Het is gevaarlijk als kiezers PVV niet normaal kunnen functioneren

Screenshot_36

(Door: Afshin Ellian)

De reden dat de nieuwe partijen ter rechterzijde van het politieke spectrum moeilijk aan capabele mensen komen, heeft te maken met maatschappelijke uitsluiting. Dit is niet alleen onrechtvaardig en in strijd met artikel 1 van de Grondwet, maar het is ook onwenselijk en zelfs gevaarlijk.

Het politieke klimaat is gepolariseerd. De verkiezingen zijn in aantocht. Het partijprogramma van de PVV bestaat slechts uit een A4tje. Een explosief A4tje: de bouwstop voor moskeeën gaat over in het sluiten van alle moskeeën. Ook D66 kwam met zijn partijprogramma. Ze hadden tweehonderd pagina’s nodig om hun programma uit te werken. Hopelijk komen andere politieke partijen met meer dan de PVV maar zeker minder dan D66. Ik heb altijd bepleit dat de politieke polarisatie binnen de grenzen van onze Grondwet een normale en zelfs noodzakelijke politieke toestand is.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, demoniseren, Geert Wilders, gezond realisme, meningsdictatuur, PVV, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het is gevaarlijk als kiezers PVV niet normaal kunnen functioneren

 1. joopklepzeiker zegt:

  Dit is nu echt een openbaring voor mij , nooit bij stilgestaan !

  Like

 2. Sjaak zegt:

  EINDELIJK EEN GOED BEGIN IN OOSTERIJK !

  Aktuelles Österreich: Der Bürgermeister der Wiener Neustadt, Klaus Schneeberger (ÖVP), hatte ein Verbot für Flaggen der Türkei über seine Stadt verhängt.

  Like

 3. GT zegt:

  Laat zien wat een smerige linkse verraders er in dit land zitten, in oorlogs- tijd wordt je er door verraden, en nog steeds na vele jaren zijn deze nog aanwezig de monsters met hun denigreerde hersenen wat een volk, wat een volk je kan ze tekenen!

  Like

 4. De NSB ers zijn nooit weggeweest, maar blijven nog steeds op de loer liggen.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  En wie anders dan meneer Ellian himself schrijft voor de VVD en valt de PVV aan en meneer Wilders?
  Zie ook:
  https://ejbron.wordpress.com/2014/03/25/over-afshin-ellian-en-de-tegenstrijdigheid-in-zijn-uitspraken-van-enkele-jaren-geleden-en-nu/

  Like

 6. Kiezers van de CP en CD konden reeds in de 80-er jaren van de vorige eeuw al niet meer normaal functioneren. Dus dit is helemaal geen nieuws, lijkt mij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s