Bloedbad in Calais: Afschuwelijke botsing, omdat migrantenbendes uit de ‘Jungle’ toeristen in auto’s als doelwit kiezen, in een angstaanjagende nieuwe hinderlaagtechniek die onze journalisten onder het bloed achterlieten, nadat zij ternauwernood aan de dood ontsnapten

Screenshot_31

Ben Ellery (links) en John McLellan.

(Door: Michael Powell, Abul Taher, Nick Craven – Vertaling: “Wachteres” & “Henk V.”)

 • Meedogenloze bendes veroorzaken opzettelijk ongelukken/botsingen op de wegen naar de Franse haven door grote objecten naar auto’s te gooien.
 • De minister van Binnenlandse Zaken, Amber Rudd, heeft haar mening gegeven nadat een team van journalisten de vorige week ternauwernood aan de dood ontsnapte.
 • Verslaggever Ben Ellery en fotografen Steve Burton en John McLellan raakten allemaal gewond
 • Ze hadden een schokkende explosie van geweld in het smerige migrantenkamp onderzocht

Migranten uit het Junglekamp van Calais maken gebruik van een dodelijke, nieuwe tactiek in hun pogingen om naar Groot-Brittannië te komen. Meedogenloze bendes veroorzaken opzettelijk ongelukken/botsingen op de wegen naar de Franse haven door grote objecten naar auto’s te gooien – daarna sluipen ze naar vrachtwagens die terecht komen in de files die er het gevolg van zijn.

De minister van Binnenlandse Zaken, Amber Rudd, heeft haar mening gegeven, nadat een team van journalisten van ‘The Mail on Sunday’ vorige week ternauwernood aan de dood was ontsnapt, toen drie migranten een houtblok naar hun auto gooiden, waardoor die met geweld voor een moloch [grote vrachtauto] van 38-ton belandde.

Nadat zij was ingelicht over het incident gaf mevrouw Rudd een verklaring uit, waarin zij de ontwikkeling als ‘extreem zorgwekkend’ beschreef. Ze voegde hier aan toe: “Het is van groot belang dat de mensen zich veilig voelen als zij gebruik maken van de Channel havens. Dit toont alleen maar aan dat het in ons aller belang is om pogingen om het Verenigd Koninkrijk illegaal binnen te komen te bestrijden”.

Verslaggever Ben Ellery, 32 jaar, en fotografen Steve Burton en John McLellan raakten allemaal gewond, toen hun Audi met een Brits kenteken uitweek om het projectiel te vermijden. Vervolgens raakten zij de vrachtwagen, waardoor  hun voertuig snel ging ronddraaien en zij de controle erover verloren. De moloch sleepte de auto ongeveer 45 meter op zijn kant mee.

De drie mannen werden later met spoed voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht. Het hoofd van Ellery was opengereten tot op het bot, nadat het in aanraking was gekomen met het stuurwiel en het had acht hechtingen nodig.

McLellan, 60 jaar oud, bleef met diepe snijwonden in zijn gezicht achter, en Burton, 57 jaar, had een gat in zijn hoofd en ernstige kneuzingen aan zijn rug.

Ze hadden onderzoek gedaan naar een schokkende uitbarsting van geweld in het smerige migrantenkamp en naar het groeiend aantal aanvallen op vrachtwagens op weg naar Groot-Brittannië.

Deze sinistere escalatie bedreigt de levens van duizenden Britse gezinnen die gebruik maken van veerboten en de Kanaaltunnel als ze terugkeren van hun zomervakantie. En dit gebeurt voorafgaand aan het geplande ‘langzaam rijden’ protest van morgen door Franse truckers, dat mogelijk chaos zal veroorzaken voor  terugkerende toeristen.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Bernard Cazeneuve, heeft beloofd om het kamp – waarin de aantallen bewoners tegen het einde van het jaar zullen zijn aangezwollen van 3000 tot meer dan 9.000 – te sluiten, maar de omwonenden willen dat het proces wordt versneld. Een extra 200 politieagenten zijn naar het gebied gestuurd en geüniformeerde Franse troepen zijn ook begonnen met patrouilleren.

Een politiebron uit Calais zei tegen ‘The Mail on Sunday’ dat er meldingen waren geweest van een aantal incidenten waarbij ‘projectielen rechtstreeks naar auto’s waren gegooid, om die op die manier tot stoppen te dwingen’. Hij zei dat de bedreigende nieuwe tactiek – samen met blokkades op de weg – ‘zeer zorgwekkend waren, en dat die zeer ernstige ongevallen tot gevolg konden hebben’.

Franse ambtenaren en personeel van het ziekenhuis bevestigden dat migranten opzettelijk ongelukken veroorzaakten om op de snelweg N216 naar de veerhaven en op de A16 naar de Kanaaltunnel files in het verkeer te doen ontstaan. Ze werpen ook barricades op.

Quentin Patte, een noodarts van het ziekenhuis in Calais, zei tegen ‘The Mail on Sunday: “Automobilisten als doelwit uitkiezen om ongelukken te veroorzaken is een nieuwe tactiek. Een collega behandelde onlangs iemand die gewond was geraakt toen een migrant in de buurt van de haven iets naar hun voertuig gooide”.

Een andere arts in het ziekenhuis onthulde dat asielzoekers naar het ziekenhuis kwamen, een dag nadat zij gewond waren geraakt door gewelddadige gevechten met messen in het kamp. Hij zei: “Ze komen elke dag met steekwonden binnen. Er is met name rivaliteit tussen de Afghanen en de Soedanezen. Zij krijgen voorrang, omdat hun wonden zo ernstig zijn”.

Een broeder op de ambulance vertelde onze verslaggevers: “Dit gebeurt nu de hele tijd. Er is daar een oorlog aan de gang.”

Vrachtwagenchauffeurs ervaren volgens de lokale bevolking een sterk toenemend geweld, bedreigingen en intimidatie als ze de Franse haven passeren.

Elke nacht zijn eenheden Franse oproerpolitie in voortdurende gevechten gewikkeld met bendes. De politie vuurt traangasgranaten af wanneer zij hen weg jagen van de rand van de hoofdwegen.

De politie zegt dat ze elke nacht met ongeveer 30 blokkades te maken heeft.

Een team van werkers aan de snelweg zwoegt de nacht door, bezig met het opruimen van puin van de snelwegen rondom de haven en de tunnel.

Jean-Marc Puissesseau, voorzitter van de haven van Calais, zei: ‘Migranten gooien op de snelweg boomstammen, takken en winkelwagentjes op auto’s. De situatie is erg gevaarlijk. ‘

David Sagnard, voorzitter van de lokale afdeling van de nationale federatie van vrachtwagenchauffeurs in Frankrijk, zei: “Het geweld van de migranten is niet een klein beetje, maar immens toegenomen”.

“Waarom moeten we ons leven op de snelweg riskeren als we alleen maar ons werk doen, of gewoon omdat we toeristen zijn? Dat is niet acceptabel”.

De Audi, eigendom van ‘The Mail on Sunday’ verslaggever Ben Ellery, werd, na de botsing met een vrachtwagen in Calais, afgeschreven.

Bron:
www.dailymail.co.uk
Auteurs: Michael Powell, Abul Taher, Nick Craven

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ben Heavem

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Frankrijk, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

83 reacties op Bloedbad in Calais: Afschuwelijke botsing, omdat migrantenbendes uit de ‘Jungle’ toeristen in auto’s als doelwit kiezen, in een angstaanjagende nieuwe hinderlaagtechniek die onze journalisten onder het bloed achterlieten, nadat zij ternauwernood aan de dood ontsnapten

 1. Sjaak zegt:

  Daar helpt alleen nog maar Mijnheer Kalaschnikov !

  Geliked door 3 people

 2. Hendrik M. zegt:

  Dat hele zooitje daar in stalen containers proppen en dumpen op een Afrikaanse kust.
  Het kan zo eenvoudig zijn…

  Geliked door 2 people

 3. Willie zegt:

  Gewoon de mitrailleur erop , shoot to kill , dat is de enige oplossing, al t andere is praat voor de vaak

  Geliked door 1 persoon

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  Dit komt van die eindeloze zachtmoedige behandeling van mensen die denken dat zij rechten hebben op iets wat nooit hun deel zou zijn als Europa niet zo’n slappe hap zou zijn. Het is altijd zo: ER MOETEN EERST DODEN VALLEN!!! Wee hen die van deze overheids-slapte het slachtoffer worden.

  Geliked door 3 people

 5. williaan zegt:

  Dat krijg je als je tolerant bent zonder naar de gevolgen te kijken. Hoe lang duurt het nog voor dat er een echte grootscheepse volksopstand losbreekt?

  Geliked door 2 people

 6. Mary zegt:

  “De Franse minister Cazeneuve heeft beloofd om aan het EINDE van het jaar het kamp te sluiten”….., het geeft al heel lang ernstige problemen en had er dus nooit mogen zijn. Het leger had al lang geleden de route moeten bewaken en met geweld moeten verdedigen (want dat is het enige waarvoor ze respect hebben). Het wordt zo tijd voor Mevr. le Pen.

  Geliked door 2 people

 7. Wat moet je hier nog op zeggen…..
  Zet tanks in, bulldozers, hou razzia’s en dan niet van dat kinderachtige, maar flinke klopjachten op dat tuig, en maai ze neer, zodra er tegenstand geboden wordt!
  Onmenselijk? Fascistisch?
  Het alternatief is ik-weet-niet-hoeveel bloedbaden nog meer, waar in dat geval volslagen onschuldigen door getroffen worden, in plaats van dit……túig.
  De atoombommen op Hiroshima en Nagasaki moesten destijds tenslotte óók worden gegooid om erger te voorkomen.

  Geliked door 5 people

 8. Sabeltant zegt:

  Het leger er heen en hard aanpakken! We moeten Europa zuiveren van illegale parasieten!

  Geliked door 2 people

 9. Marijke zegt:

  Ik begrijp niet dat dit almaar door kan gaan. Truckers worden al een tijd belaagd en nu ook gewone toeristen. Waarom wordt dit gewoon toegestaan?!?!

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Die z.g.n. “migranten” of z.g.n. “vluchtelingen” halen overal spul vandaan om in brand te kunnen steken.
  Het terrein waarop die Jungle staat, is duingebied zoals je in NL hebt.
  Alleen veel minder breed, 1 Km !
  Daarachter is landbouwgebied en de mensen daar hebben erg te lijden van diefstal, agressie van die lui.
  Zo las ik dat er een in korte tijd al zijn fruitbomen kwijt was.
  Omgezaagd door die lui. De huizen vlakbij ,t camp hebben heel hoge hekken geplaatst om ze buiten te houden.
  Ik denk niet er nog veel touristen naar Calais komen.
  Het kamp gaat gesloten worden en ze willen her en der [ veel verder landinwaarts ] overal kleinere kampen oprichten.
  Maar daar willen die “vluchtelingen” niet van weten. Die willen in de buurt van de auto-route blijven…………

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  No borders!

  Like

  • Steven zegt:

   Tja…moet je voor de grap maar eens in kinderwagens kijken van blanke meiden.
   Denk dat het voor hun een zegen is dat half Africa op weg is naar Europa…want tegenwoordig hebben ze liever een ‘yo yo who is your daddy”

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Steven, dat gaat voornamelijk om de gedegenereerde onderkant van de samenleving die zelfs als ze een blank kind zouden krijgen levenslang van een Wajong uitkering afhankelijk zijn omdat ze zwakbegaafd zijn. Ze nemen genoegen met hele dagen op de bank hangen en soapseries kijken. Als de grote gedwongen uittocht gaat beginnen zullen deze sufkutten echter samen met hun bastaarden met horlogeveerachtig haar op hun kop op de kust van Noord-Afrika gedropped worden. En daar moeten we niet om treuren want ook dat soort kunnen we missen.

    Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Dwazen blijf je altijd houden !

   Like

  • elisah zegt:

   Waarschijnlijk haalt een blanke man daar de neus voor op, dus een andere keuze heeft ze niet…

   Like

   • Republikein zegt:

    Ze kan er niets aan doen, je lichaam is je huis, hooguit je pa en ma kwaad aankijken.
    Er zijn legio voorbeelden.
    Zo was er hier ooit een minister die Ien heette.
    Ze kwam nogal mannelijk over, en haar uitspraak “je mag een broedende kip niet storen”
    zal ik nooit vergeten.
    Toen Ien een verkoudheidje opliep en naar de dokter ging voor consult vroeg deze om het knoopje van haar blouse los te maken om de stethoscoop het werk te laten doen.
    Er verscheen borsthaar en na opening van nog een knoopje verscheen er een bos.
    Jezus Ien, riep de dokter, tot hoever loopt dat door?
    Tot m’n lul dokter.!

    Geliked door 1 persoon

  • lilyredrose zegt:

   Stupid, desperate white women everywhere.

   Like

 12. 4sjun zegt:

  Het kan weer worden meegenomen in de kasten/baten rekening van immigratie. Intussen lijkt het steeds raadzamer om jezelf te bewapenen om in elk geval terug te kunnen slaan als zulk gajes het op jou, je familie of je buren gemunt heeft. Want vandaag in Noord Frankrijk betekent in weinig uren later ook in Nederland met de vloeibare EU grensbewaking. Van een te weinig ter zake uitgeruste en aan verschillende kanten gebonden oom agent valt vooralsnog niks te verwachten. Mogelijk verandert dat nog als de politieke aansturing is vervangen?

  Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Dat tweebenig ongedierte dient uitgeroeid te worden voordat ze zich vermeerderen en nog meer ellende kunnen veroorzaken. Met vlammenwerpers waar fosfor aan is toegevoegd in de nachtelijke uren tenten in de fik steken zou een oplossing kunnen zijn. En vrachtwagenchauffeurs toestemming geven om de vele hordes onblanke beestmenschen van de snelweg af te rijden. Omsingel verder het gehele gebied met lokale WBE’s (wildberheerseenheden). Die zorgen wel voor het laatste vreugdevuurwerk.

  Geliked door 1 persoon

 14. Peter Dogge zegt:

  Militairen stationeren

  Like

 15. Wachteres zegt:

  De tekst op MailOnLIne is naderhand nog uitgebreid en er zijn indrukwekkende foto’s.

  Lezen en kijken!

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   There is particularly a rivalry between the Afghans and the Sudanese. They are given priority because their wounds are so serious.’

   Jammer dat de artsen hen voorrang geven op de eerste hulp. Ze dienen geweigerd te worden want ze zijn de oorzaak van alle ellende. Gewoon voor de deur van het ziekenhuis dood laten gaan. Ze verdienen niet beter.

   Geliked door 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Wachteres heb jij contact met de 9 ?

   Like

  • delamontagne zegt:

   Een heel duidelijke foto van havengebied.
   De haven voor vrachtwagens is de bovenste, parallel aan de zee.
   De weg er naar toe, de rode lijn zijn nauwelijks viaducten. Anders zouden ze nog beton ervan af gooien.
   Dat camp ligt helemaal rechtboven, rond ,t meertje.
   Het echte centrum van de stad ligt linksonder, niet op de foto te zien.
   Er schijnen nu 10.000 “vluchtelingen” in The Jungle te zijn.
   Kwamen vroeger, 15 -20 jaar terug er vaak. Toen was het er rustig.
   “Toen was geluk nog heel gewoon”…………!

   Geliked door 1 persoon

 16. Gewoon erop af met vlammenwerpers en tanks.

  Like

 17. Karel J.H. zegt:

  Het Legioen.

  Like

 18. Cathja zegt:

  Wát een verschrikkelijke toestanden daar! Wie had ooit kunnen denken dat dit daar nog eens zou gebeuren? Onschuldige mensen op wiens levens een aanslag gepleegd wordt?
  Woede is te zacht uitgedrukt, machteloosheid is ook het woord niet wat aangeeft hoe velen zich zullen voelen.
  Het is oorlog! Europa tegen de islam. En zolang Europa zich veel te afzijdig houdt, en niet krachtig ingrijpt in deze enorme wanorde en chaos, zullen de moslims zich oppermachtig voelen. Zij genieten ervan als er doden vallen. Opdracht vanuit hun ‘handboek’.

  DEPORTATIE. Dat is het enige middel om dit grote kwaad uit te roeien! We moeten laten zien dat wij NIET door de islam in te palmen zijn, maar dat we bereid zijn om ons grondgebied te verdedigen.
  Laten mariniers, ME-ers, soldaten, en politie de handen ineen slaan en dat hele zootje daar opruimen.

  Of moeten er tóch eerst een heleboel doden vallen?

  Like

 19. Wachteres zegt:

  http://www.express.co.uk/news/world/706372/Calais-warzone-riot-police-tear-gas-hold-hundreds-UK-bound-migrants

  CALAIS WARZONE: Riot police fire tear gas to hold back HUNDREDS of UK-bound migrants
  RIOT police fired tear gas into the notorious Calais “Jungle” yesterday to hold back hundreds of UK-bound migrants.

  Nog meer info over Calais, met video. [h/t “Vederso”]

  Like

 20. Wachteres zegt:

  Wij gaan ook altijd naar GB via Calais. Ik moet er nu niet aan denken. Ongelofelijk dat je dankzj de immigratie niet meer kunt gaan en staan waar je wilt en dat bepaalde situaties – en niet alleen in Calais – nu levensbedreigend kunnen zijn.

  Toch mooi, die multiculturele samenleving. Volgens politiek-correct zou zij een VERRIJKING zijn.

  Nou, dat hebben we geweten!

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Beslist geen verrijking! Het is een aanslag op onze vrijheid, en een confrontatie/ een kennismaking met grenzeloos geweld en barbarisme! Dit mogen we nooit accepteren. Niet voor onszelf, maar ook niet voor onze kinderen en kleinkinderen. We moeten Europa zuiveren van deze criminelen, en er is geen tijd meer te verliezen. Wachten we nóg langer, dan zijn er wéér honderdduizenden bijgekomen, die allemaal hetzelfde doel nastreven.

   Vreselijk is dit.

   Like

  • Steven zegt:

   Moet je de statistieken van de jaren 80 tot nu van onze uitkeringsinstaties maar eens bekijken (en opsporing verzocht)….dan zie je wel wat voor “ECONOMISCHE VERRIJKING” we hebben binnen gehaald.
   Maar ja, het is al eerder gezegd…het land wordt bestuurd door ZWAKZINNIGE LINKSE mensen, die hebben een GEN die het gezonde verstand blokkeert!

   Like

 21. Koen Vermeiren zegt:

  Zie ook mijn eigen ooggetuigenverslag over een akelige en bedreigende nacht in Calais. (https://kvermeiren.wordpress.com/2016/08/24/een-eigen-ooggetuigenverslag-uit-calais/).

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Uw verslag gelezen. Zou er nu nog niet meer in de buurt willen komen.
   Vroeger gingen wij voor korte/kleine vakanties wel naar Calais.
   Gingen dan met Camper bij een kleine parkeerplaats vlak langs de uitgang haven bij pier en strand van Calais staan.
   De passagierschepen/veerboten voeren op ,n 20 – 30 m van je camper vandaan de haven uit.
   Het centrum was er ook op loopafstand.
   Of aan de zuidkant van de stad bij
   Cap blanc Nez.
   Helemaal boven op de rotsen mocht je toen nog staan/overnachten. Je kon daar vandaan de overkant England zien.
   Pepperspray is legaal te koop in Fr.

   Geliked door 1 persoon

   • Koen Vermeiren zegt:

    Nee, het was geen leuke ervaring, moet ik zeggen. Er waren trouwens amper burgers op straat te zien, die bleven ’s nachts allemaal binnen omdat het in heel Calais vol roversbendes loopt. Deze almaar toenemende dreiging hebben we te ‘danken’ aan onze huidige leiders. Ik hoop van ganser harte dat de mensen hun verstand terugkrijgen en gaan stemmen op politieke partijen die ons van deze islamisten willen verlossen.

    Like

  • Republikein zegt:

   Mooi artikel.

   Geliked door 1 persoon

 22. M.A.L. Sion zegt:

  Oppakken, handboeien aan, op transport naar Zuid-Italië. Aan boord van Frontex schepen die het tuig vervolgens dumpt op de kust van Noord Afrika. Ze weten daar inmiddels de weg – van het ophalen van zogenaamde drenkelingen – en kunnen zo de hordes beestmensen wegbrengen. Geef ze een reddingsvest. Er zijn er voldoende achtergebleven van de overgebrachte illegale migranten die eerder aan land zijn gebracht. Geef een duidelijk signaal af dat er geen reddingsoperaties meer zullen worden uitgevoerd. Wie toch de zee opgaat doet dat voor eigen risico!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 23. fleckie zegt:

  Wat te denken dat hier in NL al asiel-binnendringers met een auto rondrijden, [en eventueel die ‘beestmensen ‘helpen’ te verhuizen?]

  Like

 24. F. van der Voort zegt:

  Dit is het resultaat van laf en corrupt politiek beleid.
  De overheid zou de burger moeten beschermen met de juiste middelen.
  Politie en in uiterste geval de krijgsmacht.
  Helaas de verantwoordelijke politici durven geen enkele verantwoordelijkheid te nemen en denken alleen maar aan hun eigen belang.
  Ze laten de burger gewoon in de steek en verkrachten zonder te blozen de rechtsstaat.
  Hoe laf en corrupt kun je zijn ?

  Geliked door 2 people

 25. fleckie zegt:

  Hoe denkt de journalistenbond over de aanvallen op hun leden? Door barbaars tuig?

  Like

 26. GT zegt:

  Zo en waar zijn de verantwoordelijken die deze monsters hebben binnengehaald, haal ze uit hun huizen!

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @GT: 06.36. uur. Nou de verantwoordelijken, die zitten overwegend bij de linkse EUSSR te Brussel. Met het opperhoofd Juncker. En het zijn de partijen en hun politici, van socialisten, sociaaldemocraten, liberalen en christendemocraten, die VERANTWOORDELIJK zijn voor deze toestanden in Calais, en de rotzooi in andere Europese landen. Deze partijen van huichelaars en verraders, hebben allemaal ingestemd met: ” De Resolutie van Straatsburg”, waardoor deze massa invasoren toegang hebben tot heel Europa. En omdat deze partijen, door het stomme kiesvolk nog steeds veel stemmen krijgen, denk ik dat er geen donder verandert. Helaas pindakaas!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Tom Hendrix.

    Je vergeet altijd in je comments de VARA, de NCRV, de TROS, de KRO, de NPO, HBO, ’t Jeugdjournaal, Politieke zendtijd, en weet ik veel meer in je opsomming van de ware schuldigen.
    Ik zou ze er zeker er bij noemen.

    Schrijf mij nu toch ook eens dat je het helemaal met mij eens kunt zijn. Toe nou.

    Like

 27. jean zegt:

  ik bedrijp niet dat er nog volk dat gespuis wilt helpen allemaal krapul en gangsters zijn het ze de overheid heeft veel te lang gewacht om dat gespuis terug de vlieger op te zetten nu is het te laat

  Like

 28. Jan zegt:

  Het is geen oplossing laar in dit geval, volgens mij noodzakelijk, schiet er 100 neer en de rest bolt het wel af. Aan aub hebben die gasten niks. Dat komt uit andere windstreken hier de boel wat op stelten zetten. Dat ze terug vanwaar ze komen mee gaan vechten, zou veel beter zijn. Mensenrechten ??? Jaja…. En onze rechten ??? Gewoon het leger inzetten en schieten maar. Tzal rap opgelost zijn

  Like

 29. leefbarbaar zegt:

  Calais is nu een duidelijk voorbeeld van het beleid van het Vierde Rijk: wanbeleid. Frontex haalt de negerts op en dropt ze in Zuid-Europa en na verloop van tijd vormen ze ergens een massa voor een grens. En niemand had dit zien aankomen…………………..
  Brussel zal dit oplossen met geld. Ons geld. Geef de immigrant een huis, de kost en een TV en het probleem is opgelost. Totdat de volgende golf eisnegerts zich weer meldt. Dan is er meer geld nodig, desnoods drukken ze het bij.
  De pleuris zal uitbreken en niemand gaat dit stoppen, niet in Brussel en niet in Den Haag.

  Like

 30. Ron Soeverein Mens zegt:

  Ik blijf het zeggen. Zet het Legioen in met bevel tot gericht schieten en daarna stuur je bulldozertanks er doorheen. De tijd van praten en zielig en schijnheilig is voorbij. Vandaag of morgen nemen de truckers het recht in eigen handen en misschien samen met de Franse boeren, dan gaan er serieus vele doden vallen.

  Like

 31. elisah zegt:

  Vrachtwagenchauffeurs zijn uit protest begonnen met het blokkeren van de toegangswegen naar Calais.
  Eindelijk zijn er mensen die iets proberen te doen tegen deze waanzinnige situatie.
  Het blijkt dat Frankrijk wil beginnen met het ontmantelen van het kamp en de illegalen wil gaan verdelen over verschillende kampen elders, ik denk dat het dan alleen maar van kwaad tot erger zal worden.
  Deze figuren die zich als wilde beesten gedragen hebben geen enkel recht ergens op, ze moeten terug gedumpt worden naar daar waar ze op de boot richting Europa zijn gestapt, desnoods met geweld. De boodschap moet duidelijk worden, de oversteek is zinloos en men hoeft niet meer te proberen om illegaal Europa binnen te komen omdat het strafbaar wordt en onmiddellijke uitzetting volgt.

  Like

 32. Peter Geerlings zegt:

  Great Brittain wake up !!!!!

  Like

 33. Christian zegt:

  Dat word allemaal verdragen ze zouden ze beter verzuipen want wij worden gewoon aan ons lot overgelaten ga maar werken om dit gespuis want dat is het gespuis te voorzien van eten alle dagen en die mensenrechten actievisten zouden beter verhuizen naar Alibaba land

  Like

 34. Europa èèn grote politieke huichelende, rotzooibende

  Like

 35. Johan zegt:

  Stuur het leger erop af en rook die hele zooi uit.

  Like

 36. joopklepzeiker zegt:

  UNIVERSELE VERKLARING VAN DE RECHTEN VAN DE MENS

  http://www.ohchr.org/en/udhr/pages/Language.aspx?LangID=dut

  Artikel 23

  Een ieder heeft recht op arbeid, op vrije keuze van beroep, op rechtmatige en gunstige arbeidsvoorwaarden en op bescherming tegen werkloosheid.
  Een ieder, zonder enige achterstelling, heeft recht op gelijk loon voor gelijke arbeid.
  Een ieder, die arbeid verricht, heeft recht op een rechtvaardige en gunstige beloning, welke hem en zijn gezin een menswaardig bestaan verzekert, welke beloning zo nodig met andere middelen van sociale bescherming zal worden aangevuld.
  Een ieder heeft het recht om vakverenigingen op te richten en zich daarbij aan te sluiten ter bescherming van zijn belangen.

  Artikel 24

  Een ieder heeft recht op rust en op eigen vrije tijd, met inbegrip van een redelijke beperking van de arbeidstijd, en op periodieke vakanties met behoud van loon.
  Artikel 25

  Een ieder heeft recht op een levensstandaard, die hoog genoeg is voor de gezondheid en het welzijn van zichzelf en zijn gezin, waaronder inbegrepen voeding, kleding, huisvesting en geneeskundige verzorging en de noodzakelijke sociale diensten, alsmede het recht op voorziening in geval van werkloosheid, ziekte, invaliditeit, overlijden van de echtgenoot, ouderdom of een ander gemis aan bestaansmiddelen, ontstaan ten gevolge van omstandigheden onafhankelijk van zijn wil.
  Moeder en kind hebben recht op bijzondere zorg en bijstand. Alle kinderen, al dan niet wettig, zullen dezelfde sociale bescherming genieten.

  Artikel 26

  Een ieder heeft recht op onderwijs; het onderwijs zal kosteloos zijn, althans wat het lager en basisonderwijs betreft. Het lager onderwijs zal verplicht zijn. Ambachtsonderwijs en beroepsopleiding zullen algemeen beschikbaar worden gesteld. Hoger onderwijs zal openstaan voor een ieder, die daartoe de begaafdheid bezit.
  Het onderwijs zal gericht zijn op de volle ontwikkeling van de menselijke persoonlijkheid en op de versterking van de eerbied voor de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden. Het zal het begrip, de verdraagzaamheid en de vriendschap onder alle naties, rassen of godsdienstige groepen bevorderen en het zal de werkzaamheden van de Verenigde Naties voor de handhaving van de vrede steunen.
  Aan de ouders komt in de eerste plaats het recht toe om de soort van opvoeding en onderwijs te kiezen, welke aan hun kinderen zal worden gegeven.

  Artikel 28

  Een ieder heeft recht op het bestaan van een zodanige maatschappelijke en internationale orde, dat de rechten en vrijheden, in deze Verklaring genoemd, daarin ten volle kunnen worden verwezenlijkt.

  Artikel 29

  Een ieder heeft plichten jegens de gemeenschap, zonder welke de vrije en volledige ontplooiing van zijn persoonlijkheid niet mogelijk is.
  In de uitoefening van zijn rechten en vrijheden zal een ieder slechts onderworpen zijn aan die beperkingen, welke bij de wet zijn vastgesteld en wel uitsluitend ter verzekering van de onmisbare erkenning en eerbiediging van de rechten en vrijheden van anderen en om te voldoen aan de gerechtvaardigde eisen van de moraliteit, de openbare orde en het algemeen welzijn in een democratische gemeenschap.
  Deze rechten en vrijheden mogen in geen geval worden uitgeoefend in strijd met de doeleinden en beginselen van de Verenigde Naties.

  Artikel 30

  Geen bepaling in deze Verklaring zal zodanig mogen worden uitgelegd, dat welke Staat, groep of persoon dan ook, daaraan enig recht kan ontlenen om iets te ondernemen of handelingen van welke aard ook te verrichten, die vernietiging van een van de rechten en vrijheden, in deze Verklaring genoemd, ten doel hebben.

  Like

 37. Swake zegt:

  Wat waren de woorden van Merkel? 😦

  Like

 38. leefbarbaar zegt:

  Calais is Pechtoldtown.

  Like

 39. Wachteres zegt:

  http://www.breitbart.com/london/2016/09/05/truckers-block-calais-demand-closure-migrant-camp/

  LIVE: Truckers Block Calais To Demand Closure Of Migrant Camp h/t “Vederso

  Truckers, dock workers, farmers and residents of Calais have shut down main roads into the port town in Northern France, promising to continue the blockade until the French government begins to dismantle the illegal ‘Jungle’ migrant camp.

  Police recently declared large areas of the town “no-go zone” after dark as migrant violence “peaked”. Cars and trucks have been attacked with chainsaws and knifes, with migrants deliberately causing crashes so they can board vehicles.

  LIVE: Truckers blokkeren Calais en eisen de sluting van het migrantenkamp..

  Truckers, dokwerkers, boeren en inwoners van Calais hebben de hoofdwegen in de havenstad in Noord-Fankrijk afgesloten.

  Ze beloven dat ze door zullen gaan met de blokkade tot de Franse regering begint met het ontmantelen van het illegale ‘Jungle’ kamp.

  De politie heeft onlangs grote gebieden van de stad na het donker tot ‘no-go areas’ verklaard, omdat het migrantengeweld ‘alarmerend steeg”.

  Auto’s en vrachtwagens zijn aangevallen met kettingen en messen, terwijl de migranten bewust botsingen veroorzaakten, zodat ze op de vrachtwagens konden komen.

  Like

 40. paulzwueste zegt:

  Elke centimeter puur geweld…! En waarom gebeurt dit dan toch niet…?

  Omdat beste mensen, de hele linkse wereld direct helemaal over Frankrijk heen zou vallen…

  Daarom niet.
  Verwacht van Hollande helemaal niets!
  Net zo min als je iets van Rutte en zijn overige Europese soortgenoten kunt verwachten.
  Dat kamp zal daar blijven. Mark my words.

  Totdat daadwerkelijk de pleuris zal uitbreken.
  Nog even wachten…

  Like

  • Wachteres zegt:

   IK ben bang dat men van de EU niet handelend mag optreden, @paulwueste

   Al die lieverdjes moeten hier blijven.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Wachteres.

    Hollande treedt samen op met Merkel.

    Heb je niet gezien hoe ze handje in handje zaten tijdens de rede van Marien le Pen enige tijd geleden tgv het ll. EU-congres, Ik noem maar ’n voorbeeld…
    De EU heeft nèt zoveel macht als de politici van de Europese landen uit handen geven.
    Zie Hongarije, Tsechië, Slowakije, en Polen die schijt hebben aan Merkel en de EU…
    omdat ze eenvoudig ‘Neen’ zeggen tegen die vervloekte EU.

    Dus om nu te stellen dat Hollande niet handelend mag optreden vind ik geen goed
    beeld geven van de werkelijke situatie.
    Hollande kan op elk moment decreteren dat er een noodtoestand is ontstaan in Frankrijk en hij het leger zal inzetten om de zaak definitief onder controle te krijgen.

    We zijn er zo langzamerhand aan gewend geraakt om elke dag de omgekeerde waanzin van de EU, in combinatie met de uitspraken van onze landsverraderlijke politici, voor “normale realiteit” te moeten ondergaan.

    Echter…
    De situatie in Calais is dermate uit de hand gelopen dat we hier kunnen spreken van een directe noodtoestand.
    – Er zijn inmiddels al meer dan 40 doden onder de “vluchtelingen” gevallen.
    – Internationaal transport van goederen zal binnenkort totaal onmogelijk zijn.
    – Personenvervoer via de autowegen in de buurt van Calais is levensgevaarlijk.
    – Engeland dreigt in belangrijke mate geïsoleerd te worden.
    Binnenkort zal uitsluitend nog transport door de lucht mogelijk zijn.
    – Het gevaar van epidemieën wordt met de dag groter.
    – De blanke bewoners van Calais worden in toenemende mate geterroriseerd.
    – Het gevaar dat er doden gaan vallen onder de bewoners van Calais,
    passerende automobilisten en vrachtwagenchauffeurs, wordt met de dag groter.
    – De “vluchtelingen” gaan steeds meer over tot het gebruik van grover geweld.

    Door dit alles is het voor Hollande uiterst noodzakelijk per omgaande het leger in te zetten en de “vluchtelingen” te deporteren en niet in andere kampen op te nemen omdat de stroom “vluchtelingen” daardoor alleen maar zal aangroeien.
    Hij weet dit, maar zal waarschijnlijk de “vluchtelingen” niet deporteren omdat hij vreest voor zijn politieke status zodat de situatie zich niet alleen zal blijven herhalen maar bovendien in de toekomst tot een enorme uitbarsting van geweld zal leiden.

    Wellicht zal dan pas het moment gekomen zijn om al dat ongedierte Frankrijk en Europa uit te gooien

    Geliked door 1 persoon

 41. 1032peter zegt:

  Ik begrijp nog steeds niet dat er op deze plaatsen het leger niet word in gezet die hebben tenminste een mitrailleur en ze moeten die dan ook een gebruik tegen dit tuig !!!!

  Like

 42. John zegt:

  Daar had allang inngegrepen moeten worden .door het leger als je ziet wat dat tuig verorzaakt zie op you tube de filmpjes verschikkelijk wat oa de chaufeurs mee maken wat ern Tuig.

  Like

 43. janchik zegt:

  Wat ik niet begrijp, waarom maken de transport ondernemers geen vuist tegen hun regeringen.
  Dit kost hun toch een massa geld? Iedere dag vertraging kost goud geld, nog afgezien van de claims die ze krijgen. En de vakbonden??
  Zijn we nu al zover dat de linkse vakbonden het geweld tegen hun leden goedkeuren?
  Dit is toch niet te geloven allemaal
  Als ze hier een scheet dwars zit, staan ze allemaal met hun hoedjes, vlaggetjes en toetertjes
  AKSIE te voeren en nu gebeurt er niets. Heel, heel vreemd.
  Zijn de politici, MSM, Vakbonden(zowel werknemers als werkgevers) dan werkelijk één pot nat.

  Like

 44. OG zegt:

  Ik denk ook dat het leger hier hardhandig moet ingrijpen . Maar de Franse overheid wil niet als beulen overkomen tegenover Merkel … En de EU
  Het zal niet lang meer duren voor de lokale bevolking de strijd zal aangaan want dit kan zo niet meer verder….
  Men spreekt van het kamp te sluiten. Maar wat gaat men met de inwoners doen? Op kosten van de Franse belastingbetaler terugsturen?
  Hoe geraken al die “vluchtelingen” daar eingelijk vraag ik mij af?

  Like

 45. kneut zegt:

  hoog tijd om de vlammenwerper weer boven te halen zou ik zeggen …………..

  Like

 46. Tom Hendrix zegt:

  @Paulzwueste: 19.30. uur, op 5/9. Iedereen op dit blog weet, dat ik een pesthekel heb aan de “rode omroepen en het stasijournaal”. Laat daar geen twijfel aan bestaan, Paul. Ik kots en walg van deze leugenmedia.

  Like

 47. Jan zegt:

  Illegalen in Calais proberen vrachtwagenchauffeurs tegen te houden door weg in brand te steken

  Dat gehele kamp dient tot de laatste uitgeroeid te worden.

  Like

 48. Jan zegt:

  En in Oostenrijk:

  http://pamelageller.com/2016/09/watch-aggressive-muslim-migrants-on-the-roads-of-austria.html/

  Ook hier, opruimen die troep samen met de veroorzakers, de socialisten, de laatsten als eersten

  Like

 49. Jan zegt:

  Frane regering gaat moordenaars en verkrachters over Frankrijk verspreiden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s