Hongarije bouwt nog een grenshek: “Vluchtelingen desnoods met geweld tegenhouden.”

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije blijft, in tegenstelling tot Brussel, inzetten op hermetische afsluiting en wil zijn nationale grenzen in eigen regie voor “vluchtelingen” gesloten houden. Nu heeft de Hongaarse minister-president Viktor Orbán de bouw van een tweede hek langs de grens met Servië aangekondigd. Daardoor zou een eventueel komende migrantenstroom gestopt moeten worden indien de lopende onderhandelingen met Turkije en het “vluchtelingenakkoord” mislukken. Hongarije zou weliswaar hopen dat de gesprekken met Turkije succesvol zullen zijn, zei Orbán in een gesprek met de Hongaarse radio, maar men zou nu al voorbereid moeten zijn op mogelijke gebeurtenissen.

Duits - Zuerst

Orbán zei letterlijk: “Ook al wens ik dat zoiets niet gaat gebeuren, we moeten desondanks voorbereid zijn op een situatie dat de politieke omstandigheden in Turkije veranderen en er plotseling meerdere honderdduizenden migranten opduiken voor de grenzen van Hongarije. Deze moeten we desnoods met geweld tegenhouden als het niet met vriendelijke woorden gaat. En precies dat zullen we ook doen!”

Hongarije had verleden jaar al, op het hoogtepunt van de “vluchtelingen”crisis, op de onverwachte massa´s “migranten” gereageerd met de bouw van hekken langs de Servische en Kroatische grens. Het huidige grenshek zou in het gunstigste geval enkele duizenden of tienduizenden “migranten” kunnen afschrikken, maar niet meer, verklaarde Orbán. Bij het geplande nieuwe hek echter zou het gaan om een massief afweersysteem met de nieuwste technologie. Ook zal het aantal Hongaarse politieagenten dat langs de zuidelijke landsgrens patrouilleert met 3.000 man uitgebreid worden naar een totale sterkte van 47.000 man.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Eurabië, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Patriottisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Hongarije bouwt nog een grenshek: “Vluchtelingen desnoods met geweld tegenhouden.”

 1. Angie1968 zegt:

  He..he..Realisme! Vaderlandsliefde! Eigen cultuur eerst! Geen Islamitisch kankergezwel in je maatschappij toelaten, of nutteloze domme neuknegers. Allemaal tegenhouden, en terugschoppen naar hun eigen deel vd wereld. Lange leve de Visegrad-landen!

  Liked by 1 persoon

 2. rs zegt:

  Mooi zo Meneer Orban, houdt de grenzen hermetisch dicht . Een dikke 10 voor U…………en houdt de poot stijf!!!!!! Veel succes nog. Moesten eigenlijk meer landen hebben, zo’n leider……………….

  Liked by 1 persoon

 3. Dit is weer een prima zaak van de Hongaren, daar hoeven wij niet bij die kloothommels van ons niet mee aan te komen. Vinden ze het nog gek dat er niet op hun gestemd wordt.

  Like

 4. elisah zegt:

  Door wie laat hij dat hek betalen, doet hij daarbij misschien inspiratie op bij Trump?

  Like

  • danny zegt:

   in ieder geval niet door nazi soros, elisah.

   Liked by 1 persoon

  • Epifania Croes zegt:

   Het is vooral uw geld niet! En als de Hongaren hier niets voor vinden dan hadden ze hun mond al opengetrokken, denk u niet?!

   En wat heeft Trump nou hier weer mee te maken?!
   Orban, Trump, Putin en Wilders die zeggen het tenminste waar het eigenlijk op staat! Politiek correctheid heeft ons alleen maar misère gebracht!

   Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Die man heeft gelijk. De beestmensch houd je alleen maar tegen met geweld. Geweld is de enige taal die ze verstaan.

  Like

 6. Ben The Patriot zegt:

  Wij snappen Hongarije helemaal. Het kan toch niet zo zijn dat de massale immigratie door Moslims wordt gedaan, daarom zou elk Europees land zijn grenzen moeten sluiten. Het vraagstuk levert alleen maar problemen op. Ook in Nederland. Waar massale vechtpartijen zijn georganiseerd door Aanhangers van Erdogan. Ook de Isis heeft asielzoekers Nederland ingestuurd. Om alles te laten escaleren. Zo mag en kan het niet verder. Hoogachtend,

  Ben The Patriot.

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  En dit alles om dat Brussel totaal faalt in het bewaken van de buitengrens van de EU, tel uit je winst. Er blijft niet veel anders over dan te geloven in kwade trouw bij de jongens en meisjes in Brussel.

  Liked by 1 persoon

 8. Ben Scholten zegt:

  Goed Bezig Hongarije. Zo zou elk lidstaat het moeten doen. Stop de Islamisering van Europa.

  Like

 9. Dat hek bespaart hij ws op die gelukzoekers die hij niet moet, dan is hij goedkoper uit denk ik.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Goed zo meneer Orban. U komt tenminste op voor uw bevolking. Dit i.t.t. tot de weekdieren van socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen en christendemocraten bij ONS in Nederland, en de rest van Europa.

  Like

 11. Ron zegt:

  De Hongaren weten nog precies hoe het ijzeren gordijn in elkaar zat.
  Die kennis kunnen ze nu goed gebruiken voor een nieuw ijzeren gordijn.
  Ze zullen het hard nodig hebben tegen het oprukkende islamitische schorriemorrie.

  Like

 12. ReaGluurder zegt:

  Er komen zwz nog veel meer arme sloebers deze kant op; Klimaatvluchtelingen!! Delen van Azië/Afrika worden onleefbaar. Hebben we aan onszelf te danken; We hebben Moedertje Aarde verkracht!

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Dat is niet zo Reagluurder, integendeel zelfs. Toen de blanken koloniën hadden in Afrika, hadden veel lokalen er werk. Toen de blanken vertrokken werd het een grote puinzooi. En zelf hebben ze de capaciteiten niet om van hun land wat te maken.

   Like

 13. fleckie zegt:

  Heeft hij soms, misschien?…schrikdraad laten spannen, [op gelijkstroom? Veroorzaakt een behoorlijke schok}, ]of…zijn de grenswachten uitgerust met fasers?] …..als de binnendringers niet in die landen terecht kunnen, ‘schuiven’ ze gewoon op naar Nl! en Duitsland, [dat moet men WEL in gedachten houden!.

  Like

 14. Hans zegt:

  Hier in Nederland zeggen ze dat grenzen sluiten onmogelijk is…
  Een goede afzetting, “Hollands Beton, daar maak je het mee” en goede schiettorens, om de 8 meter. Met HRUV, grote zoeklichten en FLIRS.
  Die boodschap snappen ze, na een paar ‘incidenten’
  Dat kost minder “migranten”levens dan er nu verzuipen.
  Het is zij of wij.

  Like

 15. Mirjam zegt:

  Deze man verdient de Pulitzerprijs voor democratie en soevereiniteit.

  Like

 16. Cathja zegt:

  Een president en een land naar mijn hart!
  Zorg dat het eigen volk in veiligheid kan leven, en spaar daarvoor kosten noch moeite.
  En dát doen de Hongaren! Ze wachten niet af welk onheil zich mogelijk aandient, maar nemen preventief maatregelen om te voorkomen dat ongewenste bezoekers hun land binnen glippen.
  Klasse! Een voorbeeld voor alle EU-landen.

  Like

 17. Mary zegt:

  Heel goed, hou ze maar met geweld tegen, als ze er eenmaal in zijn zullen ze zoals in Duitsland, Griekenland etc. geweld gaan gebruiken, dat vinden ze zelf namelijk heel gewoon. Dus ik zou zeggen hou ze buiten hoe dan ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s