Het is terecht dat Geert Wilders niet meer in onze huidige elite gelooft

Screenshot_33

(Door: Esther van Fenema)

Komende verkiezingen gaan over hoe we onze realiteit zien

De verkiezingen in maart 2017 gaan in feite over de vraag: hoe zien we onze realiteit? In dat opzicht lijkt Nederland komend half jaar op een psychiatrische instelling, waar een groep patiënten verblijft, die collectief behandeld moet worden in de hoop dat ze weer grip krijgen op de realiteit zoals we die nou eenmaal hebben afgesproken met elkaar.

Rutte wil positief de toekomst tegemoet

Als het aan Mark Rutte ligt en zijn VVD dan zijn we ‘TeamNL’ en gaan we uitsluitend positief de toekomst tegemoet: “Ik heb er zin in en voel een enorme drive om verder te gaan met Nederland”. Rutte ziet niet zozeer problemen maar uitdagingen die je ook kan weglachen als ze even niet goed uitkomen. Het volk wordt afgedekt via de Toppers en Albert Verlinde en oude-jongens-krentenbrood-contacten met het bedrijfsleven staan garant voor een bovenlaag die zichzelf beschermt en in stand houdt. De geregisseerde stalen vrolijkheid is een psychiatrische dwangbuis en vraagteken of twijfel is een teken van zwakte.

Het zal geen toeval zijn dat de campagne vlak na de Olympische Spelen bij wijze van spreken vanuit het Holland Heineken House van start is gegaan.  Iedereen nog  gemarineerd in slecht bier en dat oranje-gevoel willen we graag vasthouden. Dat kan vanaf nu dus gelukkig met de VVD!

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Elite, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Nederland, political correctness, politici, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het is terecht dat Geert Wilders niet meer in onze huidige elite gelooft

 1. koddebeier zegt:

  Het merendeel van de Nederlandse politiekpartijen en de politici zijn door en door verrot. Dit verrottingproces heeft zich doorgezet naar de ministeries en andere ambtelijke instellingen !

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hoe wáár is dit artikel! Ik ben het zeer eens met de inhoud, en heb er niets aan toe te voegen.

  Like

 3. janchik zegt:

  Zo Marc Rutte, hoor je het ook eens van een echte psychiater. Altijd al gedacht dat er bij jou iets niet helemaal jofel zat in je bovenkamer en deze psych. geeft het wonderwel weer.
  Nou kom je niet meer weg met lachen en grijnzen. Ik zou maar gauw een behandeling aanvragen als ik jou was, is er misschien nog iets te redden.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Paralympics zijn veel beter joh.

  Like

 5. Geen woord over uitzetting van gelukzoekers die hier in feite niets te maken hebben en ons goud geld kosten. Wat heel wat beter besteedt zou kunnen worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s