Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland

Screenshot_45

George Soros en Vladimir Poetin

Vorige week werd gevoelige informatie over George Soros, de schimmige Amerikaanse miljardair en belangrijke sponsor van de democratische partij, online geplaatst. Op de website dcleaks.com zijn meer dan 2500 e-mails gepubliceerd die afkomstig zijn uit organisaties die Soros financiert.

Eén van de belangrijkste is Open Society, een denktank en sponsor van burgerrechtenbewegingen in binnen- en buitenland. Uit de e-mails blijkt dat de miljardair zijn rijkdom en invloed gebruikt om overal ter wereld chaos te creëren en om daar vervolgens zelf van te profiteren.

De gelekte bestanden tonen aan dat Soros de Europese Unie probeerde te destabiliseren door middel van massamigratie en het plegen van een illegale coup in Oekraïne. Glenn Beck verwees al eens naar Soros als degene die de touwtjes in handen heeft. De miljardair is gelinkt aan corruptie in de VS en financierde ook de Black Lives Matter-beweging.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland

 1. Geert zegt:

  Tja, nog eventjes en deze slechte man doet zijn oogjes dicht, maar neemt niet weg dat hij veel schadelijke dingen heeft gedaan.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Soros. Wat ’n vellen-kop…!!!

  En Poetin maar lachen…

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat ze dat ouwe fossiel te grazen nemen !!

  Like

 4. Angie1968 zegt:

  Poetin kent z’n pappenheimers. Hij heeft Soros er vorig jaar al uitgeflikkerd, want hij wist hoezeer deze kerel stookt en tweespalt creeert in een samenleving. Soros is een psychopatisch zwijn, een echte valse kapo-jood, geobsedeerd door geld en zonder scrupules. Iemand die zo snel mogelijk dood moet, en al z’n globalistische NWO-vriendjes erbij..

  Geliked door 1 persoon

 5. ildiko zegt:

  Ik zeg geen Soros maar SZAROS= POEP

  Like

 6. Republikein zegt:

  Interestingly, the Rothschild’s are NOT real Jews. They originated from Khazaria which lies about 800 miles north of Israel but they prefer to be called Ashkenazi Jews. The Ashkenazi’s claim to be Jewish was by virtue of the King’s Order to convert to the Jewish faith. This of course, did not convert their Asiatic Mongolian genes to the genes of the true Jewish people.

  Ja, en dan zijn er mensen die vermoedden dat ik een antisemiet zou zijn.

  Like

 7. Mary zegt:

  Nu die massamigratie is aardig gelukt, het zegt natuurlijk heel wat over die EU, hoe rot kun je zijn!! en die EU loopjongen Rutte, met zijn link(s)e grijns en de zijne niet minder in deze, het Nederlandse volk verkopen ten koste van wat, ja alles. Voor een tribunaal dat zootje.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Mary, Angel Merkel wordt door hem geadviseerd, is een van haar grootste adviseurs in Duitsland middels het “adviesbureau” dat hij in Berlijn heeft. En ook de Bilderbergers willen niets anders als dat hij wil en ook die trekken “achter gesloten deuren” stevig aan de touwtjes. Niet voor niets gaat Rutte in 95% van de conferenties naar die Bilderbergconferenties toe, zoals de laatste in Dresden in juni 2016. Daarna zei hij opeens dat hij een grote hekel heeft aan referenda. En dat zeggen als liberaal en democraat!!!!! En dat verstoren van de Europese samenlevingen in de diverse landen middels massa-immigratie is al aardig gelukt En het destabiliseren zal er binnenkort gewoon zijn en dan is zijn opzet helemaal gelukt. Soros wil dat de EU 1 miljoen “vluchtelingen” per jaar op neemt……en wellicht is dat ook 1 van de redenen dat Rutte alsook Merkel nog eens 4 jaren door willen gaan….
   M.a.w. : dit is dus een zeer gevaarlijk persoon, die niet terugdeinst voor miljoenen doden, miljoenen autochtone europese burgers dan met name. Hij gaat letterlijk en figuurlijk over lijken en dat alleen voor financieel gewin……

   Like

 8. danny zegt:

  Soros , valse vent die je bent, smerige nazi.

  Like

 9. Koos zegt:

  Soros doet dit dus allemaal in samenwerking met Hillary Clinton.
  Ik hoop dat Trump er zijn voordeel me zal doen. Als hij het goed speelt kan hij Hilary helemaal met de grond gelijkmaken.

  Like

 10. Als hij de adviseur van Merkel is vandaar al die stront. Maar Poetin is hem veel te slim af. gelukkig maar.

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Weggegooid geld van meneer Soros.
  Je kunt nu eenmaal niet alles en iedereen kopen.
  En de Europese en Noord Amerikaanse bevolking laat zich voor een steeds groter deel minder manipuleren door de spreekbuizen van de gevestigde orde in de media.
  Soros, Bilderberg, de Clinton foundation, c.s. voeren dus een bij voorbaat verloren achterhoedegevecht tegen een onstuitbaar veranderende tijdsgeest.

  Wat de VS koste wat kost wil voorkomen is dat Europa en Rusland opnieuw een geheel gaan vormen.
  Want wanneer dat gebeurt zullen de geo-politieke verhoudingen van voor 1914 in feite zijn hersteld en speelt de VS op het wereldtoneel opnieuw de tweede viool. Daarom moet Europa zoveel mogelijk intern worden gedestabiliseerd (o.a. door massa-immigratie uit islamitische landen en het eeuwig failliete en chaotische Afrika) en dienen Europa en Rusland tegen elkaar te worden opgezet.
  Maar de strategie van destabilisatie middels massa-immigratie loopt vast op het eeuwenoude en onuitroeibare nationale bewustzijn van de Europeanen. En het stoken tegen Rusland zal vastlopen op de onwil van de Europeanen, en zeker die van de Duitsers, om zich tot een oorlog te laten verleiden.
  Daar hebben de Duitsers namelijk zeer slechte ervaringen mee.
  Ze zijn allang blij weer 1 land en 1 volk te mogen zijn en zitten zeker niet te wachten op een herhaling van de ellende van 1914-1945. Ook daar zullen de pogingen van Soros c.s. op stranden.
  In het Kremlin weten ze dat ook wel. En waarschijnlijk beter dan in Washington, Berlijn en Brussel.

  Rusland hoort cultureel bij Europa.
  Dat was voor de bolsjewistische revolutie van 1917 een eeuwenoude vanzelfsprekendheid, die echter daarna 75 jaar lang op de proef werd gesteld. Maar sinds de val van de Sowjet Unie blijkt dit opnieuw.
  Welke Duitse (of Nederlandse) vader of moeder heeft zijn of haar kinderen over voor de Oekraine in een oorlog met Rusland?
  Dat is eigenlijk de vraag.
  En dat zullen er niet veel zijn.
  Ondanks het gestook van de EU, Soros, Bilderberg, Clinton, etc..
  Want het Europese collectieve bewustzijn voelt zich nog altijd meer verbonden met St. Petersburg en Moskou dan met Washington en de EU. En dat ondanks de animositeit in Polen en Hongarije jegens Rusland.
  Weggegooid geld van meneer Soros dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s