Hoe komen ze eigenlijk aan die zwemvesten?

2,w=649,q=high,c=0.bild

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

De Balkan-route schijnt gesloten te zijn of de migratie verloopt ongezien via andere kanalen, ongezien, opdat ze de regering in tijdens van verkiezingsstrijd geen schade kan berokkenen. Akelige beelden in de verkiezingsstrijd kan niemand gebruiken, en al helemaal geen regering waarbij het op dit moment om het politieke bestaan gaat, om het pure overleven.

Maar de gebruikelijke smokkelroutes over de Middellandse Zee zijn steeds verder geopend. Volgens de “Bild-Zeitung” werden er alleen eergisteren al 7.000 mensen “gered”. Want zowel in de Egeïsche Zee als in de Straat van Sicilië heersen op dit moment ideale weersomstandigheden voor vluchtpogingen met boten. In Italië blijft de verbazing over de massavlucht dan ook binnen de perken: “We waren eerder verbaasd dat het in augustus zo lang rustig is gebleven”, zegt de medewerkster van een hulporganisatie tegen de “Bild-Zeitung”.

Desondanks is het vermoedelijk toch een record: “Bijna 7.000 in één dag is tamelijk veel. Als het geen record is, dan zit het toch heel dicht in de buurt”, zei Flavio Di Giacomo, woordvoerder van de Internationale Organisatie voor Migratie. Daarmee stijgt het totale aantal “vluchtelingen”, bijna allemaal uit Afrika, dat dit jaar werd geregistreerd tot ongeveer hetzelfde niveau als in de beide voorgaande jaren op hetzelfde tijdstip (2015: 115.600 en 2014: 112.200).

Op de Balkan-route zijn volksverhuizingen zoals verleden jaar echter alleen daarom al onwaarschijnlijk, omdat Italië zowel bij de registratie als bij de onderbrenging in onderkomens van de staat duidelijke verbeteringen heeft aangebracht. De tijd van het door wenken is ook in Italië voorbij. Desondanks verdwenen daar velen uit de opname-instellingen, omdat ze in Italië geen werk vinden en verder willen naar Duitsland. Dit wordt mede vergemakkelijkt door het feit dat tot nu toe de Duitse federale politie niet voldoende aan de grenzen controleert. Hou kan het anders dat “asielzoekers” nog steeds vanuit veilig elanden van herkomst de EU binnenkomen, een duidelijke schending van de Akkoorden van Dublin, een duidelijke schending van de grondwet.

Ben ik eigenlijk de enige die zich afvraagt hoe de “vluchtelingen” eigenlijk aan hun spiksplinternieuwe oranje zwemvesten komen? En in die hoeveelheid. Meerdere duizenden. Wie rust hen uit in plaats van te verhinderen dat deze mensen aan boord gaan van deze krakkemikkige schepen? Wie levert ze? Wie betaalt dat? Zwemvesten zijn overigens te koop bij “Amazon” voor minder dan € 40,-

Frontex wordt steeds meer de helper van de smokkelaars, die alleen nog maar de boten richting open zee slepen en wachten tot schepen van Frontex de “vluchtelingen” redden. Was dat het plan? Frontex als veerdienst voor de veilige oversteek van zogenaamde “vluchtelingen” naar Europa? Serieus? Want in plaats van de “vluchtelingen” weer op het strand van Noord-Afrika aan land te zetten, worden ze naar Italië gebracht en komen uiteindelijk in Duitsland terecht. Dankzij Merkel.

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Hoe komen ze eigenlijk aan die zwemvesten?

 1. BertG. zegt:

  Dat vraag ik mijn al tijden af, hoe ze aan al die zwemvesten komen.
  Want ze er allemaal 1 en bijna allemaal dezelfde.
  Er daar iemand bezig gruwelijk rijk te worden met de verkoop daarvan, uiteraard geheel gesubsidieerd en mede mogelijk gemaakt door de EU.
  Dat kan gewoon niet anders meer, Ze pikken ze op vlak voor de kust.

  https://fenixx.org/2016/09/01/geen-grap/

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  De bedoeling is dat ze allemaal in Europa komen. Omvolking, weet u wel? Zo wil de NWO/Soros dat. Levert geld op. En chaos creeeren. Levert omvallen van staten op. En dus sneller een wereldregering met bijbehorende dictatuur van de elites. En de uitroeiing/decimering v/h menselijk ras. Is allemaal onderdeel vh Bilderberg-masterplan.

  Liked by 1 persoon

 3. Thoth zegt:

  BertG : die werden door de MSF-Sea in het water gegooid, 11 km vanaf de kust van Libië :

  Wat betreft de status, ze komen uit Nigeria, Eritrea, etc. :

  Liked by 1 persoon

 4. joopklepzeiker zegt:

  Hoe komen ze eigenlijk aan die zwemvesten?

  Die worden aangereikt of toegeworpen, een nogal normale handeling met reddingsvesten .

  Like

 5. Rapunzel zegt:

  Artsen zonder grenzen.
  Weet u nog, Arjan Erkel?
  Antropoloog zonder grenzen die ontvoerd is geweest door moslimrebellen.
  1 miljoen van ons belastinggeld naar de ontvoerders gegaan om hem vrij te krijgen waarna hij doodleuk trouwde met een Dagestaanse die hem mede ontvoerd/bewaakt had.
  Dit wandelende Stockholmsyndroom probeerde nog niet zo lang geleden om in de Rotterdamse gemeenteraad te komen voor het CDA wat bij mijn weten niet gelukt is.
  Gelukkig.

  Nu lopen ze daar te “helpen”, in hazard suites, met mondkapjes en handschoenen om beschermd te zijn tegen een miljoenmiljard ziektes die heel gek, opeens geen bedreiging vormen als de Mohammeds uw nieuwe buurman zijn, bij uw kinderen in de klas komen of in het fruit staan te knijpen in uw buurtsuper.

  Liked by 4 people

 6. toetssteen zegt:

  Soros subsidieert die ‘vluchtelingen’stroom. Paar honderdduizend vesten zal hem een zorg zijn.

  Hier zit die engnek ook achter:

  http://resistancerepublicaine.eu/2016/08/19/enorme-scandale-soros-finance-le-ccif-et-la-ligue-des-droits-de-lhomme-ces-vendus/

  Europa moet kapot, zo simpel.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Geen wonder dat het migrantenvolk denkt dat het welkom is, als zoveel moeite wordt gedaan om ze binnen te halen. Maar dit gaat ook stoppen. Ze verraden Europa hierdoor en brengen het naar de afgrond. Burgers van Europa accepteren dit niet langer en zullen dit ook duidelijk tonen.

  Like

 8. Rapunzel zegt:

  Schijnt dat de gratis nieuw gebit willende vader van de aangespoelde Aylan Kurdi het overleefd heeft omdat meneer een zwemvest aanhad en de kinderen en moeders niet.
  Terwijl ze in Turkije voor niks of een beetje te koop zijn.

  Zag onlangs die foto nog voorbijkomen en je mag er niks van zeggen want rassies maar ik heb nog nooit iets zo aan zien spoelen, horizontaal zeg maar. Zoals dat ventje daar lag is hij neergelegd, niet aangespoeld. Dan zou hij parallel aan de waterlijn liggen.

  Liked by 2 people

 9. Jade zegt:

  En wie betaalt die rubberboten waar 30 man tegelijk in kan???

  Like

 10. Zouden ze die niet van de mensensmokkelaars krijgen, als zij die betalen voor de oversteek.?

  Like

 11. Pingback: Hoe komen ze eigenlijk aan die zwemvesten? – Fenixx.org

 12. Duchense zegt:

  Medicin sans Frontieres is niet wat het lijkt, vele artsen stelen zichzelf rijk tijdens hun “dienstbaarheid”.
  Bij de onlusten in Kongo een twintig jaar geleden lagen een aantal artsen in een dure villa, ommuurd en met beveiliging van de Belgische para’s. De magnetron had een barst in het glas van het deurtje. Niemand van de soldaten had daar ene probleem mee, maar arsten zonder grenzen wel. Schopten het deurtje helemaal kapot, lieten daarna met spoed een nieuwe komen, was er een dag later.
  Voordat artsen vertrokken na hun “tour” die vaak in luxe word gedaan en niet zoals de spotjes laten zien in barre omstandigheden, voor ze klaar zijn met hun “tour” willen velen hun bonus even opnemen. De verkoop van een MSF voertuig op de zwarte markt in Afrika is behoorlijk, en wanneer ze de deal rond hebben en weer thuis zijn op hun post geven ze het voertuig op als gestolen. Rijden dan ook in Angola en Tanzania heel wat ex MSF voertuigen die ooit “gestolen” zijn. De mensen die echt afzien zijn de eenvoudige verplegers en verpleegsters, die als het iets spannend word er alleen voor staan want de arsten staan dan op het vliegveld.

  Wat beteft het oppikken van “vluchtelingen” recht voor de kust van o.a. Libië, het is een verkapte manier om immigratie te doen, immers iedere drenkeling MOET worden gered. Binnen terrototiale wateren, dus 3/5 km uit de kust moeten ze terug naar de kust, daarna is het open zee.
  De mensen die Frontex opdracht hebben gegeven om daar te patrioulleren zijn gewoon bezig met het omzeilen van de wetten van Europa door eennvalse noodsitualtie te creeeren en om de geloofwaardigheid te waarborgen laten ze er soms sterven. Wij als Europeese bevolking worden opzettelijk in een staat van destabilisatie gebracht met het doel Europa als geheel te versplinteren.
  We zijn immers een concurrent voor de VS en tijdens chaos word het meeste verdiend.
  Ook de rol van de NATO en in het bijzonder de marine is verbazend: opgericht tot onze bescherming werkt men nu juist uit alle macht mee aan de destabilisatie van het eigen land….
  De enige vraag die je nog kunt stellen: beseffen die mensen allemaal wel wat ze aan het doen zijn of denken ze nog dat ze hulp bieden? Hoe naief kun je zijn! Maar ondertussen moet ik democratisch toezien hoe mijn toekomst en die van mijn kinderen en de generaties daarna nu kapot word gemaakt.
  Burgeroorlog in wording, want niemand die enig besef heeft gaat dit nog veel langer pikken. De pers houd veel stil maar mij is bekend dat er op verschillende plaatsen in Duitsland en Oostenrijke en Frankrijk al burgers slaags zijn geraakt met migranten. De stilte is opgelegd omdat men vreest voor escalatie, de grootste angst van de politiek.
  Europa staat met de voeten in een burgeroorlog, maar door het steeds lokale karakter komt het nog niet binnen bij de rest van de burgers. Kwestie van tijd, maar de storm is aan het opsteken.

  Liked by 1 persoon

 13. Rapunzel zegt:

  Dank Duchense voor dit verhelderende commentaar.

  De mensen die hieraan meewerken denken niet. Niet aan de toekomst, niet aan uw of mijn kinderen, niet eens aan hun eigen nageslacht als ze dat al hebben.
  Niet verder dan hun neus lang is, geen 10,20,30 jaar vooruit.

  Met een torenhoge jeugdwerkloosheid binnen de Europese Unie is het de zotheid gekroond om analfabete Merkelnegers binnen te halen om “de vergrijzing tegen te gaan”. Slaat als een tang op een varken. De Merkelnegers zijn er ook al niet mee geholpen want ze gaan hier een hopeloze toekomst tegemoet terwijl hun herkomstlanden nog verder naar de tyfus gaan.

  Een groot deel van de oorspronkelijke Europeanen hebben het helemaal gehad met dit wanbeleid.
  Maar of we een burgeroorlog gaan voeren? De gemiddelde blanke Europeaan heeft een IQ van 120, die gaan niet met stokken en stenen gooien of strotten doorsnijden, die vertrekken naar beter oorden waar ze van harte welkom zijn want ze kunnen dingen.

  Dan mogen de Gutmenschen het hier zien te rooien met het door hen geïmporteerde nieuwe volk.

  Like

 14. Pieter zegt:

  Bertje Koenders zal ze wel uitdelen.
  Iemand nog iets vernomen van Frenske Timmermans ?

  Like

 15. Harry zegt:

  Het zou mij niet verbazen als ze die rubberboten , waar ook nogal véél eenheid in zit , via de Amerikaanse ambassade krijgen .
  Negers zelf kunnen nou eenmaal niks organiseren , hier zitten lui achter met verstand , wat ze overigens geheel verkeerd gebruiken .
  Op een misdadige manier .
  Jammer dat niemand daar nog de vinger achter gekregen heeft .
  Ik heb heel m’ n leven op en bij het water gewerkt en daarbij ook jaren over de hele wereld gezworven , maar ik heb nooit ook maar ergens rubberboten van dergelijke afmetingen gezien , NIET EEN !
  Waarschijnlijk worden die speciaal voor dit doel gemaakt .

  Like

 16. heestermans zegt:

  Zo is het altijd,de smeerlappen maken zich schuldig aan maffia praktijken en dat is ook voor die wapens verkopen ,daaraan zie je hoe slecht de mens eigenlijk is en geld alleen telt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s