Boerkini: ‘Is het niet vreemd dat de progressieven vandaag religieus fundamentalisme verdedigen?’

Screenshot_17

(Door: Jean-Marie Dedecker)

‘Het is merkwaardig dat de vrouwen die hier in de jaren 60 succesvol tegen de katholieke kerk gestreden hebben voor seksuele en vestimentaire vrijheid, nu de genderapartheid, de seksuele onderdanigheid en de schaamtecultuur van de islam verdedigen’, schrijft Jean-Marie Dedecker.

In september liggen onze stranden er al terug verlaten bij. Senioren slenteren over de zeedijk en in de sociale vakantiehuizen zijn de joelende kinderen vervangen door busladingen mindervaliden. De traditionele nazomer van de kustcommerce, rollatorvakantie in de najaarszon.

Vele handelaars denken al aan uitzonnen in Benidorm. Een paar weken eerder was het nog dertig graden warm onder bakkende zonnestralen. Het strand lag vol puffende zonnekloppers. Daartussen een familie uit Tsjetsjenië. De mannen in zwemslip en de vrouwen van kop tot teen zedig bedekt en gesluierd in woestijntextiel. De boerkini, de islamitische garderobe voor zwemgenot is voor hen een nog veel te dure Coco Chanel. Dan maar baden in de branding in een vergelijkbare vestimentaire outfit, en drogen in het mulle zand. De belle époque van Leopold II terug op het netvlies.

Lees verder>>>
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Boerkini: ‘Is het niet vreemd dat de progressieven vandaag religieus fundamentalisme verdedigen?’

 1. Het is iets wat in onze cultuur absoluut niet thuis hoort, wat voor punten ze er ook aan draaien.

  Like

 2. Jean zegt:

  Jean-Marie, die leopold II wie is dat?????? Is dat die waar ze zo hoog mee oplopen in Congo???? Ha ha ha ha ha, en die familie houden wij aan de vreet……., kan het nog degoutanter?

  Geliked door 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ach, de linkse- en progressieve huichelaars, vonden het in de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw, geweldig om de RK kerk voor schut te zetten! Niet dat ik veel op heb met de gevestigde kerken, maar het gehuichel van de linkse roden, hangt mij mijlenver de strot uit.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Wat mij ook zo geërgerd heeft, dat tot in de finesses op-en-uitrakelen van die pedofile priesters/bisschoppen etc door de TV
   Onderwijl hoorde je van de misbruiken aan de aan de andere [muslim ] zijde NIETS of vrijwel niets.
   Niet dat ik dat pedofile gedoe in de RK en/of andere Christelijke Kerken goed praat, maar wat er bij die islammers gebeurt kan ook niet door de beugel………..

   Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Linx is alleen maar bezig met geld. Hun idealen zijn verkocht voor dollars, dimes and cents.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  In Frankrijk mogen vrouwen al geen rok meer dragen of ze worden een hoer genoemd en aangevallen door, notabene, moslimvrouwen die strijden voor het dragen van een boerkini en zich toch zo gediscrimineerd voelen:
  https://fenixx.org/2016/04/26/hoer-meisje-bewusteloos-geslagen-omdat-ze-een-rok-droeg/

  Like

 6. fleckie zegt:

  Zo te zien, ‘spoelen’ die lui zich af met water, dat men bij ‘ laag tij,’ de rioolbuizen uitmonddend kan zien liggen,…..zelf gezien diverse keren, bij het wandelen op de mooie promenade [met marmeren plavuizen?,] langs het strand van Benidorm..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s