Geen verbouwing zonder “vluchtelingen” onder te brengen!

Screenshot_2

(Door: “indexexpurgatorius” – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds kort mag het uit- en verbouwen op het eigen grondstuk alleen nog maar wanneer deze uit- of verbouw ter beschikking wordt gesteld om er “vluchtelingen” in onder te brengen. Dat wil inmiddels het Duitse district Lippe.

Dominik Deppe woont in het huis van zijn ouders in Leopoldshöhe. “Ik wil verhuizen en wilde de voormalige boerenschuur op het grondstuk van mijn ouders tot woning verbouwen”, zegt de 26-jarige. Maar dat wordt niks, want het district Lippe heeft hierover zijn veto uitgesproken. Hij zou de schuur weliswaar voor € 80.000,- kunnen verbouwen, maar alleen als hij het onderkomen de komende drie jaar ter beschikking stelt aan “vluchtelingen”.

En na deze periode is het niet zeker of Dominik Deppe er in kan wonen. Want dan gelden niet meer de speciale regelingen voor een “vluchtelingen”onderkomen, maar voor de strengere “algemene bouwregels”. “Dan moeten de verbouwingswerkzaamheden, die getolereerd worden voor een vluchtelingenonderkomen, weer ongedaan gemaakt worden”, zegt Deppe.

Op vragen van de krant “Neue Westfälische” bevestigt Dietmar Vehmeier van de afdeling bouwzaken van het district Lippe het bestaan van de verschillende regelingen. “De eigenaar verplicht zich het gebouw na afloop van het gebruik als onderkomen voor vluchtelingen en asielzoekers volledig in de oorspronkelijke staat terug te brengen”, zegt Vehmeier.

Zo worden de burgers verder gepest, totdat ook de laatste de moed opgeeft en het land verlaat. Maar dan zal de Duitse regering zich bezinnen en op vluchtelingen laten schieten, op Duitse vluchtelingen . . .

Bron:
https://indexexpurgatorius.wordpress.com
Door: “indexexpurgatorius”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, dictatuur, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Geen verbouwing zonder “vluchtelingen” onder te brengen!

 1. BertG. zegt:

  Dan bouw je er toch een varkensstal naast.
  Probleem opgelost, en als ze daar niet willen wonen, dan is dat niet jouw probleem meer.
  Je hebt dan wel je best gedaan.

  Like

  • Cathja zegt:

   Dan is de volgende stap het verbieden van het houden van varkens, want moslims mogen niet worden gekwetst! Ja @Bert, ze gaan tot het uiterste om de mensen te tergen, en verzinnen daarvoor steeds weer nieuwe regels. Het lijkt wel of ze die regels al klaar hebben liggen.
   Schoften zijn het, om nu ook al het privé-leven van de burgers te besmetten met het islam-gif! Je bloed kookt toch als je dit artikel leest? Zó onrechtvaardig als het maar kan.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Dictatuur viert hoogtij in Duitsland !!!

  Like

 3. topsporter zegt:

  Die koppeling met onderdak voor de indringer is moreel verwerpelijk.

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Weet je wat goed werkt in dit soort gevallen de betreffende afdeling lokaal even opzoeken en de ambtenaar helemaal de tievus slaan even verbouwen

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Wij zijn al een keer gebeld of we ‘vluchtelingen’ – jonge mannen vanaf 16 jaar – op wilden nemen. Niemand anders in de buurt was gebeld, dus ik veronderstel dat ze wisten dat we ex -leraren zijn. Ik heb pertinent geweigerd.

  Maar het zou me niet verbazen als men ons op een geven ogenblik wil dwingen om vluchtelingen op te nemen: genoeg slaapkamers enzo….

  Henk kennende zullen ze dan geen gemakkelijke aan hem krijgen.

  Je moet er niet aan denken dat je kleindochters op bezoek komen.

  Geliked door 1 persoon

  • Zolang die anderen bij jullie in de buurt niet gebeld zijn, is er nog hoop, want dan hebben ze nog geen concrete plannen om ‘inwoning’ standaard te maken.
   Merkel lijkt me trouwens in de war: Ze denkt kennelijk, dat het weer de tijd van kort ná WOII is: Woningnood, omdat alles is platgebombardeerd, dus…..
   Als Rutte ooit met zulke tendensen komt aanzetten, is het echt tijd om op te trekken naar het Binnenhof, hem naar buiten te sleuren en hem op te knopen á la de Gebroeders de Witt.

   Like

  • fleckie zegt:

   ALS EX-LERAREN KUNT U TER BERDE BRENGEN, DAT DIE KAMERS ALTIJD BEREIKBAAR VOOR UW KLEINKINDEREN MOETEN BLIJVEN, I.V.M. STUDEREN, WAARBIJ U EVENTEEL BEHULPZAAM KUNT ZIJN.

   Like

 6. Ron Soeverein Mens zegt:

  Het is een boeren gemeenschap, dus ik zou de mestsproei kar in het gemeentehuis lozen,als al die moslim vriendjes daar binnen zitten. Vooraf de kranten en tv inlichten dat er iets gaat gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Pieter zegt:

  Ontwaakt ! Te wapen ! Opstand !

  Like

 8. elisah zegt:

  Een grof schandaal!
  Maar ga lekker zo door, Duitsland, des te sneller zal de weerstand zich verspreiden, des te meer mensen zullen in opstand komen, dus ga lekker zo door…..nu het nog kan….en dat zal niet lang meer duren.

  Like

 9. terex zegt:

  Waanzin ten top. Ze moeten als proef en om te kijken hoe het bevalt eerst een jaar lang dat parasietenvolk bij de betreffende ambtenaren verplicht in huis doen. Weten ze na een jaar ook wat het is. En wat ik me afvraag is of deze mongolen die dit allemaal verzinnen rustig slapen en trots zijn op wat ze aanrichten? Ik zou me namelijk kapot schamen om dit andere mensen aan te doen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @terex: 14.11. uur. Geloof maar niet, dat deze “linksambtenaren”, er ook maar één in eigen huis haalt. Neen, dat links klotevolk, duwt dat de gewone Duitse burger, door de strot. Een spuughekel heb ik tegen LINKS en de policor politieke partijen. Volksverraders dat zijn het, en marionetten van Bilderberg en de NWO.

   Like

 10. ieznogoedh zegt:

  Een tweede weiße Rose is hard nodig in die Heimat.

  Like

 11. Qvic zegt:

  Dit zeg ik al vaker dat die politieke linkse psychopaten niet nog meer machtsmisbruik van hun positie kunnen maken. Ga ze constant op de lip zitten en confronteer ze constant, dat is hun zwakke plek en laat ze niet in hun waanheid dat zij de macht hebben over ons. Want voor geld en macht verraden ze iedereen, als het hun uitkomt. Alleen hun eigen ego telt denken zij.

  Like

 12. fleckie zegt:

  Die lui hebben misschien dezelfde …STREEK-MENTALITEIT.. als Prins Bernhard, zur LIPPE, van het vorstelijk Huis zur LIPPE- BIESTERFELD? Waarover een ‘schandaal-kroniek is geschreven ‘NIETS was wat het LEEK’, PRINS BERNHARD, van G.Aalders, uitg.Boom, 19,90 euro[e-boek 11,90 euro]……………..[op 21.5.2014, ‘Handleiding voor de etikette’, op ej.Bron].<<<<<<<<<<<<<<<
  [ik typ dit 'gegeven' nu voor de tweede maal, was opeens weer verdwenen' teken dat er ondanks een beveiliging toch nog MEN kan ..'DOORDRINGEN' ]<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 13. fleckie zegt:

  Het wordt mu wel een beetje eng; …OPEENS KRIJG IK ‘ALS SERVICE?” ZO MAAR DE SITE VAN TANGSIR 2569 TE ZIEN, ZOALS:NU BIJV. ‘ISLAM IST DIE RELIGION DES FRIEDEN’,,[DUS ZONDER DAT IK DIE SITE UBERHAPT HEB ‘OPGEZOCHT’….!

  Like

 14. fleckie zegt:

  Jammer genoeg is weer iets zomaar verdwenen, betr. Een artikel PR.Bernhard etc.en had hog willen vermelden uit het VRIJE VOLK: …”HANDLANGER BARBIE en zijn. CONTACTEN met BERNHARD”….”MEERTENS BEMIDDELDE BIJ PRINS VOOR SCHIMMIGE SJEIK”…………en..”VERZETSGROEPEN IN ACTIE TEGEN STICHTING ’40-’45”.<<<<<<<<<

  Like

  • BertG. zegt:

   fleckie, er is nog iets merkwaardigs aan de hand met jou computer.
   Deze schakelt als vanzelf over in capslock mode, nadat jou iets opvalt of dat er iets verdwijnt.
   Ik zou even contact opnemen met je provider of pc specialist in de buurt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s