Dortmund: Belletjes moeten burgers beschermen tegen zakkenrollers

Screenshot_8

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Er is geen sprake van stijgende criminaliteit door “vluchtelingen”, aldus de op een gebedsmolen gelijkende uitspraak van politiek verantwoordelijken. De politiek demonstreert evident hulpeloosheid en incompetentie,de burgers worden idioten en nazi´s genoemd als ze vragen stellen en de politie wordt al tientallen jaren kapot bezuinigd – dat de burgers hun bescherming nu in eigen handen nemen, omdat zij hun belangen niet meer vertegenwoordigd zien, is de logische consequentie van een al decennia lang mislukkende progressieve politiek.

politikstube

Maar de politiek en de politie hebben aanzienlijke bedenkingen tegen de zelfbescherming van de burgers en zouden het liefst pepperspray als kwaadaardig wapen kwalificeren en verbieden, terwijl iedere zware crimineel hier in het land met een vuurwapen of mes rond rent en deze ook zou gebruiken. De brave Duitser mag zich in paniek en uit zelfverdediging niet al te heftig verzetten, anders zou de dader nog gewond kunnen raken en bovendien krijgt hij dan te maken met trammelant met de Duitse justitie.

Hoe kan de burger zichzelf dus nog beschermen respectievelijk welke middelen ter zelfbescherming blijven er over? In Beieren adviseert de politie schelle fluitjes om gevaar af te wenden, in Dortmund rust de politie de burgers met belletjes tegen zakkenrollers uit:

[…] De politie van Dortmund rust de burgers vanaf maandag 29-08-2016 met kleine belletjes uit. Die moeten tegen zakkenrollers beschermen. De aanleiding is de actieweek tegen zakkenrollen in de deelstaat Nordrhein-Westfalen.

Je maakt de belletjes met een klein haakje aan je handtas vast, bijvoorbeeld aan de ritssluiting. Je kunt ze ook aan je portemonnee of mobiele telefoon hangen. Mocht dan iemand proberen de spullen te stelen, dan gaan de belletjes rinkelen. De belletjes moeten niet alleen dieven afschrikken, maar de burgers ook alerter maken. […] Lees verder op 1.wdr.de.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Dortmund: Belletjes moeten burgers beschermen tegen zakkenrollers

 1. ReaGluurder zegt:

  Als kind nam ik ‘de wereld’ al niet serieus, vlgs mijn vader, nu ‘op jaren’ nog veel minder. ‘We All Live In The World Of The ABSURD!!’

  Liked by 1 persoon

 2. rs zegt:

  mijn god nog an toe. Te zielig voor woorden. onze kater Joris had ook zo’n belletje om de hals, maar dat was om de vogels er attent op te maken dat er “gevaar ” dreigde………

  Like

 3. hslot4 zegt:

  In Beieren adviseert de politie schelle fluitjes om gevaar af te wenden, in Dortmund rust de politie de burgers met belletjes tegen zakkenrollers uit

  Goedenmiddag meneer agent ik kom aangifte doen .
  Mn portmonaie met belletjes en mn fluitje zijn gestolen toen ik een klap op mn harsens kreeg met een stuk hout .

  Like

  • De politie denkt duidelijk zelf liever níet aan die mogelijkheid en hoopt waarschijnlijk vurig, dat niemand er over begint….
   (Want wat moeten ze dan zeggen? “de overheid heeft ons dringende instructies gegeven om die arme, allochtone daders vooral met fluwelen handschoentjes aan te pakken?”)

   Like

  • Steven zegt:

   Antwoord Politie: U kunt beter geen aangifte doen want we kunnen er toch niks mee.
   Als u een asielzoeker was geweest hadden we er 20 rechercheurs op gezet om die autochtoon zijn verdiende straf te geven.

   Like

 4. Angie1968 zegt:

  Zucht…Wat moet je nog toevoegen aan zoveel domheid, zoveel zwakte, zoveel ontkenning. Regressief Links moet gewoon dood!!! Er is geen alternatief! Deze laffe lamlullen met hun totaal aderverkalkte hersenpan, moeten gewoon afgemaakt worden. Burgers, koop wapens, en gebruik ze gewoon! Ze kunnen ons niet allemaal opsluiten! Mahatma Ghandi wist het al: als de weerstand groot genoeg is, valt de elite. En dan kan dus geweldloos….(maar hoeft niet per se….)

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Belletjes? Ik heb een paar van die dingen met een pinnetje, als het pinnetje eruit is, gaat dat dermate tekeer (alarm) dat je het vijf straten verderop nog hoort. Dus als de verkeerde met z’n poten aan mijn tas of aan mij zit, dikke kans dat ie afgaat.

  Like

 6. Pieter zegt:

  En dat alles zou niets te maken hebben met een toename van de criminaliteit door het open grenzen beleid ?
  Mag ik even spontaan overgeven.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Heden tedage beweert onze Hermandad ‘Waakzaam en dienstbaar’. te zijn
  En vroeger vigilat ut quiescant.=Hij waakt opdat zij rusten. en konden we gerust gaan slapen.
  Dus nu zijn ze waakzaam als er ca 1 keer per jaar een politie auto voorbij sjeest en Dienstbaar zijn ze, dat als er bij U ingebroken is je langs moet komen om aangifte te doen op een bureau wat drie dorpen verder gelegen is. En verder hoor je er nooit meer wat van !!
  Fijn bedankt !!

  Like

 8. Flo zegt:

  Het failliet en ondergang van een volk en land
  Door incompetente, krankzinnige “bestuurders”….

  Like

 9. WE weten toch dat onze parel gelukzoekers er op uit zijn om ons te beroven van alles wat ons maar lief is. Maar dat heb je als parel gelukzoeker een streepje voor bij deze links achterlijke kliek en iedere keer weer naar voren geschoven wordt hoe zielig je eigenlijk maar bent. De tranen schieten in mijn broek hiervan.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Als je denkt, het kan niet gekker….dan kan dat dus wel. Volkomen gestoord, zijn de linksen!

  Like

 11. Thom zegt:

  Ik vind dat een uitstekend idee. Het is van dezelfde orde als mij vroeger als kind werd verteld hoe ik een vogel moest vangen. Dan moest ik zout op zijn staart leggen en dan kon ik hem pakken. Ik snap niet dat ze nog niet uitgevonden hebben hoe er voorkomen kan worden dat een vrouw verkracht wordt want dat is volgens de methode van bovenstaande grote denker eenvoudig te voorkomen. Ze plakt een pleister op haar vagina en als de geilaard dat ziet zal hij acuut ophouden.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Mevrouw Merkel,

  Hier ben ik weer, Tim K., ex-politieagent uit Nordrhein Westfalen en u zo ondertussen vanzelfsprekend bekend. U vernietigt Europa almaar verder, met toenemende voortvarendheid, en daarom schrijf ik opnieuw een -nadrukkelijk openbare- brief aan u. (Eerdere brief hier)

  Ik wil u langs deze weg mededelen, dat ik me vanaf nu, in het publieke debat nog meer tégen u zal positioneren en engageren. Ik heb bewust het begrip ‘politiek’ vermeden, omdat de politiek heden ten dage alles doet en probeert, behalve omzien naar de belangen van de bevolking, en daarmee de toekomst van ‘de kleine mensen’ verspeelt.

  U, mevrouw Merkel, u bent voor mij geen bondskanselier. Omdat u ten eerste uw ambtseed volledig heeft gebroken, en ten tweede omdat u eenvoudigweg een vertegenwoordiger van Amerikaanse belangen in ons land bent. De vluchtelingenstroom naar ons land, die door u is geïnitieerd en wordt bevorderd, dient enkel en alleen om dit land en heel Europa te destabiliseren en uiteindelijk te vernietigen.
  http://nachthemel.nl/?p=2825

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @BertG: 20.57. uur, op 3/9. Prima dat je het hier hebt geplaatst, Bert. En die Tim K., heeft volkomen gelijk.

  Like

 14. C.A.Barstow zegt:

  Een negen millimeter pistool lijkt mij beter op zijn plaats.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s