Onze Nederlandse politie intimideert een christelijke gemeenschap in Almere


Screenshot_1

(Door: Peter Rissing)

Bij monde van pastor Stan Kamps heeft ons politiekorps in Almere zich dreigend opgesteld naar aanleiding van een promotieverhaal in stripvorm van de Lighthouse Baptist Church (LBC) in Almere. De strekking van het stripverhaal is -religieus gezien- de christelijke visie versus de islamitische versie van het ontstaan van deze monotheïstisch religies en wie de ware God is, zoals u hieronder kunt lezen. De inhoud van het verhaal is echter totaal irrelevant, omdat het nergens, bij verre niet, onze vrijheid van meningsuiting overschrijdt. Oordeelt u daar zelf over:

Wat wel relevant is, is dat onze Nederlandse politie – politiek correct en in dienst van het ‘pappen en nathouden’ beleid van onze regering – naar het zich laat aanzien en naar aanleiding van een klacht van een moslim over dit stripverhaal – zich verbaal en in lichaamstaal intimiderend uitlaat naar pastor Kamps om verdere publicaties te stoppen. Het boekje zou namelijk volgens de politie oproepen tot geweld tegen het kerkgebouw en ook tegen de volgelingen van de LBC. Tot op heden wil de politie te Almere nog geen uitleg geven over haar motivatie voor het bezoek aan de LBC – dat al begin juni plaatsvond – hangende de vragen die de PVV te Almere over dit voorval in de gemeenteraad heeft ingebracht

Het is alleen te danken aan de PVV te Almere dat dit voorval in de publiciteit komt, ook al wordt het in onze linkse MSM zorgvuldig verzwegen en bent u afhankelijk van websites als waar u dit nu op leest over deze schande. Ook Toon van Dijk – voorzitter van de PVV Almere – wil zich nog niet uitlaten over de kwestie eer de zaak door de gemeenteraad is besproken, maar verwacht wel dat aan pastor Kamps door de politie verontschuldigingen zullen worden aangeboden.

Boven- en onderstaande dient te worden gezien in het licht van dhimmitude en de voortschrijdende islamisering in Nederland en de gehele (westerse) wereld. De sluipende sharia van de politiek islam, waar de islam als religie een ondergeschikt deel van uitmaakt. De onbeperkte macht die de huidige islamitische Turkse regering – die in staat blijkt in Nederland Gülen-sympathisanten op grond van hun geloof te discrimineren – en een Duitse dichter die tegen die macht protesteert in Duitsland voor de rechter te brengen, zijn daar slechts een paar voorbeelden van.

Of die meneer in Rome die zegt: “Het is een fundamentalistische groep die zichzelf IS noemt, maar het kan niet gezegd worden, het is niet waar, en het is niet eerlijk dat de islam terroristisch is”! Knettergek en gespeend van realisme natuurlijk. Google zelf maar naar welk percentage terroristische aanslagen door moslims worden gepleegd en hoe het overgrote deel van de moslims in het Westen de sharia prefereert boven ‘man made laws’ en hoe zij ‘Syrië-gangers’ helden vinden. Alsof dat niet terroristisch is. Google zelf meer naar hoe christenen en Joden in de islamitische landen op verschrikkelijke wijze worden gedecimeerd. Dat is de islam, ook in Nederland. Al in 2012 schreef ik dat de islam censuur afdwingt en ik zie dat door de politie in Almere bevestigd. De islam is niet een onschuldige religie. Het is een politiek-militaire organisatie met wereldoverheersing – net zoals het communisme – als einddoel.

Zoals gezegd, de religieuze component is slechts een ondergeschikt deel van de islam en daarbij vormen de ‘gematigde moslims’ het smeermiddel om de islam in het Westen vaste(re) voet aan de grond te doen krijgen. De Nederlandse politie dient zich daarbij niet als verlengstuk van de islamitische doelstellingen op te stellen, maar eerst te beoordelen of de vrijheid van meningsuiting daadwerkelijk is overtreden. Als het boekje niet mag worden verspreid, mag je dan wel “fuck Alex” zeggen – al vind ik dat zeker niet chique – en niet “fuck Allah”? Dient pastor Kamps zich meer geïntimideerd te voelen door onze politie dan door moslims in Almere?

Bekijk hier het bewuste stripverhaal (klik op de afbeeldingen voor groter beeld!):

Maan1-01

Maan2-01

Maan3-01

Maan4-01

Maan5-01

Maan6-01

Maan7-01

Maan8-01

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, Christendom, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op Onze Nederlandse politie intimideert een christelijke gemeenschap in Almere

 1. joopklepzeiker zegt:

  De ‘Reconquista’ is begonnen, alleen nog niet in Nederland, maar waar dan wel ?

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Pak een dikke viltstift Joop en begin er mee.

  Like

 3. sjuad kirosati zegt:

  In de koran; Gabriel (Jibriel de influisteraar van Mohammed) had seks met Maria,, dit filmpje bestaat al jaren is nooit verwijderd,,, dus,,! waar voor een van de vele groeperingen van de islam.

  Like

  • Peter Rissing zegt:

   Aardig videootje, maar kan geen onderbouwing vinden.

   Like

  • Jan zegt:

   Wat weer eens aantoont dat menigeen niet eens in staat is de bijbel te lezen en al helemaal niet die hersenloze Saracenen. Overigens komt dat ook bij menig christen voor die menen dat zij op hun eigenwijze (aan elkaar vast geschreven) wijze de Tenach moeten lezen want anders klopt hun exegese van de christelijke bijbel niet (vervangingstheologie).

   Like

 4. Oh my God!(LOL!)
  Zoëven dat strippie doorgelezen: Beledigend is het inderdaad niet, ook niet voor de islam, maar het is wèl bekende kost, hè? Voor wie dit genre vaker onder ogen heeft gehad, althans: Ont-zet-tend Amerikaans-christelijk! Iets…eh…Tja, Baptistisch!
  En aan het eind wordt die moslim nog overtuigd óók! Hou op, ik rol van mijn stoel!
  Het doet me ook nog denken aan de MO-brieven van David Berg (Children of God) in de jaren ’70. Kijk uit, mensen, want dat was een allesbehalve gezonde beweging: Ik weet, waarover ik het heb, want ik heb daar in ’83 nog een scriptie over geschreven voor mijn eind-examen Avond-MEAO Nederlands. (Deelcertificaat gehaald in twee jaar tijd i.p.v. in drie met een 9. Maar dat terzijde.)
  Nou ja, om het walletje bij het schuurtje te houden: Natuurlijk bestaat er een belangrijk verschil tussen die light Baptist Church en de islam, en wel, dat de eerste niet gevaarlijk is, verder, al is het mijn ‘cup of tea’ niet. Oftewel: De politie hoort bij de moskéé aan de deur te komen, níet bij deze kerk; dat is zeker waar.
  Maar een bloem van ‘realiteit’ lijkt me deze kerk daarom nog bepaald niet: Iets te veel “plain truth.” Met de nadruk op ‘plain.’

  Like

  • Peter Rissing zegt:

   Zoals ik schreef; “De inhoud van het verhaal is echter totaal irrelevant, omdat het nergens, bij verre niet, onze vrijheid van meningsuiting overschrijdt.” De focus lig op de aantasting van de vrijheid van meningsuiting. Verder gefeliciteerd met je ‘9’ in 2 jaar i.p.v. 3 jaar.

   Geliked door 1 persoon

  • Jerommeke zegt:

   Ja, over de Plain Truth gesproken. De Echte Waarheid was ook een rare sekte die eind jaren 80 uit elkaar viel. Desondanks waren ze niet fysiek geweldadig zoals de islam is. Maar geestelijkgeweld is ook wel heel erg.

   Like

 5. cassandrasez zegt:

  Wat mij betreft, heb ik een wonder gezien. Las dus van deze affaire, op de newsfeed in Facebook. Was pissig, want als een moskee wordt “bedreigd” met een (waarschijnlijk zelfgemaakt) briefje, en datzelfde gefotocopieerde briefje is ineens ook in handen van andere moskeeen, komen er hoge bonzen en de AIVD en Politie een avondje houden met verzekering dat ze zullen worden beschermd. Maar als het christenen gebeurt, komt de Politie de dreiging even overbrengen. Dus ik heb een heel steunend mailtje geschreven naar de Pastor in het artikel, en gezegd, laat dit niet zomaar gebeuren, Paulus liet zich ook niet zwepen omdat het tegen zijn burgerrecht als Romein was. En, zei ik, ik ken dat Chick Tract, en alle publiciteit rond zo’n zaak zal helpen, dat onder de aandacht te brengen. Mensen moeten het verschil tussen God en Allah toch eens goed weten.
  En een uurtje later, had GeenStijl het op zich genomen, een artikeltje te wijden aan deze zaak, en wat deden ze, het HELE DING DRUKKEN net als hier. Over onder de aandacht van mensen brengen gesproken. Door een zwaar atheïstische site.

  Heb de Pastor weer gemaild, met het linkje. Met de titel, What a Mighty God we serve!

  Like

  • wim zegt:

   Jij hebt het door Cassandrasez. Het gaat hier om een PASTOR. Dat is een heel andere figuur dan een Rooms Katholieke pastoor, zoals meteen al in de eerste regel van het artikel staat. Heel storend, maar een verwisseling die je steeds vaker hoort.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Aangepast!

    Geliked door 1 persoon

   • cassandrasez zegt:

    Het gaat erom dat zoals altijd, de beste evangelisatie gebeurt als Christenen worden vervolgd. Dat is zelfs gebeurd met ISIS — moslims hebben zich bekeerd toen ze mee moesten doen met onthoofden en christelijke kindjes verkrachten. Net zoals de Romein die met dobbellen het overkleed van Jezus won, zich heeft bekeerd. Zoals Romeinen zich bekeerden toen Christenen zongen terwijl de leeuwen ze opvraten in het Coliseum.
    De grootste “verwisselling” is zeggen dat Allah God is. Nu de Chick Tract zoveel publiciteit heeft genoten, kan niemand meer zeggen, Wir haben es nicht gewust, en wie weet hoeveel zich hebben bekeerd, want ja een moslim kan in ieder geval niet ontkennen, dat Allah de maangod Baal is.

    Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 2 people

 7. Antivenin zegt:

  De grootste bedreiging voor onze vrijheden, have en goed en straks lijf en leden zijn de politici die de islamisering door laten gaan/bevorderen. De enige partij die tegen islamisering is, is de PVV. Wie niet op de PVV stemt dit voorjaar, werkt actief mee aan zijn eigen ondergang.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Denk maar weer eens aan de motie-Halsema, mede-ondertekend door Cohen PvdA, Roemer, SP, Pechtold D66 – en waar op 2 na ALLE partijen vóór hebben gestemd dus ook de gristelijke partijen zoals CDA en CU…… voor degenen die niet (meer) weten waar die motie over ging: het beleid van het kabinet zal zodanig zijn dat de islam in Nederland niets in de weg zal worden gelegd (in het kort vertaald: laat de islamisering van Nederland lekker zijn gang gaan). De enige 2 tegenstemmen kwamen van de SGP en de PVV!!!!! En daarna vertrok Groenlinkse Halsema uit de 2e kamer, want het wachtgeld voor kamerleden werd “versoberd” per 1 januari en ze haalde haar eigen kinderen van een zwarte school af want dat was blijkbaar toch niet goed voor de toekomst van haar eigen kinderen. En ook niet vergeten de motie van de linkse partijen van afgelopen voorjaar:”de inhoud? : Bescherm de islam in Nederland!!!!!! De enige tegenstemmen kwamen van voorzover ik weet: PVV en VNL. M.a.w. alle andersgelovigen kunnen en mogen niets meer, geen kritiek uiten op de islam/moslims en daarmee eigenlijk vrij wild geworden. En dan hebben we de laatste motie nog over de kindhuwelijken………ook ALLE linkse partijen stemden vóór oftewel P E D O F I L I E is toegestaan in Nederland…….Waar blijven nu toch al die feministes en moeders/ouders van de kinderen v.a. 5 jaar die eigenlijk nu allemaal worden bedreigd en geen overheidsbescherming meer krijgen……???????

   En dan nog steeds blijven volharden in stemmen op die partijen????? Dat Rutte en Samsom zelfs nog het gore lef hebben om door te willen gaan met hun beleid (inclusief die gedoogpartijen D66, GrLks, CDA, CU, SP maar ook PvdD, en SGP). En dan ook nog het lef hebben om zogenaamd “spijt te betuigen voor hun beleid” en “sorry” durven te zeggen en dat er dan nog mensen zijn die dat allemaal geloven en zich weer achter die grote leugenaars en antidemocraten aanlopen.

   Geliked door 2 people

   • Tom Hendrix zegt:

    exmarineman: 02.14. uur. Ik ben het geheel met U eens. De linkspolitie en moslimpolitie, gesteund door de Roden. en de huichelaars van de VVD, en het CDA, kunnen hun gang gaan!

    Like

 8. willz zegt:

  Die zgn. maangod is in werkelijkheid een maangodin. Ze aanbidden een godin al willen ze dat niet weten. Het hangt van bedriegen en bedrogen worden aan elkaar, gompie….wat zielig.

  Like

 9. A.M. de Pree zegt:

  Ik denk, dat niemand weet hoe het in elkaar zit, ( ik ook niet hoor). Wat ik wel weet, is dat Ba-al de maangod is, later allah genoemd. Zijn vrouw was Istar of Ostara, die in een ei naar de wereld kwam. Pasen is Easter of Ostern. Wilde ge nog peultjes. Ik ga steeds meer de lijn van Von Daniken geloven. Iedereen zou zijn boeken eens moeten lezen.

  Geliked door 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Duik een in de wereld van de Sumerian beschaving de aller oudste beschaving op aarde maar doodgezwegen .

   De eerste met een taal , schrift , wetten en veel meer lang voor de Egyptenaren ed .

   Een bijzonder interessante zaak van deze beschaving is dat er hele bibliotheken van klei tabletten zijn overgebleven die alles beschrijven tot op de letter.

   In deze bibliotheken is ook het verhaal van het ontstaan van de mensheid terug te vinden, buitengewoon interessant ( de Anunaki ) , kan je lezen hoe het ongevormd is naar een religie die dan weer opgesplitst is in de 3 abrahamistische religiën .

   Enki glimlach mij nu toe .

   Like

 10. JooJootje zegt:

  En hier hebben we de achterlijke politie vol in beeld,SHARIA POLITIE meer is het niet.

  Like

 11. Jan zegt:

  Als Maria niet door Jozef zwanger was geworden was zij gestenigd, gangbaar in die tijd en daarom is de interpretatie van Lucas 1:35 onzinnig.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dus toch……
   Altijd al een verdacht kereltje gevonden die Jozef.
   Hij wou zich er gewoon uit lullen door dan maar iets of iemand anders de schuld te geven.

   Like

   • Of je het nu gelooft, of niet: Als kind had ik stiekem al een hekel aan de figuur Maria.
    Ze werd in bijbelverhalen en door onze pedagogen/opvoeders naar mijn smaak té veel de Hemel ingeprezen en dan kreeg ik er prompt een hekel aan. (Tja, ook voor mij heeft altijd al de krabbenmand-mentaliteit gegolden: Bij mannen liet zoiets me meestal koud.)

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Je bedoelt natuurlijk de “Heilige Geest”.
    Is helemaal volgens de R.K.leer.
    Werd er als kind mee volgestopt.
    Heb het overleefd.

    Like

 12. delamontagne zegt:

  Het strip verhaal boekje is een vertaling van een in U.S gepubliceerd boekje als tegenwicht aan Kerken aldaar, die in navolging van de Paus [ het hoofd van ,t Christendom ! ], het liefst de CHRISLAM willen invoeren.
  Net als in EU mogen imams e.d. er hun overtuiging komen verkondigen.::::::::::::::::::

  CHRISLAM ALERT: General Assembly of the Presbyterian Church USA Offers Prayers To Allah
  “In the name of Allah, the beneficent, the merciful, let us praise the Lord. The creator of the universe, the most merciful, the most compassionate and the Lord of the universe who has created us and made us into nations and tribes, from male and females that we may know each other, not that we might despise each other, or may despise each other. Incline towards peace and justice and trust in God, for the Lord is one that hears and knows everything and the servants of God, the most compassionate, the most merciful, gracious are those who walk in the earth in humility and when bigots and hateful and Islamophobes address them, they say peace. Peace be upon them and peace be upon Allah.”
  ///
  The General Assembly of the Presbyterian Church (USA) offered prayers to the Islamic deity, Allah.
  EDITOR’S NOTE: As the fallen Laodicean end times church continues it’s rise, we see more and more chrislam rearing its ugly head from within the congregation. This is right in line with the endless wooing of Islam done by the Catholic pope in Rome. The One World Religion, by the time the Antichrist arrives, will absolutely be a combination of fallen Christianity and Islam known as Chrislam.
  The prayer was led by a representative of the Muslim community on behalf of the Presbyterian Assembly. The representative, Wallid Said, prayed…
  “Allah bless us and bless our families and bless our Lord. Lead us on the straight path – the path of all the prophets: Abraham, Ishmael, Isaac, Moses, Jesus and Muhammad.”
  Forward to the 14:00 mark to hear the prayers to Allah:
  ::::::

  Like

  • delamontagne zegt:

   THIS IS RIGHT IN LINE WITH THE ENDLESS WOOING OF ISLAM DONE BY THE catholic POPE IN ROME:::::

   The full transcript is as follows:
   “Allah bless us and bless our families and bless our Lord. Lead us on the straight path – the path of all the prophets: Abraham, Ishmael, Isaac, Moses, Jesus and Muhammad. Peace be upon them all Amen.
   “In the name of Allah, the beneficent, the merciful, let us praise the Lord. The creator of the universe, the most merciful, the most compassionate and the Lord of the universe who has created us and made us into nations and tribes, from male and females that we may know each other, not that we might despise each other, or may despise each other. Incline towards peace and justice and trust in God, for the Lord is one that hears and knows everything and the servants of God, the most compassionate, the most merciful, gracious are those who walk in the earth in humility and when bigots and hateful and Islamophobes address them, they say peace. Peace be upon them and peace be upon Allah.” source.

   ( Jesus wordt dus al als Profeet gezien, de langszaam veranderend Christian geloof……………….. )

   Like

 13. Dank Peter Rissing!

  Als islamisering een bewuste strategie van EU is ( Eurabie), hebben de zogenaamde gezagsdragers bij voltooing hiervan, daarna ook helemaal niets meer te zeggen, immers zullen ook zij Allah moeten dienen.
  De ontkenning van islamitisch geweld ( het heeft niets met islam te maken terwijl het in your face is) en dhimmitude gedrag ( sharia rechtbanken, meerwijverij, kindbruiden/huwlijken, uitkeringen die grotendeels naar islamitische allochtonen ( en zogenaamde islamitische vluchtelingen) gaat, de moskee-bouw gefinancierd door buitenlandse islamitische instanties ( terwijl wanneer je een overkapping boven je voordeur wilt plaatsen je aan allerlei voorschriften moet voldoen ook van de ‘schoonheids commissie’) en alle aanpassingen in ons dagelijks leven Allah het naar zijn zin te maken waarbij niet geschuwd wordt onze grondwettelijke waarden teniet te doen.
  Sinds wanneer mag een zogenaamde religie meer vrijheid genieten dan een ander ( gemeenteaambtenaren in hoofddoek, docenten in hoofddoek, aparte zwemuurtjes, zwemburkini etc)

  Het lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat niemand in onze regering deze ontwikkelingen NIET ziet, zelfs bewust onderschrijft!!! Het fabeltje ( excuus) dat er een gematigde islam bestaat spreekt bovenvermelde voorbeelden tegen, immers, bij gematigd zijn pas je je gewoon aan aan je gastland en/of de westerse waarden.

  Wil je graag islamitisch leven volgens strikte regels van Allah, zijn er genoeg andere landen waar je dit kunt doen. ( die vluchtelingen worden niet opgenomen in islamitische landen…………. terwijl ze wel halal vreten willen, niet met homo’s in een kamp willen en al helemaal niet met Christenhonden in een kamp willen zitten ( terwijl dat dan de echte vluchteling is) en hun islamitische verkracht en roof cultuurtje zonder gevangenisstraf of zelfs uitzetting kunnen voortzetten) Dit moet toch ook duidelijk te zien zijn bij overheden en ambtenaren………….

  Ik hoor geregeld zeggen dat bestaande regels/wetten zelfs grondwet niet zo maar kan veranderen ( zie b.v. de kindhuwlijken)…………… Dat is onzin, want in tijde van oorlog of nood kan alles!!
  En daar zit h’m de crux betreffende het bewuste islamiseren of niet bewuste islamiseren of bewuste dhimmitude of niet bewuste dhimmitude.

  Wat heeft islamisering voor meerwaarde bij de EU; een slachting op grote schaal vanwege overbevolking????? Goedkope arbeiders?; het meerendeel van hen heeft een uitkering. Creatie van een Europese gematigde islam?; vandaar allerlei islamitische aanpassingen als hierboven wat dus niet duidt op gematigd zijn, integendeel. Geld?; onder islam is geen winst te maken en de kosten zullen de pan uit rijzen. Maar bij de islamisering valt voor vele bedrijven enorme winst te maken.
  Links wat eigen cultuur ( westerse) kapot wil maken? Aan de ene kant enorme hype over transgenders en gay parades en multiculti, de ‘groen’investeringen etc en aan de anre kant het binnen halen van een zogenaamde religie die daar geheel niets mee heeft,………………..een bewuste oorlog creeeren?

  Ik geloof niet dat onze gehele regering, tweede kamer en eerste kamer en alle ambtenaren en regeringen elders in het Westen met hun msm, niet zien waar islam werkelijk voor staat. Ik snap niet dat er geen groep is van advocaten, rechters, wetenschappers en weet ik wie meer, die gezamelijk deze regering en EU voor de rechter dagen, immers onze waarden en normen en ons land is bezet door islam mede dank zij de dhimmitude.
  Onze regering en die van EU zijn staatsvijanden nummer I

  Geliked door 2 people

  • exmarineman zegt:

   Kennelijk heeft u of weet u nog niet waar dat allemaal vandaan komt. Het komt niet zo plotseling als velen zoals u wellicht denken, maar het gaat al terug tot in ieder geval de mid 70’er jaren. 1973 Begin van de oliecrisis….en daarna is men (VS en EEG – later EU, en de moslimlanden in het M.O. – Saoedi Arabië, Qatar, Koeweit, Abu Dhabi enz) een overleg gestart om een einde te maken aan die oliecrisis/olieboycot vanuit de Arabische islamitische olielanden. Dat overleg heeft geleid tot de Resolutie van Straatsburg 1975. Die behelst in grote lijnen dat de VS en Europa verzekerd wordt van olietoevoer en daartegenover staat dat de VS en Europa de verbreiding van de islam (en dus de islamisering van het westen) niets in de weg zal leggen. Dat die grote volksverhuizing toen niet heeft plaatsgevonden is logisch want anders zou het teveel opvallen. Het moest dus allemaal geleidelijk gaan maar de stroom kwam vanaf 1976/1977 op gang. Uiteindelijk na vele oorlogen e.d. waaronder die zgn Arabische lente kwam het in een duidelijke stroomversnelling en op de achtergrond begonnen ook steeds meer de Bilderbergers en de NWO’ers harder aan de touwtjes te trekken. Bij de VN werden bijna alle anti-islamposten bezet door moslims van voornamelijk Saoedi Arabische huize. En nou ja de rest van de geschiedenis van de laatst 15-20 jaren hoef ik vast niet verder over uit te wijden. En de huidige “vluchtelingen”stroom is een bewust gecreëerde stroom want typisch genoeg zijn het voor 90% moslims en waarom gaan die niet gewoon naar hun soortgenoten en landen zoals SA, Qatar, AbuDhabi, KWR, VAE etc.??????? En aangezien Rusland met Poetin in hun weg staat provoceert de moslimbroeder Obama nu dus Rusland en probeert een 3e WO uit te lokken en dan de schuld te geven aan Putin. En dan is de aandacht van de inwoners van USA en EU afgeleid en kunnen de moslims intern hun slag slaan……binnenlandse verdediging is er niet meer want die staan aan de oost-europese grenzen…

   Geliked door 2 people

   • Tom Hendrix zegt:

    @exmarineman: 13.47. uur. Dát is de echte WAARHEID!

    Like

   • Ik ben prima op de hoogte, snap niet dat u iets anders vermoed.

    Geliked door 1 persoon

   • Ron zegt:

    “binnenlandse verdediging is er niet meer want die staan aan de oost-europese grenzen”.

    Goed gezien.
    Datzelfde zinnetje probeer ik ook al enige tijd te vertellen. Soldaten die elders strijden en aan de Russische grens kernbommen koppen kunnen niet tegelijk hun eigen land verdedigen.
    Op dat moment slaan de jihadisten toe en krijgen we hier een slachting onder de autochtone bevolking, tenzij die bevolking zich stiekem bewapent en bijvoorbeeld ook goed leert hoe in het (verre) verleden volkeren zich verdedigden indien men niet aan vuurwapens kan komen. Bacteriologische oorlogvoering door middel van bewuste besmetting van jihadisten is bijvoorbeeld een optie, evenals chemische oorlogvoering door middel van giftige puntvoorwerpen.

    Like

 14. polderboy zegt:

  De shariapoltie komt wel eerst een officiële waarschuwing geven.
  Nadat geen gevolg wordt gegeven aan de officiële waarschuwing van de shariapolitie volgen dan anonieme bedreigingen en geweld. Dat geeft de shariapolitie ook aan.
  Een en ander is wel de procedure in een gematigd islamitisch land.

  Nederland is dus gelukkig gematigd islamitisch, want in een streng islamitisch land had die pastoor allang een zootje zweepslagen gehad, of erger.

  Geliked door 1 persoon

 15. mahoog zegt:

  Pastoor bedreigd dus….Conclusie :De politie in opdracht van linkse? burgemeester bedreigt eigen volk weer eens .Troost voor jullie,het is hier in Brasil ook een politieke puinhoop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s