige weilanden , dan kreeg je altijd een heel zalig gevoel , van : hier is alles in orde , hier krijg je je gelijk , als je dat hebt en je recht .
   Hier heerst orde en recht .
   Alles klopt in dit landje .

   Nooit kunnen vermoeden dat het rode geteisem de boel zó snel naar de godverdomme zou kunnen helpen .

   Geliked door 3 people

   • Wachteres zegt:

    Harry, ben je al zoooo oud? Geintje, ik ben van ’43.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik ben niet veel jonger

    MM, tot 1980

    Dat is een kwestie van hoe je er tegen aan kijkt , ik kan mij nog heel goed de roofridder den Uyl herinneren met zijn 40 bandieten .

    Wanneer hadden de meeste mensen een douche ? een TV ? een ijskast, een auto ? konden eens op een echte vakantie gaan ? konden eens een biefstukje eten in plaats van een bal gehakt ? elke dag een stuk fruit ? konden eens naar de bios gaan of eens een avondje uit ?

    Ik heb die jaren heel bewust meegemaakt , was al vroeg betrokken , zag de arbeiders omvallen van de kanker omdat ze zich te pleuris werkte voor hun gezinnetje, en ja het waren MANNEN !

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    En dan hebben we het nog niet gehad over de diverse schandalen, kan er eentje eventjes snel herinneren, iets met Lockheed te maken dacht ik .

    Het vertrouwde nette zekere vaderland !! echt waar !

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik had er dan ook nog eens ,t idee bij: “Wat is ,t allemaal vol en petieterig, alles keurig netjes “aangeharkt”.
    Ik heb ook nooit ,t NL-gezegde:”‘Dan leggen we daar een nieuw stukje Natuur aan” !
    Maar wat die sloten betreft, helemaal mee eens.

    Like

  • delamontagne zegt:

   joopklepzeiker
   30 augustus 2016 om 21:42
   x/x/x/x/x
   Jaren 60,
   De opruimers/schoonmakers werden zonder enige beschermende kledij de ruimten in gestuurd, WEL MET VEGER EN BLIK, en bezems uitaard………..
   ………………..
   Philips-Duphar

   Een van de dossiers die dicht moet blijven, bevat een reconstructie van een geheimzinnig bedrijfsongeval bij Philips Duphar in 1963, dat als ‘de plof’ bekend is geworden. Het intrigerende voorval wordt al jaren met de vervuiling in de Volgermeer in verband gebracht. Bij ‘de plof’ explodeerde een productieketel met het bestrijdingsmiddel 2,4,5-T, een destijds ook in de Vietnam-oorlog gebruikt ontbladeringsmiddel.Pas zeven maanden na het ongeval lekt het incident uit. Zes ingehuurde schoonmakers zijn dan ernstig besmet geraakt met het gif. Ze ontwikkelen chlooracne; de ziekte die zich vorig jaar ook bij de Oekraïense president Joesjenko openbaarde, nadat hij was vergiftigd met dioxine.Twaalf jaar na de plof zijn vier van de zes schoonmakers overleden. De relatie met het werk bij Duphar wordt niet onderzocht

   Like

 3. Sjaak zegt:

  En daarmee is alles gezegt !
  Trap de moslim uit Europa !

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Heeft die ook helemaal gelijk in. Snap niet waar al die gasten de brutaliteit vandaan halen hun geloof op te dwingen aan andere mensen. Ze doen net of dat ze zelf een God zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. cassandrasez zegt:

  Aan allen die lijden onder FaceBook censuur, deze tip

  Googe California State Attorney General; click contact en Consumer Complaint formulier

  Vul alles naar waarheid in behalve zip code 99210 (anders werkt het niet)

  Klaag over dat FaceBook WEL Islamcritici de mond snoert maar toelaat dat ISIS er slaven op verhandelt dus wat bedoelen ze Community Standards

  In het Engels
  I have had Facebook bans X times for posting anti-Islam material. Freedom of Speech is fundamental to both US AND Dutch law. Facebook allows ISIS to trade sex slaves https://www.rt.com/news/344805-isis-facebook-sex-slaves/
  WHY am I getting banned from FaceBook for being against this?

  Geliked door 1 persoon

 6. Joshua zegt:

  Zonder de islam en de tegenwoordige kwaadaardige/machtswellustige regeer DEBIELEN zou Nederland een pracht land zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. De moslim hadden ze nooit binnen moeten laten. Had een hoop ellende plus bespaard.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   De eerste moslems waren toch DE gastarbeiders in de Limburgse kolenmijnen, [die ‘dicht’ moesten, [den Uijl] dat waren dus de ‘voorhoeden-moslems’, die na sluiting naar andere provincies opschoven, voor werk, en familieherenigingen, [trouwens TOEN AL ontvingen ze ‘voordelen’ ten opzichte van de Ned.arbeiders, dus…logisch dat dat een ‘aantrekkende kracht’ is voor anderen uit die landen, …[toen heette de naam nog EUROPESE KOLEN en STAALGEMEENSCHAP, …nu…..veranderd in “..BILDERBERGERS”

   Like

 8. koddebeier zegt:

  En zonder linkse en gutmensch landverraders nog mooier !!

  Geliked door 1 persoon

 9. Hendrik zegt:

  Dood aan de islam!

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Turkish EU bid ‘unrealistic’ while Erdogan in power – European commissioner

  https://www.rt.com/news/357646-turkey-eu-accession-unlikely/

  Like

 11. Theoden zegt:

  Minder Aziaten, Negers en Zuid-Amerikanen zou Nederland en het westen nog prachtiger zijn.

  Like

 12. cassandrasez zegt:

  En hoe weten we dat, nou vóór 1975 hadden we het hier vrij goed geregeld en toen kwam moslimmigratiegolf na mosslimmigratiegolf met nu nog een grotere moslimmigratiegolf en we gaan volledig ten onder. Ons straatbeeld en maatschappij zijn nu een derde-wereld-land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s