Balkan-hekken poreus: Geen herstel van de rust – “migranten” nu “onzichtbaar”

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Weliswaar is de Balkan-route sinds maart afgesloten, maar desondanks zijn “migranten” in staat door gaten in de grenshekken te glippen. Het probleem zou zijn dat de illegale grensoverschrijdingen nauwelijks registreerbaar zijn.

epoch times

Via de Balkan-route waren verleden jaar meer dan een miljoen “migranten” Europa binnengekomen. Sinds maart is de route gesloten. Maar nog steeds proberen “migranten” zich een weg naar Europa te banen. Duizenden zijn op zoek naar gaten in de hekken.

Griekenland is het eerste land langs de oorspronkelijke route. Hier betreden “vluchtelingen” uit Turkije voor het eerst Europees grondgebied. En hier is ook de grootste opstopping na sluiting van de route te zien.

De opnamekampen op de eilanden voor het Griekse vasteland zijn overvol. Hier worden met 12.000 mensen tweemaal zoveel mensen verzorgd als de capaciteiten toestaan.

In totaal bevinden zich in Griekenland bijna 60.000 mensen in opname-instellingen van de staat. Daartoe moeten deels verlaten kazernes en oude industrie-hallen dienen. Op dit moment schommelt het aantal nieuwe aankomsten tussen de 100 en 400 dagelijks.

Angst voor opzegging van het “vluchtelingen”-akkoord met Turkije  

En in Griekenland zijn de zorgen om een opzegging van het “vluchtelingen”-akkoord met Turkije het grootst. Want zonder de overeenkomst tussen Turkije en de EU “zouden hier 180.000 mensen extra zijn”, aldus minister van Migratie Ioannis Mouzalas.

Macedonië, als tweede land op de route, bewaakt met ondersteuning van Oostenrijk en ander elanden het grensgebied.

Een Servische hulpverleenster bericht vanuit Belgrado: “Er komt geen rust in de situatie. De migranten zouden alleen niet meer zo zichtbaar zijn.” Dagelijks zouden 300 “migranten” in de grote stad worden geteld. Er zouden zich 4.500 in het hele land bevinden. De meesten zouden via Bulgarije komen.

In Hongarije zouden zich op dit moment 1.300 “vluchtelingen” bevinden. Op 2 oktober laat Viktor Orbán de burgers over de afwijzing van de EU-quota voor de verdeling van “asielzoekers” stemmen. Het land had als eerste hekken met de aangrenzende landen Servië en Kroatië opgericht.

Servië en Kroatië melden volgens schattingen van hun politie ieder ongeveer 5.000 grensoverschrijdingen in het lopende jaar.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Balkan-hekken poreus: Geen herstel van de rust – “migranten” nu “onzichtbaar”

 1. Je hebt er gewoon geen woorden meer voor, ze blijven maar komen. Niets maar dan ook niets wordt er aan de buiten grenzen gedaan. Wat voeren ze eigenlijk uit in De Haag en Brussel.

  Like

  • Karen zegt:

   Goede vraag. Wie het weet mag het zeggen. Misschien kijken hoe ze de invoer van illegalen kunnen opvoeren, dus b.v. zorgen voor extra veerdiensten Libië – Europa. Verder heb ik eigenlijk ook geen enkel idee.

   Like

  • Hendrik zegt:

   Geen reet voeren ze uit in Brussel, daar worden ze toch voor betaald. Er zit natuurlijk alleen maar het tweede allooi politici die in hun landen al lang uitgekotst zijn. Deze mensen worden naar Brussel gestuurd.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marian van Cranenbroek: 22.20. uur, op 3/9. Wat ze uitvoeren, deze NSB bende in Den Haag, is niet meer of minder dan ONS verraden aan de islam, en het toestaan van de massa-immigratie. Dát is er aan de hand. Alleen de PVV verzet zich hiertegen.

   Like

  • mahoog zegt:

   Ze voeren uit wat hun opgedragen is door brussel.Imigrants for oil!!!!

   Like

 2. Mirjam zegt:

  Het probleem is dat Europa niet letterlijk STOP zegt tegen de opname van asielzoekers/immigranten

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Op deze mensen mag gewoon geschoten worden, hoor! Zijn illegale binnendringers, dus vijandig. Hoef je maar een paar keer te doen, dan houden ze vanzelf wel op. De brutaliteit, zeg, dat je je gewoon aan een samenleving opdringt. Arrogant schijtvolk, niks zielig, gewoon domweg egoistisch en onbeschoft.

  Liked by 1 persoon

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Precies Angie, gewoon schieten als ze de grenzen vernielen en binnen dringen. Ik woon in het Zuiden in het grensgebied tussen België en Duitsland. Als ik 15 jaar geleden de z.g. groene grenzen overstak kon het zijn dat de Douane ergens op de loer lag. Dan werd je gewoon aangehouden ter controle. Doorrijden liet je wel uit je lijf want dan werd er echt wel gericht geschoten door de Belgische, Duitse of Nederlandse douane, politie of Mareschaussee.
  Hoogspanning, 440 volt op die hekken kan ook een goede optie zijn.

  Like

 5. fleckie zegt:

  Als ze in andere landen ‘niet terecht ‘ kunnen, komen ze vanzelfsprekend naar Duitsland, en…NEDERLAND, want hun reis naar LUILEKKERLAND, breken ze niet af, onder geen enkele voorwaarde, [er is immers ‘geïnvesteerd ‘! [zwaar?] …dus…

  Like

 6. danny zegt:

  Grote betonnen muur met gewapende militairen zou beter zijn.
  Als die ‘migranten’ en ‘ de ‘ vluchtelingen ‘daar voorbij dreigen te komen, 1 keer waarschuwen, niet luisteren is schot in de lucht. Tweede keer niet luisteren is gericht schot op de benen.
  Wedden dat het dan gauw afgelopen zal zijn.
  Dus er zijn keuzes. Wel heel beperkt natuurlijk.
  Een Europees land heeft in mijn ogen het recht zichzelf te verdedigen tegen deze ‘ vluchtelingen’ tsunami.

  Like

 7. fleckie zegt:

  Als men goed oplet, ziet men dat ze geen licht-getinten zijn, de eerste heeft bovendien een horloge om zijn Linkerarm, [en een boeventronie] , heeft iets vast achter zijn rug?]

  Like

 8. fleckie zegt:

  Heer Bron, kunt U er misschien , als het mogelijk is, voor mij als vast icoontje, een molen van KINDERDIJKE plaatsen,[als vast teken. [bij voorbaat dank., indien mogelijk]

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Waarom durven die ‘zogenaamde’ vluchtelingen het aan om zich brutaal op te dringen aan Europa. Omdat ze weten dat Europa bestaat uit rechtsstaten waar men een mens niet zomaar doodschiet, zoals hiervoor werd bepleit.
  Toch moeten we ons ook beseffen dat deze gigantische stroom van indringers niet gestopt kan worden met het omhoog houden van een wetboek of een uitspraak van een vertegenwoordigend democratisch orgaan. Ons rechtsstatelijk systeem laat slechts toe om via verkiezingen tot een ander beleid te komen. Tenzij we bereid zijn om een staatsgreep te plegen. Dat is niet te verwachten met een murwgepeste bevolking.
  Te verwachten is dat binnen niet al te lange tijd de situatie precair wordt. Het zal noodzakelijk worden dat de bevolking maatregelen neemt om zichzelf te kunnen verdedigen. De tekenen wijzen uit dat ‘kwaadwillenden’ onder de migranten steeds driester zullen optreden. Te weinigen beseffen dat straks het recht van de sterkste zal gelden. Ook voor U !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 10. Martijn zegt:

  Een paar rollen prikkeldraad houdt ze niet tegen. Een muur doet dat wel. Build the wall and make Turkey pay for it.

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Waarom plaatsen ze daar geen automatische snelvuurinstallaties?, die barbaren zullen zich dan wel een paar keer bedenken voor ze de stap durven nemen.

  Like

 12. Jean zegt:

  Er is een oplossing tegen die gigantische overlast:
  ELKE vreemdeling dagelijks controleren, heeft hij/zij géén geldige papieren dan dadelijk onderbrengen in een gesloten instelling en asap afvoeren naar land van herkomst “zonder pardon”.
  Iedereen die een illegale in huis opneemt een boete voorleggen van 5.000 euro per illegale, die vreemdelingenindustrie moet drooggelegd worden, een illegale kan ook nooit gebruik maken van pro deo verdediging, pro deo moet sowieso voor vreemdelingen verboden worden want die Charels verdienen aan die business grof geld.

  Like

 13. Maar als zij hekken openbreken, is dat strafbaar. Borden plaatsen dat er geschoten wordt en daarbij laten zien dat het hek onder stroom staan. Betreden op eigen risico..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s