VIDEO: Ongelofelijk hoe ISIS/de islam & globalisme Europa veranderden!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Globalisering, ISIS, Islam, New World Order. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Ongelofelijk hoe ISIS/de islam & globalisme Europa veranderden!

 1. BertG. zegt:

  En ze blijven ze maar binnen slepen, net zolang dat er geen weg meer terug is.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En dat alles mogelijk gemaakt, door VERRAAD, om te beginnen het “Coudenhoven-Kalergi plan”, en in 1975 ” De Resolutie van Straatsburg:. En het zijn de volgende partijen die dit steunen: Roden/Socialisten, Sociaaldemocraten, Liberalen, Links-liberalen, Groenen, en Christendemocraten.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   …..Ik voel de tranen prikken…….na het zien van dit filmpje……
   Ze willen chaos en we zitten er midden in!
   Dis pas het begin!
   “LATEN WE IN HET HEDEN HEBBEN…..VOORDAT HEBBEN”HADDEN” WORDT!

   Like

 3. BertG. zegt:

  Een 51-jarige medewerkster van het Bundesamt für Immigration und Flüchtlinge (BAMF) vertelt in een interview over haar werk. In haar gesprekken met asielzoekers worden regelmatig dingen gezegd als ‘Geef me geld’’, ‘Ik ben een man’, ‘Ik neuk je’, ‘Jij Nazi’. Deze jongens zitten tijdens het gesprek met mij gewoon te masturberen. Ze morrelen aan hun rits, spelen met een zakmes, janken, zijn chagrijnig en worden luidruchtig. Ze zijn agressief, natuurlijk niet iedereen, dat is belangrijk voor me om te zeggen, anders denken mensen dat ik een racist ben. Maar de meesten van hen zijn wel zo.
  Ze stellen eisen, eisen respect, er is geen enkele wederkerigheid. Veel vrouwen die de eerste gesprekken doen zijn er mee gestopt.
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6610

  Like

 4. D.DAY zegt:

  Wie nog zegt dat dit tuig hier niets te zoeken heeft, vergist zich: ze zullen Europa uitzuigen en opslokken tot er niets meer van onze opgebouwde kennis, welvaart en geluk over is. We hebben ons laten inpakken met woorden die de EU voor de islamcriticus bedacht had. We werden te bang om voor racist of xenofoob uitgemaakt te worden. Al 30 jaar geleden konden we zien aankomen dat de komst van immigranten uit niet-Westerse landen een chaos zal creëren, omdat de geschiedenis van de afgelopen 1400 jaar laat zien dat de islam een allesoverheersende gewelddadige politieke ideologie is, die geen ruimte laat voor andersdenkenden. De islam: een HEL op aarde. Verbieden voor het te laat is!!

  Like

  • laura van der storm zegt:

   Weet je wat het is……ze zien het nog steeds niet en die “ze” zijn onze intelligente autochtonen. Islam is vrede en als islam geen vrede is, is het geen islam!!

   Like

   • Jade zegt:

    @ Laura
    Ze zien het wel, ze hopen alleen dat wij het niet zien…
    Inmiddels ligt de lat zo laag, dat heel Nederland zou
    moeten ontwaken, maar toch gebeurt dat op een of
    andere manier niet…

    Like

  • fleckie zegt:

   “Net als ..KLIMOP’ de plant .kruipt over de grond, hecht zich aan planten en bomen, en zuigt bomen en planten …DOOD..[dat was mijn vergelijking}

   Like

 5. Ik ben 52 jaar en ik waarschuw al mijn hele leven voor de islamaanhangers. Ik werd letterlijk gek verklaard. Naar deze ‘gek’ en ‘onruststoker’ en ‘oorlogszoekende’ werd niet geluisterd. Straks is er een burgeroorlog met moslims en dan geven ze mij en de PVV-ers nog de schuld ook??? Dan hebben wij het gedaan??? Omdat zulke mensen de islam niet kennen en denken dat de islam vrede en die Mohammed uit de zevende eeuw een Profeet en Allah God zelf is.

  Jack Terrible… vrede zij met hem!!!
  Jack Terrible Allahuakbar!!!
  (Jack Terrible is de Grootste!!!)

  Like

 6. ERUIT RAMMEN MET GROF GEWELD !!!

  Like

  • Jade zegt:

   uhh, wie moet dat dan doen???
   Half Nederland loopt inmiddels achter een rollator.
   Landmacht en politie zijn wegbezuinigd
   ten faveure van een legioen waardeloze “Managers”.

   Like

 7. fleckie zegt:

  Op de keper beschouwd, worden wij eigenlijk van twee kanten: moslem-gevaren! bedreigd, ! De bruin-licht-en donker-getinte.. GOLF, en van de andere kant …DE..TURKSE..GOLF! waaronder OOK licht-getinten..’waar te nemen’..zijn!!……………….Als men nu het enorme dreigend gevaar NOG..wil ontkennen, leze men maar ‘das ‘TURKENTUM’ op de Duitse site TANGSIR……………Trouwens, de ‘voorhoeden’ van de Turken zitten hier in NL. Al ‘vast in het zadel,’via hun ‘aanstellingen'[betrekkingen]…ook al op …politiek niveau!!.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s