Honderdduizenden Afrikanen wachten op overtocht naar Europa

Screenshot_39

Libië: Illegale migranten wachten op de overtocht.

(Vertaling: E.J. Bron)

Europa wordt bedreigd door een nieuwe asiel-bestorming. Ongeveer 900.000 “asielzoekers” uit Eritrea, Somalië, Gambia, Nigeria, Mali en Soedan zouden vastzitten in het Noord-Afrikaanse Libië. “Ongeveer 200.000 kunnen zich de overtocht naar Italië veroorloven en zullen tot oktober de gevaarlijke route over de Middellandse Zee wagen”, schatten militaire deskundigen in een geheim document dat in het bezit is van de krant “Österreich”.

Junge Freiheit

Terwijl in Griekenland het aantal aankomende “immigranten” minder is dan in 2015, zucht Italië onder de voortdurende toestroom. Onlangs werden meer dan 7.000 “asielzoekers” uit zee “gered”. Volgens de VN-vluchtelingenorganisatie zijn er dit jaar t/m augustus 109.563 mensen vanuit Noord-Afrika naar Italië overgestoken.

Libië als startpunt

Bijna iedere “asielzoeker” die via de centrale Middellandse Zeeroute naar Europa komt, is volgens het document afkomstig uit Afrika. De Oost- en West-Afrikaanse routes komen volgens het document in Libië bij elkaar. Daarom begint 87% van de overtochten door smokkelaars over de Middellandse Zee in Libië. Een overtocht kost op dit moment tussen de $ 1000,- en $ 1.500,-

Daarentegen is het aantal “asielzoekers” dat via de Balkan-route komt, gedaald. In Griekenland kwamen tot augustus 162.604 “immigranten” aan, waarvan ongeveer 140.000 tot midden maart, bericht de “Bild-Zeitung”. Vorig jaar waren dit in dezelfde periode 237.946.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Libië, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Honderdduizenden Afrikanen wachten op overtocht naar Europa

 1. elisah zegt:

  Hoe is de weersvoorspelling voor oktober?

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Nu Turkije nog bij de EU en dan kan heel Afrika hier binnenstromen.

  Like

 3. Bas zegt:

  Het mag dan steeds drukker worden voor de medewerkers(sters) van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers en de gemeente. Bovendien je kunt vinden wat je er van vindt, maar de de asiel-industrie in ons land doet goede zaken het draait op volle toeren. Toeleveringsbedrijven, cateringsbedrijven, unit-bouwers, zzp-ers, ze creëren zo allemaal werk en doen gelijkertijd goede zaken. In dit opzicht is een schip van bijleg ook een stuk economie ! (En laat de belastingbetaler maar creperen.)

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Kunnen we de Nederlandse kust ” wacht ” niet sturen om de Italianen te helpen, ze komen vast boten te kort .

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  The French interior minister has vowed to destroy the notorious Calais ‘Jungle’ migrant camp with “utmost determination.” The statement comes days after authorities announced two new camps would be built for asylum seekers in Paris.

  “We have already proceeded to dismantle the southern area [of the Jungle camp] in early March and we have already begun in the north… My intention is to continue [the demolition of the camp] with the utmost determination,” Interior Minister Bernard Cazeneuve, who was visiting Calais, told local newspaper Nord Littoral on Friday.

  He added that the process “must be done in stages, starting with creating more accommodation places in France to unblock Calais.”

  https://www.rt.com/news/358050-france-destroy-calais-jungle/

  Van Calais naar Parijs.

  Dat is wat je noemt up town gaan .

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Terug in de Geschiedenis…………..

  Liked by 1 persoon

 7. rightie zegt:

  Er is geen houden meer aan. De toekomst voor Europa is gitzwart.

  Like

 8. Henk Hellwich zegt:

  Flink zijn en even doorbijten. Gewoon laten wachten. Krijgen vanzelf honger en gaan ter plaatse aan het werk. Maar let op, geen geld meer geven aan allerlei hulporganisaties.

  Like

  • Bas zegt:

   De kans is er dat ze zonder geld of werk gaan bedelen, of ze roven de gewassen van het land weg van de boeren, of stelen simpelweg een brood in de super.. Liever een muur om Europa bouwen. Zo niet, ze moeten iets voor die lui organiseren, anders gaan ze overal lopen rond zwabberen met overlast als gevolg. . Laat ze het IJselmeer handmatig inpolderen, met vooruitzicht op een huur kaveltje vette klei grond. Hek er om heen. Kunnen ze mooi bij elkaar wonen, en zijn ze niemand tot last in de NL volkswijken. Opgelost ! Tenzij iemand anders wat beters weet.

   Like

 9. Jade zegt:

  Kiek, een echte John Deere rubberboot met cabine…
  Da`s mien merk, kiek um goan, en nog éééén…Poah…

  Like

 10. topsporter zegt:

  Waarom zouden we dit accepteren?

  Liked by 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Linkse trut onderbreekt Lauren Southern (Rebel Media): Als ik huidbruiner op mijn huid smeer, in een rubberbootje klim en een koran in mijn hand heb wordt ik direct geaccepteerd als ‘vluchteling’

  Linksvolk kan de waarheid niet verdragen

  Like

 12. Bernardus zegt:

  De gigantische stilte rondom het vervolg van al die ‘geredde vluchtelingen’ is schrikbarend. Deze kansarme en tevens vijandige hordes gaan vooral naar het rijke noorden maar waar precies hoor je niet en de eventuele cijfers kloppen waarschijnlijk ook van geen kant. We worden bedolven met deze kansloze figuren en als ze eenmaal hier gesetteld zijn door middel van ons zuurverdiend belastinggeld dan gaat het feest pas echt beginnen. Geen werk, steun trekken, niet aanpassen, mensen lastig vallen etc. Maar het ergste is nog dat deze mensen fokken als wilden want ze hoeven toch niks te doen en krijgen toch alles en binnen de kortste keren zijn wij als blanken de spreekwoordelijke lul. Het tij moet hoe dan ook gekeerd worden maar het gros is daar te ‘blind’ voor, heeft geen interesse of heeft het nog te goed.

  Like

 13. Marc zegt:

  Afrika en Azië zijn zelf verantwoordelijk voor hun geboortenpeil en overbevolking!

  Like

 14. Hendrik zegt:

  Wij sturen voeding en medicijnen naar Afrika, de mensen worden daar gezonder maar hebben nog steeds geen werk. Uit verveling worden er veel vrouwen zwanger, er komen meer mensen bij. Door de bevolkingsgroei krijgen ze weer honger. Wij gaan nog meer voeding en medicijnen sturen, er is nog steeds geen werk en met verveelt zich wederom. Zo gaat de cirkel iedere paar jaar rond en nu explodeert de bevolkingsgroei in Afrika plotseling………..gek hé? Stop met ontwikkelingshulp en goede doelen ten zuiden van Europa!

  Like

  • BertG. zegt:

   Juist, precies daarom. Er komt niks uit hun klauwen.
   Die klauwen gebruiken ze enkel om met hun pik te spelen.
   Met een beetje meer inzet hadden ze het rijkste stukje van de wereld kunnen worden, zo als ze het in de meest westerse landen gedaan hebben.
   Afrika bestaat niet uit 1 grote droge doren zandbak, maar het zit er gewoon niet in.
   Dus komen ze het maar halen, en alles herhaalt zich weer.

   Like

 15. Republikein zegt:

  Herds of African immigrants are being housed in shelters in the Mexican border town of Tijuana while they await entry into the United States under what appears to be a secret accord between the Obama administration, Mexico and the Central American countries the Africans transited on their journey north. A backlog of African migrants is overwhelming limited shelter space in Tijuana and Mexican officials blame the slow pace of U.S. immigration authorities in the San Isidro port of entry for granting only 50 asylum solicitations daily.
  https://shariaunveiled.wordpress.com/2016/09/02/african-muslim-immigrants-amass-at-us-border-with-mexico-awaiting-asylum-under-secret-pact-with-obama-administration/

  Like

 16. Bas zegt:

  Eritrea met een bevolkingspopulatie van ongeveer 6,527,689 personen, komt er binnenkort ook nog bij. Daar is een veenbrand aan de gang !

  Like

 17. Maakt het nog wat uit wat je geeft en doet, de zwart tsunami komt toch onze richting uit.

  Like

 18. Pingback: BIBLESPACE VLAANDEREN

 19. Mirjam zegt:

  Ze moeten Europa niet eens binnen kunnen komen. Ze hebben hier niets te zoeken en zijn geen vluchtelingen. Ze hebben de reclame gehoord, dat alles te krijgen is in Europa. Geen mens die je tegenhoudt. Ze vinden zelfs dat ze er recht op hebben. We moeten niemand helpen om naar Europa te komen. Ook niet aan de Libische kust, juist niet aan de Libische kust. Wel de wateren tussen Europa en Libië bewaken en meteen terug met die boten naar Libië zodra ze gespot worden, niet overbrengen naar Italië, absoluut niet. De boodschap moet duidelijk worden, dat ze in Europa geen toekomst hebben. Dat bespaart Europa de ellende van gelukzoekers die toch terug moeten en daardoor eindeloze procedures, waarna hun landen ze zogenaamd niet terug willen. Bij wet hebben ze geen recht op asiel, dus hoeven we het ook niet te verlenen. We zijn hen niets verschuldigd, niets, en ze hebben hier niets te zoeken.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  Beste mensen, deze INVASIE, want het is niets anders, is al besloten in de jaren ’20 van de vorige eeuw. Lees maar eens over het “Coudenhoven-Kalergi plan”, daar staat het zwart op wit. Neem daarbij het verraad uit 1975, “De Resolutie van Straatsburg”, en dan is het zo klaar als een klontje. En de RODE FASCISTEN der EUSSR, onder leiding van hun FÜHRER, Juncker, verlenen gratis toegang. De politiek, van “links tot rechts”, heeft ONS verraden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s