Kabinet gaat € 105 miljard uitgeven voor 3% energie uit wind en 0% CO2 reductie

Screenshot_35

Laat vooral de laatste alinea goed tot u doordringen. Ook hieruit blijkt onomstotelijk dat windmolens enkel kunnen worden gebouwd en draaiende gehouden dankzij gigantische subsidies, waar de betrokkenen zich – op kosten van de samenleving – enorm mee verrijken. (bron: Climategate)

(Door: “Xander”)

31.000 wetenschappers bevestigen dat Global Warming een hoax en een leugen is

Screenshot_34De propagandamachine van de media en politiek draait weer op volle toeren, want die willen u doen geloven dat we zo ongeveer de warmste zomer ooit achter de rug hebben. De leugens die ons worden verteld moeten wel almaar groter worden, want het kabinet Rutte weet inmiddels dat de in het Energie Akkoord afgesproken bouw van windmolenparken ons volk maar liefst € 105 miljard gaat kosten, en dat voor slechts 3% van onze benodigde energie. Als milieufanaten hun zin krijgen, dan hebben we in 2050 een volledig ‘duurzame’ economie. Uit berekeningen blijkt echter dat dit een onvoorstelbaar DURE aangelegenheid wordt, per huishouden jaarlijks € 27.000,-. En zo gaan we met z’n allen op weg naar een vals groen, maar werkelijk totaal failliet Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Graaien, klimaat, Krankzinnigheid, Milieu, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, socialistisch idealisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Kabinet gaat € 105 miljard uitgeven voor 3% energie uit wind en 0% CO2 reductie

 1. koddebeier zegt:

  Geld over balk, maar ja wat wil met een regering van halve zolen !!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Het begint echt tijd te worden om te gaan emigreren naar Zuid Amerika of zo, heel ver weg van dit compleet geschifte zombieland. De meeste mensen zijn zware zombies zelfs zonder de zombiedrug flakka en laten zich alles aanleunen/wijsmaken.
  Daarnaast zijn de smerige elite ratten zwaar geestelijk gestoord en maken van dit land een open inrichting, soort van Loenatick land!!

  Liked by 1 persoon

 3. Herinnert U zich de waterverzuring “problemen” nog en daarna de ozon “gaten”?(nu weer dicht gebreid denk ik door de juiste mutsen)
  En dan lately the anthropogenic global warming(AGW) EEN NOG GROTERE HOAX die de mensheid kostte wat het kost als “waarheid” in zijn brains gestampt zal krijgen
  De nieuwste en veiligste benaming is nu natuurlijk -climate CHANGE -daar kunnen ze elke kant mee uit

  Klimaatsveranderingen zijn er altijd al geweest, met of zonder homo sapiens, en zullen er blijven ook, maar ja het is een sluwe manier om geld te stelen van de good citizens

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Helemaal mee eens!
   Allemaal verzonnen om de burgers geld afhandig te maken!
   De natuur maakt geen fouten,zo is het altijd al geweest,en zo zal het altijd zijn!

   Like

 4. leefbarbaar zegt:

  GroensLinks bestaat uit keiharde criminelen. De idealisten van ooit zijn de geldwolven van nu.
  We worden bedolven onder de heffingen, zonder dat het milieu er beter van wordt.
  Kijk op uw energieafrekening; iedere euro die u verbruikt wordt belast en verhoogd met 75 ct.
  De windmolens krijgen veel subsidie maar worden lang voordat dat terug verdiend zou zijn weer gesloopt en verkocht.
  Elektrisch rijden is een farce.
  Wat uw bespaart met spaarlampen, moet u bijleggen aan opslag van stroom en vervoer van stroom, dan wel extra BTW.
  Waarom doet GsL dat? Omdat het kan; in ruil voor steun aan Rutte II kunnen ze alles krijgen wat ze maar verzinnen. Net als CDA, D66 en smerig christelijk.
  Tijd voor verandering.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Ik kijk er echt niet van op, ik weet al heel lang dat ze met molentjes lopen in Den Haag .

  Like

 6. Er lopen momenteel in nagenoeg alle westerse landen prachtige door staatsdienaren en hun vrienden gecoördineerde rooftochten om de laatste muntjes uit de slaven te persen en ze met hun hele nageslacht op te zadelen met een gigantische schuld waar ze nooit meer vanaf komen. Zuid-Amerika is misschien het beste om naartoe te trekken. Heeft er iemand nog een Ark ter overname?

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Begrijp niet dat er geen thorium centrales gebouwd worden.
  Elektriciteits centrales werken hier zo ongeveer allemaal op stoom, de aanduiding gas, kolen of olie duidt allen maar op het kacheltje wat het water tot stoom verhit.
  Een thorium ‘kacheltje’ kan zo naast een kolen, gas of olie centrale gebouwd worden en de stoom productie overnemen, waarbij de oorspronkelijke kachel (olie, gas, kolen) als reserve kachel aanwezig blijft.

  Like

 8. Hadden ze zo’n bedrag niet beter kunnen besteden.

  Like

 9. Jan zegt:

  Global warming is een leugen en is de wereld ingebracht door socialisten genoemd en is niets anders dan een belasting waarmee zij mooi weer mee spelen. Global warming bestaat niet en opwarming van de aarde al helemaal niet behalve in de koppen van socialisten, ook wel lamstralen, parasieten en antiwetenschappers genoemd.

  Liked by 1 persoon

 10. exmarineman zegt:

  Is het niet de CO2 dan is het wel weer wat anders en de mens is daar zgn aan schuldig. Maar waar hebben al die mensen al die groene milieufanatici op school gezeten??????!!!!!!! Waar hebben zij aardrijkskundige – ja zo heette dat vroeger – lessen gehad en waar zijn al die BOS-atlassen toch gebleven!? Wat staat er op en in de eerste zeg maar 20 pagina’s????? Hoe is Nederland en zijn de bijv Alpen ontstaan? Natuurhistorisch Museum Maastricht bijv heeft skeletten van Mosasaurussen en Dinosarussen en hoe zou toch die mergel van de Zuid-limburgse heuvels zijn ontstaan????!!!!! Leefden die dieren hier niet in Nederland en was dat 100 MILJOEN jaren geleden niet in TROPISCHE temperaturen???? Is dat allemaal niet verdwenen toen een paar MILJOEN jaren later de IJSTIJD hier was, die o.a. het ontstaan van de Zuiderzee tot gevolg had, de grond heeft opgestuwd waardoor de Ardennen, Eiffel bijv. zijn ontstaan en dus ook de mergel!? Maaaaaaaaaaaaar hoeveel mensen woonden er toen op deze aardkloot, wat werd er gebruikt om zich te verwarmen, was er toen zware industrie, olie- gasverbruik, auto’s? En dan toch dit soort hoge en zeer lage temperaturen!!!!! Het is bekend dat men jaren geleden al ijs heeft gestoken op een diepte van ongeveer 100 meter op ik meen Groenland en in die ijskristallen kun je uitmaken wat de temperatuur was op dat moment. Bleek dat 200 jaar geleden het net zo warm was als nu….. Maar ja de milieulobby – in mijn ogen gewoon criminele organisaties – hebben helemaal onze belangen niet voor maar – net zoals de ex-vieze- president van Amerika – alleen maar hun eigen portemonnee en al helemaal niets met de natuur of milieubelangen. Als je 200 van deze windmolens moet produceren – ja waarvan ijzer/aluminium, plastic…???? – hoeveel energie kost dat dan wel niet, hoeveel aan grondstoffen, hoeveel luchtvervuiling komt daar door?????? En als die dingen er dan moeten staan, wat kost dat niet alleen aan bijv. staal en beton en energie????
  Dus nog los van het gewone onderhoud en hoeveel energie die dingen gaan opleveren is het gehele milieuvoordeel al lang verbruikt, want veel langer dan 20 jaar gaan die dingen niet mee….

  Liked by 2 people

 11. exmarineman zegt:

  Ik heb nog een oude BOS-atlas en als ik de eerste 20 pagina’s lees en bekijk dan wordt mij verteld hoe Nederland eigenlijk is ontstaan en dat er zo’n 100 miljoen jaren geleden hier tropische temperaturen waren en er dino- en mosasaurussen leefden. Dat die allemaal dood zijn gegaan o.a. door de IJStijd die er op is gevolgd na een paar miljoen jaren later enz. Zo is o.a. ook de mergel ontstaan en zijn door het ijs de Ardennen en de Eifel gevormd. En ja bezoek het NatuurHistorisch Museum in Maastricht eens. Ik vraag me dan ook af wie en wat die zgn wetenschappers en milieufanatici hun aardrijkskundige en natuurkundige lessen hebben gelregen en geleerd. En dat de mens schuldig is aan die zgn opwarming is ook een grote leugen. En daar laat ik het maar even bij…..maar ja soms is zelf nadenken ook een té grote vraag.

  Like

 12. Jan zegt:

  Ontario ziet af van de groene energieonzin en kolder omdat de rekening die de burgers vervolgens zouden gepresenteerd krijgen enorm hoger zou zijn

  The Ontario government says it is blowing away green energy plans in a bid to save almost $4 billion.

  The province’s energy ministry said Tuesday it is cancelling plans to sign contracts for up to 1,000 megawatts of power from solar, wind and other renewable energy sources to help keep rates down for consumers.

  http://www.torontosun.com/2016/09/27/cash-strapped-ontario-government-cancels-future-green-energy-plans

  Like

 13. Jan zegt:

  Er is maar een waarheid, die van de leugenaars

  SPECIAL report: UN censor admits REAL reason he banned Rebel reporters from COP22

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s