‘Knieval voor Turkije’: Duitsland gaat afstand doen van genocide-erkenning

Screenshot_28

(Door: Elif Isitman)

Duitsland lijkt toe te gaan geven aan Turkije. De Duitse regering zou nadrukkelijk afstand willen nemen van een parlementaire resolutie waarin de Armeense volkerenmoord van 1915 officieel tot genocide wordt bestempeld.

In ruil voor deze ‘handreiking’ zouden Duitse autoriteiten weer toegang krijgen tot de troepen die gestationeerd zijn op de Turkse luchtbasis Incirlik. De regering komt binnenkort met een verklaring dat zij niet is gebonden aan de genocide-resolutie van het parlement, meldt Der Spiegel.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” en “BertG.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Armenië, Dhimmitude, Duitsland, Genocide, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, lafheid, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Turkije, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

28 reacties op ‘Knieval voor Turkije’: Duitsland gaat afstand doen van genocide-erkenning

 1. Thoth zegt:

  Niet ter geloven! Ik zou vanaf nu zeggen, werkloze Turken je Nederlandse paspoort wordt ingenomen, u moet nu naar huis toe en krijgt geen WW of bijstanduitkering. Ga maar lekker daar genieten.

  Like

 2. ildiko zegt:

  Fuck Merkel en de hele EU Brussel

  Like

 3. elisah zegt:

  Wat een gènante vertoning….die Duitsers zijn echt onderdanige kruipende weekdieren geworden, ik krijg hierdoor bijna last van plaatsvervangende schaamte.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Zo draait Europa dankzij Merkel verder de Turksestront in.

  Like

 5. Standvastig land Duitsland. Het toont hierbij zijn ware gezicht. Hup en ze draaien meteen weer terug. Nou ik moet zeggen Erdogan goed de wind er onder heeft, ze kruipen gewoon voor hem.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Inmiddels “herzien”!

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Regierung distanziert sich nicht von Armenien-Resolution

  Die Armenien-Resolution des Bundestages lastet schwer auf den deutsch-türkischen Beziehungen. Nun erklärt der Regierungssprecher die Haltung Berlins. Das Einknicken vor Ankara streitet er ab. Gleichwohl: “Rechtlich verbindlich” sei die Resolution auch nicht.
  Die Regierung von Angela Merkel will trotz der schweren Belastung des deutsch-türkischen Verhältnisses nicht auf Distanz zur umstrittenen Armenien-Resolution des Bundestages gehen.
  “Davon kann überhaupt keine Rede sein”, sagte Regierungssprecher Steffen Seibert am Freitag zur Haltung Berlins mit Blick auf einen anderslautenden Medienbericht.

  http://www.n24.de/n24/Nachrichten/Politik/d/9078262/regierung-distanziert-sich-nicht-von-armenien-resolution.html

  Geen genocide aldus maar een ongelukkige samenloop van omstandigheden, nietwaar Merkel en Erdogan?

  Like

 8. Alex Delarge zegt:

  Ja toe maar. Een besluit van het parlement negeren. De facto is dus een dictatuur ingesteld.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Schijtlaarzen !!! Dhimmitude idioten !!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Duitsers hebben ook geen enkel zelfrespect meer, laffe honden zijn het !!

  Like

 11. Marc zegt:

  De NOS meldt dat Merkel toch weer géén afstand doet van de Bondsdag-resolutie. Het zou alleen ‘niet bindend’ zijn.

  Like

 12. Motorman zegt:

  Wat is de volgende stap? Ligt de Holocaust- erkenning onder bedreiging in Duitsland?

  Like

 13. elisah zegt:

  Op het journaal zie je nu weer dat Duitsland een verklaring heeft afgelegd dat ze het niét gaan doen.

  Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Germany says Armenia genocide resolution ‘non-binding’ after reports Berlin keen to ‘satisfy’ Turkey
  Published time: 2 Sep, 2016 09:02
  Edited time: 2 Sep, 2016 11:38

  https://www.rt.com/news/358004-germany-disavow-armenian-genocide-turkey/

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Deze Rode “madam”, Merkel laat zien hoe laf de gevestigde politiek is.

  Like

 16. BertG. zegt:

  En ze hebben daar net een holocaust ontkenner opgesloten, moeten ze dat met haar dan ook niet doen. Zou wel logisch zijn.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26528752/__Ontkenner_holocaust__87__in_cel__.html

  Geliked door 1 persoon

 17. joopklepzeiker zegt:

  Het lijkt erop dat er een soort van politieke oorlog is uitgebroken in het Duitse landsbestuur .

  Zouden we voor een verassing komen te staan, ??

  Like

 18. fleckie zegt:

  Er zijn door de Turken nog meer volkeren [GENOCIDE../..ETHNOCIDE] ”’VERWIJDERD’……………
  ‘De DERSIM-ETHNOCIDE,……….de INDISCHE ..GENOCIDE,……….de ..IRAANSE GENOCIDE…..
  ….de YEZIDISCHE..GENOCIDE, !! De Armeense genocide wordt het meest in de belangstelling vermeld, maar de anderen, zijn beslist ook niet mis. ……………Is West-Europa nu misschien aan de beurt? [er valt immers.. VEEL… weg te slepe,..nu nog, voordat de andere binnendringers de boel….’.UITGEHOLD..’..hebben!!!.

  Like

 19. Ik zeg er kort en krachtig dít van:
  Als Duitsland werkelijk dáártoe overgaat, dan moet de PVV, of wie dan ook als de dónder het Nexit-referendum er door drukken: We moeten gewoon weg uit dit…..gekkenhuis.

  Like

 20. guusvelraeds zegt:

  Historisch gezien is het niet vreemd dat Duitsland in het licht van de ontwikkelingen en hun hoeveelheid “scheisse in die Hose” met betrekking tot de “vluchtelingen” crisis nu opeens terug krabbelen. Weinig mensen weten dat nog maar het Duitsland onder Kaiser Wilhelm voor en tijdens Wereld oorlog I had veel boter op haar hoofd betreffende aanzet, activiteit en afronding van de genocide op de Armeniërs. Veel van de tactieken die tijdens de Armeense genocide zijn gebruikt zoals uitputting en honger werden later ook door de nationaal socialisten van A. Hitler overgenomen en gebruikt als instrument in de grote moordpartijen in Oost Europa en op de Joden. De Duitsers waren tijdens het gebeuren volledig op de hoogte van de genocide op de Armeniërs maar hierin iets ondernemen dit te verhinderen paste op dat moment niet in hun politieke belang en hun bondgenootschap met de Turken.

  De Duitse rol bij de Armeense genocide:

  Tijdens de Eerste Wereldoorlog waren Duitsland en het Ottomaanse Rijk bondgenoten, waardoor er Duitse afgevaardigden aanwezig waren in het Ottomaanse Rijk. Dit waren er ongeveer honderd aan het begin van de Eerste Wereldoorlog en achthonderd aan het einde. Zij berichtten de Duitse ambassade in Constantinopel wat zij hoorden en zagen van de behandeling van Armeniërs door Turken. Soms waren zij zelf ooggetuigen van het geweld, soms schreven zij op wat zij hoorden van Ottomaanse burgers. Een voorbeeld hiervan is de afgevaardigde Holstein die rapporteerde vanuit de stad Mossul aan de ambassadeur in Constantinopel over het geweld tegen Armeniërs. Uit andere verslagen die hij schreef, bleek dat hij zelf ooggetuige is geweest van het geweld dat de Turken gebruikten tegen de Armeniërs. Holstein schreef in juni 1915 een telegram dat hij enkele dagen erna aanvulde met een nieuw telegram. In het eerste telegram werd op zakelijke wijze beschreven wat er gebeurde in die periode en is er weinig emotie te lezen. Zeker de slotzin geeft aan dat het om een zakelijke beschrijving ging: ‘Bitte telegraphische Überweisung von 200 Pfund türkisch. Het geweld wordt op een neutrale manier beschreven.

  Onderstaand een voorbeeld van een telegram gericht aan de Duitse regering, waarin verhaald wordt over het lot van de Armeniërs in het Ottomaanse Rijk ten tijde van de Eerste Wereldoorlog.

  Der Botschafter in Konstantinopel (Wangenheim) an das Auswärtige Amt

  Telegraphischer Bericht

  Konstantinopel, den 2. Juli 1915

  Die mitgeteilten Äußerungen des Dr. Lepsius zur armenischen Frage lassen befürchten, daß seine Reise hierher in diesem Augenblick uns schwere Ungelegenheiten namentlich auch durch Einblick in die schlimme Lage der Armenier bereiten und unsere anderweitigen wichtigeren Interessen schädigen kann. Seine Ansicht über die Möglichkeit, die russischen Armenier durch Zurücknahme oder Milderung der von der Türkei ergriffenen Zwangsmaßregeln (Massen-Ausweisungen und Hinrichtungen) zu gewinnen, halte ich für Utopien; ebenso bezweifle ich, daß es ihm gelingen wird, die hiesigen Armenier zu beruhigen, da die türkische Regierung fest entschlossen ist, diese Maßnahmen durchzuführen und sie letztlich noch verschärft hat. Ich stelle daher anheim, dem Dr. Lepsius von der Ausführung der Reise ernstlich abzuraten. Bericht folgt.

  Wangenheim

  Duitsland heeft vandaag precies als in het verleden tijdens wereld oorlog I grote angst voor de Tukse represailles (vandaag is het de vluchtelingen stroom, toen was het de alliantie met Turkije tijdens de eerste wereld oorlog) die heel nadelig voor de Duitse Natie zullen uitpakken gelijk als toen. De Genocide op de Armeniërs heeft de Duitse natie en de Turks Natie in schaamte met elkaar verbonden. De Duitse Natie had de schaamte overwonnen maar in het licht van de vluchtelingen crisis en de houding van Merkel hierin zijn ze weer terug bij af en kunnen opnieuw hun oude rol van medewetende en hierdoor medeplichtige oppakken voor de genocide op de Armeniërs.

  http://www.jhsg.nl/longread-marieke-heusinkveld-de-duitse-rol-in-de-armeense-genocide/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s