Tweede Kamerverkiezingen 2017 zijn eigenlijk referendum over Nexit en vluchtelingencrisis

PVV anders

(Door: Rob Kern)

‘Nederlands volk is geen zoutpilaar, maar niemand vraagt het volk wat’

Op 23 juli 2016 werd op initiatief van het Britse parlement een raadgevend referendum gehouden over het EU-lidmaatschap van het Verenigd Koninkrijk. Vooral de UKIP van Nigel Farage maakte de Britse bevolking duidelijk dat de EU niet hetzelfde is als Europa. De Brexit-voorstanders zijn anti-EU, maar niet anti-Europa. Uiteindelijk was voor de uitslag van het Brexit-referendum doorslaggevend dat Engeland bij een Brexit weer baas zou worden over de eigen grenzen en dat er een einde zou komen aan de opgedrongen regelgeving door ongekozen EU-bureaucraten.

Op 2 oktober houdt Hongarije een referendum over de vluchtelingencrisis of – zoals zij het noemen – de ‘illegale migrantenproblematiek’. De Hongaren kunnen zich dan uitspreken over het verplichte vluchtelingenquotum, dat de EU de lidstaten oplegt. In het referendum draait het om de vraag van de Hongaarse regering aan haar bevolking of de Europese Unie mag bepalen dat Hongarije zonder instemming van het nationale parlement verplicht is mensen te huisvesten, die niet de Hongaarse nationaliteit hebben. De Hongaarse premier Viktor Orbán verzet zich sinds de vluchtelingencrisis van zomer 2015 tegen het verplicht opvangen van grote hoeveelheden asielzoekers uit het Midden-Oosten.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Nederland, Patriottisme, PVV, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tweede Kamerverkiezingen 2017 zijn eigenlijk referendum over Nexit en vluchtelingencrisis

 1. joopklepzeiker zegt:

  Dan weet ik de uitslag al.

  Maar bid, hoop, en weet ik wat nog meer dat ik het helemaal fout zou hebben gehad .
  Ik open een fles bubbeltjes als ik hier zou vertellen dat ik het helemaal fout zou hebben gehad.

  EN u mag er op rekenen dat ik heel LUID en DUIDELIJK dat zou doen .

  Liked by 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Het is te hopen dat de rest van het klootjesvolk (ca. 16 miljoen) dat ook begrijpt !!

  Like

  • De rest van het klootjesvolk wordt niet geinformeerd. Ze lezen Bron niet of Joost en nog wat andere websites die wél informatie verstrekken. Ze moeten ook werken en hebben andere beslommeringen, voor de kids zorgen, dat soort dingen. Of ze zijn het inmiddels moe om naar al dat geouwehoer te luisteren wat er elke dag over ze wordt uitgestrooid. De hele oorlog wordt uitgevochten door een paar duizend betrokken aanhangers van de ene of de andere stroming, verkiezingen worden gemanipuleerd en wat ze denken te zien of te horen blijkt achteraf toch even iets anders te zijn. Het klootjesvolk heeft echt geen enkele inspraak en verkijk je niet op de opstandelingen tijdens revoluties, ook van eeuwen geleden, dat waren allemaal huurlingen of nuttige idioten die tenslotte ook tegen de muur gingen of in het gekkenhuis werden gestopt.

   Like

 3. wim zegt:

  Het is zoals Trump in Arizona de kiezers voorhield: Een laatste kans!
  Goede insteek van Rob Kern en goed om dit in de verkiezingsperiode te benadrukken. En dan niet de abstracte vraag of men ‘bereid is tot een groot offer voor massale vluchtelingenopvang’, maar duidelijk maken met cijfers en voorbeelden wat dit betekent aan welvaartsverlies (verminderde koopkracht, banenverlies, uitkleden zorg, verdampen pensioenen, enz.), jaar in jaar uit. Laten zien hoe we aan het verarmen zijn.
  De Nederlander buiten de grote steden denkt dat het wel meevalt (sociaal gezien) met die ‘vluchtelingen’, want ze zien de massaliteit zoals die in de steden zich voordoet niet. Omdat ze de gigantische overlast niet dagelijks ervaren, denken ze dat het niet nodig om te stemmen op de enige juiste partij. Daarom moeten de ogen moeten open voor dat ‘offer’ (liever voor die roof van de burger), dat ook van hen en hun kinderen afgedwongen wordt.

  Like

 4. Stemmen op de PVV is de enigste kans die ik nog zie als er nog een flard van de democratie over is, de stemmen eerlijk worden geteld en er een burgerleger wordt opgericht om de mensen van de PVV en haar aanhangers te beschermen. Als dit niet gebeurt is het afgelopen en ziet ons stukje wereld er over een jaar echt heel anders uit. Ik ga maar weer blikken bruine bonen, Corned Beef en Smac hamsteren en een cursus vuurtje stoken voor dummy’s volgen.

  Like

 5. Alphons Mantel zegt:

  Waarom gaan die asielzoekers niet naar Marokko, Algerije, Tunesie, Saudi Arabie, Kuwait en Qatar?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s