Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken: “Frontex is nutteloos”

Screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

Frontex zou geen grenspolitie zijn, maar bestaan uit bureaucraten, rechtsdeskundigen en ambtenaren, die vingerafdrukken nemen. We hebben echter een grenspolitie nodig, zegt de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Sziijártó (foto). De bewaking van de grenzen is een van de meest wezenlijke elementen van staatkundige soevereiniteit.

Contra magazine

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Sziijártó, heeft niets met het Europese grensagentschap Frontex. “Frontex is samengesteld uit bureaucraten, rechtsdeskundigen en ambtenaren, die vingerafdrukken nemen”, zei Sziijártó tegen de “Welt am Sonntag”. Frontex zou “helaas geen grenspolitie zijn.”

Zelfs wanneer het agentschap zou worden uitgebreid naar 1500 medewerkers, dan zouden het “1500 mensen zijn die vingerafdrukken nemen”. “We hebben een grenspolitie nodig”, aldus Sziijártó. Maar ook een Europese grenspolitie zou Boedapest er niet toe bewegen soevereiniteitsrechten af te staan.

“De bewaking van de grenzen is een van de meest wezenlijke elementen van staatkundige soevereiniteit. Ook al zou er een Europees grensbewakingssysteem bestaan, dan nog zou dit principe niet buiten werking gesteld worden”, zei Sziijártó.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Hongarije. Bookmark de permalink .

16 reacties op Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken: “Frontex is nutteloos”

 1. Dat hebben we al zo vaak geopperd, het is gewoon een veerdienst. Grenzen worden niet bewaakt en alles wordt maar binnen gehaald. Waarom kan zo iets nou niet gewoon wat meer professioneler. Ze smijten met geld en het levert niets op.

  Like

 2. Jean zegt:

  Toen er nog grensbewaking aanwezig was hadden we veel minder criminaliteit en vooral geen barbaren ‘zonder papieren’.
  Toen de EU misdaadorganisatie er kwam kwam tegelijkertijd ook de criminaliteit, het barbaars geweld, de massa verkrachtingen en moorden en de verminking van kinderen, die EU misdadigers zingen dagelijks volkslied: Wij de lusten en zij (de Europeanen) de lasten en dat via lullen en zakken vullen. En dan zou je niemand mogen haten……?????

  Liked by 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  Frontex is een totaal overbodige debiele immigratie dienst die ons allemaal een gigantisch oor aannaait. Per direct opheffen die nsb-zooi en dat geldt net zo goed ook voor iedere zogenaamde “artsenclub” die het zoo nodig vindt om al die “zielige” zwaar criminele neuqnegerts te gaan ophalen in Lybie!!

  Liked by 1 persoon

 4. Angie1968 zegt:

  Waarom hebben wij hier niet van dat soort fantastische politici? Die van ons zijn uit op totale destructie van onze cultuur en ons ras. Het regressief-linkse schijtvolk runt hier de boel, en denkt nog dat ze moreel superieur zijn ook! De dag van de afrekening nadert…mark my words!

  Like

 5. Bas zegt:

  Frontex is niet nutteloos, maar waardeloos. Een papieren tijger tegen een biologische tijdbom.

  Like

 6. Antivenin zegt:

  Frontex doet precies wat de EUSSR wil: ander volk binnenhalen. Wij zijn blijkbaar niet goed genoeg meer…

  Liked by 2 people

 7. Franco zegt:

  Frontex is niet nutteloos of waardeloos! Frontex is heel erg gevaarlijk! In Italie zijn in 4 dagen tijd meer dan 13.000 ”vluchtelingen” uit Libie (lees: donker Afrika) gedropt. Zo goed als niemand wordt gecontroleerd op papieren of besmettelijke ziektes of aandoeningen. Het feest blijft vooralsnog doorgaan met dit prachtige weer en de kalme zee. Er staan -tig miljoenen op de stranden van Libie te wachten op de gratis oversteek.Dat is wat Frontex doet! Zeker niet aan grensbewaking…

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  FRONTEX is inderdaad “de veerdienst”, voor heel Afrika, om naar Europa te komen. De roden der EUSSR, de Bilderbergbende, Soros en de NWO, hebben dat zo besloten!

  Like

 9. Jean zegt:

  Frontex is een club idioten die de misdaad halen i.p.v. de misdaad tegen te houden.

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Zij die ons ras opzettelijk naar de mallemoer willen helpen zijn de echte racisten. Daar moet tegen opgetreden worden.

  Like

 11. ildiko zegt:

  Wat als wij allemaal tegen dat k.t frontex zijn en ook werkelijk gaan we bezetten en zijn cours veranderen?

  Like

 12. Mirjam zegt:

  Publiceren op de hoofdpagina in kranten van kaliber, boodschap verspreiden op het internet en overal dat Frontex een veerdienst is en géén grensbescherming. Overal aan het licht brengen, zodat ze zich moeten verantwoorden. Het IS een veerdienst, niets meer en niets minder. Italië moet niet meer toestaan dat ze daar worden gedropt!

  Like

 13. Janszn zegt:

  Frontex is uitsluitend een lok-reddingsbrigade. De mensensmokkelaars sparen geld uit. Buiten de zeegrens is de benzine op en wacht Frontex om te redden. Dit is een bewuste uitlokking van Europa, om zoveel mogelijk zielige mensen te importeren. Frontex zorgt ervoor, dat de mensensmokkelaars een goed lopend bedrijf hebben.

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Het project déstabilisatie Europa moet door blijven gaan kost wat het kost. De AFD mag dan wel hoog scoren maar de volksvervanging draait voorlopig nog op volle kracht terwijl de burger nooit werd gevraagd.

  http://joostniemoller.nl/2016/08/brekend-duitsland-smokkelt-holst-nacht-vliegtuigladingen-illegalen-binnen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s