Wilders wijst NCTV op “oorlogsverklaring”

Screenshot_20

DEN HAAG – PVV-leider Wilders heeft bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid een melding gedaan van bedreiging door een organisatie van radicale moslims in Indonesië.

Die plaatste donderdag een reactie online op het verkiezingsprogramma van de PVV. De standpunten daarin zijn een “oorlogsverklaring aan de islam”, zo schrijft de organisatie Hizb ut Tahrir, die volgens Wilders qua omvang “stadions kan vullen”.

PVV nieuw

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Geert Wilders, Indoctrinatie, Islam, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

10 reacties op Wilders wijst NCTV op “oorlogsverklaring”

 1. Angie1968 zegt:

  Ik ben altijd weer verbijsterd over de mate van ontkenning bij Moslims mbt de geweldadigheid van Islam. Zelf zijn ze de meest verachterlijke, barbaarse monsters die ooit op deze planeet hebben rondgelopen, maar een ‘ongelovige’ moet daar vooral z’n bek over dichthouden of verklaren dat ” Islam vrede is” en ” niet alle Moslims gewelddadig”. Flikker toch op, stelletje regressieve schijteikels. Zak in de stront met je eindeloos geklaag en gezeik. God geve dat jullie kankergeloof zsm van deze aardkloot verdwijnt! Islam is gewoon een kankergezwel.

  Geliked door 1 persoon

  • ongesgoolde zegt:

   Dat zijn geen oprechte moslims beste Angie,een echte moslim doet zoiets niet.
   Echt waar hoor:

   Like

  • Steven zegt:

   Precies!!

   Like

  • elisah zegt:

   100% eens, Angie.

   Like

  • Jan zegt:

   Dat volk is ‘gewoon werkzaam’ binnen de antisemitische haatclub PvdA om zo Nederland te ondermijnen:

   Woensdag, 23 januari 2008
   Ismaili neemt geen afstand van Hizb-ut-Tahrir

   Leefbaar Rotterdam Charlois had gisteren de haatmail van PvdA raadslid Bouchra Ismaili op de agenda gezet. Uit onderzoek van Leefbaar Rotterdam Charlois kwam echter ook nog boven water dat Ismaili een ondersteuningsverklaring had ondertekend van de antisemitische en pro-sharia beweging Hizb ut-Tahrir.

   Op de deelraadsvergadering las mevrouw Ismaili plichtsgetrouw een verklaring op van de PvdA waarin ze afstand nam van de agressieve e-mail die ze verstuurd had, maar weigerde ze vervolgens in de raad het woord te voeren of na afloop de pers ook maar een enkel woord te vertellen.

   http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/lr/comments/ismaili_neemt_geen_afstand_van_hizb_ut_tahrir/

   Waar het om ging en hoe het begon:

   Rotterdams deelraadslid Bouchra Ismaili: “Jullie zijn hier de allochtonen”, “bekeer je tot de islam”.

   Redacti 14 januari 2008

   Een lezer stuurde n.a.v. de koranles voor de gemeente Ede een email aan verscheidene politici. Hij kreeg antwoord van het Rotterdamse deelraadslid in Charlois Bouchra Ismaili (PvdA natuurlijk).

   N.a.v. de koranles voor de gemeente Ede, stuurde een lezer een email aan verscheidene politici:

   aan ism_bouchra@hotmail.com
   [adressen overige geadresseerden weggelaten]

   datum 13 jan. 2008 12:43

   onderwerp: Gemeenteraad Ede op koranles
   verzonden door gmail.com
   Okay Pala van de Hizb ut-Tahrir-beweging Nederland:

   * ‘Wij zijn het niet eens met de vrijheid van meningsuiting, want we verwerpen de democratie’.
   * ‘Wat jullie nodig hebben is een zware bomaanslag!’

   zaterdag 12 januari 2008

   Het Nederlands Dagblad,
   De telegraaf

   Het raadslid Bouchra Ismaili uit de Rotterdamse deelgemeente Charlois reageerde met de volgende hatemail:

   van

   bouchra ismaili

   16:08 (5 minuten geleden)

   aan Jos Parbleu

   datum 13 jan. 2008 16:08

   onderwerp

   RE: Gemeenteraad Ede op koranles
   verzonden door

   hotmail.com
   Luister goed jij vuile gek WIJ BLIJVEN HIER hahahahahahhahah VAL DOOD . Ik ben een nederlandse moslim en dat zal ik blijven tot mijn dood. Ik heb medelijden met jouw soort jij moet leven met haat, echt triest. Mijn vader en moeder hebben keihard gewerkt om dit land mede op te bouwen en ik heb niks te maken met wat anderen denken of zeggen. Jij bent een zielige duivelaanbidder!!! Je hebt je ziel verkocht!!! Raar wel in de duivel en aanhang geloven en God de almachtige de overheerser van hemelen en aarde ontkennen.Jouw soort zijn de ergste terroristen jullie terroriseren nu al jaren ons leven hier in Nederland. Maar gelukkig zijn jullie dun bezaaid en zijn de meeste Nederlanders ontwikkeld en tolerant. Jullie zijn hier de allochtonen!!!! Met Allah aan mij zijde vrees ik niks en niemand. IK EN MIJN MEDE MOSLIMS LEVEN jouw soort word verteerd door haat. Een advies als ik zo vrij mag zijn bekeer je tot de islam en vind rust in je hart. Haat vreet je op en zorgt ervoor dat je leeg bent in je hart. Je hebt maar beperkt tijd in dit leven ga leven en genieten het is zo voorbij allemaal. Wij leven…………………..jij probeert iets ongedaan te maken het leven en het lot van anderen te beinvloeden. Vrijmetselaar hahahaha jij bent niet vrij je bent een slaaf van de duivel. Je denkt dat je zelf een soort god bent echt zielig ga jezelf na laten kijken! Als je een man bent met BALLEN laat dan weten wie je bent laten we in gesprek gaan. Je kan bij mij altijd terecht voor een gesprek. Ik weet dat je leeg bent van binnen en dat je soms voelt dat je niet bestaat. Je wilt gezien worden en gehoord maar je bent gewoon GEWOON, een grijze muis een miezerig persoontje een van de miljarden die op de aardbol rondlopen. Maar ik hoor je noodkreet Ik hoor je schreeuw naar aandacht. Ik zal altijd tijd voor je maken ondanks het feit dat ik het druk heb met Nederland een mooier schoner en veiliger land te laten worden waar mensen zichzelf kunnen ontwikkellen en in vrijheid en democratie kunnen leven ongeacht kleur afkomst en geloofsovertuiging. Waar zelfs duivelaanbidders van mij een plekje verdienen, want wie ben ik uiteindelijk om te oordelen. Dat laat ik over aan de rechter der rechters ALLAH A RAHMAN OU RAHEEM!!!
   …..
   http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?t=11154

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. boorzalf zegt:

  On September 1, 2004, more than 1,100 parents and children arrived for the first day of school at School No 1 in Beslan. They were greeted by heavily armed Islamic separatist gunmen, Chechen Muslims, who held them hostage for three days. In a bloody climax, more than 380 people were massacred and many more injured, including children, in a series of explosions and firefights, not to mention many rapes and sexual assaults of children and teachers by the Muslim terrorists. Once a sleepy town of around 35,000 in North Ossetia, bordering Muslim Chechnya, where Russia has fought 2 wars against Muslim separatists, Beslan has become synonymous with the masscare, and residents still live in

  En in deze link zie je dat die klote maan aanbidders de boel weer om draaien, geen wonder dat er mensen opstaan als Wilders, want de islam zaait dood en verderf.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het is niet meer dan normaal, dat de islam verboden dient te worden. Het is een oorlogsideologie.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s