Gelderland levert meer huizen aan “vluchtelingen”

Screenshot_32

ARNHEM – De Gelderse gemeenten hebben ruim 200 “vluchtelingen” meer aan een woning geholpen dan het rijk ze had gevraagd. In het eerste halfjaar werden 2.576 “vluchtelingen” die in Nederland mogen blijven aan woonruimte geholpen, terwijl de taakstelling voor Gelderland 2.367 was.

De Gelderse gemeenten hebben nog wel een achterstand, die ze in de afgelopen jaren opliepen. Die is nu teruggebracht tot 151 mensen.

Extra panden

De Gelderse gedeputeerde Josan Meijers (PvdA!, foto) is blij dat de gemeenten meer woningen beschikbaar hebben gesteld. Ze prijst vooral Arnhem en Nijmegen die in een halfjaar 571 “vluchtelingen” huisvestten (91 meer dan gepland) en de Achterhoek, die er 48 meer aan een huis hielp. Een woordvoerder van de gemeente Arnhem zegt dat er meer woonruimte kwam doordat corporaties extra panden hebben aangekocht, voor grote gezinnen. Ook besloten corporaties om geen sociale huurwoningen meer te verkopen.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Gelderland levert meer huizen aan “vluchtelingen”

 1. Drs.P. zegt:

  Weer zo’n debiele pvda-muts die de autochtone bevolking verneukt met jaren langer wachten op een huurhuis en ladingen nieuwe bijstandsparasieten van alles gratizzzzzz voorziet.
  Man, man, man, wat wordt het tijd om al deze nsb-partij eruit te pleuren.

  Like

 2. Elena zegt:

  Het gore volksverraderswijf van de PvdAllochtonen prijst de gemeenten Arnhem en Nijmegen die in een halfjaar 591parasieten huisvestten. 91 MEER dan gepland. Ja ja….een heel goede daad van die volksverraadster !!!
  Wat zal ze trots zijn dat pleuris wijf. Liever huizen beschikbaar stellen aan NEPvluchtelingen dan aan eigen volk.
  *KOTS*.

  Like

 3. Och, wat is dat toch vreselijke brave gemeenten. Hebben ze soms de eigenlijke bewoners er soms uitgeflikkerd ?

  Like

 4. Cathja zegt:

  Nou nou, ont-zet-tend prijzenswaardig hoor, de ijver van de genoemde gemeenten!
  De autochtone wachtenden (soms al heel lang!) kregen een dikke middelvinger opgestoken!

  Like

 5. Lee zegt:

  Dat is precies de reden waarom wij ons huurhuis niet meer kunnen kopen. Ik word kotsmisselijk van die nieuwkomers, alles wordt voor ze gedaan en de belastingbetalende Nederlander die dit allemaal mogelijk maakt kan de stront in zakken. Ik weet wel wat ik ga stemmen volgend jaar maart!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Bij die foto in de “Gelderlander”,………… de kinderen van de asieligers !
  Waren ze vergeten erbij te zetten dat de ouders al binnen waren ?

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Terwijl “migranten” in villa,s worden ondergebracht, heeft Italië nog altijd veel armen.

  Meer dan 4.5 miljoen mensen en 1.5 miljoen gezinnen leven anno 2015 in Italië in een toestand van absolute armoede.
  Zulke cijfers waren nog niet eerder bereikt sinds 2005, aldus afgelopen Donderdag Het italiaanse Instituut voor Statistiek.
  Het totale aantal zou overeenkomen met 7.6 % van de Italiaanse bevolking.
  z.g.n. “Vluchtelingen”……………….

  http://lesobservateurs.ch/2016/08/30/pendant-migrants-loges-villas-litalie-compte-toujours-plus-de-pauvres/

  EIGEN VOLK EERST

  Like

 8. fleckie zegt:

  Vermoedelijk zullen daar wel veel huizen te koop staan, i.v.m.de werkeloosheid aldaar? Voorheen waren er toch diverse fabrieken gevestigd, [net als in andere provincies?, die naar de lage-lonen zijn vertrokken].[Nederland met zijn telkens geëiste loonsverhogingen,: waarvan, ‘ op de keper beschouw’ ,de fiscus het meeste voordeel boekte, i.v.m. ”Hogere loonschalen-inkomsten’. Men kan dan wel zeggen, ja maar…het is wel zo, kapitaalkrachtige mensen investeren op een of ander gebeid in een fabriek; en verwachten dan vanzelfsprekend dat na allerhande ‘faciliteiten/onkosten toch ook wel dat de investering geld opbrengt, i.p.v.verliezen.

  Like

 9. danny zegt:

  Tuurlijk, als wij , Nederlanders, in aanmerking willen komen voor een huurwoning, kunnen we acht jaren op de wachtlijst staan!
  Te gek voor woorden!

  Like

 10. Driekwart van de woningen die vrijkomen in de sociale woninghandel worden aan asielzoekers verhuurd. De mensen die hadden willen doorstromen blijven nu zitten waardoor de hele handel verstopt raakt. In Nijmegen werden vorige week 6 hele woningen aangeboden in de huurklasse voor alleenstaande armoedzaaiers waarvan er de helft ook nog naar de oogchirurgen gaan.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Wat geweldig van de Gelderse Gutmenschen dat zij hun hart en ziel steken in de
  Gelukzoekers uit islamitische landen en Afrika. Maar hebben deze goedhartige gedupeerden ook meer woningen beschikbaar gesteld voor AUTOCHTONE NEDERLANDERS en niet moslims die aan islamitisch geweld in de Sharia wijken proberen te ontsnappen? Hen een helpende hand bieden om weg te vluchten? Mensen die snakken om weer in een omgeving te mogen leven waar de meerderheid van de bewoners Nederlanders zijn? Waar gewoon Nederlands wordt gesproken en met Nederlandse buren koffie wordt gedronken? Waar je niet voor je islamitische buren (vooral Marokkanen) bang hoeft te zijn? Buren, die hun tiener kinderen op je af sturen om je ramen kapot te gooien en je kinderen (of jijzelf) op straat in elkaar slaan, omdat het HUN BUURT IS? Waar jij niet bang hoef te zijn dat je duurbetaalde wagen wordt in de holst van de nacht in de fik gestoken enkel en omdat jij een Nederlander bent? Voor degenen die mijn woorden overdreven vinden? Hier is het bewijs a) autobranden : https://www.youtube.com/watch?v=aPLPRE9sH28 . Er werden geen wagens van moslims in brand gestoken.
  b) Geweld tegen Nederlandse bewoners om ze te dwingen te vertrekken https://www.youtube.com/watch?v=YIwAC-5WSLw en https://www.youtube.com/watch?v=ld0COljtsN4 en http://www.at5.nl/artikelen/157318/bewoner-banne-verhuist-na-bedreigingen-en-vernielingen-hangjongeren en niet te vergeten de bewoners van Veghel …alweer “Hangjongeren” ..Boefjes die dit en dat doen .. https://www.youtube.com/watch?v=K9hR5-y4AsM
  Deze links zijn een piepklein gedeelte van ontelbare andere links over moslimgeweld in Nederland. Het is erg makkelijk om de boel te trivialiseren en op de kapstok van Hangjongeren te hangen. Maar deze “Hangjongeren” dwingen NOOIT moslims om weg te trekken. ..Dat zegt meer dan genoeg.
  Mensen zoals de goedhartige gedeputeerden van Gelderland. De Goede Samaritanen zoals Josan Meijers en de rest van haar PvdA, CDA en D66 vriendjes, kunnen best blij zijn met hun goede daad. De nieuwe aanwinst, samen met de Gelderse islamitische gemeenschap, kunnen de boel tot wildgroei brengen. Samen zijn ze sterk. Samen met de broeders en zusters van de Umah zullen ze de Kufars wegvegen; ook de Goede Samaritanen die ze zo graag helpen. .

  Geliked door 2 people

 12. Sjaak zegt:

  En zo schut je grenzen !

  Geliked door 2 people

 13. danny zegt:

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/boerkiniverbod-in-cannes-opgeheven-door-rechtbank~a4367733/

  Smerige Franse kruipers, die kruipen voor islam en Europese rechtspraak.
  Bah zum kotzen!

  Like

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  Mevrouw Meijers (PvdA) zal wel blij zijn met zichzelf. Keep on dreamin’ sunshine!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 15. tinekevanschagen zegt:

  Ja, joh…….Dat onze kinderen niet meer aan de beurt komen wat kan t schelen……
  Ik zit met een bijna 27 jarige zoon thuis…………
  als ie reageert op een woning staat ie op nummer 218
  en als je belt zeggen ze vluchtelingen hebben voorrang….vluchtelingen? ……….welke vluchtelingen dan?
  hun wel….en natuurlijk een riante premie om hun huis in te richten, computers voor de kinderen
  en noem maar op.Je kan toch niet anders dan een pesthekel krijgen aan al die nieuwe importlui!
  Het is weg met ons.das zo duidelijk als wat! Ik kots op de politiek! Er staan ladingen te trappelen
  voor de overtocht…….welcome welcome ….tis om kotsmisselijk van te worden…Ja dat dan weer
  wel!!
  Mijn zoon en ik zijn de kansarme in deze! Flikker toch op man!
  Maar laten we ze vooral omarmen ,wel doen hoor…….deze teren zieltjes…..!
  De islamisering van Europa is een FEIT….wen er maar aan….en het is onomkeerbaar.
  Tis een geweldige cultuurverrijking…..toch???

  Geliked door 2 people

 16. Jean zegt:

  Wanneer worden nu eens eindelijk misdadigers die ‘onze’ woningen weggeven aan vreemdelingen “zwaar gestraft”???
  Moeten soms eerst ‘onze’ samenleving, ‘onze’ beschaving, ‘onze’ normen en waarden en ‘onze’ cultuur allemaal vernietigt worden???
  Stem die linkse lafaards en moslimreetlikkers richting woestijn incl. alle moslims/islamieten want de ellende brengt enkel criminaliteit, verkrachtingen en moorden iets waar wij niet zitten op te wachten.
  Steun massaal Geert Wilders, Tom Van Grieken, Marie Le Pen, Frauke Petry enz. en vooral stem die EU misdaadorganisatie richting hel want dat is de enige correcte plaats voor die EU misdadigers.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Gho, en hoeveel autochtone Nederlander hebben ze in die zelfde periode aan een huis geholpen ??????

  Like

 18. koddebeier zegt:

  Daar wisten deze landverraders zogenaamd geen antwoord op !

  Like

 19. joopklepzeiker zegt:

  Linkse taartgooier maar deze keer in Duitsland

  Torten-Wurf auf Jörg Meuthen (AfD)

  Like

 20. mahoog zegt:

  Tja ”weinig belangstelling voor alleen een kamer”, het zijn vast geen studenten….of zijn ze al afgestudeerd op”hoe belazer ik de europeaan”??

  Like

 21. Lee zegt:

  De autochtonen daarentegen kunnen jaren op een huurwoning wachten (soms meer dan 10 jaar!)en bij een te hoog inkomen kun je er helemaal naar fluiten. MIsselijkmakend!

  Like

 22. joopklepzeiker zegt:

  Revealed: How YOU gave £1million to Sweet Shop jihadist gang while they held ‘sharia surgeries’ and waged their campaign of hate

  Supporters of Choudary paid by businessman to run training courses
  Businessman also ran a sweet shop in the East End of London
  Received grants from Government agency after links to Choudary known
  Man, who cannot be named for legal reasons, branded a terrorist funder

  Britain’s most notorious Islamist extremists were bankrolled by more than £1 million of taxpayers’ money while waging their campaign of hate, The Mail on Sunday can reveal.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3761793/How-gave-1million-Sweet-Shop-jihadist-gang-held-sharia-surgeries-waged-campaign-hate.html

  Like

 23. joopklepzeiker zegt:

  Bovenstaand artikel toch maar eens lezen

  de financiering door uw overheid van terroristen .
  WILLENS EN WETENS !!!

  Like

 24. joopklepzeiker zegt:

  De complete en volledige overname, ik noem het achterlijkheid

  Detroit opbouwen met Syrian vluchtelingen, echt waar volgens Dick Clinton .

  KRANKZINNIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 25. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 26. Heer M zegt:

  Ze bestaan dus toch nog lelijker dan Merkel

  Like

 27. joopklepzeiker zegt:

  Trump gaat naar Mexico, killary is ziek.

  als een van de 2 overlijd, dan is het democratisch stem proces over in de USA en wordt er door een kiesraad de nieuwe president aangewezen , waarom krijg ik nu wat vreemde ideeën, ?

  Toch dit maar eens lezen .

  A Candidate’s Death Could Delay or Eliminate the Presidential Election

  http://www.usnews.com/news/articles/2016-08-30/candidate-death-could-delay-or-eliminate-presidential-election

  Like

 28. Thom zegt:

  Nijmegen, dat is een verloren gebied. Het is waar PvdA wethouder Staf Depla zich in het fietsenhok liet pijpen door een VVD-raadslid. Nu is vieze Depla burgemeester van Breda.
  Nijmegen is de stad waar PvdA burgemeester Huub Bruls voorop in optocht met de raad naar het politiebureau ging om aangifte te doen tegen het “minder, minder, minder” van Wilders. blijkbaar moet het daar “meer., meer, meer” zijn. Deze PvdA wethouder doet dus precies wat er van haar door de PvdA van haar verwacht wordt nl: “Meer, meer, meer, weg met ons”.

  Like

 29. Jan zegt:

  Dom links bij Pauw: Zielige mensen zijn zielig, wie dat niet vindt moet kapot en is een complotdenker
  http://media.tpo.nl/2016/09/01/terugkijken-volkskrant-moraliste-probeert-wierd-duk-kapot-maken-wegens-realisme/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s