CARTOON

Screenshot_5

“Schat, wat heb je vandaag weer op je blog gezet over de regering!?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op CARTOON

 1. Cathja zegt:

  “Nou, eh….., alleen maar dat het achtereind van een varken een universiteit is vergeleken bij de verstandelijke vermogens van de meeste politici….., meer niet. Echt niet! Hoezo dan…..?”

  Like

 2. Jade zegt:

  Straks ook in de tuin van de reaguurders…

  Like

 3. Ja, je kan alles verwachten als je een te grote smoel hebt.

  Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Daar zijn we echt niet zover vanaf .

  Like

 5. In bouwmarkt tegenover kinderen masturberende Franse Europarlementariër opgepakt
  Zit in zelfde fractie als VVD en D66

  De Franse Europarlementariër Robert Rochefort is deze week opgepakt wegens exhibitionisme. Franse media onthulden vrijdag dat de 60-jarige politicus masturberend is betrapt in een doe-het-zelfzaak in Vélizy-Villacoublay. Een bewaker zag de vicevoorzitter van de democratische beweging (MoDem) met de broek halfstok bezig in de buurt van twee kinderen. Deze zouden overigens niets hebben gemerkt.

  De winkelmanager waarschuwde niettemin de politie, die Rochefort ondervroeg. Deze bekende ‘de hand aan zichzelf te hebben geslagen’ omdat ‘hij daartoe in een stresssituatie aandrang voelde’. Na vier uur lieten de agenten hem gaan.

  In een gesprek met de nieuwszender BFM TV ontkende Rochefort de feiten later weer. Hij zou in val van de politie zijn gelopen uit angst de nacht in de cel te moeten doorbrengen. De voormalig directeur van Credoc, een economisch en sociaal onderzoekscentrum, zei te hopen dat een openbare rechtszitting kan worden vermeden en hij ervan afkomt met een boete.

  Rochefort zit in de ALDE-fractie waar ook VVD en D66 in zetelen.

  TPO/ANP

  Like

 6. abouneenee zegt:

  Oproepen tot het gebruik van geweld doen we hier niet, dergelijke teksten zou onze webmaster modereren voor zover die al ingezonden zouden worden, zodat we ons nergens zorgen over te maken hebben. Links heeft veel meer kaas gegeten van het oproepen tot geweld en voegt eerder de daad bij het woord. Links beschuldigd altijd mensen met gezond verstand van de misstappen die zij zelf maken, links heeft immers zogenaamd het monopolie op goed gedrag en daar passen gedragingen die niet logisch uitgelegd kunnen worden niet bij. Volgens hen was Hitler ook rechts, maar Hitler wilde alles controleren, net als links. Links staat voor een maakbare samenleving waarin zekere denkbeelden verspreid worden onder de bevolking met een zekere overheidsdwang, zoals het vermengen van mensen van verschillende ethnische groeperingen.

  Like

 7. In een ‘doe het zelf’ zaak……ja, ja

  Like

 8. exmarineman zegt:

  Ja ik heb elders ook al eens op dat bericht van de EP’er gereageerd. Het is toch wel heel opvallend dat het in de MSM nu wel heel erg stil blijft nu het hier een lid van de VVD/D66-fractie in het EP betreft. Het zou eens een PVV’er of zo moeten zijn geweest, wel de wereld zou te klein zijn.
  Maar ook binnen de VVD en D66 zelve blijft het ongelooflijk stil, terwijl deze persoon gewoon nu uit die EP-fractie gezet zou moeten worden. Toen die “extr-rechtse” een Hitlergroet bracht wist het HELE EP niet hoe snel ze die man moesten bashen en “verwijderen”. Maar nu bij deze pedofiel blijft men stil, heel erg stil. Nou had ik eigenlijk ook van de VVD en D66 in Nederland niet anders verwacht want die 2 partijen hebben niet voor niets tégen die motie gestemd waar het erom ging om kindhuwelijken in Nederland te verbieden………ik snap nou waarom, met zulke “pedofielen” in je partij…..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s