Minister: Stuur migranten naar huis. De Duitsers willen geen multiculturele samenleving.

Screenshot_43

(Door: Virginia Hale – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

De minister van Financiën van Beieren heeft Duitsland aanbevolen migranten naar huis te sturen, omdat het inburgeren van zo’n groot aantal mensen uit zulke vreemde culturen onmogelijk is. Markus Söder (foto) zei, dat in plaats van dat politici familiereünies gaan faciliteren zij “in de komende drie jaar” moeten aandringen op de “terugkeer van vele honderdduizenden vluchtelingen”. In een interview met Der Spiegel merkte de CSU (Christelijk Sociale Unie) minister op dat grote delen van de landen waar migranten vandaan komen veilig zijn en hij zei dat de Duitsers geen multiculturele samenleving willen.

De CSU-minister zei tegen het weekblad: “Zelfs met de beste bedoelingen zal het niet mogelijk zijn om succesvol zoveel mensen vanuit een totaal vreemde cultuur te integreren. “De Duitsers willen geen multiculturele samenleving. Iedereen die hier wil wonen, moet zich aanpassen aan onze waarden en niet omgekeerd”, voegde Söder er aan toe.

De CSU-politicus merkte op dat veel gebieden in landen als Afghanistan en Irak nu als ‘veilig’ erkend zijn en hij benadrukte dat de Duitse wetgeving aangeeft dat asielzoekers moeten worden teruggebracht naar hun land van herkomst als de redenen om asiel te zoeken niet langer van toepassing zijn. De minister zei: “Aan de burgeroorlog in Syrië zal binnenkort ook een einde komen. De asielprocedure [wet] bepaalt dat mensen naar hun huis moeten terugkeren als ze niet langer een reden hebben om te vluchten”.

Söder betoogde dat Duitsland voorrang moet verlenen aan het terugsturen van migranten die niet langer recht hebben op asiel, boven het mogelijk maken van gezinshereniging. De minister zei dat migranten een bedreiging van de veiligheid vormen en hij riep ertoe op om aan de bescherming van de Duitse burgers voorrang te geven. Bondskanselier Merkel werd door hem bekritiseerd vanwege haar reactie op het terrorisme op Duitse bodem. Söder zei: “Ik denk dat de burgers na de aanslagen liever een andere boodschap gehoord zouden hebben”. In juli, nadat Duitsland in één week werd getroffen door vier dramatische aanslagen, bestempelde de minister de beslissing van Merkel om de grenzen te openen als een “historische vergissing”.

Söder betoogde dat de over migranten vaak aangehaalde “Wir schaffen das” retoriek van de kanselier een verkeerd signaal uitzendt. Terwijl hij openlijk verklaarde dat de Duitse samenleving “onder vuur” ligt, zei de CSU-minister: “De beste bescherming tegen terrorisme is dat zich geen terroristen in het land bevinden. Daarom moet de immigratie worden teruggebracht”.

In 2015 kwamen meer dan een miljoen migranten Duitsland binnen en de autoriteiten zeggen dat ze verwachten dat er dit jaar 300.000 zullen arriveren. Politici gaven de vorige maand toe dat de instroom de belastingbetaler meer dan € 30 miljard per jaar zal gaan kosten.

Bron:
www.breitbart.com
Auteur: Virginia Hale

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t “vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Multiculti, Patriottisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Minister: Stuur migranten naar huis. De Duitsers willen geen multiculturele samenleving.

 1. joopklepzeiker zegt:

  Bij het begin beginnen , logisch nietwaar ?

  Dus eerst merkel en consorten naar huis sturen , dat is eigenlijk al een te zware taak zo te merken ..

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Waarom durf die kakzakker niet te zeggen dat merkel weg moet ?

  Even popie jopie uithangen , komen er verkiezingen aan ?

  Van dit soort moet je het echt niet hebben, maar de tot zombie verworden burger zal er wel weer intrappen ,

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Hopelijk wordt er geluisterd naar minister Markus Söder. Gebeurt dat niet, dan vrees ik dat er op termijn iemand gaat opstaan als Adolf Hitler. Wellicht minder extreem, maar dat hij die gasten met harde hand Duitsland uit gaat flikkeren is een ding wat zeker is. Dat geldt overigens ook voor de rest van Europa.

  Like

  • Koos zegt:

   Als alle duits-turken bij “uitflikkeren” in opstand gaan komen, hebben we een probleem. Het moet dus nauwkeurig worden voorbereid, waarbij ik denk aan vertienvoudiging van het politieapparaat, en het bewapenen van betrouwbare autochtonen. Voor nette methodes is het te laat.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Dat ben ik helemaal met je eens Koos. Bovendien zijn er weinig betrouwbare autochtonen. Daarbij zijn veel jonge mannen, dankzij de mietjescultuur van de laatste decennia, erg verwijfd.
    Maar er is hoop. Duitsland heeft vorige week de dienstplicht weer in het leven geroepen. Hopelijk nemen ze geen allochtonen aan zoals in het beroepsleger gebeurde. Een op de vier is daar van allochtone afkomst. Geïnfiltreerde jihadisten dus. Met hun aangeboren vechtlust zie ik ze in staat om het hele leger plat te leggen.

    Like

 4. Hoe gaat dit allemaal aflopen. Er moet nu echt wel wat gaan gebeuren.

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Ik blijf erbij dat kleur me geen reet interesseert en geloof ook niet; het gaat om gedrag! Ik ken nu eenmaal hele fijne mensen met een kleurtje, maar die zijn gewoon Nederlands en denken er precies zoals ik over!

  Het “gedrag”, wat hier binnenkomt of zelfs al geruime tijd verblijft, is in bepaalde kringen echter abominabel; wat al klauwen met geld kost. Dan is een groot deel niet aan het werk te trappen of het IQ is een probleem…

  Dus de staatstiet wordt door mensen, die nog nooit iets aan onze maatschappij hebben toegevoegd en dat ook nooit zullen doen, behoorlijk leeg gezogen. Onze ouderen verrekken in verpleeghuizen!

  Denk hierbij ook aan de zorg, want daar wordt de deur ook platgelopen m.n. op psychologisch vlak, gezien de vele verwarden waarover wij de laatste tijd ook zoveel mogen lezen. Waar wij bijna nergens meer terecht kunnen zonder de portemonnee onmiddellijk te moeten trekken, krijgen zij de zorg en feitelijk alles gratis.

  Dat er door onze z.g. bestuurders hier feitelijk al een paar decennia niet adequaat tegenop getreden wordt, sterker nog, het is allemaal onze schuld; rotracisten, is hier nog de grootste gotspe!

  Geliked door 1 persoon

 6. Mirjam zegt:

  Eigenlijk staat er iets heel belangrijks in het bovenstaand artikel:

  Quote: ‘In 2015 kwamen meer dan een miljoen migranten Duitsland binnen en de autoriteiten zeggen dat ze verwachten dat er dit jaar 300.000 zullen arriveren. Politici gaven de vorige maand toe dat de instroom de belastingbetaler meer dan € 30 miljard per jaar zal gaan kosten’.

  De belastingbetalers, de burgers, moeten het geld ophoesten om migranten, gelukzoekers, zogenaamde vluchtelingen, moslim extremisten, terroristen etc., een fantastisch verblijf/leven te bieden in hun landen, terwijl ze daar geen inspraak op hebben, ze er faliekant tegen zijn, maar de regeringen doen wat ze willen. Het eigen volk moet maar zien hoe ze rondkomen, want van de ‘belastingpot’ krijgen zij niets. Het is gewoon niet juist en geen enkele burger zou dit moeten accepteren. Elk jaar zal erger worden en zal meer geld geïnd worden, om de luxe leventjes van die gasten te blijven garanderen en elk jaar komen er tig ‘geldvreters’ bij.

  De burgers zouden een front moeten vormen en laten merken dat ze niet willen dat hun zuurverdiende geld naar deze bodemloze putten gaan. In opstand hiertegen komen en stoppen met de belastingen te betalen, als de regeringen hun beleid niet veranderd. Ze hebben het recht niet om dit te doen. Dit is niet voor Nederland, maar voor vreemdelingen die hier niets te zoeken hebben. Bijstandsuitkeringen voor ‘vluchtelingen’… Zolang je niet echt een Nederlander bent, niet de Nederlandse nationaliteit heb, dan heb je wettelijk géén recht op een bijstandsuitkering, die, wederom door de belastingbetalers, de burgers wordt betaald.

  De keren dat onze regering de wet heeft overtreden, vallen niet meer te tellen. Waarom zouden de burgers zich dan wel aan de beslissingen houden/onderwerpen die de politiek ondemocratisch buiten hen om neemt, die tegenrechtelijk zijn, maar waar de burgers wel de lasten voor moeten betalen?

  Like

 7. Jade zegt:

  Kom beste man, jij moet spreken.
  Geef mij dat lekkere biertje maar.
  Prosit, hips.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Mooi gezegd en mooi vertaald.
  Maar waar blijf ik nou met mijn cactussenkwekerij?
  Moet ik de bijstand in?

  Like

 9. ReaGluurder zegt:

  ‘Het Gepeupel’ moet niet zeuren. Er wordt al decennia gewaarschuwd voor hetgeen waar we nu in terechtgekomen zijn. En hoe zijn die volksvertegenwoordigers nog maar in de bankjes beland? We hebben het onszelf allemaal aangedaan! Eigen schuld, dikke bult (geld).

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s