Kinderen bezoeken Roosendaalse moskee tijdens Kindervakantiebuurtsportweek

Screenshot_44

ROOSENDAAL – Voorafgaand aan het moskeebezoek weten de kinderen nog niet wat ze te wachten staat. “Ze vertelden net dat er veel mooie tegeltjes zijn”, geeft Robin van Nispen (9) aan. “Ik denk dat we Allah gaan zien”, voegt zijn vriendje Robin de Bok (9) toe. Het bezoeken van de moskee aan de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal (foto) is onderdeel van de Roosendaalse Kindervakantiebuurtsportweek die door Sportservice Noord-Brabant deze week gehouden wordt.

Hierin staan gezond eten en sporten centraal. Hakim Bouazzati en Reinald Boeren, beiden van Sportservice Noord-Brabant, begeleiden deze week ruim zeventig kinderen. “Iedere dag staan er verschillende sporten op het programma en eten we gezamenlijk een gezond ontbijt en een gezonde lunch. Met sport willen we kinderen in beweging brengen en verbinden”, geeft Boeren aan.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op Kinderen bezoeken Roosendaalse moskee tijdens Kindervakantiebuurtsportweek

 1. leefbarbaar zegt:

  Krankzinnig. Als er iets niet gezond is, dan is het wel de islam.
  Staan er niet 15 katholieke kerken in R’daal, ouders zouden beter moeten weten en ambtenaren moeten zich kapot schamen.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik verwacht dat dan nu de beurt aan de moslimkindjes is, in het belang van ‘verbinding’, en op uitnodiging van een R.K. of protestantse kerk. En dat die jonge islamietjes dan ook een boekje krijgen, waarin van alles te lezen is over ‘een andere godsdienst’.

  Want er mag geen onderscheid worden gemaakt.

  Toch?

  Wel eerst even toestemming aan je vader en moeder vragen natuurlijk.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Je bent me voor Cathja. Maar ik denk niet dat het gaat gebeuren. Tollerantie werkt als de islam in het geding is maar naar een richting. Ooit gehoord dat Nederlandse kinderen in een kindervakantiewerk project een synagoge gingen bezoeken of een boedistische tempel. Nee hoor. Alleen voor islam is het belangrijk dat er “verbindende” activiteiten ondernomen worden. Verbinding een leugenachtig en tevens leeg policor woord. De islam zal en moet door onze strot. Het best kan dat natuurlijk door zo jong mogelijk de islam in hapklare brokken in suikerpapier verpakt aan te bieden. Hoop dat er veel verstandige ouders zijn die het boekje meteen in de prullenbak flikkeren waar het thuis hoort. Hebben we overigens al gehoord gelijk als in Almere dat de politie aan wezig is geweest bij de moskee om te waarschuwen dat dit boekje mischien provocerend werkt op de katholieken en protestanten in Nederland. Ik walg meer en meer wat de hypocrisie van policor Nederland aanricht aan schade in onze samenleving.

   Like

   • Cathja zegt:

    Volledig eens met je reactie @ guus! Mijn walging is net zo groot, temeer daar er van wederkerigheid geen sprake is. De islam neemt stap voor stap de regie van ons over. En ontelbare stommelingen hebben dit niet eens in de gaten!!

    Like

  • delamontagne zegt:

   Zo,n bezoek gaat er ook wel komen, wanneer………………………………………?
   “Als Pinksteren en Pasen op één dag vallen”.
   ( eerst even uitleggen wat Pinksteren is en wat Pasen, ook aan de overgebleven Christelijke kinderen….)

   Like

 3. Nog sluw ook, hè: Als die kinderen dat boekje thuis aan hun ouders laten zien, en die ouders reageren afwijzend, dan zijn de óuders de kwaaie pier! De truc heeft zó’n baard, maar doet het nog altijd!
  Had trouwens nog niet eerder een verband gezien tussen een sportweek en een moskee-bezoek…..Maar natuurlijk: Het is islám, dus heeft het met alle facetten van het openbare leven te maken….typisch.
  Is het die ouders van tevoren trouwens wel meegedeeld, dit ‘onderdeel’ van het programma? Misschien was het óók wel het laatste, waar díe aan dachten!

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Geef je je kinderen van 9 jaar aan vreemden mee ?

   Nee , dat weet je wat voor vlees je in de kuip hebt
   Zo ja , ach laat maar .

   Achteloosheid van de ouders hoe je het ook bekijkt .

   Like

   • elisah zegt:

    Precies, altijd voorzichtig zijn met je kinderen en idd niet meegeven aan de eerste de beste. Wat heeft die moskee überhaubt met sport te maken, de kinderen worden eigenlijk onder valse voorwendselen meegenomen, terwijl de ouders denken dat ze aan het sporten zijn.

    Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Kindertjes komen al genoeg in contact met andere ” culturen ” gewoon op straat en school

  Hebben ze geen sportdagen in een haathut voor nodig .

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Ik zou als ouder ontploffen als mijn kinderen onder valse voorwendsel een haathut binnen gesleept zouden worden, waar zijn deze ouders , o ja , ach laat maar .

  Like

 6. koddebeier zegt:

  En zo stoomt links de kindjes klaar !

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   NEEEEEEE, zo laat men hun kindertjes klaarstomen, stompzinnigheid, gemakzucht etc etc !

   Het is ALTIJD die ander en NOOIT jezelf , toch ?!?!

   Like

 7. Angie1968 zegt:

  Je laat je kind toch niet naar een moskee gaan?! Val dood, stelletje walgelijke Gutmenschen!

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Indoktrinatie puur !
  Je krijgt lust die haathutten toe te metselen !

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  Die kinderen krijgen zeker ook, zonder dat ze het weten, halalvoer door de strot geduwd.

  Like

 10. Witte raaf zegt:

  Ik denk dat als mijn kind dit s’avonds onder het eten aan mij zou vertellen m’n gehaktballetje spontaan achter in m’n strot zou schieten!

  Like

 11. Karen zegt:

  In Almere had je de politie al op de stoep gehad, oh nee wacht stom in Almere betrof het natuurlijk geen propaganda voor de islam en hier natuurlijk wel! Dan is natuurlijk wel toegestaan. Wat zou ik kwaad zijn als ouder, ik ontplof nou al bijna, krankzinnig dat die malloten het verzinnen en dat dit toegestaan wordt.

  Like

 12. Het eten dat die kinderen krijgen is halal geslacht. Aan die kleine meisjes wordt ook levenslang een hoofddoek dragen buitenshuis gepromoot. En dat de islam puur en enkel respect en vrede is. En dat IS zwart wordt gemaakt door al die media. En dat Geert Wilders niets van de islam begrijpt maar één grote racist is die Hitlertrekjes heeft. Dat Geert Wilders haters rechtvaardige mensen zijn. Dat vrije meningsuiting een eigenschap van de Duivel is. Enzovoorts.

  Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Noord Koreaanse toestanden ! Zoals de Koreaanse kinderen de ideologie van hun grote leider er in gestampt krijgen, verlenen Nederlandse ouders toestemming om hun kinderen kennis te laten maken met de ideologie van de Islam. Wie de jeugd eenmaal heeft, heeft de toekomst. En dat is nu net de bedoeling van die Allah mannen ! Met list en bedrog het tere kinderzieltje ten prooi laten vallen aan de Satan die Islam heet !

  Like

 14. Republikein zegt:

  Het is geteisem.

  Geliked door 1 persoon

 15. louis-portugal zegt:

  Zo zei joop d. Uyl uit Buitenveldert al.
  We moeten zorgen dat we de jeugd hebben.
  Idd. krankzinnig.

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Ik vind die kindertjes er nogal ongekleed [= zedeloos volgens islammerbegrippen ] bijzitten.
  Vooral de meisjes dan. Dat moet toch ook ter sprake gebracht worden hoe zij geacht worden er later bij te lopen.
  OOk tijdens een “hittegolf” …… en die heb je nogal gauw in NL.

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2016/08/cq-pdrbxgaigyoq.jpg?w=2292&h=1719

  Winkelcentrum bij Lyon afgelopen week.
  37 graden.
  Meneer loopt er luchtig bij ( verbaasd mij nog hij de flessen water draagt……)
  zij, de moslima, helemaal ingepakt……….

  Like

  • Cathja zegt:

   @ delamontagne op 31/8 om 21:58

   Hetzelfde hebben we gezien in Interlaken (CH). Hij heerlijk zomers gekleed, zijn vrouw (enkele passen achter hem lopend natuurlijk!) totaal ‘onzichtbaar’. De mussen vielen dood van de hitte, maar alleen ‘meneer’ mocht van de buitenlucht genieten.
   Ik maak me er al niet eens meer boos over. Die wijven willen dit zelf. Feit is wel dat velen (de Zwitsers en een flink aantal toeristen) naar hen omkeken. Het wordt dus blijkbaar niet volstrekt normaal gevonden.

   Like

 17. Mary zegt:

  Zo en gaan ze dan aan de kindertjes uitleggen wat de Islamieten met ze gaan doen omdat ze zelf geen Islamiet zijn ( zo als de Koran het voorschrijft) of is dat nog iets te vroeg.

  Like

 18. Hersenspoeling, smerig om daar kinderen te voor gebruiken.

  Like

 19. C.A.Barstow zegt:

  Wat zijn dat voor Nederlandse ouders die hun kroost laten bedriegen en vergiftigen door een verachtelijke barbaarse ideologie?

  Like

 20. boorzalf zegt:

  Wel go#@#$%%^^%^me, zet een reactie weg bij BNde Stem,
  Dit is de reactie,
  Waarom mogen er geen kerken gebouwd worden in de islamitische landen?
  Lees dit maar.
  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/alarmerend-geloofsbelijdenis-christendom-en-islam-lijken-identiek-lees.html

  Krijg ik dit ????????????????
  DIT TAAL GEBRUIK IS NIET TOEGESTAAN
  WAT EEN stelletje imbecielen

  Like

  • Cathja zegt:

   @ boorzalf om 01:58

   NIET GEWENST, zullen ze bedoelen! Ze weten er geen antwoord op, of durven die niet te geven uit angst voor moslim-wraak.

   Dit is Nederland. Waaruit blijkt dat eigenlijk nog?

   Like

 21. Flo zegt:

  Ik zou mijn kinderen NOOIT!!! mee laten gaan naar een moskee waar deze kinderen vervloekt worden als ongelovigen…. Welke gore linkse onderwijs bende verzint dit!!!

  Like

 22. danny zegt:

  Hoe duft die school die kinderen met deze smerige valsheid te bevuilen.
  Pikken die ouders dat zomaar?
  En dan zeker verkondigen dat Wilders fout en racistisch is.
  Smerige policor idioten die jullie zijn!
  slinks gajes!
  Baaah!
  Om te kotsen!

  Like

 23. Wachteres zegt:

  Wanneer zullen er [stiekem] moslimkinderen mee worden genomen naar een kerk, of nog erger, naar een synagoge?

  En hen dan een boekje laten meegeven over het christelijke en/of het Joodse geloof?

  Natuurlijk wel zeggen dat ze eerst hun ouderrs toestemming moeten vragen om het te lezen.

  Ik vermoed dat de moslim- en de linkse wereld te klein zal zijn en dat er hevig verontwaardigde stukken in de linkse kranten zullen komen.

  Joden en christenen die de arme moslimkindertjes willen bekeren. tot hun geloof!

  SCHANDE!

  Like

 24. Thoth zegt:

  Als ze maar geen zelfmoordterrorist, geladen met explosieven, van hem maken.

  Like

 25. Pingback: Nederlandse politieagent richt islamitische shariamilitie op in Roosendaal – Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s