AANKONDIGING Pegida-demonstratie: 11 september in Den Haag

Screenshot_46

We hebben de vergunning van de gemeente, en we gaan een mars lopen door Den Haag.

We staan op de Koekamp. De Koekamp is heel makkelijk te vinden, het is schuin tegenover het station Den Haag Centraal dus geen zoektochten door Den Haag.

We hebben een aantal sprekers uitgenodigd en we hebben nog wat andere zaken, maar dat zie je op 11 september om 14:00 uur op de Koekamp in Den Haag.

Zie je dan,
Samen sterk!

Twitter: @PegidaNederland
Website: http://www.pegidanederland.com
Facebook: http://www.facebook.com/ 

Screenshot_47

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Counterjihad, Nederland. Bookmark de permalink .

34 reacties op AANKONDIGING Pegida-demonstratie: 11 september in Den Haag

 1. Succes ermee: I k ga Maandag de vijfde naar Duisburg!

  Geliked door 1 persoon

 2. joopklepzeiker zegt:

  De koekamp is veel te klein, ik verwacht toch minsten een miljoen bezorgde burgers !

  Geliked door 1 persoon

 3. Rapunzel zegt:

  Ik heb er zin an.
  Kan ik meteen wat de-islamize/leugenpers stickers uitdelen want in mijn enthousiasme heb ik er een beetje veel aangeschaft en ik wil snel nieuwe want die zijn een slagje groter heb ik begrepen.
  Ik plak ze o.a. op winkelwagentjes op de duwstang boven waar je het muntje indoet.
  Verwachtte dat het personeel ze zo snel als ik ze kan plakken weer eraf zou trekken maar niet dus!
  één kwart van de karretjes heeft al een sticker en niemand trekt ze eraf.

  Maar ja, dat winkelpersoneel ziet natuurlijk ook de jonge mannelijke Merkelnegers midden op de dag op hun dooie gemak boodschappen doen van hun belastinggeld, alle tijd van de wereld, bellend naar Takkie-Takkië over Nederland, het alles gratis paradijs waar je niet hoeft te werken en een fonkelnieuwe fiets toe krijgt.

  Ze behandelen het winkelpersoneel als oud vuil, eigenlijk geen wonder dat die de stickers lekker laten zitten.

  Nu maar hopen dat het een beetje weer is de 11-de, kunnen we na afloop terrashangen en kan het AFA-tuig het luie zweet eruit lopen in hun hoodies.

  Geliked door 2 people

  • “Boxer” uit Orwell’s “Animal Farm.”
   Of, gender-bepaald, feitelijk “Clover,” maar toch is de eerste associatie, die jij bij mij oproept, die met “Boxer.” Waaróm, mag je zelf invullen.
   Als je het verhaal kent, wordt dat meteen een stuk eenvoudiger.

   Like

   • Rapunzel zegt:

    Ja best joh, de eerste associatie die jij bij mij oproept is die van de boze stiefmoeder van Sneeuwwitje, die kon er ook zo slecht tegen als andere mensen plezier hadden.

    En ach, Boxer & Clover, de meest geliefde personages uit Animal Farm, is dat wat er dwarszit? Dat heel veel mensen mij graag mogen en jou een rancuneuze trut vinden?
    Verbeter de wereld en begin bij jezelf zou ik zeggen.

    Dit aanhangsel gaat dus fijn naar Den Haag en als ik niet steeds in katzwijm val schrijf ik nog een verslag van hoe het gegaan is ook.
    Daag Theresa. Ik moet door want . . . [verwijderd door webmaster]

    Like

   • Ja, ja, “de meest geliefde personages….” Als ik het niet dacht: Mijn intuïtie bedriegt mij zelden in dit opzicht.
    Clover, die op laatst de steeds groter wordende misstanden , veroorzaakt door “de partij van de varkens” wel zag, maar haar hele leven liever haar tóng afbeet, dan ze te benoemen (zoals het een brave, loyale ‘onderdaan’ betaamde) en Boxer, die ze helemáál niet zag. -waarschijnlijk niet kón zien. Die niets anders kon, dan de Revolutie dienen, als een verblinde dommekracht, en uit wiens mond op het laatst nog maar twee slogans te horen waren: “I will work harder” en “Napoleon is always right.” Oh ja, en dan had-ie nog de neiging om een paar leden van de contra-revolutie, die op dat moment reeds gevangen genomen waren, nog eens, volkomen hersenloos,enige hoeftrappen na te willen verkopen, louter uit diezelfde blinde loyaliteit aan “de leiders!” Dacht-ie óók al niet eens over na, of dat misschien niet erg overbodig, en bovendien láf was; kón-ie niet eens over nadenken. En toen-ie, na een leven van dom, hersenloos, verblind vólgen, en voortploeteren aan het eind van z’n latijn was, stuurden de varkens hem naar het slachthuis: Geen nut meer. Maar zijn foute houding tegenover sommigen, die tegen de gang van zaken in opstand kwamen, heeft-ie nooit ingezien, in z’n sterfuur, nog niet, omdat-ie daartoe niet in staat was. “De meest geliefde personages….” Dank je wel, Rapunzel: Met die interpretatie heb je me een éérsteklas bevestiging aangereikt van mijn vermoeden, hoe jij in elkaar steekt! Jij bent nog niet eens in staat, te bedenken, of de schrijver himself ze wel als “meest geliefde personages” beschouwd heeft, of eerder als deerniswekkende figuren, werktuigen van wat één grote terreur zou worden (de Russische Revolutie!) waarvoor hij uiteindelijk dan wel medelijden voelde, maar zeker geen sympathie! Maar het is duidelijk, dat jij dat niet doorhebt (en ook niet wílt doorhebben, naar ik vermoed.)
    En trouwens: Ook hartelijk bedankt voor het compliment: “De boze stiefmoeder van Sneeuwwitje.” Dacht je, dat dat voor mij een belediging was? Nee, hoor, integendeel: Reeds als kind had ik instinctief sympathie voor antagonisten in sprookjes, waarschijnlijk omdat die tenminste nog karákter hadden en tegen de geschreven- en ongeschreven regels in durfden gaan! De protagonisten deden dat juist nooit en werden waarschijnlijk daardoor voor mij te levenloze ledepoppen. Het leven ís nu eenmaal niet zwart-wit, maar dat zul jij ook wel weer niet doorhebben….
    Oh, en wat betreft dat verslag: Ik zou zeggen: Ga je gang, zeg! Schitterend; een hele zorg minder voor iedereen! Zet het om te beginnen hier op de site, zodat Edwin het, zoals gebruikelijk, stilzwijgend en ongevraagd kan overnemen voor de Pegida-site. Is hij óók meteen geholpen, want ik heb allang gemerkt, dat niemand van de organisatie er zelf toe in staat is: De éne keer, dat ik niet aanwezig was, in Aken, is er nooit meer een verslag gekomen. Dus: Ziedaar, er is een táák voor je weggelegd! Een patent-oplossing voor Pegida bovendien, omdat ze hiermee een verslaggeefster in handen hebben, die het zal doen, zónder er ooit enige verdere erkenning voor te verlangen en die voorts gegarandeerd mee zal blijven juichen op momenten dat dat gevraagd wordt en zich zonder enige kanttekening weer de mand in zal laten sturen op momenten, dat dát gevraagd wordt! Prima toch: Iedereen even gelukkig en meer kan een mens zich niet wensen!
    Je bent werkelijk een párel! (Voor degenen, die het soort goed kunnen gebruiken.)

    Geliked door 2 people

   • joopklepzeiker zegt:

    @ Theresa Geissler

    Lieve help zeg, het is erger dat ik vermoede met je .

    Dacht eerst dat het wat vervormde karaktereigenschappen waren van je , maar na het lezen van je laatste tirade moet ik constateren dat het heel wat erger gesteld is met je.

    Het lijkt er op dat je last hebt van een psychische afwijking , zoek hulp , of ben je te vroeg uit je therapie gelopen ?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik stel voor om een einde te maken aan de fittie tussen u beide!! Het wordt vervelend. Als u wilt, kan ik u beiden de desbetreffende persoonlijke mailadressen doen toekomen, zodat u op eigen titel deze onmin kunt oplossen (of niet). Ik wil het NIET meer op de site!

    Webmaster

    Like

   • elisah zegt:

    GET A ROOM! 😉

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Heer Bron , Ik ben in het geheel niet geïnteresseerd in wat voor communicatie met Geissler in een andere vorm dan hier op dit blog.
    Ik verleen u dan ook geen toestemming om ook maar enig privé gegeven aan haar te verstrekken.

    Het moet u nu langzamerhand toch ook wel duidelijk zijn dat ze met haar tirades mensen wegjaagt van dit blog .

    Als u dus enige kritiek op haar niet meer kan velen, dan is dat uiteraard uw zaak.

    Maar zolang mij hier toegang verschaft wordt zal ik haar kritisch benaderen als ze weer eens uit haar slof schiet .

    Die ziekelijke geldingsdrang en egocentrisme van haar doet dit blog schade, om het maar even beperkt te houden.

    Dus u moet maar doen wat u goeddunkt .

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Heer klepzeiker,

    Ik zal NOOIT, maar dan ook NOOIT zonder medeweten van de betrokkene(n) privégegevens aan iemand anders verstrekken!
    Ik kan wel degelijk kritiek op haar velen, dat heeft er niets mee te maken. Het enige dat ik wil, is dat er geen persoonlijke “vetes” op het blog worden uitgevochten.
    Daar is me dit blog te dierbaar voor. Focussen op de artikelen s.v.p. On topic blijven, dat is waar het me om gaat!
    Overigens naar beide partijen niets persoonlijks bedoeld!

    Webmaster

    Like

   • @E. J. Bron: Wat mij betreft had dat niet echt nodig geweest, Bert, Hoewel ik aan de andere kant niet goed weet, hoe ik hier tegenover nu weer mijn houding moet bepalen, want deze aanval van Joop komt voor mij totaal onverwachts, omdat
    1) ik eerlijk gezegd net de indruk had, dat de ‘fittie ‘ tussen hem en mij weer geluwd was (zie de comments hier bovenaan)
    2.)Het comment, dat hier kennelijk aanleiding geeft voor deze onverklaarbare uitval op geen enkele wijze aan hem is gericht;
    3.)Het bij mijn weten absoluut geen onzin behelst, maar een volkomen serieus bedoelde weerlegging van iets, dat door een ánder -dus níet Joop- wordt beweerd. Ikzelf ben ervan overtuigd, dat ik gewoon weet, waar ik het hier over heb en dat dit absoluut geen wartaal is. Tevens in verband met punt 1 en 2 komt deze nieuwe aanval voor mij als een donderslag bij heldere hemel en heb ik ronduit gezegd geen idéé, waar dit nu weer plotseling vandaan komt. Het maakt, als ik het tenminste zo mag zeggen, een onbegrijpelijke, redeloze indruk.
    Met andere woorden: Zelf voel ik niet zozeer de behoefte om iets privé uit te vechten en dus ook niet om zijn mailadres te ontvangen. Of hij het mijne mag hebben? Ik aarzel. Aan één kant zou ik best willen weten, waar deze onbegrijpelijke benadering op gestoeld is, maar dan zou ik wel graag de garantie hebben, dat dat rustig, redelijk, en zonder insinuaties zoals hierboven uiteen wordt gezet. Want ik begrijp er niets, maar dan ook niets van.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @ E.J. Bron

    Het bevreemd mij dat u denk dat het voor mij een persoonlijke vete is !

    Dat is het helemaal dus niet, ik heb geen enkele interesse in Geissler anders dan wat ik u al hebt medegedeeld.

    En ook mij is dit blog op een manier dierbaar als een van de kanalen waarop de info verspreid kan worden.

    Daarom lijkt het mij van belang dat we mensen informeren en niet laten wegjagen door een ego tripster .

    Ik voel mij dan ook niet persoonlijk aangesproken, heb er absoluut geen ego in , maar zie alleen het belang ervan in dat we dit blog als gereedschap kunnen blijven gebruiken , door het bereiken van zoveel mogelijk mensen.

    Dat laten frustreren lijkt mij een slechte zaak .

    Like

   • BertG. zegt:

    Theresa, niet langer meer over nadenken, zonde van je tijd.
    (maar ik snap je wel)
    EN NOU WEER ON TOPIC MET ZE ALLE.
    Mooi geweest zo.

    Like

 4. Frans de Wit zegt:

  Ik vind het erg moedig van hun, maar mijn zien ze daar niet meer hoor. Die stad is allang overgenomen, wonen nog weinig echte Hagenaars

  Like

  • Ha, als het uiteindelijk maar dáárom ging…..Mij zou dat niet weghouden! Dat was in 2014 al zo! Ik wou maar, dat ik bijvoorbeeld eens de kans zou krijgen om zo’n stel baardapen op eigen initiatief halverwege tegemoet te lopen zoals die jongedame in Duitsland, hoe-heette-ze-ook-alweer, een tijd geleden, dan dééd ik het óók!
   Daarom zou ik ook eigenlijk best willen, dat er nog weer eens een demonstratie georganiseerd zou worden zónder sprekers, waar de organisatie, zogezegd, de organisátie is, zonder één of een paar figuren, die het hele initiatief voor zichzelf opeisen en de demo daardoor echt van álle deelnemers wordt; lóuterend zou dat zijn!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Wat een kul weer eens, je kan toch op een demonstratie niet elke idioot zo maar wat laten schreeuwen voor de microfoon, dat zou toch contra productief werken .

    Als Ik ooit een demonstratie zou organiseren dan zouden alle sprekers van te voren hun tekst bij mij moeten inleveren zodat Ik dus zou kunnen controleren of de tekst wel het beoogde doel van de demonstratie nastreeft en tactisch verantwoord is .

    Zo werkt dat nu eenmaal binnen een organisatie, een van de kenmerken van een organisatie is dat het georganiseerd is .

    Begrijp je wel ?

    Like

   • Je moet beter lezen, Joop:
    Ik had het -ook met het oog dáárop- hier juist over een demonstratie zónder sprekers.
    Een púre demonstratie, weet je wel, waarbij er achter de schermen natuurlijk wel organisatie ís, maar niemand echt zichtbaar de leiding heeft.
    Ik heb er al eens één zo meegemaakt en dat beviel me. Dat is het enige, wat ik ermee wil; zeggen, niet meer of minder.

    Like

 5. Republikein zegt:

  Ik zie dat Wil komt.
  Dan denk ik dat ik erbij wil zijn.
  Ouwe koeien uit de sloot halen.

  Like

 6. elisah zegt:

  Het voorwerp dat in februari bij de Pegida demonstratie in Amsterdam gevonden werd blijkt toch een echte bom geweest te zijn, tenminste, dat heb ik zojuist gelezen.

  Like

 7. Rapunzel zegt:

  Beetje vreemd dat die ellenlange boekbespreking over mijn vermeend karakter en al mijn tekortkomingen blijkbaar on-topic is.
  Gek ook dat ik, toch zo stom als het achtereind van een varken als we Theresa moeten geloven, wel doorheb dat Joopklepzeiker’s comment van gisteravond ironisch bedoeld was.
  Nog een beetje werk aan die fameuze intuïtie zeker.

  Feit is dat Theresa mij helemaal niet kent, hoegenaamd niks over mij weet behalve wat heur door haar niet zo feilloze intuïtie ingegeven wordt.
  En ik wil dat graag zo houden.

  Om Bert niet te ontrieven ga ik verder niet op dat obsessieve geleuter in.
  Soms moet je de wijste willen zijn en als je met Theresa te maken krijgt altijd.
  Keep calm en stem PVV.

  Like

  • Die “ellenlange boekbespreking’ mocht waarschijnlijk blijven staan omdat er overigens geen overtogen woord in stond.En goed, jij kent jezelf natuurlijk het beste -want dat denken we tenslotte allemaal van onszelf; ik ook.
   Ik wil nog wel toegeven, dat ik “Boxer en Clover” gisteravond net zo goed in de kast had kunnen laten; dat had wéér een woordenwisseling gescheeld. Mea culpa.
   Als je me vraagt, waarom ik dat dan deed, kan ik je antwoorden, dat je comment van 31 Augustus om 21.04u de trigger bij me naar boven dracht, dat jij me de laatste tijd nu en dan de gemeenste sneren zit toe te voegen omdat jij van mening bent, dat ik mijn mond moet houden over Pegida en, volgens jou, “gewoon blij moet zijn als anderen plezier hebben.” Het komt niet bij jou op, dat je dat elkaar niet kunt opleggen oftewel kunt eisen, dat een ander zijn eigen ervaringen in dit opzicht maar inslikt.
   Jij bent vreselijk verontwaardigd, dat ik er -na die ervaringen dus- zó over denk en in je oprechte verontwaardiging (dat wil ik heus nog wel aannemen) kom je dan met die gemene sneren, wat je kennelijk zelf niet in de gaten hebt. En omdat ik nu eenmaal niet gauw vergeet, lokt vroeg of laat het ene het andere uit.
   Maar: als ik dan bij tijd en wijle een bittere opmerking uitspuw over Pegida, heb ik het meestal immers niet rechtstreeks tegen jóu. En jij begint dan wèl venijnig rechtstreeks tegen mij. Dáár komt wat mij betreft die irritatie vandaan. Want van mij mag iedereen in principe zeggen, hoe hij ergens over denkt, zij het dan wel het liefste in de derde persoon. Dat is eigenlijk de oorzaak, dat ik jouw manier van benaderen zo slecht verdraag: Als mensen persoonlijk worden, word ik nogal snel persoonlijk terug. Moet eigenlijk niet, met het oog op blogregel 4. Weet ik ergens best. Alleen geef ik toe, niet altijd zin te hebben om eenzijdig de verstandigste te zijn als de ander dat óók niet is.
   Weer zo’n lang antwoord, ik weet het, maar deze keer is het een oprechte poging om het redelijk uit te praten.
   Wat mij betreft wil ik het hierbij best laten en me voornemen om het nog eens op de goede manier te proberen, als jij dat óók probeert. Oké?

   Like

 8. @ joopklepzeiker:
  Jij ziet niets in een persoonlijke mailwisseling, daarin ben je duidelijk, en ik zie er uiteindelijk ook niet al te veel in. Vandaar, dat ik via deze weg nog één poging doe om de lucht te klaren, wat volgens mij toch mogelijk moet zijn:
  Wij hebben nu al zo’n drie jaar lang een redelijk goede verstandhouding gehad. Pas de laatste weken is het grondig mis.
  En nu denk ik -na eindeloos gepieker, dat mag je best weten- een vermoeden te hebben van de kern-oorzaak. Die zou dan meteen veel verklaren, onder andere je heftige uitval op dit topic van 2 september om 1.08 u., die volgens mij -het is maar een vermoeden- niet echt iets met dit topic te maken heeft, maar veel meer met oud zeer.
  Het is mogelijk, dat je dit niet zult bevestigen, hetzij omdat ik het mis heb, hetzij omdat jij je er niet van bewust bent. Maar proberen wil ik het toch.
  Ik realiseer me, dat onze woorden enige tijd terug begonnen, toen ik het seksisme bekritiseerde, dat Jan Jan en jij af en toe op de site naar buiten plegen te brengen. -Ik zet dat woord niet eens tussen aanhalingstekens, want voor mij is het hameren op ‘mannen- en vrouwenrollen’ en ‘de moederrol’ voor de vrouw nu eenmaal ècht seksisme; daar kan ik niet op afdingen. Maar er is nog iets: Ik herinnerde me tevens, dat ik erens de opmerking gemaakt heb, dat hij, die een oprechte islam-criticus wil zijn, ook dat seksisme aan de kant moet zetten, omdat hij anders dezelfde houding aanneemt als de moslims.
  En tja, nu ik me dat weer herinnerde, kán ik me voorstellen, dat ik je dáármee gekwetst kan hebben. Want ik twijfel er niet aan, dat jij je een oprechte islam-criticus vóelt.
  Of ik dan spijt heb van die uitspraak? Ik zal heel eerlijk zijn: Dat nou ook weer niet voor de volle 100% Want als ik hierbij benadruk, dat vrouwen in de 21ste Eeuw – zonder in doorgedraaid Feminisme te vervallen- stellingen als “Mannen- en vrouwentaken, mannen- en vrouwenrollen,” en de onevenredige nadruk op “de moederrol” op hún beurt als kwetsend ervaren, dan meen ik dat eveneens. Dergelijke stellingen roepen bv. gemakkelijk associaties op met Haitham Al-Haddad in de Halve Maan, die op de vraag, wat hij tegen ongesluierde, Westerse vrouwen heeft, als eerste droogweg antwoordt: “Zij verwerpen de moederrol.” Dat dit uit de mond van zo ’n moslim een belediging is voor westerse vrouwen, zal ook jij begrijpen. Maar ja, is het dan geen belediging, als het wordt gezegd door een westerse man, die dan inderdáád geen versluiering eist? Voor een 21ste Eeuwse westerse vrouw is die grens nu eenmaal flinterdun.
  Echter, moge dat dan essentieel zijn voor zo’n vróuw (zoals ikzelf) dan is, dat moet ik toegeven, voor een man als jij dat andere essentieel:Dat jouw islamcriticisme níet in twijfel getrokken wordt. Dus wat dat betreft geef ik hierbij toe, dat het een gevoelig liggende, niet al te handige vergelijking was. En mocht het inderdaad zo zijn, dat dit gezegde de kern vormde voor jouw momentele, zichtbare wrok tegen mij, dan zeg ik je hierbij, dat ik dat begrijp.
  Meer kan ik je niet bieden en het is en blijft natuurlijk een gok, wat mij betreft. Maar ik waag hem, in de hoop, dat dit zal leiden tot enige mate van wederzijds begrip en toenadering.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s