Britse topamazone in Calais aangevallen door gewapende “migranten”

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

Lucy Phillips (foto) werd op de terugweg naar huis van een internationaal ruitertoernooi door ongeveer tien “migranten” aangevallen in Calais. Ze reed samen met haar ouders in de auto met paardentrailer naar de veerboot, toen het voertuig werd geblokkeerd door een omgevallen boom, schrijft de Britse “Express” vrijdag.

nieuws spoetnik

Na de gedwongen stop sprongen er ongeveer tien “migranten” uit de struiken tevoorschijn die de auto aanvielen met knuppels en drie boomtakken. De mannen in zwarte kleding sloegen op de paardentrailer en gooiden de ruit aan de passagierskant in. Lucy ging naar achteren om haar paard gerust te stellen, toen ze hoorde dat de aanvallers via de deur de auto probeerden binnen te dringen.

“Het was vreselijk en het lijkt erop dat de afgelopen maanden het geweld is toegenomen”, zei ze tegen de “Express”.

De “migranten” vallen alle auto´s willekeurig aan, zelfs de kleinere, voegde Phillips er aan toe. Ze waarschuwde iedereen die via Calais moet om voorzichtig te zijn. Haar familie zou in ieder geval alles proberen om dit gebied te mijden. De moeder van Lucy Phillips zou snijwonden in haar gezicht hebben opgelopen, terwijl de handen van haar vader verwond zouden zijn.

In februari 2003 ondertekenden de ministers van Binnenlandse Zaken van Frankrijk en Groot-Brittannië het akkoord over vooruitgeschoven grenscontroles aan het Nauw van Calais. De grensovergang naar het niet-Schengen-land Groot-Brittannië bevindt zich volgens het akkoord nu aan de Franse kant in Calais. Niemand had echter gerekend op zo´n groot aantal “migranten”. Het met de Britten gesloten akkoord is veel Franse politici nu een doorn in het oog. Het liefst ouden zij de grens weer naar het Engelse Dover verplaatsen, zodat de Britten zelf moeten zorgen voor de asielaanvragen en de sterke toestroom van “migranten”.

De zogenaamde “Jungle van Calais” is een provisorische tentstad in de buurt van de Franse stad Calais in het noorden van Frankrijk. “Vluchtelingen” en “migranten” willen daar met de veerboot of via de Eurotunnel verder naar Groot-Brittannië. In augustus bevonden zich daar meer dan 9.000 mensen in provisorische onderkomens.

Bron:
http://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Europa, EUSSR, Frankrijk, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Britse topamazone in Calais aangevallen door gewapende “migranten”

 1. hslot4 zegt:

  Nou wordt de burgerlul mischien toch langzaam wakker duurt ffe maar ok.
  Welkom in de realiteit paps mams en paardemeisje .
  Mischien is schietsport naast de paardensport wel een leuke toevoeging .

  Like

 2. Hendrik zegt:

  Het leger erheen en schieten met scherp, ze stoppen niet meer want ze weten dat er geen straffen worden uitgedeelt en dat wij europese schapen onbewapend zijn. Ik wil zeker de beschikking over een wapen krijgen want de politie kan ons niet meer beschermen en de politiek doet net alsof het hier nog altijd zo veilig is als 25 jaar geleden. Klote politiek!

  Liked by 2 people

  • Cathja zegt:

   Het is mij een raadsel waarom het leger niet al veel eerder is ingezet om deze puinhoop op te ruimen. Waarom wachten tot het onbeheersbaar is? Een jungle die steeds groter wordt i.p.v. kleiner, zou een serieuze reden moeten zijn om tot actie over te gaan. Straks hebben zich er 12.000 illegalen ‘gevestigd’, en wie durft dit dan nog wél aan te pakken? Ze laten het domweg uit de hand lopen!
   Het is een verschrikkelijke situatie, en de Fransen blijven heel erg in gebreke door niets te doen aan deze ellende. Ja, af en toe rijden er politiebusjes over de vluchtstrook om de vrachtrijders in de gaten te houden, maar verder wordt er nauwelijks opgetreden.
   Nu ook al gewone burgers de klos zijn, moet Hollande maar eens laten zien wat hij waard is.
   Persoonlijk vind ik dat hij door zijn nalatigheid om op te treden en zijn slappe knieën-beleid GEEN KNIP VOOR DE NEUS WAARD IS!

   Liked by 1 persoon

  • Willie zegt:

   @ Hendrik, (en de rest hier ) DIT doe je met die BOOMAPEN, al de rest is zever !!! :

   Like

 3. GT zegt:

  Beste heb dit verhaal al uit meerdere bronnen al vernomen mensen die ik ken die dit ook hebben mee gemaakt in Calais met kleine kinderen op de achterbank. Laat ik u dit vertellen, als dit mij overkomt wat denkt u wat ik zou doen,allereerst raad ik mensen aan koop een houten moker steel en leg deze in de auto is stevig en je kan er on ongelofelijk mee uit halen, indien nodig verder heb ik aan een verdediging sport gedaan zal de naam niet noemen maar ben in staat iemand door een klap uit te schakelen maar dan ook letterlijk! Je zelf verdedigen ja, indien nodig kan je het ontwijken ja doen, altijd, maar wat ik bedoel als je het niet kan ontwijken en je staat ervoor, dan er keihard tegen aan! De overheid heeft de bevolking over geleverd aan monsters kost wat kost, en nu deze overheid kan mij gestolen worden deze mogen ze van mij uit de weg ruimen vernietigen deze smerige linkse fascisten ik kan hun bloed wel zuipen wat een smerige linkse rotzooi zit er in Europa wat een stelletje stommeriken met ge denigreerde hersens je houd het niet voor mogelijk.Die Merkel met haar club wat heeft deze aangericht, er moet en er zou een staats greep moeten komen dan wel onmiddellijk kost wat kost.
  Betreft Calais dat vluchtingen kamp het kamp der verderft met hun eigen kalifaat een 20 tal Apache,s helikopters boven dat kamp en er vol….. op totale vernietiging!
  Ben ik de enige die de strijd wil aangaan, ben ik de enige die al die linkse pluche zitters weg wil hebben wat hebben ze ons toch aangedaan, ben ik de enige die dit alles ziet al jaren, wat moet er toch gebeuren wat de mensen tot inkeer brengt wat moet er toch in Gods naam gebeuren, mensen we worden geleid naar de slachtbank, nogmaals vele politieke kopstukken zullen moeten vrezen voor hun leven, je kleinkinderen hebben straks geen leven meer! Kwestie van tijd, maar niet lang meer wilt U dat?

  Liked by 1 persoon

  • Sergeant hyvces zegt:

   U bent niet de enige !

   Like

  • Anja Oudenes zegt:

   Nee, dat willen wij niet !!En nee ,U bent niet de enige die dit zo ziet .Denk er precies zo over bv. Calais,de bootjes vanuit Libie worden gewoon vlakbij de kust opgehaald door Frontex (de taxidienst dus)Niets ophalen maar schieten !!Hoef je volgens mij maar een paar keer te doen.En dan pas gaat het doordringen tot de mensensmokkelaars en dat Kutvolk dat alleen maar komt teren ,roven ,verkrachten etc.Houdt ook mijn hart vast voor mijn zoon (23 jaar ) Gelukkig nog geen kleinkinderen en dat raadt ik ook af .Maar wie gaat dit doen?Politiek slaapt ,politie doet niets ,leger is niets meer .Wie oh wie staat er op ,om deze ellende in te dammen ??? Goed beschreven chapeau !

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat Calais schoon geveegd wordt, inladen in vachtwagens, dan in landingsvaartuigen en droppen aan de Afrikaanse kusten !!!
  Zachte heelmeesters maken stinke wonden, zie hier het resultaat van jaren softe aanpak !!

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Bom erop!

  Like

 6. Jade zegt:

  Beste mensen, de oorlog is allang begonnen.
  Alleen de idioten in Brussel en Den Haag doen
  voorkomen alsof er niets aan de hand is…

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Het is wachten tot de eerste echt onschuldige dode valt en dan heb ik het niet over de primaten aanwezig op deze illegale camping.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Claudia. Niet te optimistisch…
   Ook dan zal er niets veranderen…

   Het moet eerst helemaal de spuigaten uitlopen met tientallen doden aan onze kant
   alvorens er IETS gaat gebeuren, maar het kamp echt opruimen zal pas gebeuren
   als Marien le Penn de macht zal krijgen

   Like

 8. Wachteres zegt:

  Nou lekker! Wij gaan daar ook altijd langs naar GB. Met de trein gaat het sneller dan met de boot.

  Je moet GVD straks ‘verdedigingsmiddelen’ meenemen.

  Het lijkt me toch niet zo moeilijk om dat tuig op te pakken en hen de keuze te geven: “Naar huis of naar waar wij jullie heensturen”. Niks keuze voor GB.

  Het tuig – meest jonge mannen – zit daar al tien jaar of langer.

  Het wordt tijd dat ze hun eigen land gaan opbouwen.

  Like

 9. Steven zegt:

  Je kan je vaak niet zo goed verdedigen..tenzij je een gun hebt.
  Die parasieten zijn altijd met een man of 5…je kan er misschien twee klappen geven met een stok of wat anders..maar daarna ben jij gewoon aan de beurt.

  Liked by 2 people

 10. Ron Soeverein Mens zegt:

  Onder de Gaulle was dit nooit zo uit de hand gelopen en hij had het Vreemdelingen Legioen ingezet. Een van de weinige korpsen waar de moslims echt doodsbang voor zijn. Sluit 1 weekend Calais af dus geen verkeer etc meer trek de politie etc terug en zet het Legioen in en de overlevenden onder militaire beglijding terug naar Afrika. Daarna het Legioen schoonschip laten maken in de urbans van Parijs etc. Dit is het enige wat nog helpt

  Like

 11. En dat pruttelt maar verder, net een vulkaan. Tot dat er is een goede uitbarsting komt. Frankrijk doe eens wat. Vroeger hebben jullie ook koppen laten rollen.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/4369938/2016/09/03/Franse-minister-jungle-Calais-zo-snel-mogelijk-dicht.dhtml

  Franse minister: ‘jungle’ Calais zo snel mogelijk dicht

  De Franse regering heeft besloten het vluchtelingenkamp bij Calais zo snel mogelijk te sluiten. Het overbevolkte kamp dat bekend staat als de ‘jungle’ moet ontmanteld worden, aldus de minister van Binnenlandse Zaken vrijdag. Bernard Cazeneuve gaf daarbij echter geen termijn.

  Het is niet voor het eerst dat de Fransen toezeggen het kamp bij de havenstad te willen sluiten. In het voorjaar werd de helft van het kamp afgebroken en werden containerwoningen neergezet. Maar die eerdere pogingen mislukten en inmiddels wonen er meer vluchtelingen dan ooit. Frankrijk schat het aantal bewoners op 7 duizend, hulporganisaties op 9 duizend. De migranten hopen op een overtocht naar Engeland, door een illegale lift in een vrachtwagen of een wandeling door de Eurotunnel.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Zegening van de RODEN der Eussr! Maar stomme kiezers, blijf vooral stemmen op de socialisten, liberalen en christendemocraten, krijgen we nog veel meer van “dat volk”, over de vloer. Ik vraag me vaak af, met alle respect voor dit blog en de weinige anderen die ook deze waarheid ventileren, hoeveel zin het nog heeft om te blijven waarschuwen. De kudde “stomme schapen”, de kiezers, blijven maar doorsnurken. Ongelooflijk.

  Liked by 2 people

  • fleckie zegt:

   Worden pas wakker, en komen pas in beweging, als ze het `ZELF aan den lijve ondervinden, …EERDER NIET.

   Like

  • Drs.P. zegt:

   De kudde domme schapen zijn voor een deel telefoon/pokemon zombies, die reageren nergens meer op alleen nog op whatsapp!!!!! Weten zelf niets meer zonder telefoon, maar hebben ook geen weet van wat er om hen heen gebeurd. Als je alleen de msm volgt lees je niets over de echte wereld en helaas weinigen kennen deze website!!

   Like

 14. Jan zegt:

  Migrainecamp in Calais weer in de fik gestoken door uitschot uit MO

  The camp was torched after a knife fight between Kurdish and Afghan migrants.

  #France: At least 10 injured in fire incident at #Dunkirk refugee camp, whereby around 1,500 refugees lived in wooden huts. pic.twitter.com/RgbK4cp71f

  — Rudaw English (@RudawEnglish) April 11, 2017

  It took the peaceful migrants a month to torch the 3 million euro camp.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s