Gewelddaad tegen Europa

Screenshot_25

(Door: Thorsten Hinz – Vertaling: E.J. Bron)

Als geen andere politicus sinds Michael Gorbatsjov heeft Angela Merkel Duitsland en Europa veranderd. De kwaliteit van de veranderingen echter zou niet meer verschillend kunnen zijn. De partijchef van de Sovjet-Unie had met het besluit om zijn troepen terug te trekken ons land en het continent een historische kans gegeven. Met haar op 4 september 2015 genomen besluit om de Duitse grens te openen voor miljoenen mensen uit vreemde cultuurkringen heeft de Duitse bondskanselier deze kans vernietigd!

Junge Freiheit

De binnenlandse veiligheid wordt bedreigd, de criminaliteit en het terreurgevaar nemen toe. De eigendomsorde, het vreedzame vrije samenleven, onze levenswijze überhaupt staan op het spel. De overbrenging van de Duitsers in een multiculturele en multireligieuze samenleving gaat gepaard met de import van archaïsche geweldculturen. Meer bewaking, controle en verlies van vrijheid zijn het gevolg.

Duitsland vrijgegeven als buitsamenleving

Met het opgeven van de soevereiniteit – niets anders betekent het openen van de grenzen – heeft Merkel Duitsland in feite als buitsamenleving te koop aangeboden. Zoals Oudejaarsnacht in Keulen en voortdurende politieberichten laten zien, wordt het land gezien als seksuele zelfbedieningswinkel.

In een onlangs gepubliceerd boek hebben twintig Duitse deskundigen op het gebied van het staatsrecht vastgesteld dat de uitvoerende macht zijn binding aan de wet heeft losgelaten. De rechtsbreuk vindt zijn logische aanvulling in de onderdrukking van die delen van de bevolking die hiertegen protesteren.

Europa vanuit haar centrum gedestabiliseerd

De buitenlandse politieke gevolgen zijn eveneens verpletterend. Het is Merkel gelukt om het continent vanuit zijn centrum te destabiliseren. Duitsland heeft zichzelf geïsoleerd. Het hoge aanzien, dat het juist bij de Oost-Europeanen genoot, is verspeeld. De “Brexit” kan eveneens gelden als protest tegen de Duitse onberekenbaarheid.

Dat is niet jammer van de EU, maar van Europa. De Europese volkeren zullen alleen kunnen bestaan in een bondgenootschap van vrije vaderlanders. Duitsland zou daarin de natuurlijke leidende en bemiddelende rol toekomen. Voor deze taak heeft het zich echter voorgoed gediskwalificeerd.

Ongeremde verwoesting door de bondskanselier

In een land met een gezond ethos, een intacte samenleving, een echte elite en met instituties die hun taak serieus nemen, zou het verwoestende werk van de kanselier al lang tot haar val hebben geleid. Daarvoor zouden de partij, de fractie, het parlement, het openbaar protest hebben gezorgd.

In plaats daarvan waren er partijoverstijgende toejuichingen en pogingen om Merkel´s besluit een strategisch verziende blik toe te dichten. De “kwaliteitsjournalisten” hangen nog steeds aan de lippen van deze tot geen enkele politieke verklaring in staat zijnde vrouw, alsof ze de orakelspreuken zouden horen van een goddelijk geïnspireerde raadselachtige waarzegster.

Een op de lange termijn vastgelegde noodtoestand als normaliteit

Waar Merkel voor heeft gezorgd, is meer dan alleen maar een noodtoestand. Want die moet er, in de klassieke zin, toe dienen een acuut bedreigde normaliteit te beveiligen of te herstellen. Deze is beperkt qua tijd, door de wet geregeld en omheind. Dat zou in dit concrete geval een repatriëring van de zomergasten betekenen. Maar de rechtsbreuk is voor de lange termijn vastgelegd en gecementeerd.

De Italiaanse filosoof Giorgio Agamben heeft uitgelegd dat het begrip van de noodtoestand tegenwoordig ruimer moet worden genomen. Hij spreekt van een “juridisch mana”, een geheime energie of macht, die de deur open stoot naar de ruimte van de wetteloosheid.

Geweldsculturen bezetten de ruimte van de wetteloosheid

Deze toestand benoemt tegenwoordig het eufemisme “welkomstcultuur”. Een bewusteloze burgersamenleving pleegde de afschaffing van de wet met een “Refugees Welcome”-orgasme, zonder zich er rekenschap over af te leggen dat zij daarmee de eigen vernietiging als soeverein, als staatsvolk, als Demos vierde.

In de ruimte van de wetteloosheid regeert diegene die het meest geloofwaardig met geweld dreigt. Ze verleent hem de soevereiniteit om gegarandeerde rechten op te heffen en nieuwe te maken. Daar zijn enerzijds de cohorten uit de geweldculturen, die in No-Go-Areas hun traditionele wet invoeren, en anderzijds diegenen die de staatsmacht bezitten, die als rechtbrekers bijvoorbeeld van de belastingburgers onvoorwaardelijke trouw aan de wet eisen om hun rechtsbreuken te financieren. De gepraktiseerde roversmoraal werkt aanstekelijk op bepaalde karakters en daarmee op de kwaliteit van het politieke personeel.

Trans-Atlantische denktanks zitten achter de gewelddaad

Maar deze vormen van geweld zijn slechts secundaire fenomenen. Volgens de chronologie van de zomer van 2015 heeft Merkel haar beslissing monomaan, voorbij aan de ministers en de coalitiepartner, genomen. Nu staat de bondskanselier niet bekend om sterke overtuigingen en besluitvaardigheid. Ze handelt reactief, nadat ze de machts- en krachtenverhoudingen grondig heeft gepeild.

Op de zoektocht naar haar referentiepunten en legitimering-bronnen stuit men onvermijdelijk op internationale organisaties, globalistische netwerken en trans-Atlantische denktanks, die in het kader van een “evenwichtige verdeling van verantwoordelijkheid” (de secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-moon)grote migratie- en vluchtelingenstromen vanuit de Derde Wereld naar Europa willen omleiden. Deze omvattende gewelddaad tegen de volkeren van Europa hebben zich de Europese functie-elites, met name de Duitse met Merkel aan het hoofd, eigen gemaakt.

Omdat een wisseling van elites in Duitsland onrealistisch is, heeft het verzet – door publicaties, acties of de opbouw van een oppositiepartij – eerst geen groter effect dan een handvol zand die in de op volle toeren draaiende politieke organisatie wordt gegooid. Desondanks is ze noodzakelijk.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Auteur: Thorsten Hinz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

11 reacties op Gewelddaad tegen Europa

 1. Tom Hendrix zegt:

  Eens met het artikel. Maar niet alleen Merkel, zij is een marionet van de EUSSR,Bilderberg en de NWO, maar ook de mensen, die deze politiek en politici blijven steunen, zijn verantwoordelijk voor deze ellende van de massa-immigratie en de invasie van moslims. Laat dat duidelijk zijn.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Merkel is een communistische “Vollidiot”, een globalist met een blank minderwaardigheidscomplex. U weet wel, boetedoening voor alle ellende in de wereld, waaraan alleen de blanke schuldig is. En ook voor WO2 moet Duitsland nog steeds bloeden. Door heel Europa mee de afgrond in te slepen. Deze vrouw is een VOLKSVERRADER, iemand die naar ouderwets recht het verdient om afgezet en gedood te worden.

  Like

 3. fredjohan zegt:

  Uistekende analyse, nu de fysieke weerstand en verzet organiseren.

  Like

 4. Ben Scholten zegt:

  Logisch. Profeet Mohammed zei ooit +-1200 jaar geleden dat de wereld 1 mosslim staat zou worden. Zie nu, ze komen overal vandaan. De mosslim staat is binnenkort een feit. Maar dat laten wij niet toe. Wij gaan Europa beschermen tegen het as van het Kwaad. Hoogachtend,

  Centrale Parel Netherlands.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Goed stuk , prima stuk .

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Sleep dat mens voor een volktribunaal !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s